Recimo da se pozivao na "Invicibles", i Arsenal je nekad bio velik'.
Živ nam bio 100 godina, Musemiću mlađi!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Nemaju uopste toliko.. imaju problem ali dosta njih ima dvojno drzavljanstvo. Sad bi im recimo Hare dobro dosaoDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
istekao mu je ugovor a nije produžio koliko znam?
jedino bi on mogao uletit ko taj nakav kreativni
usput Zrinjski ima 13 stranaca u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte
ako brojimo te sa dvojnim haman i nemaju naših igrača nikakoMortemHz je napisao/la:Nemaju uopste toliko.. imaju problem ali dosta njih ima dvojno drzavljanstvo. Sad bi im recimo Hare dobro dosaoDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
usput Zrinjski ima 13 stranaca u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte
Cisti se to vec, mislim da imaju sad 7 ali nisam 100% siguran, uglavnom ne bi trebao biti veliki problem a i doveli su sve Bosance osim jednog sad u prijelaznom rokuDenchiNL je napisao/la:ako brojimo te sa dvojnim haman i nemaju naših igrača nikakoMortemHz je napisao/la:Nemaju uopste toliko.. imaju problem ali dosta njih ima dvojno drzavljanstvo. Sad bi im recimo Hare dobro dosaoDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
usput Zrinjski ima 13 stranaca u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte![]()
![]()
![]()
eto ti broji sam i 10 je puno jbg
https://www.transfermarkt.com/hsk-zrinj ... erein/6808
Covjek koji je i kao igrac i kao trener uzeo titule sa Sarajevom eto nije legenda?bordopoeta je napisao/la:E, jbg, ako ti je on legenda, onda ne znem stvarno!StariGrad071 je napisao/la:Sretan rodjendan veliki sefe, najveca ziva legendo! Titula ce ti biti najbolji poklon!
On voli Sarajvo, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas!!! Ziv i zdrav nam bio dugo!
hajd fino, još onoj dvojici ako se može rješiti bilo bi extra...Zukanovic je napisao/la: Crepulja ima nas pasos rekli mi danas iz kluba.
Crepulja je taj kreativniDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
usput Zrinjski ima 13 stranaca(da, pola tima) u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte
kreativniji Radovac od njega etbihuzur je napisao/la:Crepulja je taj kreativniDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
usput Zrinjski ima 13 stranaca(da, pola tima) u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte
- istek ugovora
- istek ugovora
- istek ugovoratrebali su ga ponudit krupi u zamjenu za nekog, kad bi već da ide, ko sa anđušićemZukanovic je napisao/la:Heric nije jos otisao zvanicno.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ErosViverosViv, jurisicduska, Napapijri i 49 gostiju.