Pa pricajte dalje...1988risha je napisao/la:Dobro si čuo...aleksandar_veliki je napisao/la:Cujem da su danas u Zenici Papeta napadali pravo, cak je i policija djelovala...
Aferim Zenico!
Pa pricajte dalje...1988risha je napisao/la:Dobro si čuo...aleksandar_veliki je napisao/la:Cujem da su danas u Zenici Papeta napadali pravo, cak je i policija djelovala...
Imas li kakav relevantan izvor?1988risha je napisao/la:Utakmice za koje su sve karte rasprodane do sada :
Brazil – Hrvatska
Argentina – Bosna i Hercegovina
Brazil – Meksiko
Meksiko – Kamerun
Engleska – Italija
Španija – Čile
Kamerun – Brazil
Hrvatska – Meksiko
Australija – Španija
Ne smiju dalje da ne dobiju ban...Cartman je napisao/la:Pa pricajte dalje...1988risha je napisao/la:Dobro si čuo...aleksandar_veliki je napisao/la:Cujem da su danas u Zenici Papeta napadali pravo, cak je i policija djelovala...
Aferim Zenico!
Pitam se ima li iko od vas zivot sto imate po 15 miliona postova u roku 2 godine... zar vi nemate posao/studije, familiju, raju, generalno pametnijeg posla? Ili zaista morate biti svakom loncu poklopac?IlPrincipe je napisao/la:nisam čuo to za papeta ..Virtu4l je napisao/la:Nije da nismo navikli na to. Edin Džeko bi nam mogao reći nešto više o tome.
virtu4l spavaš li ti čovječe ikad ? imaš li život ?
Nije ni zbog prvog ni drugog.Da je Celik pobijedio,nebi ga ni primjetili. :rol:Vjerovatno bparena,jer njega Barbarez postuje.zgembo89 je napisao/la:Znaci tako u ZeniciJel zbog Hrasnice il zbog igrača na spisku ?
Mašallah, kud mu glavašu nisu razbili pa da nemože na SP!aleksandar_veliki je napisao/la:Cujem da su danas u Zenici Papeta napadali pravo, cak je i policija djelovala...
harishp je napisao/la:Vjerovatno bparena,jer njega Barbarez postuje.![]()
Imal gdje vise detalja?1988risha je napisao/la:Dobro si čuo...aleksandar_veliki je napisao/la:Cujem da su danas u Zenici Papeta napadali pravo, cak je i policija djelovala...
Po čemu se on razlikuje od tih gore navedenih političara, ako i on radi ono što oni najbolje znaju, t.j. uhljebavanje rodbine.Trinity74 je napisao/la:Sramota, OGROMNA sramota. Lopove, prevarante, mafiju, hoštaplere koji su na vodećim mjestima u vlasti (direktori, ministri, premijeri) to ne smije niko ni pogledati ružno. Ne tako davno, zbog negativno nabrijane euforije za malo da zapalimo i porušimo sve objekte u državi, popalismo i porazbijasmo ... Za malo da izbiju nemiri i krvoproliće i šta smo dobili na kraju... ništa nismo dobili. Meni plata kasni već 3 mjeseca. Ali ne, sada je bitno i sada je najvažnije dočekivati Safeta na svakom koraku, kamenovati ga, razbijati mu glavu ... Ne do Bog pa da se desi i još veće zlo. Zbog čega, zbog spiska, zbog amiđića, zbog ne pozivanja balavca koji je cmizdrio prije par mjeseci i javno rekao da ne računaju više na njega... Ama, apsolutno je ne bitan razlog zašto i zbog čega ali sa sigurnošću tvrdim da smo jedina zemlja na svijetu koja radi ovakve stvari sami protiv sebe. Neka nam je svima na čast i neka nam je sa srećom. Prođe mi pauza čitajući forum i pokvari mi se dan totalno.
Po tome sto on zapravo ima rezultat. Mozemo sporiti oko toga jel njegova zasluga veca ili manja, ali on je taj koji je odveo repku na SP tako da ne razumijem cemu takvo da ne kazem glupo pitanje kad je odgovor kristalno jasan...bagrcavi je napisao/la:Po čemu se on razlikuje od tih gore navedenih političara, ako i on radi ono što oni najbolje znaju, t.j. uhljebavanje rodbine.Trinity74 je napisao/la:Sramota, OGROMNA sramota. Lopove, prevarante, mafiju, hoštaplere koji su na vodećim mjestima u vlasti (direktori, ministri, premijeri) to ne smije niko ni pogledati ružno. Ne tako davno, zbog negativno nabrijane euforije za malo da zapalimo i porušimo sve objekte u državi, popalismo i porazbijasmo ... Za malo da izbiju nemiri i krvoproliće i šta smo dobili na kraju... ništa nismo dobili. Meni plata kasni već 3 mjeseca. Ali ne, sada je bitno i sada je najvažnije dočekivati Safeta na svakom koraku, kamenovati ga, razbijati mu glavu ... Ne do Bog pa da se desi i još veće zlo. Zbog čega, zbog spiska, zbog amiđića, zbog ne pozivanja balavca koji je cmizdrio prije par mjeseci i javno rekao da ne računaju više na njega... Ama, apsolutno je ne bitan razlog zašto i zbog čega ali sa sigurnošću tvrdim da smo jedina zemlja na svijetu koja radi ovakve stvari sami protiv sebe. Neka nam je svima na čast i neka nam je sa srećom. Prođe mi pauza čitajući forum i pokvari mi se dan totalno.
_dreamer_ je napisao/la:Po tome sto on zapravo ima rezultat. Mozemo sporiti oko toga jel njegova zasluga veca ili manja, ali on je taj koji je odveo repku na SP tako da ne razumijem cemu takvo da ne kazem glupo pitanje kad je odgovor kristalno jasan...bagrcavi je napisao/la:Po čemu se on razlikuje od tih gore navedenih političara, ako i on radi ono što oni najbolje znaju, t.j. uhljebavanje rodbine.Trinity74 je napisao/la:Sramota, OGROMNA sramota. Lopove, prevarante, mafiju, hoštaplere koji su na vodećim mjestima u vlasti (direktori, ministri, premijeri) to ne smije niko ni pogledati ružno. Ne tako davno, zbog negativno nabrijane euforije za malo da zapalimo i porušimo sve objekte u državi, popalismo i porazbijasmo ... Za malo da izbiju nemiri i krvoproliće i šta smo dobili na kraju... ništa nismo dobili. Meni plata kasni već 3 mjeseca. Ali ne, sada je bitno i sada je najvažnije dočekivati Safeta na svakom koraku, kamenovati ga, razbijati mu glavu ... Ne do Bog pa da se desi i još veće zlo. Zbog čega, zbog spiska, zbog amiđića, zbog ne pozivanja balavca koji je cmizdrio prije par mjeseci i javno rekao da ne računaju više na njega... Ama, apsolutno je ne bitan razlog zašto i zbog čega ali sa sigurnošću tvrdim da smo jedina zemlja na svijetu koja radi ovakve stvari sami protiv sebe. Neka nam je svima na čast i neka nam je sa srećom. Prođe mi pauza čitajući forum i pokvari mi se dan totalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.