FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Druže samo da kažem da je Feđa upravo nedavno potpisao novi ugovor do juna 2023. Klub računa ozbiljno na njega, tako da ako sve bude ok, ne vidim da će igdje iz Veleža u neko dogledno vrijeme.samoposmatram je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:24Juce sam bio skroz bezveze. Htjedoh napisati sve i svasta, pa cu evo sada napisati.![]()
Kenane, Selene, Fuade, Nazife i Davere vrjeme je da promjesate karte u strucnom stabu. Amara, Serbu i Memica, postaviti na druga mjesta u klubu.
Obaviti razgovore sa Adzemom i Mulalicem.
Takodjer vidjeti sa Fedjom i Husrefom, da li se vide u Zelji.
Ako nijedan od ova cetri nezele, dati trenerima iz omladinskog pogona sansu. Pri tome potpora trenerima, ako igraci pokusaju neki bojkot.
U vezi igraca:
Stilic i traka zdravo! Nisi za kapitena i tacka. Niti ima kondicije za 90 minuta.
Veselinovic, Kosoric i Stilic su posljedice Amara. Amar sa njima drzi i njih i nas kao taoce.
Uvesti pravila za igrace u prvoj ekipi. Max tri igraca preko 30 godina. Zabrana igranja i kazna kilavim igracima.
Nemoramo uzeti titulu na godisnjici, po cjeni da ispadnemo iz lige. Ovo je sramocenje Zeljeznicara.
Ovi sto napustaju Zelju, kad brod tone. IMate od mene jedno : Ta-ta bitches!
lijevapolutka je napisao/la: ↑07 mar 2021, 08:204 utakmice bez pobjede, od toga 3 bez datog gola. I svi su krivi osim njegovog veličanstva. Šta kaže, najteže je dati gol.
Al boli nas racku 2013 smo sve rekorde porušili.
Yebe ne vadi."Novi okršaj je u srijedu. Pokušat ćemo se bolje spremiti i očekujem drugačiju utakmicu", rekao je Osim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sa veselim u prvoj postavi da nam vadi zivceLjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:50lijevapolutka je napisao/la: ↑07 mar 2021, 08:204 utakmice bez pobjede, od toga 3 bez datog gola. I svi su krivi osim njegovog veličanstva. Šta kaže, najteže je dati gol.
Al boli nas racku 2013 smo sve rekorde porušili.Yebe ne vadi."Novi okršaj je u srijedu. Pokušat ćemo se bolje spremiti i očekujem drugačiju utakmicu", rekao je Osim.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Znam, ali obadvojica znamo koliko losih utakmica treba, da se digne sidro. Rahimic vam je bio dika, pa kako zavrsi. Fedja je kvalitetan trener i svakako treba sa njim popricati. Ko zna mozda ga pozicija neinteresuje, ali onda barem znamo na cemu smo.Baader je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:48Druže samo da kažem da je Feđa upravo nedavno potpisao novi ugovor do juna 2023. Klub računa ozbiljno na njega, tako da ako sve bude ok, ne vidim da će igdje iz Veleža u neko dogledno vrijeme.samoposmatram je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:24Juce sam bio skroz bezveze. Htjedoh napisati sve i svasta, pa cu evo sada napisati.![]()
Kenane, Selene, Fuade, Nazife i Davere vrjeme je da promjesate karte u strucnom stabu. Amara, Serbu i Memica, postaviti na druga mjesta u klubu.
Obaviti razgovore sa Adzemom i Mulalicem.
Takodjer vidjeti sa Fedjom i Husrefom, da li se vide u Zelji.
Ako nijedan od ova cetri nezele, dati trenerima iz omladinskog pogona sansu. Pri tome potpora trenerima, ako igraci pokusaju neki bojkot.
U vezi igraca:
Stilic i traka zdravo! Nisi za kapitena i tacka. Niti ima kondicije za 90 minuta.
Veselinovic, Kosoric i Stilic su posljedice Amara. Amar sa njima drzi i njih i nas kao taoce.
Uvesti pravila za igrace u prvoj ekipi. Max tri igraca preko 30 godina. Zabrana igranja i kazna kilavim igracima.
Nemoramo uzeti titulu na godisnjici, po cjeni da ispadnemo iz lige. Ovo je sramocenje Zeljeznicara.
Ovi sto napustaju Zelju, kad brod tone. IMate od mene jedno : Ta-ta bitches!
-
- Kontakt:
Miske vraćaj se molim tee !!!!!
-
- Kontakt:
Sta ce se pripremiti, nisu akcije sastavili pet utakmica, igraci ne znanu sta rade na terenu
@braco, imal gdje podatak koliko najduze u nizu nismo dali gol? Da vidimo moze li se to oboriti. Postavljamo nove rekorde.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj put si Husrefe gotov.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 10:50lijevapolutka je napisao/la: ↑07 mar 2021, 08:204 utakmice bez pobjede, od toga 3 bez datog gola. I svi su krivi osim njegovog veličanstva. Šta kaže, najteže je dati gol.
Al boli nas racku 2013 smo sve rekorde porušili.Yebe ne vadi."Novi okršaj je u srijedu. Pokušat ćemo se bolje spremiti i očekujem drugačiju utakmicu", rekao je Osim.
Tek od pete minute ide nabijanje lopte od strane Erića (jal nekog drugog golmana) prema Juričiću/Lendriću.
ima da ih u srijedu ubijemo sa igrom kad napravimo jednu akciju sjebati ce se citava nacija 

- Manijaci19871921
- Kontakt:
Badzak sinoc javno uperi prst u njega i neka je... a kucni su prijatelji, pametnom dosta.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 09:38Sta si nervozan. Prosla su vremena kad je forum mijenjao trenere i kad se na forum i drustvene mreze islo po pamet. Posljednji rezultati tima kojeg vodi Amar su za svaku kritiku, ali navijac Zeljeznicara koji njegovog najveceg sina naziva grobarom, kamatarom, morzom i tako dalje nije navijac Zeljeznicara. Kraj price.wolfie je napisao/la: ↑07 mar 2021, 09:26Mrs yebo li te Amar u analni otvor a i mi klosari skupa s njim. Pun mi je **** vec godinama vas dupelizaca i jajodrzaca na obje strane. Odyebite od kluba debili!plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 07:44Sta kazu klosari, Amar grobar kluba. I onda se cudimo sto smo kao drustvo u totalnom kurcu. Nece Amar nigdje, treneri se nece mijenjati svaka tri mjeseca. U krizi smo, proci ce, izvuci cemo se.
Samo otidji karino, kako si sve upropastio, kao i svaki mandat kad si odlazio zna se sta si ostavljao.. usao u klub da stopira sudske procese koje je klub pokrenuo. Obozavali smo te, poslije ovog odlaska ostat ces najveci smetljar i gnjida
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kakve crne sudske proceseManijaci19871921 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 11:15Badzak sinoc javno uperi prst u njega i neka je... a kucni su prijatelji, pametnom dosta.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 09:38Sta si nervozan. Prosla su vremena kad je forum mijenjao trenere i kad se na forum i drustvene mreze islo po pamet. Posljednji rezultati tima kojeg vodi Amar su za svaku kritiku, ali navijac Zeljeznicara koji njegovog najveceg sina naziva grobarom, kamatarom, morzom i tako dalje nije navijac Zeljeznicara. Kraj price.
Samo otidji karino, kako si sve upropastio, kao i svaki mandat kad si odlazio zna se sta si ostavljao.. usao u klub da stopira sudske procese koje je klub pokrenuo. Obozavali smo te, poslije ovog odlaska ostat ces najveci smetljar i gnjida

moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Nece, ali imas pravo da sanjas.Manijaci19871921 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 11:15Badzak sinoc javno uperi prst u njega i neka je... a kucni su prijatelji, pametnom dosta.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 09:38Sta si nervozan. Prosla su vremena kad je forum mijenjao trenere i kad se na forum i drustvene mreze islo po pamet. Posljednji rezultati tima kojeg vodi Amar su za svaku kritiku, ali navijac Zeljeznicara koji njegovog najveceg sina naziva grobarom, kamatarom, morzom i tako dalje nije navijac Zeljeznicara. Kraj price.
Mamba21 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 09:33Nije Amar kriv, gdje će to...
Kriv je Fejzić što ima kraću nogu
Kriv je Erić što loše hvata loptu
Kriv je Kosorić što se već 6 godina ne bavi ozbiljnim fudbalom
Kriv je Miletić što može samo u Čeliku igrati kao i Blažević
Kriv je Ikić što nije registrovan
Kriv je Siniša jer ne zna prema naprijed
Kriv je Šehić i Miličević što su loši u glavi
Kriv je Tuce, Meša i Štilić što svaku tekmu ne zabiju 3 gola
Kriv je Veseli što ne zna gola zabiti
Kriv je Zec što je stalno povrijeđen
Kriv je Juricic što je ćelav
Kriv je Mustafa jer mu je Zuban menager
Kriv je Lendrić jer je kockar i budala
Kriv je Badzak što daje pare
Kriv je Cerić što je u Londonu
Svi su krivi, samo Amar nije!
Pa nisam ih ja dovodio ni Kana ni Braco ni Ljoze nit Avlami nit ovaj nit onaj već Amar
mosa lošmi stićko tit-ula!
- dubioza144
- Kontakt:
Zgadit cemo im fudbal u srijedu, steta prenosa nema 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sinoć sam napisao da kad uzmeš generalno kvalitet ekipe mislim da nemamo konstanost da uzmemo titulu. Još na to kad dodaš problemi s platama u prvoj polusezoni na takav li la kvalitet onda i nije čudo što nećemo biti prvaci.
Daleko od toga da ih amnestiram jer opet znam da mogu bolje nego ovu bruku što nam priređuju posljednjih 9 kola.
Mislim da je neprimjetno prošao podatak da su u posljednjih 9 kola osvojili 9 bodova. E tu su bogami krivi itekako.
Nema šanse da su toliko kvalitetom loši da imaju statistiku u tih 9 kola kao da su najgora ekipa lige. To je već njih njihova da li krivica, bezobrazluk ili kako god hoćete to da nazovete. Naravno skupa sa kompletnim stručnim štabom. 15 golova su primili u tih 9 utakmica, dno dna.
Ova odbrana koja je jučer izašla Fejzić- Šeha, Aco, Miletić, Siniša je na nivou Radnika iz Bijeljine. Iako ovo nije kompletna odbrana, opet evo ruku na srce da ste neutralni posmatrač jučerašnje utakmice, bil' vam bilo čudno da ekipa sa takvim imenima u odbrani primi 2 gola, od čega je jedan doduše neregularan.
A kome treba mali podsjetnik, evo skupio sam gifove svih primljenih golova
A ovo sranje oko uprave isto me ne čudi. Onaj raskol u UO prije mjesec dana mi je već bio jasan znak da neće na dobro (sukob Cerić - Selen, Karavdić itd). Iskreno nebitno ko je sada tu krivac u tom sukobu, ono što je bitno da je to već bio znak da od nas nema ništa jer nova uprava je trebala da predstavlja prekretnicu i temelj novog Želje, a mi samo belaj za belajom. Dakle razjedinjenost koja se pokazala već tada je bila znak da idemo stranputicom. Plus mahalanje naokolo članova uprave iza leđa jedni drugima i nepovjerenje se iskazuje međusobno u tim pričama pokazuju da je ovo jedna velika qrčina šta imamo u ovom trenutku.
Daleko od toga da ih amnestiram jer opet znam da mogu bolje nego ovu bruku što nam priređuju posljednjih 9 kola.
Mislim da je neprimjetno prošao podatak da su u posljednjih 9 kola osvojili 9 bodova. E tu su bogami krivi itekako.
Nema šanse da su toliko kvalitetom loši da imaju statistiku u tih 9 kola kao da su najgora ekipa lige. To je već njih njihova da li krivica, bezobrazluk ili kako god hoćete to da nazovete. Naravno skupa sa kompletnim stručnim štabom. 15 golova su primili u tih 9 utakmica, dno dna.
Ova odbrana koja je jučer izašla Fejzić- Šeha, Aco, Miletić, Siniša je na nivou Radnika iz Bijeljine. Iako ovo nije kompletna odbrana, opet evo ruku na srce da ste neutralni posmatrač jučerašnje utakmice, bil' vam bilo čudno da ekipa sa takvim imenima u odbrani primi 2 gola, od čega je jedan doduše neregularan.
A kome treba mali podsjetnik, evo skupio sam gifove svih primljenih golova
JAVASLUK ! Sta radite na treninzima Amareeeeeeeee ?
Zaposlili ste 20 desperadosa u sš. Sve preko Zeljinih ledja, a mi bezidejno izgledamo. Jos imate obraza preko svojih politrona ganjati ljude koji nemaju veze sa Klubom a pisu negativno za igru.
Zaposlili ste 20 desperadosa u sš. Sve preko Zeljinih ledja, a mi bezidejno izgledamo. Jos imate obraza preko svojih politrona ganjati ljude koji nemaju veze sa Klubom a pisu negativno za igru.
Odlazak Badžaka je kraj svih nadanja da iz ove situacije možemo izaći bez velikih posljedica. Slijedi nam jako težak period. Pripremite se ljudi, čuvajte zdravlje i živce. Dugo godina ćemo mi još kihati sav nerad i amaterizam.
Pa ako će stanje biti bolje sa nekim novim ljudima i novim vjetrovima pa makar krenuli iz kantona ali bez Senada,Amara
Selimovića i ostalih koji su nas i doveli do ovdje
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.