Smanjena je steta ali nazalost tuzlaci ce morati predstavljati ovu nasu tuznu domovinu u europi...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dragi ovo je pirova pobjeda. iduće sezone stisnut jače i istjerat ih u federalnu.FrancescoTotti je napisao/la:@rigi druze nismo uspjeli
Smanjena je steta ali nazalost tuzlaci ce morati predstavljati ovu nasu tuznu domovinu u europi...
O težini kamena nemam pojma pošto ga nisam dizao niti namjeravam. Ali sam zato itekako dizao pehar prvaka Premijer lige BiH za sezonu 2015./16. o čemu ti mogu nešto više reći, ukoliko ti tvoje psihofizičko zdravlje dopušta da slušaš nešto o tome!?High je napisao/la:Ti bi na njegovom mjestu podigao obje ruke.espresso je napisao/la:
Odgovori mi na pitanje kome smeta europsko sarajevo????????
A kad smo kod ustašije...
Je li težak kamen sa Starog mosta?
Ako ćemo se čovićizirati i politizirati, onda ne moramo biti evropski. Kome smetaju regularni golovi Mladosti?

Jel treba da pomremo bez trofeja
Daj baaFrancescoTotti je napisao/la:Cujte ovog Jel treba da pomremo bez trofeja
Jel treba da pomremo bez trofeja

Kakva hipokrizija. Tvoj klub jašu upravo zaštitnici platforme politike iz devedesetih - Čović i Raspudić oko struktura, a bogme i u njima, a i na tribinama vonja na isto to smeće, o čemu ti, vjerovatno, znaš bolje jer tu kakofoniju više slušaš nego ja. Ne glupetaj mi o tome ko je zastao u kojim godinama jer ste vi, uz NK Katolifilija, najveći urnek šovinizma i fašizma u sportu.espresso je napisao/la:
O težini kamena nemam pojma pošto ga nisam dizao niti namjeravam. Ali sam zato itekako dizao pehar prvaka Premijer lige BiH za sezonu 2015./16. o čemu ti mogu nešto više reći, ukoliko ti tvoje psihofizičko zdravlje dopušta da slušaš nešto o tome!?
Što se Čovića tiče mogu komentirati ali neću. Neću iz razloga jer nema smisla. A nema smisla jer šta da ja objašnjavam nešto nekomu tko je mentalno u devedesetim godinama prošlog stoljeća.
Što se gola Mladosti tiče, to bi morao upitati pomoćnog suca te utakmice. Al isto budi dosljedan i upitaj onog što nije vidio zaleđe vama prije koji mjesec, iz kojeg ste dali gol. Ja bih iskreno volio da je taj gol Mladosti priznat jer su korektna ekipa, a i mi bi dodali brzinu više i još uvjerljivije pobijedili.
Nista neka tata Covic odrijesi kesu i nek kupuje sudije kad neki tim igra kontra slobode a ne samo kad igra zrinjskitripice je napisao/la:dragi ovo je pirova pobjeda. iduće sezone stisnut jače i istjerat ih u federalnu.FrancescoTotti je napisao/la:@rigi druze nismo uspjeli

Zna se ko je musko u kuciwobly92 je napisao/la:Ima i ova.
Srčani ste, nema šta, treba se priznat. Ne ide vam nijedan klub u Evropu, a ismijavate one što su vas popišali i zaustavili u tome.

Pa ja, Federer. Sta ti nije jasno ? Federer = trofeji, Basic = bez trofeja. Prevedeno, Zeljo = trofeji, Sloboda = bez trofeja. Ili ja grijesim ?wobly92 je napisao/la:Što volim ove što izrone samo da ismijavaju nešto, a u kućicama su cijele godine.
Čuj Federer

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.