Ja sve kontam da sam pročito lijevi bek i sad pročitam tvoj post kad ono lijevi štoper.LjoZee je napisao/la:Yebo te stoper, dovedi normalnog lijevog beka.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja sve kontam da sam pročito lijevi bek i sad pročitam tvoj post kad ono lijevi štoper.LjoZee je napisao/la:Yebo te stoper, dovedi normalnog lijevog beka.
Kad sam to napisao a onaj me napade.evo bas ide kao sto sam rekao.MocMahale444 je napisao/la:Pregledao detaljnije nego sto mislis.
Ako si baš protiv Misimovica pusti neka se sam unisti.
Mozda si i narucen od Misketovih hezbulah ratnika da kuhas pa da pravis kontra-efekt.
ako, tvoje upise, prate miske i ostali iz sadasnje uprave, vjerujem da mole Boga da prestanes, jer im nanosis vise stete, nego koristi svojim trolanjem. ti, i slicni tebi, barem kod mene, budite osjecaj gadjenja i prema upravi, i gradnji stadiona, i rekonstrukciji terena, i svemu dobrom sto se planira u buducnosti...., jer sve dobro odradjeno se proprati pljujuci neke prethodnike. kad se nesto radi iz ljubavi, onda se radi srcem, u miru i tisini, bez pompe i samopromocije. cak si na ** uspio zaraditi ban zbog pljuvanja amara, u kojeg si se kleo, a tamo je to tesko uspjeti..Zenzo je napisao/la:Onda dolazi Amar sa svojim ljudima i sve ce biti kako treba.![]()
Najjace mi je to sto ste uvjereni da on dolazi samo da ovi odu, lozite se idalje.
Bravo Miske.****.ba: Kako je tekao razgovor sa čelnicima Želje?
"Moram kazati da je Senad Misimović ljudina. S njim sam pregovarao i s njim sam sve dogovorio. Kada smo razgovarali prije potpisa kazao sam mu "Senade, takvih ljudi kao ti više ne postoje". Bio je veoma korektan i za takvog čovjeka treba poturiti leđa".
pa mozda je covjek mislio na lijevog odbrambenog tj. lijevog beka, prvi put cujem da neko hoce lijevog stoperabraco je napisao/la:Ja sve kontam da sam pročito lijevi bek i sad pročitam tvoj post kad ono lijevi štoper.LjoZee je napisao/la:Yebo te stoper, dovedi normalnog lijevog beka.
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, avalPacidoroP, Elddar, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Lokomotifa, NekoSaDaleka, TOMCRAFT, zeljovolimte i 192 gosta.