Secam se perioda od pre 6-7 godina kad je vise od pola severa Marakane furalo ovakve jakneEmir ZENICA je napisao/la:Rodila majka evo i drugu godinu,odlicna jakna![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Secam se perioda od pre 6-7 godina kad je vise od pola severa Marakane furalo ovakve jakneEmir ZENICA je napisao/la:Rodila majka evo i drugu godinu,odlicna jakna![]()
haha nemoj zezati ? Ajd ne zaostajem punoTribalian je napisao/la: Secam se perioda od pre 6-7 godina kad je vise od pola severa Marakane furalo ovakve jakne
slazem se.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Predobar ba ovaj džemper sa zadnje slike :OO
To je duxerica na fazon džemperaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Predobar ba ovaj džemper sa zadnje slike :OO
anonimni je napisao/la:@ tyler durden
ja sam uzeo u ponedjeljak na taj fol Jack&Jones jaknu u Sportini u Merkatoru, 115 KM ona i majica dugih rukava, isto Jack&Jones, a na bar 2 kupljena artikla dobiješ 20% popusta na svaki od njih, samo, ova moja jakna nema tu "košulju" ispod kao na tvojoj slici
Ovakve nosio Alija Đerzlezdijalog je napisao/la:jel ovo za jahanja
daEkonomista je napisao/la:anonimni je napisao/la:@ tyler durden
ja sam uzeo u ponedjeljak na taj fol Jack&Jones jaknu u Sportini u Merkatoru, 115 KM ona i majica dugih rukava, isto Jack&Jones, a na bar 2 kupljena artikla dobiješ 20% popusta na svaki od njih, samo, ova moja jakna nema tu "košulju" ispod kao na tvojoj slici
Merkator na socijalnom?
jest drug i to za preponskogdijalog je napisao/la:jel ovo za jahanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.