Plus. Jako ga se da kažem podcjenjuje i nipodaštavs nakon ovog tradea u poređenju s Aytonom, to govori što su pratitelji i stručnjaci iz NBA smatrali o njemu proteklih godina. Na njemu je da ih natjera da pojedu **** što se kažeChinaglia je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:40phoenix sunsi su legitimni contender za titulu i smatram da bi nurkic morao prihvatiti ulogu hamala, jer ovdje bi bar znao za koga i zasto hamali, jer rijetko se dobije prilika da se boris za titulu i sigurno da je presretan i izuzetno motivisan zbog ovog trade-a
frank vogel je poznat kao defanzivni specijalista, shodno tome najbolji trener za odbranu kog je nurkic imao, no, vidjecemo koliko nurkic, ali i njegovi saigraci mogu u odbrani, jer ne moze ni trener cuda napraviti, ako igraci ne mogu i ne zele igrati odbranu
nurkic je dobar fit za duranta, bookera i beala, sa blokovima, urucenjima, pnr, dodavanjima, bice to bas dobro kad se ustimaju, profitirace oni od igre s nurkicem, a nadam se i da ce nurkic poboljsati realizaciju na obrucu (jer ce imati tih zicera), iako je to teska prica
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
da, nipodastavaju ga, fakticki ga nazivaju smecem od igraca, a na njemu je da to iskoristi kao dodatnu motivaciju, osim one ocigledne, a to je igranje u legitimnom contenderu i borba za titulu (ova sezona ce reci bukvalno sve o nurkicu)
Mislim da je njemu cetvrta opcija u napadu idealna situacija . I da bi na racun toga trebali rasti i procenti suta (ni Book ni KD nisu sebicni). Ipak kad sve sagledam, tesko da ce imati vise od 12 poena u prosjeku, ali zato mora igrati odbranu na nivou mladjeg Boguta (ako je vec M.Gasol nedohvatljiv) i obezbjedit dabl-dabl sa skokovima...Vise i ne mozes traziti od njega. Nadam se da mu Vogel nece zabraniti sutiranje trica.
Opet da ponovim da mi se nimalo ne svidja akiviziranje B. Beala, koji je neka verzija CJ-a... Radije bih imao Carusa na ovu ekipu...O Jrue Holidayu da ne govorim.
Opet da ponovim da mi se nimalo ne svidja akiviziranje B. Beala, koji je neka verzija CJ-a... Radije bih imao Carusa na ovu ekipu...O Jrue Holidayu da ne govorim.

Prema nekim navodima, ljudi koji rade sa Jukom su rekli da nikada nije bio u boljoj formi, a realno stesao se ozbiljno. Jusufe, vrijeme je da pokažeš da možeš

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Uzeo broj 20... Ili mozda to znaci da je ovo Nurk 2.0 

prije da je uzeo #20 u cast darija sarica, posto nurkic voli tako da odaje pocast
Hmmm, koliko me sjecanje sluzi, on je deblji uvijek bolje igrao 

najbolju sezonu u karijeri je imao kad je doveo tijelo u red, bilo je uzivanje gledati ga tako pokretnog, medjutim, desi se lom noge i jbg
evidentno je da je ponovo doveo tijelo u red, medjutim, gledao sam ga kad je igrao za repku i nisam primijetio da je pokretniji u odnosu na period nakon loma noge, sto me navodi na pomisao da je samo lom noge uzrok gubitka brzine i da mu gubitak kilaze nece pomoci da povrati istu (naravno, volio bih da grijesim i dobro je da je smrsao, prevencije radi kad je rijec o povredama, a i da bi se znalo sa sigurnoscu sta je uzrok gubitka brzine, dal lom noge, ili kilaza ili i jedno i drugo, no, kako god bilo, nurkic djeluje sretno i motivisano)
evidentno je da je ponovo doveo tijelo u red, medjutim, gledao sam ga kad je igrao za repku i nisam primijetio da je pokretniji u odnosu na period nakon loma noge, sto me navodi na pomisao da je samo lom noge uzrok gubitka brzine i da mu gubitak kilaze nece pomoci da povrati istu (naravno, volio bih da grijesim i dobro je da je smrsao, prevencije radi kad je rijec o povredama, a i da bi se znalo sa sigurnoscu sta je uzrok gubitka brzine, dal lom noge, ili kilaza ili i jedno i drugo, no, kako god bilo, nurkic djeluje sretno i motivisano)
-
- Kontakt:
Juka trebao si 0 uzeti, u znak havera Lillarda
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Chinaglia je napisao/la: ↑02 okt 2023, 15:10najbolju sezonu u karijeri je imao kad je doveo tijelo u red, bilo je uzivanje gledati ga tako pokretnog, medjutim, desi se lom noge i jbg
Pusti Repku ,dođe 5 dana prije prve Tekme.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja vidi brata jes sletio , sada izgleda kao lizalo

Na ovoj slici je najtanji , je li moguće ovo ? Ima li podatak koliko ima kila ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ovako su opisali Jusufa na media day-u, prosto Juka mora da prihvati ulogu Adamsa i to je to. Ne znam baš da li će se isplatiti ustajati za vrijeme RS, ali ako ništa sigurno ga gledamo u playoffu.“He knows how to play big. He knows to be in the paint. But most importantly he doesn’t complain”.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma kako nece isplatiti, bar ne moram gledati ispucavanje sa trice bez imalo odbrane. Znao sam ustati zbog Mirze a on odigra 10 minuta ili nikako. Ovo je zlatno.Surreal je napisao/la: ↑03 okt 2023, 10:45Ovako su opisali Jusufa na media day-u, prosto Juka mora da prihvati ulogu Adamsa i to je to. Ne znam baš da li će se isplatiti ustajati za vrijeme RS, ali ako ništa sigurno ga gledamo u playoffu.“He knows how to play big. He knows to be in the paint. But most importantly he doesn’t complain”.![]()
127 kg ima (280 lbs), puno je to (idealno bi bilo 110 kg), no, kaze da mu je to omiljena kilaza i da ce ostati na istoj
s ovom kilazom nece nista postici, sta mu vrijedi snaga za igru ledjima, kad nije bas najbolji u tome + ne zna zavrsiti na obrucu, u odbrani nece moci ispratiti protivnika i braniti obruc, jedino za sta ce mu valjati jeste defanzivni skok i gradjenje protivnika
s ovom kilazom nece nista postici, sta mu vrijedi snaga za igru ledjima, kad nije bas najbolji u tome + ne zna zavrsiti na obrucu, u odbrani nece moci ispratiti protivnika i braniti obruc, jedino za sta ce mu valjati jeste defanzivni skok i gradjenje protivnika
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 03 okt 2023, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
VensanKasel je napisao/la: ↑03 okt 2023, 07:45Ja vidi brata jes sletio , sada izgleda kao lizalo![]()
Na ovoj slici je najtanji , je li moguće ovo ? Ima li podatak koliko ima kila ?
Valjda 127
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma nema šanse da ima 127 kila , ako je sudeći po slikama .Chinaglia je napisao/la: ↑03 okt 2023, 14:38127 kg ima (280 lbs), puno je to (idealno bi bilo 110 kg), no, kaze da mu je to omiljena kilaza i da ce ostati na istoj
Gledam i ovu sliku sa leđa , vidi kako su mu "tanke" ruke ...
Zbog čega bi bilo idealno 110 kila , to je baš tanko ?
Po meni 118 je za njega top kilaža

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
ne moze Juka ici na 110 kg nema sanse -nema on tanke noge kao Crnci .On je prirodno krupan .VensanKasel je napisao/la: ↑04 okt 2023, 00:11Ma nema šanse da ima 127 kila , ako je sudeći po slikama .Chinaglia je napisao/la: ↑03 okt 2023, 14:38127 kg ima (280 lbs), puno je to (idealno bi bilo 110 kg), no, kaze da mu je to omiljena kilaza i da ce ostati na istoj
Gledam i ovu sliku sa leđa , vidi kako su mu "tanke" ruke ...
Zbog čega bi bilo idealno 110 kila , to je baš tanko ?
Po meni 118 je za njega top kilaža![]()
Anhony Davis ima nekih 115 kg.