02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Jednostavno: nismo mi ta ekipa koja moze ovakve tekme poceti sa B-Timom. To je danas bio slucaj.
Napravili smo od prosjecnog protivnika Spaniju ili Francusku.
U redu je ispasti. Ali sa ovakom igrom stvarno boli.
1. Poluvrijeme je bilo nesto najlosije sto sam vidio od ove repke. Ali kako da ne kad se nove formacije u ovakvoj utakmici testiraju - posle ulaska novih igraca potpuno druga utakmica. Zalosno jel su momci kao Mahmic ili Bajrak bili puni snage. Stvarno zalosno
Gledati 3 Minuta onaj foul koji je do sad najcistiji crveni karton turnira, dokaz kakav je Sudija bio. Katastrofa. 70/30 suditi ovu bitnu utakmicu. To je pretesko.
Hvala za sve Zmajevi. Ali imam osjecaj da smo danas mogli proci
Napravili smo od prosjecnog protivnika Spaniju ili Francusku.
U redu je ispasti. Ali sa ovakom igrom stvarno boli.
1. Poluvrijeme je bilo nesto najlosije sto sam vidio od ove repke. Ali kako da ne kad se nove formacije u ovakvoj utakmici testiraju - posle ulaska novih igraca potpuno druga utakmica. Zalosno jel su momci kao Mahmic ili Bajrak bili puni snage. Stvarno zalosno
Gledati 3 Minuta onaj foul koji je do sad najcistiji crveni karton turnira, dokaz kakav je Sudija bio. Katastrofa. 70/30 suditi ovu bitnu utakmicu. To je pretesko.
Hvala za sve Zmajevi. Ali imam osjecaj da smo danas mogli proci
IFAB LAW 12:
Sending-off offences - serious foul play
A tackle or challenge that endangers the safety of an opponent or uses excessive force or brutality must be sanctioned as serious foul play.
Any player who lunges at an opponent in challenging for the ball from the front, from the side or from behind using one or both legs, with excessive force or endangers the safety of an opponent is guilty of serious foul play.
Sending-off offences - serious foul play
A tackle or challenge that endangers the safety of an opponent or uses excessive force or brutality must be sanctioned as serious foul play.
Any player who lunges at an opponent in challenging for the ball from the front, from the side or from behind using one or both legs, with excessive force or endangers the safety of an opponent is guilty of serious foul play.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sunjic ne treba da uopste bude pozvan vise ikad za repku.
Nista licno ali je lik najgori fudbaler na cijelom ovom SP. Poceo je jos jednu tekmu, iako se sa Mjeseca vidi da je lik daleko najgori fudbaler koji je zaigrao u dresu nase repke.
Za ovo sa Demirovicem Barba bi trebao da leti, kostao nas je prolaska jer ubijedjen sam da smo mogli ici dalje veceras da je postavio formaciju kako je trebao.
Ovo sto smo mi igrali moze igrati svaka rupa od ekipe, 11 igraca iza lopte i eto kao mi smo se suprotstavili amerima, al u qrcu mom.
Gorak okus i blamaza veceras kao dokaz da smo srecom dosli na SP a ne nekim kvalitetom, ima nesto tu i tamo, ali daleko je ovo sve od neke solidne ekipe.
Dedic najvece razocarenje ikad, Demirovic je svakako **** raspala.
Nista licno ali je lik najgori fudbaler na cijelom ovom SP. Poceo je jos jednu tekmu, iako se sa Mjeseca vidi da je lik daleko najgori fudbaler koji je zaigrao u dresu nase repke.
Za ovo sa Demirovicem Barba bi trebao da leti, kostao nas je prolaska jer ubijedjen sam da smo mogli ici dalje veceras da je postavio formaciju kako je trebao.
Ovo sto smo mi igrali moze igrati svaka rupa od ekipe, 11 igraca iza lopte i eto kao mi smo se suprotstavili amerima, al u qrcu mom.
Gorak okus i blamaza veceras kao dokaz da smo srecom dosli na SP a ne nekim kvalitetom, ima nesto tu i tamo, ali daleko je ovo sve od neke solidne ekipe.
-
LjutaPaprika
- Kontakt:
Svaka cast i hvala za ovo ljeto. Mozemo biti ponosni. Radujem se na odmor u bosni haha necu dresa skinuti.
-
LaMeloBall
- Kontakt:
Radeljić je izuzetno limitiran igrač kada ima loptu u nogama – a nažalost i kada je nema. I Katić je, naravno, limitiran s loptom, ali je bolji od Stjepana bez nje. Nadam se da Šunjić više nikada neće biti toliko duboko postavljen da kreira igru. Džeko vjerovatno vuće povredu tokom cijelog turnira, samo da bi na kraju morao izaći iz igre u 50. minuti nokaut faze. Nema negative, ali definitivno smo mogli postići više. Isto tako se nadam da nećemo pljuvati po našim momcima – posebno Benji i Ermedinu. Pred nama je izuzetno svijetla budućnost i moramo unaprijediti našu igru u fazi posjeda lopte. Kerim, Esmir, Ermin, Tarik, Benjo, Amar – vi ste naša budućnost!
Hvala vam momci!
Zadnja izmjena: LaMeloBall, dana/u 02 jul 2026, 04:30, ukupno mijenjano 1 put.
„Ovo je moj grad na svijetu nema ga“
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
- signalidunapark
- Kontakt:
Pa nije sudijska organizacija katolička crkva da je njegova zadnja ko Papina. Sudija ovog meča je odlučio da je crveni, i to uopće nije bila dvojbena 50:50 situacija da se sad koplja lome. Namjera je davno prevaziđena tema kod ovakvog starta.Pogba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:27Smaras druze, slike ne mijenjaju ništa. Uopće nisam tvrdio da je bio crveni ili ne, nadovezao sam se na momka koji je pisao da nije crveni i da nas sudija evidentno ne zeli oštetiti jer je upravo sudio u nasu korist. A ima uporište u tome sto profesionalni sudija isto tv di. Prestani spinovati i čitati bez ikakvog razumijevanja.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Katastrofa i sramotna utakmica nećemo se lagati. Pustite te luzerske izgovore. Nije problem ti izgubiti ali ovo šta smo mi odigrali večeras je bruka. Dva gola im pokloniš, od čega je jedan poništen. Dobiješ situaciju da igraš sa igračem više i pola sata nisi u stanju prilike ozbiljne stvoriti i uz to još primiš gol (iz bezveznog faula kojeg si isto tako poklonio).
Ovo je isključivo Barbarezov poraz. Ja ne znam gdje on izvuče Radeljića odjednom pa da čovjek igra 90 minuta knock-out utakmice SP? Pa nije igrao ni veći dio kvalifikacija. Čim sam vidio da je on u sastavu pribojavao sam se nekog njegovog kiksa. Lik je ko amater djelovao i protiv Katara. Nije trebao ni ići na SP.
I ove pichkaste igre mi je preko glave više. Svaka utakmica kao da igramo sa prajm Brazilom. Idi u pm više.
Ovo je isključivo Barbarezov poraz. Ja ne znam gdje on izvuče Radeljića odjednom pa da čovjek igra 90 minuta knock-out utakmice SP? Pa nije igrao ni veći dio kvalifikacija. Čim sam vidio da je on u sastavu pribojavao sam se nekog njegovog kiksa. Lik je ko amater djelovao i protiv Katara. Nije trebao ni ići na SP.
I ove pichkaste igre mi je preko glave više. Svaka utakmica kao da igramo sa prajm Brazilom. Idi u pm više.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Alajbegovic da igra u Francuskoj na lijevom krilu do sada bi na ovom SP imao 3 gola i 4 asistencije.Na zalost momak vidno nema naprijed i u sredini igrati skim.
Ekipa nam je nerealno spora i troma,moderni fudbal ne trpi ovo.
Ekipa nam je nerealno spora i troma,moderni fudbal ne trpi ovo.
Okantie se vise slobodnjaka i zivog zida
Ne bi ga dali i da je ostalo jedan nula
nije bio taj momentum, nije bilo kao protiv italije
AL nema veze ljudi
Ovi su momci za nas svjetski prvaci
Ovako promovisat drzavu danas, sa svim drustvenim mrežama
Najvoljenija domovina!!!!
IDemo jako Bosno
idemo zajedno
Ne bi ga dali i da je ostalo jedan nula
nije bio taj momentum, nije bilo kao protiv italije
AL nema veze ljudi
Ovi su momci za nas svjetski prvaci
Ovako promovisat drzavu danas, sa svim drustvenim mrežama
Najvoljenija domovina!!!!
IDemo jako Bosno
idemo zajedno
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Djecaci imaju perspektivu jedino kad dodje dobar selektor. Hvala njima na svemu a ove neke taktike Barbareza mogu proci na pesu jedino. Da sumiramo, primila dva gola, dva gola iz ofsajda, jedna precka. Igru nemamo, loptu ne mozemo zadrzati duze od pet sekundi, stalno vracanje lopte nazad, Vasilj ocajan golman. Ne znam sta rade na treninzima ali kreacija igre je bolja kod Katara. Kod Amerikanaca se igrac manje nije osjetio.
Hvala im na svemu opet zaboravilo se na probleme i odvojilo na mjesec od svakodnevnosti.
Hvala im na svemu opet zaboravilo se na probleme i odvojilo na mjesec od svakodnevnosti.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Citirat ću šta sam napisao danas pred utakmicu:
Hvala vam momci na ovim divnim sedmicama koje ste nam pružili, na vašoj borbi za ovaj dres i grb. Hvala Sergej, Zlaja, Nino, Mirko, Keno, Spaha, svi naši analitičari i drugi treneri što ste odlučili da počnete praviti po prvi put jednu ozbiljnu ekipu i reprezentaciju. Ovo je tek početak.viKK je napisao/la: ↑01 jul 2026, 18:09Pošto znam da poslije večerašnje utakmice, u slučaju poraza i kraja ovog divnog iskustva, iz rupa će izgmizati sve one gnjide i lešinari koji ili naprosto mrze ovu ekipu ili im je cilj omalovažavanje i rušenje najboljeg stručnog štaba u historiji reprezentacije jer im je to u licnom interesu, hoću da kažem, svima onima koji vole ovu državu i ovu ekipu, da razmisle o ovome:
Italija, Danska, Turska, Ukrajina, Poljska, Švedska, Vels, Mađarska, Srbija, Škotska, Grčka, Slovačka, Češka, Rumunija, Irska. To su sve europske države čije ekipe ili nisu uspjele da se plasiraju na SP, ili su ispale u grupnoj fazi, a sve su iznad nas na FIFA rang listi i u većini slučajeva bi im se do prije par mjeseci, ili čak i trenutno, dala uloga (velikog) favorita u meču protiv nas.
Gore navedene nacije imaju nešto više od 300 miliona stanovnika. Dakle, 300 miliona ljudi ne mogu navijati za svoju državu i gledati ih na svjetskom prvenstvu.
Mi smo imali to zadovoljstvo zadnjih par sedmica i imamo još večeras i nadam se i još poslije toga, a ako ne, možda bi bilo lijepo zastat na trenutak i sjetit se te činjenice i bit zahvalan ovoj još uveliko zelenoj ekipi, tek u nekom začetku, koja nam je takvu sreću i privilegiju podarila. Nekih 300 miliona evropljana bi nam pozavidilo.
A siguran sam da nam neće biti zadnje svjetsko prvenstvo.
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Na srecu baraz, na srecu prolaz na SP, na srecu prolaz grupe..AA23 je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:28Sunjic ne treba da uopste bude pozvan vise ikad za repku.
Mnogo li je ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GoldenLilies
- Kontakt:
Idemo dalje, bice ovo dosta bolje aBd. Ali moramo srediti vezni red. S Mahmicem cemo izgledati jako dobro ofanzivno. Takodjer mora Esmir i Kerim vise igrati zajedno od prve minute. Bašić je naprimijer morao uci veceras, pogotovo kad smo imali igraca vise.
Zadnja izmjena: GoldenLilies, dana/u 02 jul 2026, 04:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kriticari J*** vam mamu nezahvalnu
Protiv Velsa i Italije smo grizli i gorili od želje za pobjedom
Večeras ne baš.
Igrači siti, pun stomak!!!
Večeras ne baš.
Igrači siti, pun stomak!!!
Likovi trube jbt!

Jedini koji smara si ti sa forsiranjem jednog kretena Klatenburga kojeg sam 20 godina gledao kako sudi. Da se ne slazes s njim ne bi ga 15 put spomenuo tako da itekako tvrdiPogba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:27Smaras druze, slike ne mijenjaju ništa. Uopće nisam tvrdio da je bio crveni ili ne, nadovezao sam se na momka koji je pisao da nije crveni i da nas sudija evidentno ne zeli oštetiti jer je upravo sudio u nasu korist. A ima uporište u tome sto profesionalni sudija isto tvrdi. Prestani spinovati i čitati bez ikakvog razumijevanja.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jedino šta bi napravio drugačije, je to da hi ostavio Dzeku na klupi do 60-70min
Ali sve u svemu Ok i idemo dalje.
Ali sve u svemu Ok i idemo dalje.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bosnjo22, Cwirek, darker10, L_blancos, MiranGlasnic, Principatus i 49 gostiju.