FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Goosman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Goosman » 07 mar 2021, 10:33

Dok se samo traže krivci a ne rješenja, nema hajra za nas.
💩💩

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 mar 2021, 10:39

Pa kod nas krivac i rješenje imaju znak =
moSa ljoŽe

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 07 mar 2021, 10:48

samoposmatram je napisao/la:
07 mar 2021, 10:24
Juce sam bio skroz bezveze. Htjedoh napisati sve i svasta, pa cu evo sada napisati. :D

Kenane, Selene, Fuade, Nazife i Davere vrjeme je da promjesate karte u strucnom stabu. Amara, Serbu i Memica, postaviti na druga mjesta u klubu.
Obaviti razgovore sa Adzemom i Mulalicem.
Takodjer vidjeti sa Fedjom i Husrefom, da li se vide u Zelji.

Ako nijedan od ova cetri nezele, dati trenerima iz omladinskog pogona sansu. Pri tome potpora trenerima, ako igraci pokusaju neki bojkot.

U vezi igraca:
Stilic i traka zdravo! Nisi za kapitena i tacka. Niti ima kondicije za 90 minuta.

Veselinovic, Kosoric i Stilic su posljedice Amara. Amar sa njima drzi i njih i nas kao taoce.

Uvesti pravila za igrace u prvoj ekipi. Max tri igraca preko 30 godina. Zabrana igranja i kazna kilavim igracima.

Nemoramo uzeti titulu na godisnjici, po cjeni da ispadnemo iz lige. Ovo je sramocenje Zeljeznicara.

Ovi sto napustaju Zelju, kad brod tone. IMate od mene jedno : Ta-ta bitches!
Druže samo da kažem da je Feđa upravo nedavno potpisao novi ugovor do juna 2023. Klub računa ozbiljno na njega, tako da ako sve bude ok, ne vidim da će igdje iz Veleža u neko dogledno vrijeme.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 mar 2021, 10:50

lijevapolutka je napisao/la:
07 mar 2021, 08:20
4 utakmice bez pobjede, od toga 3 bez datog gola. I svi su krivi osim njegovog veličanstva. Šta kaže, najteže je dati gol.
Al boli nas racku 2013 smo sve rekorde porušili.
"Novi okršaj je u srijedu. Pokušat ćemo se bolje spremiti i očekujem drugačiju utakmicu", rekao je Osim.
Yebe ne vadi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

lendra
Kontakt:

Post Postao/la lendra » 07 mar 2021, 10:56

LjoZee je napisao/la:
07 mar 2021, 10:50
4 utakmice bez pobjede, od toga 3 bez datog gola. I svi su krivi osim njegovog veličanstva. Šta kaže, najteže je dati gol.
"Novi okršaj je u srijedu. Pokušat ćemo se bolje spremiti i očekujem drugačiju utakmicu", rekao je Osim.
Yebe ne vadi.
Sa veselim u prvoj postavi da nam vadi zivce
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 mar 2021, 10:56

Baader je napisao/la:
07 mar 2021, 10:48
samoposmatram je napisao/la:
07 mar 2021, 10:24
Juce sam bio skroz bezveze. Htjedoh napisati sve i svasta, pa cu evo sada napisati. :D

Kenane, Selene, Fuade, Nazife i Davere vrjeme je da promjesate karte u strucnom stabu. Amara, Serbu i Memica, postaviti na druga mjesta u klubu.
Obaviti razgovore sa Adzemom i Mulalicem.
Takodjer vidjeti sa Fedjom i Husrefom, da li se vide u Zelji.

Ako nijedan od ova cetri nezele, dati trenerima iz omladinskog pogona sansu. Pri tome potpora trenerima, ako igraci pokusaju neki bojkot.

U vezi igraca:
Stilic i traka zdravo! Nisi za kapitena i tacka. Niti ima kondicije za 90 minuta.

Veselinovic, Kosoric i Stilic su posljedice Amara. Amar sa njima drzi i njih i nas kao taoce.

Uvesti pravila za igrace u prvoj ekipi. Max tri igraca preko 30 godina. Zabrana igranja i kazna kilavim igracima.

Nemoramo uzeti titulu na godisnjici, po cjeni da ispadnemo iz lige. Ovo je sramocenje Zeljeznicara.

Ovi sto napustaju Zelju, kad brod tone. IMate od mene jedno : Ta-ta bitches!
Druže samo da kažem da je Feđa upravo nedavno potpisao novi ugovor do juna 2023. Klub računa ozbiljno na njega, tako da ako sve bude ok, ne vidim da će igdje iz Veleža u neko dogledno vrijeme.
Znam, ali obadvojica znamo koliko losih utakmica treba, da se digne sidro. Rahimic vam je bio dika, pa kako zavrsi. Fedja je kvalitetan trener i svakako treba sa njim popricati. Ko zna mozda ga pozicija neinteresuje, ali onda barem znamo na cemu smo.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 07 mar 2021, 10:57

Miske vraćaj se molim tee !!!!!

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 07 mar 2021, 10:59

Sta ce se pripremiti, nisu akcije sastavili pet utakmica, igraci ne znanu sta rade na terenu

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 mar 2021, 11:06

@braco, imal gdje podatak koliko najduze u nizu nismo dali gol? Da vidimo moze li se to oboriti. Postavljamo nove rekorde.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 07 mar 2021, 11:10

LjoZee je napisao/la:
07 mar 2021, 10:50
Yebe ne vadi.
Ovaj put si Husrefe gotov.
Tek od pete minute ide nabijanje lopte od strane Erića (jal nekog drugog golmana) prema Juričiću/Lendriću.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 mar 2021, 11:11

ima da ih u srijedu ubijemo sa igrom kad napravimo jednu akciju sjebati ce se citava nacija 😅😅😅

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 07 mar 2021, 11:15

plavousrcu je napisao/la:
07 mar 2021, 09:38
wolfie je napisao/la:
07 mar 2021, 09:26
07 mar 2021, 07:44
Sta kazu klosari, Amar grobar kluba. I onda se cudimo sto smo kao drustvo u totalnom kurcu. Nece Amar nigdje, treneri se nece mijenjati svaka tri mjeseca. U krizi smo, proci ce, izvuci cemo se.
Mrs yebo li te Amar u analni otvor a i mi klosari skupa s njim. Pun mi je **** vec godinama vas dupelizaca i jajodrzaca na obje strane. Odyebite od kluba debili!
Sta si nervozan. Prosla su vremena kad je forum mijenjao trenere i kad se na forum i drustvene mreze islo po pamet. Posljednji rezultati tima kojeg vodi Amar su za svaku kritiku, ali navijac Zeljeznicara koji njegovog najveceg sina naziva grobarom, kamatarom, morzom i tako dalje nije navijac Zeljeznicara. Kraj price.
Badzak sinoc javno uperi prst u njega i neka je... a kucni su prijatelji, pametnom dosta.

Samo otidji karino, kako si sve upropastio, kao i svaki mandat kad si odlazio zna se sta si ostavljao.. usao u klub da stopira sudske procese koje je klub pokrenuo. Obozavali smo te, poslije ovog odlaska ostat ces najveci smetljar i gnjida

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 mar 2021, 11:18

Manijaci19871921 je napisao/la:
07 mar 2021, 11:15
wolfie je napisao/la:

Mrs yebo li te Amar u analni otvor a i mi klosari skupa s njim. Pun mi je **** vec godinama vas dupelizaca i jajodrzaca na obje strane. Odyebite od kluba debili!
Sta si nervozan. Prosla su vremena kad je forum mijenjao trenere i kad se na forum i drustvene mreze islo po pamet. Posljednji rezultati tima kojeg vodi Amar su za svaku kritiku, ali navijac Zeljeznicara koji njegovog najveceg sina naziva grobarom, kamatarom, morzom i tako dalje nije navijac Zeljeznicara. Kraj price.
Badzak sinoc javno uperi prst u njega i neka je... a kucni su prijatelji, pametnom dosta.

Samo otidji karino, kako si sve upropastio, kao i svaki mandat kad si odlazio zna se sta si ostavljao.. usao u klub da stopira sudske procese koje je klub pokrenuo. Obozavali smo te, poslije ovog odlaska ostat ces najveci smetljar i gnjida
Kakve crne sudske procese :urnebes:
moSa ljoŽe

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 mar 2021, 11:21

Manijaci19871921 je napisao/la:
07 mar 2021, 11:15
wolfie je napisao/la:

Nece, ali imas pravo da sanjas.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 mar 2021, 11:31

Mamba21 je napisao/la:
07 mar 2021, 09:33
Nije Amar kriv, gdje će to...
Kriv je Fejzić što ima kraću nogu
Kriv je Erić što loše hvata loptu
Kriv je Kosorić što se već 6 godina ne bavi ozbiljnim fudbalom
Kriv je Miletić što može samo u Čeliku igrati kao i Blažević
Kriv je Ikić što nije registrovan
Kriv je Siniša jer ne zna prema naprijed
Kriv je Šehić i Miličević što su loši u glavi
Kriv je Tuce, Meša i Štilić što svaku tekmu ne zabiju 3 gola
Kriv je Veseli što ne zna gola zabiti
Kriv je Zec što je stalno povrijeđen
Kriv je Juricic što je ćelav
Kriv je Mustafa jer mu je Zuban menager
Kriv je Lendrić jer je kockar i budala
Kriv je Badzak što daje pare
Kriv je Cerić što je u Londonu

Svi su krivi, samo Amar nije!

Pa nisam ih ja dovodio ni Kana ni Braco ni Ljoze nit Avlami nit ovaj nit onaj već Amar
mosa lošmi stićko tit-ula!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 07 mar 2021, 11:36

Zgadit cemo im fudbal u srijedu, steta prenosa nema :|
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 mar 2021, 11:41

Sinoć sam napisao da kad uzmeš generalno kvalitet ekipe mislim da nemamo konstanost da uzmemo titulu. Još na to kad dodaš problemi s platama u prvoj polusezoni na takav li la kvalitet onda i nije čudo što nećemo biti prvaci.

Daleko od toga da ih amnestiram jer opet znam da mogu bolje nego ovu bruku što nam priređuju posljednjih 9 kola.

Mislim da je neprimjetno prošao podatak da su u posljednjih 9 kola osvojili 9 bodova. E tu su bogami krivi itekako.

Nema šanse da su toliko kvalitetom loši da imaju statistiku u tih 9 kola kao da su najgora ekipa lige. To je već njih njihova da li krivica, bezobrazluk ili kako god hoćete to da nazovete. Naravno skupa sa kompletnim stručnim štabom. 15 golova su primili u tih 9 utakmica, dno dna.

Ova odbrana koja je jučer izašla Fejzić- Šeha, Aco, Miletić, Siniša je na nivou Radnika iz Bijeljine. Iako ovo nije kompletna odbrana, opet evo ruku na srce da ste neutralni posmatrač jučerašnje utakmice, bil' vam bilo čudno da ekipa sa takvim imenima u odbrani primi 2 gola, od čega je jedan doduše neregularan.

A kome treba mali podsjetnik, evo skupio sam gifove svih primljenih golova
braco je napisao/la:
31 jan 2021, 19:34
Što se tiče tih primljenih golova na Grbavici ove sezone, nije to samo stvar što je teren dobar pa protivnik može lakše kontre igrat. Mislim to jeste od razloga, ali i razlog je realno naš (ne)kvalitet u odbrani. Stvarno je bilo reakcija naše odbrane na Grbavici da se zapitaš. Realno jedina klasa u odbrani je Ikić, ovi ostali odbrambeni su više ono na koju su nogu ustali na dan utakmice, nikad im ne znaš. To i jeste problem jer ta nekonstantost ti ne može da donese titulu što smo na svojoj koži osjetili već nekoliko puta. Uz to, naša odbrana stoji vrlo visoko, a nemamo brze defanzivce pa samim to je također problem. Ali evo redom svi golovi koje smo primili na Grbavici

Realno katastrofalan pas Štilića prema nazad gdje su 3 igrača Borca,a naši odbrambeni bog zna gdje visoko stoje, gdje je zapravi najbliži našem golu Meša?! koji ni u snu ovo ne može stići

slika

Mislim šta reakcija odbrane kod gola Hadžića treba da predstavlja, teren sigurno nije kriv

slika

Fejziću čovječe. Uz to, pisao sam prije utakmice da je Krupa najopasnija iz prekida i da većinu golova tako daju i da treba izbjegavat maximalno faulove oko 16 ali eto desi se ono što je sasvim očekivano.

slika

Blažević ne prati igrača koji je dao go, dečko ima ozbiljnih problema s koncentracijom, što mu je Amar i protiv Čapljine zamjerio. Uz to nesretan go.

slika

Loše branjenje prekida, opet nema veze s terenom

slika

Kako opisati ovu reakciju odbrane

slika

Još jedan go koji nema veze s terenom

slika

Miletić?!?!??!

slika

Eurogo gdje niko ne izlazi na jednog od najboljih šutera lige

slika

I kao što vidimo većina primljenih golova nema veze s terenom nego nedostatak konstanosti i koncentracije kod pojedinaca. Ako si dobar igrač isti ti qrac igro kući ili u gostima, kvalitet uvijek ispliva. Svaki naš odbrambeni igrač je dobar kad ima svoj dan , problem je što često variraju. Aco jednu tekmu izgleda kao iskusni štoper sa dobrim reakcijama, sljedeću izgleda ko dijete od 12 godina da si stavio. I ne samo on, nego dobar dio njih.
A ovo sranje oko uprave isto me ne čudi. Onaj raskol u UO prije mjesec dana mi je već bio jasan znak da neće na dobro (sukob Cerić - Selen, Karavdić itd). Iskreno nebitno ko je sada tu krivac u tom sukobu, ono što je bitno da je to već bio znak da od nas nema ništa jer nova uprava je trebala da predstavlja prekretnicu i temelj novog Želje, a mi samo belaj za belajom. Dakle razjedinjenost koja se pokazala već tada je bila znak da idemo stranputicom. Plus mahalanje naokolo članova uprave iza leđa jedni drugima i nepovjerenje se iskazuje međusobno u tim pričama pokazuju da je ovo jedna velika qrčina šta imamo u ovom trenutku.

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 07 mar 2021, 11:44

JAVASLUK ! Sta radite na treninzima Amareeeeeeeee ?
Zaposlili ste 20 desperadosa u sš. Sve preko Zeljinih ledja, a mi bezidejno izgledamo. Jos imate obraza preko svojih politrona ganjati ljude koji nemaju veze sa Klubom a pisu negativno za igru.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 07 mar 2021, 12:01

Odlazak Badžaka je kraj svih nadanja da iz ove situacije možemo izaći bez velikih posljedica. Slijedi nam jako težak period. Pripremite se ljudi, čuvajte zdravlje i živce. Dugo godina ćemo mi još kihati sav nerad i amaterizam.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 mar 2021, 12:17

Dejan1921 je napisao/la:
07 mar 2021, 12:01
Odlazak Badžaka je kraj svih nadanja da iz ove situacije možemo izaći bez velikih posljedica. Slijedi nam jako težak period. Pripremite se ljudi, čuvajte zdravlje i živce. Dugo godina ćemo mi još kihati sav nerad i amaterizam.
Pa ako će stanje biti bolje sa nekim novim ljudima i novim vjetrovima pa makar krenuli iz kantona ali bez Senada,Amara
Selimovića i ostalih koji su nas i doveli do ovdje
mosa lošmi stićko tit-ula!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.