FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bih da se pripreme vrše u klimatskim uslovima sličnim Bosni i Hercegovini i na terenima sličnim BiH, lijepo je slaviti 5:1, ali u BiH ih ne očekuju tako dobri uslovi i ne daj Bože bojim se da ovo sve pada u vodu. Vamos Saraj'vo! 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
joker90 je napisao/la:Kakva je postava bila ovim smradovima?

Cupic 400-000
Duonjic 400-000
Jesic 350-000
Masovič 350.000
Mihajlov 200.000
Milutinović 250.000
Mrkailo 125.000
Pavlović 200.000
Petrović 400.000
Stuparević 500.000
Velicković prinova
u principu prvi tim
od skupljih falio samo Cirković 500.000 govorim o starterima
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 01 jul 2018, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovu tekmu desna strana puno jaca i aktivnija od lijeve. Resic nepredvidljiv i vrlo dobar. Stanojevic super presjeca protivnicke napade i dobro cita igru. Golmani vrlo solidni.
Vidjecemo kako cemo izgledati protiv Banantsa. Treba jos brz i agresivan spic kao zamjena Ahmetu.
Vidjecemo kako cemo izgledati protiv Banantsa. Treba jos brz i agresivan spic kao zamjena Ahmetu.
Kovacevic pidro i resic su zakucali na vrata prvi 11.
Welbeck los
Ostali ok nadam se jos jednoom spicu
Welbeck los
Ostali ok nadam se jos jednoom spicu
Sace marconi uletit da kaze da su oni igrali s 2001-vim godistem a kad ih je zvezda uzela su igrali igraci iz Reala...mma_hz je napisao/la:Najjaca,joker90 je napisao/la:Kakva je postava bila ovim smradovima?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobili smo ih kao i oni kad su igrali sad na Marakani sa njima,jos mi na neutralnom terenuDenchiNL je napisao/la:Sace marconi uletit da kaze da su oni igrali s 2001-vim godistem a kad ih je zvezda uzela su igrali igraci iz Reala...mma_hz je napisao/la:Najjaca,joker90 je napisao/la:Kakva je postava bila ovim smradovima?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Radovati se ovim rezultatima ili plakati unaprijed?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Esport je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kakva je postava bila ovim smradovima?
Cupic 400-000
Duonjic 400-000
Jesic 350-000
Masovič 350.000
Mihajlov 200.000
Milutinović 250.000
Mrkailo 125.000
Pavlović 200.000
Petrović 400.000
Stuparević 500.000
Velicković prinova
u principu prvi tim
od skupljih falio samo Cirković 500.000 govorim o starterima
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Daj Romu sad!
Kad se sjetim pljuvacine na Butmir i na akademiju te nemaju da jedu te odlaze svi,te talovi te ovo te ono tacno mi muka bude da jedinu dobru stvar koju imamo smo bili u stanju da unistimo,jos da su levati znali zadrzat neke i gurnut u prvi tim
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne bi nikad vjerovo da ću ovo napisat, al Hebibović uopšte nije loš u ovim prijateljskim, a danas je pogotovo dobar bio, čak je i Hodžić dobro odigrao. Welbek me nije oduševio.
Sve u svemu, pokazali su dobru igru u ovim prijateljskim i visoku ocjenu većina može dobiti ali nažalost, uvijek ovako bude, kad dođe evropa i liga, mentalni sklop i manjak mu.da pojedu sve što iole valja u ekipi.
Sve u svemu, pokazali su dobru igru u ovim prijateljskim i visoku ocjenu većina može dobiti ali nažalost, uvijek ovako bude, kad dođe evropa i liga, mentalni sklop i manjak mu.da pojedu sve što iole valja u ekipi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pripreme polozili. Sad kuci i rijesiti jos tog napadaca. Odmoriti se malo i u Armeniju. Prenijeti igru sa priprema na Europu. I laganini moze poceti sezona. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Welbek nije los,al ako je kako kazu da stranac mora biti duplo bolji od naseg da bi igrao onda on nema sta traziti.
FK SARAJEVO.
Ako ovo ne bude sezona kad će akademija i njeni produkti biti u prvom planu, onda ne znam šta više djeca da urade da pokažu da mogu i zaslužuju tu šansu ispred raznih ubleharaca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Citiram ono ćega sam se sjetio na prvu loptu:zagor1987 je napisao/la:Kad se sjetim pljuvacine na Butmir i na akademiju te nemaju da jedu te odlaze svi,te talovi te ovo te ono tacno mi muka bude da jedinu dobru stvar koju imamo smo bili u stanju da unistimo,jos da su levati znali zadrzat neke i gurnut u prvi tim
Jadna baraka.
Tamo negdje ima rupa....
Vrijeme je naš saveznik
Kovačević
Sabanovic Kurdic Mujakic Pidro
Mustafic Djokanovic
Resic Salcin Mehuljic
Klaric
Za aBd 2,3 godine mada pretpostavljam da Ce Mujakic do tada otici
Da me sad kakav "strucnjak" ne citira ne mislim da Ce ovo biti prvi tim vec igraci koji Ce ciniti okosnicu i biti tu medju 20 igraca
Sabanovic Kurdic Mujakic Pidro
Mustafic Djokanovic
Resic Salcin Mehuljic
Klaric
Za aBd 2,3 godine mada pretpostavljam da Ce Mujakic do tada otici
Da me sad kakav "strucnjak" ne citira ne mislim da Ce ovo biti prvi tim vec igraci koji Ce ciniti okosnicu i biti tu medju 20 igraca
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 jul 2018, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Ma vidjet cemo otprilike za 10ak dana, sudeci po ovom sto igramo i kad uzmemo u obzir iz kakve lige nam dolazi protivnik mi bismo trebali bez problema da sve rijesimo vec u prvoj utakmici, a ako ipak ne bude tako nego se budemo mucili s njima u dvomecu onda se mozemo nadati jos jednoj turbulentnoj sezoni
Pyro is not a crime !
- StariGrad071
- Kontakt:
Jedva cekam u nekoj od utakmica da vidim sastav
Kovacevic
Sabanovic Dupovac Mujakic Pidro
Adukor Mustafic
Resic Velkoski Tatar
Ahmetovic
Ako Bog da!
Kovacevic
Sabanovic Dupovac Mujakic Pidro
Adukor Mustafic
Resic Velkoski Tatar
Ahmetovic
Ako Bog da!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jeste vi zabrinuti za povredu ili 'povredu' Pavlovica, koji se vratio u Sa? Kovacevic/Tucakovic u Europa ligi? 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Leđa ga bole ali bi trebao biti spreman za Banants.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️