FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek smo vala dobili jeste se bili raskokodakali na sastav ko tetke kakve.Sad bi se glave skidale da nismo dobili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što se tiče omladinaca, samo će Mujakić biti tu u prvih 11, ostali će dobijati minutažu na kapaljku, dosta, dosta manje nego do sad, po mom mišljenju. Husref će prije staviti Hebibovića na desnog beka nego Šabanovića, staviće prije Hodžića na lijevog beka nego Pidru. Najviše kvalitetnih igrača imamo u veznom redu, tako da će Mustafić rijetko dobijati priliku za igru.
Mada, i ja da sam trener, više bi forsirao iskusnije, starije igrače. Nije svako Mujakić da bude dosta bolji od onih koje je mjenjao.
Ja ne podnosim Hodžića, imam loše mišljenje i za Bekića ali opet sam mišljenja da mogu više dat od Šabanovića i Pidre, trenutno. Dobri su oni igrači, veliki talenti koji mogu napraviti top karijeru ali u ovoj situaciji gdje nismo osvojili ništa 3 godine, gdje je svaka utakmica na nož, ne treba se "ljutiti" što mlađi ne dobijaju puno priluka. Davat im priliku svaki put kad imamo povoljan rezultat i gurat ih kad je zdrava atmosfera a ne kad ide nizbrdo.
Mada, i ja da sam trener, više bi forsirao iskusnije, starije igrače. Nije svako Mujakić da bude dosta bolji od onih koje je mjenjao.
Ja ne podnosim Hodžića, imam loše mišljenje i za Bekića ali opet sam mišljenja da mogu više dat od Šabanovića i Pidre, trenutno. Dobri su oni igrači, veliki talenti koji mogu napraviti top karijeru ali u ovoj situaciji gdje nismo osvojili ništa 3 godine, gdje je svaka utakmica na nož, ne treba se "ljutiti" što mlađi ne dobijaju puno priluka. Davat im priliku svaki put kad imamo povoljan rezultat i gurat ih kad je zdrava atmosfera a ne kad ide nizbrdo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
znaci zadovoljni smo sa proslom sezonom, jer u ovoj nista ne mjenjamo.
Dat će Hus šansu djeci - kao na posljednjem derbiju kad mu je trebao alibi za novi poraz od Adžema. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Samo Husref moze voditi Sarajevo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- StariGrad071
- Kontakt:
Dobijat ce svi sansu, neki vise neki manje. Novajlije sisic i tatar dobri na ovim pripremama. Rahman vracen u sredinu, Krle ima slobodnu rolu. Jedini upitnik je lijevi bek. Ruku na srce Hole je bio konkretan u ovim tekmama ali nije neko rijesenje.
Dobro Kličko.mma_hz je napisao/la:Lazeszlo87 je napisao/la:Daleko od odlicnog, par katastrofalnih izbijanja i izlijetanja u prazno. Ali, to su stvari na kojima se moze i mora poraditi.MortemHz je napisao/la:Vladan u ovoj utakmici odlican.![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
koju poziciju igra resić ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Kako si povezao Klicka i MMA jasno mi je sto mislis da je Kovacevic bio los.
Resic igra krilo.
Resic igra krilo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
desno ili lijevo ?mma_hz je napisao/la:Kako si povezao Klicka i MMA jasno mi je sto mislis da je Kovacevic bio los.![]()
Resic igra krilo.
Primarno desno,al moze i lijevo.Testo je napisao/la:desno ili lijevo ?mma_hz je napisao/la:Kako si povezao Klicka i MMA jasno mi je sto mislis da je Kovacevic bio los.![]()
Resic igra krilo.
FK SARAJEVO.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Krila nisu nešto, bar po imenima, ali popunjena su. Vezni red kvalitetno popunjen, imamo tri stopera + Adukor, popunjeno, nije vala problem ni golmanska pozicija. Po meni, bek i napadač još fale da imaš fino popunjenu ekipu na svakoj poziciji. Kad bi se našle "prosječne" opcije, ne skupe, na tim pozicijama, što je realno i PLUS, ono što je najvažnije, izvalit pare za jednog kvalitetnog igrača koji će vuć ekipu i praviti tu prevagu, kao Duljević što je bio, kao što je kod kona bio Zakarić ili prije njega Stevanović, kao što je kod svinjskog Filipović itd. i onda bi se mogli nadati boljoj sezoni.StariGrad071 je napisao/la:Dobijat ce svi sansu, neki vise neki manje. Novajlije sisic i tatar dobri na ovim pripremama. Rahman vracen u sredinu, Krle ima slobodnu rolu. Jedini upitnik je lijevi bek. Ruku na srce Hole je bio konkretan u ovim tekmama ali nije neko rijesenje.
FK Sarajevo
hvalamma_hz je napisao/la:Primarno desno,al moze i lijevo.Testo je napisao/la:desno ili lijevo ?mma_hz je napisao/la:Kako si povezao Klicka i MMA jasno mi je sto mislis da je Kovacevic bio los.![]()
Resic igra krilo.
ne razumijem onda što su dovodili tatara, šišića i ostavljali halilovića kad ovakvog talenta imamo
Mnogi od nas to ne razumiju.
Vjerovatno da bi Hebibovic pored dva desna beka sa krila presao na beka.
Vjerovatno da bi Hebibovic pored dva desna beka sa krila presao na beka.
FK SARAJEVO.
Ako Husref ove sezone ne osvoji ništa, zahvalit mu se i stavit tačku na i kad je on u pitanju. Dosta više vraćanja u krug s trenerima, čovjek 4. put trener, k'o da nam je Abra vlasnik.
I nije me pop.iš'o na prijateljskoj tekmi s Voždovcem, popi.šat će me kad razvali kone, uzme neki derbi, osvoji nešta. Do tad, svaki put ću pisat da Hebib i Hodžić pored živog Šabanovića i Pidre ne treba da igraju bekove.
I nije me pop.iš'o na prijateljskoj tekmi s Voždovcem, popi.šat će me kad razvali kone, uzme neki derbi, osvoji nešta. Do tad, svaki put ću pisat da Hebib i Hodžić pored živog Šabanovića i Pidre ne treba da igraju bekove.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Ako Husref ove sezone ne osvoji ništa, zahvalit mu se i stavit tačku na i kad je on u pitanju. Dosta više vraćanja u krug s trenerima, čovjek 4. put trener, k'o da nam je Abra vlasnik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Promjena terena svaka 3 dana ce unistit sve I jednog igraca na svijetu. Ljudi po Evropi skandal naprave za jedan cent vecu travu a ovi nasi su jedan dan na grbavom, jedan dan na solidnom, jedan dan na poplavljenom. Koliko treba snage za tekmu na dobrom terenu koliko u blatu.
Nase najvece pojacanje ce bit kad budemo igrali na normalnim i uslovnim terenima. Sa ovim timom i akademijom svi su smijesni u poredjenju sa nama.
Sa dobrim terenima bili bi puno uspjesniji, kako klubski tako i reprezentativno. Ubijamo sami sebe ovim terenima, gusimo se lagano, godinama.
Mislim da je to odgovor i Cali i Husrefu kad kazu ne znam sta im se desilo, na treningu jedno na utakmici drugo. Kod nas trening kamp ima bolji teren nego AFH.
Nase najvece pojacanje ce bit kad budemo igrali na normalnim i uslovnim terenima. Sa ovim timom i akademijom svi su smijesni u poredjenju sa nama.
Sa dobrim terenima bili bi puno uspjesniji, kako klubski tako i reprezentativno. Ubijamo sami sebe ovim terenima, gusimo se lagano, godinama.
Mislim da je to odgovor i Cali i Husrefu kad kazu ne znam sta im se desilo, na treningu jedno na utakmici drugo. Kod nas trening kamp ima bolji teren nego AFH.
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 01 jul 2018, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Moram pohvaliti stream za ove utakmice. Komentatori, grafika, usporeni snimci, rezolucija... Odlično! Čak mi ni skaut nije smetao, naprotiv! Svaka čast, odličan posao.
Samo naprijed!
Samo naprijed!
Radi čega nam razyebaše teren, Marija ni šesnaesterac nije napunila. Više raje bilo protiv Krupe za vrijeme bojkota.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobro Stipe, gdje sam ja napisao da je Kovačević loš?mma_hz je napisao/la:Kako si povezao Klicka i MMA jasno mi je sto mislis da je Kovacevic bio los.![]()
Resic igra krilo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 36 gostiju.