Uzeti orginalan sat za 300-400km ili uzeti kopiju rolexa i slicnih za te pare ?
Ova je perverzija , samo je kopija ,al nece niko skontat

http://www.****/artikal/3408677/ulyss ... tion-gold/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
PuloverBosniacum Lilium je napisao/la:Mislis poluver? Ne znam, meni je ovaj stil nekako za didoveako si under 30, onda ti preporucujem nesto drugo u skladu sa godinama
zato što su grozniSultanSulejman je napisao/la:Ne znam što,ali ove polovere nikad nebi obukao
Nemam neko povjerenje u nase orginale... Ovaj sto mi se pokvario je bio "orginal" u BBI Jacques Lemans F1. Nije mi bio ni 2 godine.A garancija mu pisljivih godinu dana.DooVe je napisao/la:Pa između originala od 300-400 KM i ove kopije od 400 KM, uvijek bih original uzeo
ee ja čuda bi mogao kupiti za 400KMEmir ZENICA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
A ovaj gore jos gori,dat za sad 400 km![]()
Kvota 2 i laganoIlPrincipe je napisao/la: ee ja čuda bi mogao kupiti za 400KMa on sat samo
ima babo
HZ_ilidzaa je napisao/la:Nemam neko povjerenje u nase orginale... Ovaj sto mi se pokvario je bio "orginal" u BBI Jacques Lemans F1. Nije mi bio ni 2 godine.A garancija mu pisljivih godinu dana.DooVe je napisao/la:Pa između originala od 300-400 KM i ove kopije od 400 KM, uvijek bih original uzeo
i to kvalitetno...Donnie Darko je napisao/la:Za 400 maraka se mogu za dvije godine opremit.
Nije ni ovo lose samo naci drugaciju kosu i "pulover" malo drugacije boje i pretvorit u nes modernije !!Donnie Darko je napisao/la:Za koliko para (otprilike) se moze uzeti ovo sto ovaj nosa na slikama ispod?? Mislim samo na gornji dio, znaci kosulja dugi rukavi, kravata i ovaj cirkus sto nosi preko kosulje?![]()