UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Zukanović neshvaćeni genije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gdje li su i šta rade @Maestro, @Vucevich, @imajednabrigada? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Valja im u nocnu guzove pratBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:24Gdje li su i šta rade @Maestro, @Vucevich, @imajednabrigada?![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije ovo atletika. Boli me tuki sto trči kad je to sve uprazno lik svaku loptu sto je dobio je usrao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Od kako je sudija svirao kraj,Maestro nestade.Zato ce sutra prva njegova objava bit tuta Petrov...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:24Gdje li su i šta rade @Maestro, @Vucevich, @imajednabrigada?![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danas nam je to naprijed nekako islo od ruke, vjerovatno je bilo nekog hajcunga sinoc. Bez zamjerke je to odradjeno, krunic, pjanic, dzeko, mdnalo, steva kao navijeni, bilo je nekog zara.
Nazad smo djelovali kao pioniri, ovakve golove je davno i san marino prestao primati, mnogo neustimano, neozbiljno i amaterski. Jos ti ga i pukki zabije, ja vise nemam rijeci.. Reakcija kod drugog gola, pa kasnije onaj pas za milicevica, pa neizlazak u blok, katastrofa.
Nazad smo djelovali kao pioniri, ovakve golove je davno i san marino prestao primati, mnogo neustimano, neozbiljno i amaterski. Jos ti ga i pukki zabije, ja vise nemam rijeci.. Reakcija kod drugog gola, pa kasnije onaj pas za milicevica, pa neizlazak u blok, katastrofa.
NEMA NAZAD
- NerminFatic
- Kontakt:
Fascinira manjak vokabulara što nije iznenađenje za fudbalere, ali isto tako i trenerima, "tzv. punditima" u BiH, pa sjecamo se svi Konjica koji je 2 rečenice vrtio, horora Baljica, nista boljeg Nermina Sabica, pa Sabanadjovica itd. Komentatori iz BiH su također oskudnog vokabulara, a uz sve to iako godinama rade - iznimno su ukočeni sto se ne bi reklo za nekoga iz BiH, ne važimo za takve, uporedi BHT i SK npr. Srbi su milion puta opušteniji i mediji, ali i igrači su im rjecitiji.let3 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:21![]()
![]()
Nema tu neke lose namjere, on hoce da se nam saopsti kako moramo igrati bolje, brze, jace, kvalitetnije itd - ali negdje zatrokira, mozak mu baguje i onda se prebaci na neke automatizme gdje se potpuno izgubi![]()
To mi je godinama impresija bila, kod nas samo floskula do floskule, kao kakvi roboti.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 jun 2022, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakve smo mi nafake.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Čuj uspoređivati sk sa bilo kim

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
O tome se ne priča, jer se samo gleda krajnji rezultat. Mene najviše plaši naša odbrana, ne mogu se nikad opustiti.holyman je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:27Danas nam je to naprijed nekako islo od ruke, vjerovatno je bilo nekog hajcunga sinoc. Bez zamjerke je to odradjeno, krunic, pjanic, dzeko, mdnalo, steva kao navijeni, bilo je nekog zara.
bošnjanin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Meni je ovo bilo kao neka šumska reprezentacija. Dvojica drvosječa imaju štilovke, ostali balvani i panjevi.
E cuj njega puno vi pricate, a midjeta jednog. Drzi se crijeva i serifa, frajer odigro jednu pristojnu utakmicu nakon toliko i nesto se uskurcio
1946-1987
Kad u zadnjih 20 minuta imas 5 igraca koji jedva hodaju, a protivnik te max pritisnuo, onda ti itekako treba takav igrac. Ofanzivno je odigrao i vise nego korektno.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jun 2022, 23:25Nije ovo atletika. Boli me tuki sto trči kad je to sve uprazno lik svaku loptu sto je dobio je usrao.
Mi smo u napadu opasni kad su Dzeko, Pjanic, Krunic i Kolasinac na nivou. Veceras su njih cetvorica razvalili i zato smo imali ovoliko prilika. Menalo, Duljevic i ostali niti su bili, niti ce biti prevaga na terenu.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 14 jun 2022, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Asistencija Pjanic Asistencija Krunic dvije realizacije Dzeke ovo je isto mogao Petev napravit u Finskoj da nije Krunic igro krilo i jos jedan viska veznjak u veznom Prcic Hadziahmetovic..Dobro je kod Peteva sto mijenja formaciju trazi dobitnu kombinaciju
Ova reprezentacija bez Pjanića je 50% slabija, pa vi pričajte šta hoćete. 

Ista tekma kao i do sada sve Ivajlove, ali ovaj put borba i zalaganje su donijeli rezultat
Samo je u tome razlika
Taktički i ostalo, nista se promijenilo nije
Bravura Miralema, Edin u elementu i dali smo
Odbrana jako neiskusna, nekvalitetna i ovdje su nas vile pronosale fino
Samo je u tome razlika
Taktički i ostalo, nista se promijenilo nije
Bravura Miralema, Edin u elementu i dali smo
Odbrana jako neiskusna, nekvalitetna i ovdje su nas vile pronosale fino
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Sheyi i 12 gostiju.