FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 26 jun 2018, 17:57

mma_hz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ne znam koliko trazi ali ja bi hladno svu trojicu iz Gane u prvu postavu, jednog koji nije Bosanac a ovi preostali nek se bore za pociziju. Pavlovića otjeras, Šofranac ti ne mora igrati svaku kao i Velkoski, Stanojević. Bit ce povreda, kartona i taman to izađe na svoje ali ja ne bi vise od 6 stranaca ako je dozvoljeno 4, sve preko te cifre je previse.
Sto??
Ajde mi daj samo jedan valjan razlog zasto bi uradio to sto si napisao.
Jer su bolji od vecine nasih igraca i jer pricaju jedan jezik. To u slabim ligama poput nase uspjeva uveliko. Moras biti peh da naletis na nekog bas loseg, tu se trebas potruditi da ti bude ok na probi. Tako su uradili oni iz Ludogoretsa meni se cini, doveli 7-8 brazilaca, ostalo domaci igraci i jos malo stranih i ljudi razvaljuju. Uvijek moze biti fula i Welbeck moze biti jedan od njih ali zato uvijek treba bolje izabrati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 jun 2018, 18:21

Hodzicu odlazi neznalico.

Osipam se kad vidim ovog debila u prvoj ekipi. Uz neizostavnu qurcobolju, pritom dodas da igra na lijevom beku... dobitak srcanog zagarantovan.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 jun 2018, 18:33

Oo cemu bi haro ovaj ganac? Neko mu stavio da kosta milion hahaha

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 26 jun 2018, 18:40

DenchiNL je napisao/la:slika

traži plejmakera da mu pokreće igru/akcije, gdje stoji na terenu nebitno...moguće da Krste preseli na lijevo krilo ako bi taj bio zeznut neki plej...

ja bi ovog Wellbecka probo na lijevom beku, bez zezanja... :think: :kafa:
A u p.m. kad vidim ovo ovako lijepo poredano, pa mi smo gori igracki nego prošle sezone, koga smo mi doveli!? Još isti trener :facepalm:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 26 jun 2018, 18:45

Čekaj da li sam dobro provjerio ovo sad da ovaj što se priziva nije odigrao dvije godine utakmicu. Hahahahahahahhahahahahahahahahaha!!! Dobro neki imaju obraza kasnije s*at po Upravi oko pojačanja i sličnih stvari. Kakav bi nam klub izgledao da se neki s foruma pitaju ne mogu ni zamisliti.
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 26 jun 2018, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jun 2018, 18:47

brojjedan je napisao/la: A u p.m. kad vidim ovo ovako lijepo poredano, pa mi smo gori igracki nego prošle sezone, koga smo mi doveli!? Još isti trener :facepalm:
gomilamo igrače pogotovo u vezi/krilima, ko ona uprava prije njih i "imaćemo 22 podjednaka igrača" :facepalm: :damn:

5 krila bi dao sad za jednog špica da valja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jun 2018, 18:50

StariGrad071 je napisao/la:Oo cemu bi haro ovaj ganac? Neko mu stavio da kosta milion hahaha
Najgora karika je Husref. Ja bi zabranio da Musemic ikako bude na transfermarktu.
Slazes li se?
Sabrine mi moje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jun 2018, 18:54

"Dosta vremena je prošlo od tada, ali, sjećam se da je malo nedostajalo da dođem na Koševo. S moje strane želja nije bila upitna, no rukovodstvo Sarajeva je imalo, po meni, malo nerealne zahtjeve. Od Udinesea su uz posudbu tražili i postotak od moje sljedeće prodaje, na što su Italijani samo odmahnuli rukom, tako da je sve to propalo", prisjetio se Ivan Kelava

ustat pri spomenu Abdulaha Ibrakovića :tokralju: :bow: :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 jun 2018, 19:13

BordoSarajevo je napisao/la:Pa ako postoji i promil sansi za Bukaria, odmah ga dovesti, bio bi tenk za ovu ligu i velika prevaga. Ali nešto u to ne vjerujem, djeluje mi nerealno, ali ako je cifra od 7 milja eura kocnica, daj yebemu da iznadjemo kakvo rjesenje, yebo 7milja eura
Koji si ti "strucnjak", dovesti lika koji dvije godine nije tekme sastavio, samo da mozes s.rati kako su ovi u Upravi nesposobni i sta li vec ukoliko ga ne angazuju. Po cemu zivota ti zakljuci da bi taj lik bio neki tenk za ovu ligu i prevaga, stotinu puta nam dokazano da imena ne znace u ovoj ligi, a pogotovo ta neka "imena" koja se i ne sjecaju kada su zadnji put odigrali tekmu ili "imena" koja vuku neke hronicne povrede. Nije da smo se jednom opekli o takve.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jun 2018, 19:26

Osttribine je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Pa ako postoji i promil sansi za Bukaria, odmah ga dovesti, bio bi tenk za ovu ligu i velika prevaga. Ali nešto u to ne vjerujem, djeluje mi nerealno, ali ako je cifra od 7 milja eura kocnica, daj yebemu da iznadjemo kakvo rjesenje, yebo 7milja eura
Koji si ti "strucnjak", dovesti lika koji dvije godine nije tekme sastavio, samo da mozes s.rati kako su ovi u Upravi nesposobni i sta li vec ukoliko ga ne angazuju. Po cemu zivota ti zakljuci da bi taj lik bio neki tenk za ovu ligu i prevaga, stotinu puta nam dokazano da imena ne znace u ovoj ligi, a pogotovo ta neka "imena" koja se i ne sjecaju kada su zadnji put odigrali tekmu ili "imena" koja vuku neke hronicne povrede. Nije da smo se jednom opekli o takve.
Angazovali ga ili ne, oni su vec davno dokazali koliko su nesposobni. Ima nas koji znamo i nismo zaboravili sta su sve uradili, odnosno nisu uradili, zadnjih par godina.
Druzba nesposobnih uhljeba.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2018, 19:39

Dobro @evander jbg ti nemas sredine.Ovo je Emiru Haadzicu prvi prelazni rok i ja sam ga prvi kritikovao ali s obzirom da je samanjen br stranaca nemas ti nekih opcija sa nasim pasosem. Imas sada Arezina,Kunica,Velica sa kojima smo se povezivali,nije bas da imamo neku bazu kvalitetnih igrača.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jun 2018, 19:55

mma_hz je napisao/la:Dobro @evander jbg ti nemas sredine.Ovo je Emiru Haadzicu prvi prelazni rok i ja sam ga prvi kritikovao ali s obzirom da je samanjen br stranaca nemas ti nekih opcija sa nasim pasosem. Imas sada Arezina,Kunica,Velica sa kojima smo se povezivali,nije bas da imamo neku bazu kvalitetnih igrača.
Uvijek je nekom prvi prelazni rok, uvijek je neko preuzeo ekipu od nekog drugo. Uvijek je neko treci kriv za sve neuspijehe. Oni prije za sve krivi. Tako ce biti kad odu ovi i dodju slijedeci.
A rezultati iz godine u godinu isti.
Ne znam do kad cete istu suplju prosipati.
Rade se iste stvari stalno a ocelije se drugaciji isgod?
Znas kako se zo naziva?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2018, 19:58

Evander je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Dobro @evander jbg ti nemas sredine.Ovo je Emiru Haadzicu prvi prelazni rok i ja sam ga prvi kritikovao ali s obzirom da je samanjen br stranaca nemas ti nekih opcija sa nasim pasosem. Imas sada Arezina,Kunica,Velica sa kojima smo se povezivali,nije bas da imamo neku bazu kvalitetnih igrača.
Uvijek je nekom prvi prelazni rok, uvijek je neko preuzeo ekipu od nekog drugo. Uvijek je neko treci kriv za sve neuspijehe. Oni prije za sve krivi. Tako ce biti kad odu ovi i dodju slijedeci.
A rezultati iz godine u godinu isti.
Ne znam do kad cete istu suplju prosipati.
Rade se iste stvari stalno a ocelije se drugaciji isgod?
Znas kako se zo naziva?
Pa njemu jeste prvi ,nezz STA ti tu nije jasno.
Ja njega ne zelim povezivati sa upravom i hrpom nesposobnih uhljeba vec cisto sportski segment.
FK SARAJEVO.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 jun 2018, 20:03

slika
Ja bi to ovako probao, pa šta bude, bude..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jun 2018, 20:06

AlfredNobel je napisao/la:slika
Fino izgleda samo sto bi onda stavio 2 defanzivna vezna jer ipak imas trojicu u odbrani. Hebibovića skloniti.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 26 jun 2018, 20:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 jun 2018, 20:07

Evander je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
Angazovali ga ili ne, oni su vec davno dokazali koliko su nesposobni. Ima nas koji znamo i nismo zaboravili sta su sve uradili, odnosno nisu uradili, zadnjih par godina.
Druzba nesposobnih uhljeba.
I tu svoju nesposobnost trebaju i potvrditi potpisivanjem ovog "lutalice" jel. I koji to vi mi oni, svi mi znamo da ovo kakva nam je ekipa i kakve partije pruzaju sezonama vec nije ok, mi kao navijaci ocekujemo pojacanja, ali ako pojedini navijaci/streameri smatraju da nam je ovakav tip igraca pojacanje onda ne vidim ni svrhu kritike prema trenutnoj Upravi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2018, 20:12

Za ovu poziciju sto sef trazi predlazem mu Tinu Susica,j.ebajiga mozemo mu "ozivjeti" karijeru.J.ebe ga svak ziv u zadnje vrijeme.26 mu je godina ima fore jos koji transfer da napravi.

Nek naprave neku carlamu.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 jun 2018, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jun 2018, 20:12

i ja bi šta god samo da je bez krila :D
mada ovde treba standardno koristit 3 izmjene, Ahmeta, i oba beka nakon sat možeš izvest
i morali bi bar još jednog stopera dovesti
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jun 2018, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2018, 20:13

MortemHz je napisao/la:
Fino izgleda samo sto bi onda stavio 2 defanzivna vezna jer ipak imas trojicu u odbrani. Hebibovića skloniti.
Pa dobro svakako ti idu vise nazad Stanojevic i Adukor a Crepulja malo naprijed .
Ma boljeg od Hebiba nemamo sad pa vi kako hocete.
FK SARAJEVO.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 jun 2018, 20:26

MortemHz je napisao/la:
Nemamo boljeg od Hebibovića za ovu poziciju, džaba. Može Hodžić, ali mi je on katastrofa. Može Šabanović, ali ne znam, prepadnut mi je. Što se tiče sredine, ne bi je dirao, jer imaš Adukora i Stanojevića koji su strašni u odbrani, dosta trče i mogu veoma lahko da prenesu loptu prema napadu. To važi i za Crepulju, nije dobar u odbrani kao ova dvojica, ali fino čita igru. On je tu da diktira tempo, a da ne govorim kakav pas i pregled ima.
Mislim da bi ovo bilo dobro, ali džaba kad ne znaju za neku drugu formaciju osim 4-2-3-1 i 4-3-3.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.