KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

mahalac
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la mahalac » 28 mar 2009, 00:50

Nocasnja utakmica protiv Leotara definitvno potvrdjuje pisanja nekih na forumu oko vodjenja tima.
Ono se jednostavno nije smijelo desiti. Ocajna igra, skok, nikakve postave, akcije ni igre. Igraci ko bez para pardon, glave. Nerezonski promasaji da se covjek zapita ko je na parketu...uzassss :oops:
Nesto je truhlo u drzavi Danskoj :oops:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 mar 2009, 10:51

mahalac je napisao/la:Nocasnja utakmica protiv Leotara definitvno potvrdjuje pisanja nekih na forumu oko vodjenja tima.
Ono se jednostavno nije smijelo desiti. Ocajna igra, skok, nikakve postave, akcije ni igre. Igraci ko bez para pardon, glave. Nerezonski promasaji da se covjek zapita ko je na parketu...uzassss :oops:
Nesto je truhlo u drzavi Danskoj :oops:
skoro pa bio strajk zbog dugovanja
ljudi bili totalno nemotivirani u tekmi protiv daleko slabije ekipe
igrali tacno onoliko koliko im je bilo dovoljno za pobjedu, ....

izaberi sta ti se svidja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 mar 2009, 12:19

elvir.vogosca je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Lagana pobjdea kao i uvijek, nadam se da taj strajk nece uticati na nase igrace, jer ako se to desi, ako Bosna ne bude igrala NLB...Bosna je sampion oooooooooooo
E ako je ono lagana pobjeda... Najslabija ekipa lige mucila je Bosnu tri cetvrtine. Morace se dosta toga uraditi do utorka...
Usput, snimak utakmice na TV Vogosca veceras u ponoc...
e **** ga ako je Leotar najslabija ekipa Lige 8 onda si ti neupucen u kvalitet timova ove lige. bosna je odigrala tacno onoliko koliko je trebalo i cim smo malo pojacali odbranu razbili smo ih. igrali smo utakmicu bez centra sa jedva oporavljenim Ikonicem i Hajricem i pobijedili 18 razlike ja tu nikako ne mogu vidjeti neki neuspijeh. igrali su kako su igrali citavu utakmicu dosta ležerno ali zasto da ne, sto se ne bi malo opustili protiv ovih slabijih timova? Protiv sirokog ce to biti sasvim druga prica. i molim vas da dok se ne desi neki neuspijeh da nepravite dramu ovdje po forumu posebno ne od ovakvih pobjeda po 20 razlike. sta sad treba da se pobjeđuje po 60 razlike da bi bili svi sretni? onda bi se nasli neki koji bi rekli vidite ovo forsira se velika pobjeda a zanemaruju mladi igraci igramo samo sa 7 igraca..
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 28 mar 2009, 13:47

Slažem se u potpunosti sa ferom.Igrali ležerno i opušteno jer je tako zahtjevala ekipa protiv koje su igrali.Nemože se igrati svaka utakmica 100% angažovano. Objektivno Leotar nema šta da traži u ovoj ligi.Ja samo znam da Bosni neće biti nimalo lako uz ovakve sudije. Ova trojica što su sudili sinoć sve su samo nisu sudije koje znaju svoj posao!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 mar 2009, 13:54

Ma kriza za Bosnu, nadam se da ce se aBd prevazici...bilo je fino prosle sezone gledati Lenca, Grera, Beileya...valjalo bi da dovedmo neko pojacanje nakon sto se situacija smiri i klub stane na noge :!:
mB!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2009, 14:12

Mukiol je napisao/la:Ma kriza za Bosnu, nadam se da ce se aBd prevazici...bilo je fino prosle sezone gledati Lenca, Grera, Beileya...valjalo bi da dovedmo neko pojacanje nakon sto se situacija smiri i klub stane na noge :!:
A kako si zakljucio da je kriza u Bosni???
Mozda po tome sto su htijeli da strajkuju??ja nevidim apsolutno nikakvu rezultatsku krizu,neznam zaista kako si dosao do zakljucka da su u krizi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 28 mar 2009, 15:04

Mukiol je napisao/la:Ma kriza za Bosnu, nadam se da ce se aBd prevazici...bilo je fino prosle sezone gledati Lenca, Grera, Beileya...valjalo bi da dovedmo neko pojacanje nakon sto se situacija smiri i klub stane na noge :!:
cuj grer :roll:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 mar 2009, 15:25

Pa bolan jedva dobise leotar...i cuj kakva kriza... GRER je sjajno znao odigrati pogotovu u ULEb cupu, ona njegova zakucavanja su bila fenomenalna i podizala su publiku na noge uvijek :!:
mB!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 28 mar 2009, 15:34

fera je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Lagana pobjdea kao i uvijek, nadam se da taj strajk nece uticati na nase igrace, jer ako se to desi, ako Bosna ne bude igrala NLB...Bosna je sampion oooooooooooo
E ako je ono lagana pobjeda... Najslabija ekipa lige mucila je Bosnu tri cetvrtine. Morace se dosta toga uraditi do utorka...
e **** ga ako je Leotar najslabija ekipa Lige 8 onda si ti neupucen u kvalitet timova ove lige. bosna je odigrala tacno onoliko koliko je trebalo i cim smo malo pojacali odbranu razbili smo ih. igrali smo utakmicu bez centra sa jedva oporavljenim Ikonicem i Hajricem i pobijedili 18 razlike ja tu nikako ne mogu vidjeti neki neuspijeh. igrali su kako su igrali citavu utakmicu dosta ležerno ali zasto da ne, sto se ne bi malo opustili protiv ovih slabijih timova? Protiv sirokog ce to biti sasvim druga prica. i molim vas da dok se ne desi neki neuspijeh da nepravite dramu ovdje po forumu posebno ne od ovakvih pobjeda po 20 razlike. sta sad treba da se pobjeđuje po 60 razlike da bi bili svi sretni? onda bi se nasli neki koji bi rekli vidite ovo forsira se velika pobjeda a zanemaruju mladi igraci igramo samo sa 7 igraca..
haj sto su se oni opustili, nego sto mi tako opusteni zivce potrgase do negdje zadnjih 5 min. tekme....
I feel devotion!!

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 28 mar 2009, 15:39

majkemi to mukiol nisi normalan..ovo gore rece, a asd govoris o krizi..

poklopi se i nejavljaj se haha..cudo od covjeka za par sati promjeni stav ama bas za 1000000%..

da bog sacuva od vake senilnosti:D:D

i sta ce ti takav avatar na sportskom foruma, i ja sam musliman, al nemoram to svakom dokazivat sa nekim slicicama..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 mar 2009, 16:22

Mukiol je napisao/la:Pa bolan jedva dobise leotar...i cuj kakva kriza... GRER je sjajno znao odigrati pogotovu u ULEb cupu, ona njegova zakucavanja su bila fenomenalna i podizala su publiku na noge uvijek :!:
nije grer nego Greer mozda ti je zato on napisao ˝Cuj Grer?˝

Ismire odlazi!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2009, 18:08

Mukiol je napisao/la:Pa bolan jedva dobise leotar...i cuj kakva kriza... GRER je sjajno znao odigrati pogotovu u ULEb cupu, ona njegova zakucavanja su bila fenomenalna i podizala su publiku na noge uvijek :!:
Ama o cemu ti pricas,citas li ti svoje postove,vidis li sta pises ....prvo kazes lagana pobjeda kao i uvijek....dalje napises kriza...dobili 20 razlike,kasnije kazes jedva dobili...na cemu si kume da i ja uzmem da mi tako dobro bude :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 28 mar 2009, 23:44

Zna li se zašto nije igrao Zimić protiv Leotara?Ako je u pitanju povreda koliko je ozbiljna i da li će igrati protiv Širokog?Ako ne bude spreman,bez dva centra, u Širokom ćemo teško do pobjede?

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 28 mar 2009, 23:48

fera je napisao/la:
nije grer nego Greer mozda ti je zato on napisao ˝Cuj Grer?˝
ma kita od igraca,nije bitno kako se pise, niko ga ni zapamtio nije

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 28 mar 2009, 23:49

fera je napisao/la:
Nije poenta u tome kolika je razlika nego kakva je tekma bila tri cetvrtine... Ako tebe to ne brine, mene brine. Sa Leotarom su mogli to ispraviti ali cisto sumnjam da ce Siroki, Igokea, Zrinjski dozvoliti takvu lezernost. Nije vazno protiv koga igras, vazan je odnos prema igri. A meni se onaj odnos od sinoc i nije bas svidio. Kao da momcima fali motivacije za domace prvenstvo. Na kraju krajeva, mozda je i bolje sto je sinoc bila ovakva utakmica, da se pojedinci malo spuste na zemlju. Fino je sedmo mjesto u NLB ali ako osvojis plasman u tu ligu i naredne sezone. A to moze samo radom i zalaganjem.
A za Leotar... Kada sam govorio da su najslabija ekipa Lige 8 mislio sam prije svega na finansije jer pouzdano znam da su jedva skuckali pare da nastupe i cak je bilo i upitno da li ce gostovati u Sarajevu. Momci igraju samo zato sto vole kosarku, nemaju neki specijalni cilj. I zato im skidam kapu. Hvala im, pokazali su zvijezdama da ce se morati potruditi da se takmice u NLB-u naredne sezone. Ne sumnjam da ce u tome uspjeti ali ne treba nikome od nas da pijemo tablete za smirenje.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 mar 2009, 01:45

Nije poenta u tome kolika je razlika nego kakva je tekma bila tri cetvrtine... Ako tebe to ne brine, mene brine. Sa Leotarom su mogli to ispraviti ali cisto sumnjam da ce Siroki, Igokea, Zrinjski dozvoliti takvu lezernost. Nije vazno protiv koga igras, vazan je odnos prema igri. A meni se onaj odnos od sinoc i nije bas svidio. Kao da momcima fali motivacije za domace prvenstvo. Na kraju krajeva, mozda je i bolje sto je sinoc bila ovakva utakmica, da se pojedinci malo spuste na zemlju. Fino je sedmo mjesto u NLB ali ako osvojis plasman u tu ligu i naredne sezone. A to moze samo radom i zalaganjem.
A za Leotar... Kada sam govorio da su najslabija ekipa Lige 8 mislio sam prije svega na finansije jer pouzdano znam da su jedva skuckali pare da nastupe i cak je bilo i upitno da li ce gostovati u Sarajevu. Momci igraju samo zato sto vole kosarku, nemaju neki specijalni cilj. I zato im skidam kapu. Hvala im, pokazali su zvijezdama da ce se morati potruditi da se takmice u NLB-u naredne sezone. Ne sumnjam da ce u tome uspjeti ali ne treba nikome od nas da pijemo tablete za smirenje.
ma nemas ti tu sta pouzdano znati i ptice na grani znaju da je u leotaru velika kriza i da se nije znalo hoce li uopste doci u sarajevo na utakmicu i ne zna se da li ce uopste zavrsiti ovu ligu ali igracki su daleko od najslabije ekipe lige. tu je standardno dobri zotovic onda markovic koji uvijek protiv bosne odigra odlicno pa onda onaj suter koji je sve pogađao on mi je nepoznat od ranije al je strasno odigrao u petak . ali uporedi samo situaciju u leotaru i bosni znaci u leotaru igraju igraci koji su manje vise navikli na ovakve uslove a u bosni je tu puno igraca koji nisu navikli da im se ne placa a igrama su zasluzili i mnogo vise i onda ce ti biti jasno zasto su se 3/4 igraci bosne onako poigravali. tek su u cetvrtoj zapeli i tad su razbili protivnika.

Ismire odlazi!!!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 29 mar 2009, 13:05

Čuj igraju zato što vole košarku. Ispade da u Leotaru igra raja koja se našla na ulici. I u leotaru ko i u ostalim klubovima igraju profesionalci koji manje-više žive od košarke.Ponovo ponavljam Bosna nije odigrala utakmicu na visokom nivou jer za to nije bilo potrebe.Ivanović je doskora bio povrijeđen,Ikonić još uvijek nije zaliječio povredu,Hajrić tek počeo igrati a da ne spominjem da je Bosna odigrala utakmicu bez dva centra.Ne vidim razloga za dramu i paniku koju pojedinci šire na ovom forumu.Vidjećemo u utorak u Širokom Brijegu da li je u ovom trenutku Bosna spremna ili ne za ovakva opuštanja i utakmice koje će odigrati sa 60-70% snage.

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 29 mar 2009, 16:03

Pa ovdje inace svi panice ko da nikad nisu pratili bosnu,mislim da je bosna i prije znala odigrati lose pa onda pruziti sjajnu partiju.Ovo je bilo jedno opustanje koje je dovelo do lose igre i na kraju i razlika bi pristojna.Treba sacekati utakmicu u sirokom koja ce nam pokazati mnogo toga.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 29 mar 2009, 18:21

Pa Kevine reci ima li sta od pojacanja Bosne???
I feel devotion!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 mar 2009, 18:23

ipsa je napisao/la:Pa Kevine reci ima li sta od pojacanja Bosne???
ima dolazi nam Will Baynum iz Detroit Pistonsa...

Ismire odlazi!!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 2 gosta.