Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Gdje bi manijaci to vikali,ipak su oni prava sarajevska raja.Iako horde ne volim mora se priznati da su najbolji navijači u bih,iako njima i njihovom klubu zelim sve najgore sto se tice sportskih rezultata.
Zato sve druge ekipe briljiraju u Evropi.Naša je liga takva da Borca izbaci crnogorski drugoligaš a Sarajevo neka Zeta. Sinoć je priznat nergularan gol ali to je bilo čisto sudijsko ubjeđenje, niko na terenu i na tribinama nije mogao znati je li gol ili nije dok nije pogledao snimak.Ko je to još oštećen na GRbavici, nama prošli kolo ne sviraju penal u Travniku ali mi šutimo i ne pravimo od toga bjelosvjetsku zavjeru.GeneralBH je napisao/la:Prije svega pozdrav,
Evo ja sam iz Zenice, musliman, samnom na tribini u subotu katolik, pravoslavac, musliman...i tako dalje.
Sinoc na temi Zelje napisem da sam apsolutno protiv skandiranja na Grbavici, obrisu mi post, valjda zato sto mi je potpis cirilicni, ili sto sam realan...ne bih znao pravu istinu , zna je urednik foruma, valjda...
Zalosno je , da na fudbalskim utakmicama cujemo ubij srbina, a jos zalosnije noz zica srebrenica...
Sada je to tema i motiv za zagovornike ideje da BIH ne moze u kompletu napred izvrstan argument za reci NE svemu sto je bosansko ...iste stvari rade i oni koji su za BiH i protiv iste, vodu na los mlin navracamo...
Takodje cu se osvrnuti kratko na tekmu sa Grbavice, po ko zna koji put Zeljo dobija utakmicu uz pomoc svog dvanaestog igraca-sudija i sluzbenih lica NFSBIH... zato u evropi mogu maksimalno da odigraju 2 utakmice i eventualno zabiju jedan gol...bruka
Nema tu majstore nikakve bjelosvjetske zavjere, nego cisto cinjenice, javna je tajna da je Zeljo najzasticeniji klub od strane struktura NFSBiH, prvenstveno sudaca , da komisije u NFSBIH prvenstveno apelaciona i disciplinska doslovno prije svake odluke konsultuju prije Nijaza, sada samo Amara...Javna je tajna da Zeljo ima ubjedljivo najbolje sudjenje u gostima, i da apsolutno , ali apsolutno ne postoji ekipa koja u zadnje 3 sezone od kada Zeljo uzima trofeje koja nijemakar jednom ostecena u duelu sa Zeljom...Semper je napisao/la:Zato sve druge ekipe briljiraju u Evropi.Naša je liga takva da Borca izbaci crnogorski drugoligaš a Sarajevo neka Zeta. Sinoć je priznat nergularan gol ali to je bilo čisto sudijsko ubjeđenje, niko na terenu i na tribinama nije mogao znati je li gol ili nije dok nije pogledao snimak.Ko je to još oštećen na GRbavici, nama prošli kolo ne sviraju penal u Travniku ali mi šutimo i ne pravimo od toga bjelosvjetsku zavjeru.GeneralBH je napisao/la:Prije svega pozdrav,
Evo ja sam iz Zenice, musliman, samnom na tribini u subotu katolik, pravoslavac, musliman...i tako dalje.
Sinoc na temi Zelje napisem da sam apsolutno protiv skandiranja na Grbavici, obrisu mi post, valjda zato sto mi je potpis cirilicni, ili sto sam realan...ne bih znao pravu istinu , zna je urednik foruma, valjda...
Zalosno je , da na fudbalskim utakmicama cujemo ubij srbina, a jos zalosnije noz zica srebrenica...
Sada je to tema i motiv za zagovornike ideje da BIH ne moze u kompletu napred izvrstan argument za reci NE svemu sto je bosansko ...iste stvari rade i oni koji su za BiH i protiv iste, vodu na los mlin navracamo...
Takodje cu se osvrnuti kratko na tekmu sa Grbavice, po ko zna koji put Zeljo dobija utakmicu uz pomoc svog dvanaestog igraca-sudija i sluzbenih lica NFSBIH... zato u evropi mogu maksimalno da odigraju 2 utakmice i eventualno zabiju jedan gol...bruka
Da rezimiram i ne idem dalje u objasnjenja i raspravu, ako treaba , ja cu i konkretizirati i dokumentovati sve sto sam pisao ovde, no ukratko da se razumijemo da me se pita ko bi volio da uzme titulu poslije mog Celika uvijek bi sao za to da to budu Sarajevo, Zeljo, Velez prije ostalih vjeruj mi, no ocito da se u Zelji mnogo utakmica zavrsava i daleko prije nego li krenu na terenu...
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Lažeš ko pas!
Kada bi se samo malo realnije stvari gledale ...................Svi nesto Zeljo-Osim ovo ono.Kao Evropa pokazatelj?Tamo nema Osima folovi golovi.Pa ako se uzima taj kriteri onda su i Borac i Siroki podobro gurani u ovoj nasoj ligi jer su u Evropi pokazali koliko ne-znaju.Ni Sarajevo nije nesto puno vise pokazalo.Jedino su protiv Levskog na Kosevu odigrali za 10.
Eh ako je taj kriteri znaci svima se stima ili bolje reci stima se svima za Evropu.
Hade realno ko ima bolji 11 od Zeljeznicara danas u BiH?Evo ja cu napisati prvi 11 Zeljeznicara a vi napisite prvi 11 svoga tima i argumentovano po pozicijama u timu navedite mi 5-6 igraca bolji od ovi nasi.
1.Antolovic
2.B.Colic
3.Kvesic
4.Zolotic
5.Kerla
6.Bogicevic
7.Smajic
8.Bekric
9.Adilovic
11.Zeba
11.Beslija
Ako iko od vas nadje u svome timu 5 igraca da je bolji od ovi 11 al realno svaka mu cast.Da se razumijemo u 5-6 timova ima bolji igraca od ovi i to mozda na svim pozicijama al u jednome timu
Eh ako je taj kriteri znaci svima se stima ili bolje reci stima se svima za Evropu.
Hade realno ko ima bolji 11 od Zeljeznicara danas u BiH?Evo ja cu napisati prvi 11 Zeljeznicara a vi napisite prvi 11 svoga tima i argumentovano po pozicijama u timu navedite mi 5-6 igraca bolji od ovi nasi.
1.Antolovic
2.B.Colic
3.Kvesic
4.Zolotic
5.Kerla
6.Bogicevic
7.Smajic
8.Bekric
9.Adilovic
11.Zeba
11.Beslija
Ako iko od vas nadje u svome timu 5 igraca da je bolji od ovi 11 al realno svaka mu cast.Da se razumijemo u 5-6 timova ima bolji igraca od ovi i to mozda na svim pozicijama al u jednome timu

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:Kada bi se samo malo realnije stvari gledale ...................Svi nesto Zeljo-Osim ovo ono.Kao Evropa pokazatelj?Tamo nema Osima folovi golovi.Pa ako se uzima taj kriteri onda su i Borac i Siroki podobro gurani u ovoj nasoj ligi jer su u Evropi pokazali koliko ne-znaju.Ni Sarajevo nije nesto puno vise pokazalo.Jedino su protiv Levskog na Kosevu odigrali za 10.
1.Antolovic
2.B.Colic
3.Kvesic
4.Zolotic
5.Kerla
6.Bogicevic
7.Smajic
8.Bekric
9.Adilovic
11.Zeba
11.Beslija

Sinoć vas gura i sudija i domaći teren i dolazi Velikan pa remizirate sa našom djecom u prvih 11. (onaj gol je Čuić postigao pa ga ne važim).
Nemožete pobjediti tim u kojem je igralo 4-5 klinaca sa manje od 20 godina i neuigrana pojačanja, kako će te tek u BL odigrati na proljeće.
Imate igru za plakanje i mnogi vaši navijači su toga svjesni što je najbitnije

Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
@ASUS
Kad bi' ti rek'o da si glup k'o parmak uvrijedio bi' parmak. Zato ti neću reć' ništa
Kad bi' ti rek'o da si glup k'o parmak uvrijedio bi' parmak. Zato ti neću reć' ništa

Ti si izgleda pretplaćen na postove od jedne rečenice sa priprostim sadržajem, i pazi ironije ko govori o glupim ljudimaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:@ASUS

Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
zabit cemo ga mi a vi cete prekinuti utakmicuASUS je napisao/la:123456 je napisao/la:Kada bi se samo malo realnije stvari gledale ...................Svi nesto Zeljo-Osim ovo ono.Kao Evropa pokazatelj?Tamo nema Osima folovi golovi.Pa ako se uzima taj kriteri onda su i Borac i Siroki podobro gurani u ovoj nasoj ligi jer su u Evropi pokazali koliko ne-znaju.Ni Sarajevo nije nesto puno vise pokazalo.Jedino su protiv Levskog na Kosevu odigrali za 10.
1.Antolovic
2.B.Colic
3.Kvesic
4.Zolotic
5.Kerla
6.Bogicevic
7.Smajic
8.Bekric
9.Adilovic
11.Zeba
11.Beslija
Ako iko od vas nadje u svome timu 5 igraca da je bolji od ovi 11 al realno svaka mu cast.Da se razumijemo u 5-6 timova ima bolji igraca od ovi i to mozda na svim pozicijama al u jednome timu![]()
Sinoć vas gura i sudija i domaći teren i dolazi Velikan pa remizirate sa našom djecom u prvih 11. (onaj gol je Čuić postigao pa ga ne važim).
Nemožete pobjediti tim u kojem je igralo 4-5 klinaca sa manje od 20 godina i neuigrana pojačanja, kako će te tek u BL odigrati na proljeće.
Imate igru za plakanje i mnogi vaši navijači su toga svjesni što je najbitnije

9000 KM kazne za Želju

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Malo ti?samocelik je napisao/la:9000 KM kazne za Želju![]()
![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
I? Nek se Čelik žali što je Željo dobio 9000 milja kazne, ok.?samocelik je napisao/la:Da,malo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Prijatelju to nema veze sa Čelikom ili nekim drugim klubom.Navijači vaseg kluba su uvrijedili ne samo navijače Borca vec 31% građana Bosne i Hercegovine pa tako mene i moju porodicu.Sram i stid da vas bude.
- Ultras1921
- Kontakt:
To se desilo samo zbog belaja na sjeveru. Jednostavno stojimo na jugu gledamo sta se desava i krece to skandiranje. I ja sam u trenutku poceo al sam odmah prestao. Takodjer, vodja je intervenisao!samocelik je napisao/la:Prijatelju to nema veze sa Čelikom ili nekim drugim klubom.Navijači vaseg kluba su uvrijedili ne samo navijače Borca vec 31% građana Bosne i Hercegovine pa tako mene i moju porodicu.Sram i stid da vas bude.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
samocelik je napisao/la:Prijatelju to nema veze sa Čelikom ili nekim drugim klubom.Navijači vaseg kluba su uvrijedili ne samo navijače Borca vec 31% građana Bosne i Hercegovine pa tako mene i moju porodicu.Sram i stid da vas bude.
Ja sam mislio da si ti Bosanac - Pravoslavne vjeroispovjesti ...
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Kako god mislim da nije uredu,da ste govorili ¨ubij lešinara˝ i nekako bih shvatio,Jer Srba ima i kod vas i kod Pitara i kod nas u Zenici.Ja sam duboko uvrijeđen.
DA je ustavom odredjeno bosanac pravoslavne vjere to bi bio ali posto nije ja sam i dalje Srbin tako da
DA je ustavom odredjeno bosanac pravoslavne vjere to bi bio ali posto nije ja sam i dalje Srbin tako da
Sramota za čitav grad. Zbog toga sam ponosan što se na sjeveru ne pjevaju ovakve gluposti. Ne znam kako bi mogao pogledati u oči momke koji stoje sa mnom kad bi čuo ovo sramno skandiranje - a ima nas različitih. Glupo je samo što se ovo veže i sa Hordama i ostalim navijačkim grupama gdje se ovo i ne pjeva. Samo su dokazali da nisu ništa bolji od Lešinara i Škripara. Njima njihovo, nama naše, ali opet kažem, sramota za grad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tema je premier liga BiH a ne navijači
mozel mi neko objasniti ovu kaznu rudaru iz prijedora,zato sto nisu imali 3 igraca ispod 21 godine ?? zar je obaveza da se imaju 3 igraca ispod 21 godine ??
Trenutno korisnika/ca: delko, nastrojeni21, TylerBurey, VolimBiH96 i 36 gostiju.