atmosferu? navijače?SarajevoJeBordo je napisao/la: Takvi NAMA donose trofej možda. Jer nemamo koheziju, nemamo atmosferu kako treba, nemamo navijače koji na zdrav način znaju pružiti podršku. Jesul to takvi Zrinjskom donijeli 4 titule u 5 godina? Oni nemaju takve, ali imaju sve ostalo. A mi ćemo se opredijeliti da nam prije nego uĆera metar u guzizzu nego cenat u glavu.
ja bi te spuco sad da si mi blizu
eto
kako nastaje dobra atmosfera? pobjedama ili porazima? dobrim ili lošim igrama? dobrim ili lošim igračima? dobrim ili lošim trenerima? dobrim ili lošim marketingom? kako nastaje kohezija? dobrim ili lošim odnosom između uprave i navijača?
ili misliš da svi uzmemo nekih boba i stavimo u cedevitu i ufatimo se za ruke i oko stadiona pjevamo? jer tako Zrinjski radi???
jesi li svjestan da je Zrinjski bio ugašen koliko godina? dakle nije postojao...da FKS ugase i naši navijači bi bili sretni kad se lopta kotrlja nakon x godina
to je degradacija historije ovog kluba i grada....to nikad neće bit opcija...navijači pružaju podršku mladim igračima, mladi imaju ogromnu rezervu a pogotovo nakon ove sezone....ako si senior i dolaziš iz kluba u kojem se igra profesioinalni fudbal takođe postoje očekivanja, neće niko pljeskat Kramaru i igračima koji se ne trude za ovaj dres...niti trpit učenje amatera...i ne treba nikad
i ako se služimo tvojom logikom onda ove sezone je legitimno očekivati trofej kao realan cilj