Pu jbt jesam se razbolio, jutros imao užasnu alergiju, uvijek je imam u proljeće. Sav sam nateknut još popodne iziđem malo lopte s društvom i uhvati nas pljusak, evo temperatura 38, glava boli užasno.
VolimLoserpool i LBJMVP želim vam sretan rođendan i sve najbolje momci.
Jbt od tvojih 1099 postova oko 900 ih je upravo tako "Pozz raja..... ".
Kad god udjem na chat (a ulazim cesto) vidim kako ti pozdravljas raju, ohani malo .
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Bosco je napisao/la:jbt jesam se razbolio, jutros imao užasnu alergiju, uvijek je imam u proljeće. Sav sam nateknut još popodne iziđem malo lopte s društvom i uhvati nas pljusak, evo temperatura 38, glava boli užasno.
kivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat
sto...jeste li to trebali igrati na turniru mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
sto...jeste li to trebali igrati na turniru mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara
ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili su mi u ponedjeljak protiv onih kamenorezaca. razvalicemo ih. sutra trebamo protiv konobara na onom drugom turniru igrat, al igrali na ovom sto i vi igrate 2-2 protiv njih. ja zabio gol sto nisi igro maloprije
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili su mi u ponedjeljak protiv onih kamenorezaca. razvalicemo ih. sutra trebamo protiv konobara na onom drugom turniru igrat, al igrali na ovom sto i vi igrate 2-2 protiv njih. ja zabio gol sto nisi igro maloprije
ma jarane ako ces u grad, kisa ti ne treba smetati...fino u kafic i odvali se ma nisam htio igrati veceras da se ne sramotim dzaba koliko su ga popusili ovi moji i jeli igrao iko iz mog razreda
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema.
ON: Cao
ONA:Cao
ON:Kako se lepo slazemo!
ONA: …..
ON:Imas MSN?
......ONA: Nemam!
ON:A gace?
ONA:MRS PERVERZNJAKU JEDAN–>…is logged off
ON:A u picku materinu zasto uvek stavim g umesto f
kivi je napisao/la:jes igr'o je onaj iz albanije i onaj mali dzino ja mislim. ma poglamali su ga 7-1 il vise. ma idem aBd u grad. samo mi se jarani ne javljaju
hahahha..znam ja kad ne trebam igrati ja cu aBd sutra u grad, veceras pauziram
Bosco je napisao/la:Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema.
Ima dobar band iza sebe (ako ne i najjaci od folk pjevaca) i tekstovi su mu relativno dobri i imaju smisla.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Bosco je napisao/la:Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema.
Ima ono nesto, uravo to sto ga odvaja od drugih i on je bar meni skroz u drugom kosu u odnosu na druge
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Po meni Aco nije neki pjevač . Većinu pjesama je prepjevao , ali istina volim ga poslušati nekad jer ima taj glas koji svakoj pjesmi da nešto novo . Ali Šako odvaljuje sa novim pjesmama
ON: Cao
ONA:Cao
ON:Kako se lepo slazemo!
ONA: …..
ON:Imas MSN?
......ONA: Nemam!
ON:A gace?
ONA:MRS PERVERZNJAKU JEDAN–>…is logged off
ON:A u picku materinu zasto uvek stavim g umesto f