FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako se spominjala cifra od pola miliona, ovih 250k je odlična cijena, nadam se da će se investicija brzo vratiti 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nije, meni je licno rekao da ga je “strah” komentara i da misli da ne treba da bude na tribinama. Takodjer mi je rekao da je ovo sranje sto se desava jer je rekao i Misketu i Krcmi da je na raspolaganju ekipi ukoliko se ne dogovore. On je ispao sad crna ovca iako je bio spreman igrati do zime.nide je napisao/la:sto se tice Zakarica interesuje me jedno. Dali je na tribinama kada Zeljo igra, sto iz profesionalnog aspekta, sto iz nekoga respekta prema klubu i saigracima.LjoZee je napisao/la:Idi Zakaricu u pm, a ne u Partizan
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- svrakino1921
- Kontakt:
Prica se da komsije protiv Atalante hoce da ih iznajmeanonimni je napisao/la:Kako se spominjala cifra od pola miliona, ovih 250k je odlična cijena, nadam se da će se investicija brzo vratiti

- grbavicka1921
- Kontakt:
dobarsvrakino1921 je napisao/la:Prica se da komsije protiv Atalante hoce da ih iznajmeanonimni je napisao/la:Kako se spominjala cifra od pola miliona, ovih 250k je odlična cijena, nadam se da će se investicija brzo vratiti
![]()

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Nema ta sirotinja para za to, mozda ako izmoljakaju Ajnadzica za koju hiljadarkusvrakino1921 je napisao/la:Prica se da komsije protiv Atalante hoce da ih iznajmeanonimni je napisao/la:Kako se spominjala cifra od pola miliona, ovih 250k je odlična cijena, nadam se da će se investicija brzo vratiti
![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Krčmar dosta "rizikuje" sa ovim izjavama, ovakve izjave su mu baš mač sa dvije oštrice.
Totalno netipično za naše trenere, koji bi u ovakvoj situaciji furali diplomatiju u smislu "Oni su favoriti, mi smo autsajderi, respektujemo ih, probat ćemo nešto...", a on odmah u kost "Ne znaju gdje dolaze, bio bih zadovoljan sa 2:0 ili 3:0...".
Ako dobijemo ima da ga toliko hajpuju, da će ga porediti sa Mourinhom, a ako ispušimo onda će mu se svi smijati, valjda je svjestan toga.
Totalno netipično za naše trenere, koji bi u ovakvoj situaciji furali diplomatiju u smislu "Oni su favoriti, mi smo autsajderi, respektujemo ih, probat ćemo nešto...", a on odmah u kost "Ne znaju gdje dolaze, bio bih zadovoljan sa 2:0 ili 3:0...".
Ako dobijemo ima da ga toliko hajpuju, da će ga porediti sa Mourinhom, a ako ispušimo onda će mu se svi smijati, valjda je svjestan toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
LED
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Bas kurcevit Krcmar ko sto kazesRaonffa je napisao/la:Krčmar dosta "rizikuje" sa ovim izjavama, ovakve izjave su mu baš mač sa dvije oštrice.

Sto bi se reklo mozda on zna nesto sto mi ne znamo, ali daj boze

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma momci bolje i ovo nego da izjavljuje neke standardne izjave u kojima trener sam ponižava svoju ekipu.
Ima čovjek karizmu, dokle će ga dovesti - vidjet ćemo.
Ima čovjek karizmu, dokle će ga dovesti - vidjet ćemo.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Ali ces priznati da mu izjave imaju efekta, napucava atmosferu, diže klub, fino i odg. Kipranima, vjerovatno i njega malo ponijelo, ipak mu je FKŽ najveci klub kojeg je vodio i kojeg ce vjerovatno voditiRaonffa je napisao/la:Krčmar dosta "rizikuje" sa ovim izjavama, ovakve izjave su mu baš mač sa dvije oštrice.
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
Hm, očekivao sam više.LjoZee je napisao/la:Prodato 5.000 karata do sad.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vidjet ćemo sutra navečer kakvog efekta imajuSARAJEVO1921 je napisao/la:Ali ces priznati da mu izjave imaju efekta, napucava atmosferu, diže klub, fino i odg. Kipranima, vjerovatno i njega malo ponijelo, ipak mu je FKŽ najveci klub kojeg je vodio i kojeg ce vjerovatno voditiRaonffa je napisao/la:Krčmar dosta "rizikuje" sa ovim izjavama, ovakve izjave su mu baš mač sa dvije oštrice.

U principu, ove pressice su čista kurtoazija, opšte im ne dajem toliki značaj, al' eto znamo svi da ako sutra ispušimo, većina ljudi će mu se smijati zbog ovih izjava, isto kao što će ga i većina hvaliti ako ih dobijemo.
Mi koji pratimo Želju aktivno znamo otprilike gdje smo i šta smo u odnosu na Apollon i nijedna Krčmarova izjava mi neće promijeniti mišljenje, niti ću ga pljuvati niti ću ga dizati u nebesa nakon sutrašnjeg meča.
Nego onako kažem, simpatične su mi ove njegove konferencije, netipično za naše trenere.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- domorocki1921
- Kontakt:
Negdje sam procitao da je stiglo i ozvucenje,jel istina? Tek sad jug izgleda oronuo 

- DobojskiManijak
- Kontakt:
veoma bitna stvar vezano za ove LED reklame koje će nam se veoma brzo otplatiti:
Stadion Grbavicu će od sutrašnje utakmice krasiti novi LED baneri. FK Željezničar je iz vlastitih sredstava i uz sponzorstvo kompanije koja je izvršila nabavku panela, AntenaNet, izvršio kupovinu 160 m2 najmodernijih LED banera koji se mogu sklopiti i u veliki reklamni zid.
Stadion Grbavicu će od sutrašnje utakmice krasiti novi LED baneri. FK Željezničar je iz vlastitih sredstava i uz sponzorstvo kompanije koja je izvršila nabavku panela, AntenaNet, izvršio kupovinu 160 m2 najmodernijih LED banera koji se mogu sklopiti i u veliki reklamni zid.
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Zakarić ide u Partizan, Partizan placa obestecenje 

Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
I treba Krcma da da malo vjere igracima i navijacima...Pa nije Zeljo neki Snj klub da ne moze da prijeti nekom...Pa nije ni Apolon Barselona,jaci su na papiru samo na terenu vidjecemo...Uz dobar pristup,borba do zadnjeg minuta sve je moguce...Vrlo je bitno da napravimo atmosferu nevidjenu da ne znaju igraci apolona sta ih je snaslo isto tako ne smiju nasi igraci da izgore u zelji i ambijentu...Poenta cijele je price da treba da unesemo strah protivnickoj ekipi kako na terenu tako i na tribinama...Hrabro do pobjede!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Iskoristiti prvo poluvrijeme pritisak koji cemo siguran sam napraviti, a ovi Apollonci citam uvjereni u prolaz i sutrasnju pobjedu.. ABd to vodi do toga da im se desi ko konama protiv Zarije,...
A Krcmar je dobro rekao ko je slusao, nismo autsjaderi, jer Zeljo nikad ne moze protiv ovakvih ekipa biti autsajder.. A oni nas takvim predstavljaju...
Sutra ako budemo igrali jako, hladne glave i mu.da ko Trebevic sto bi Sablja rekao, onda ide aBd pobjeda bez primljenog gola..
A Krcmar je dobro rekao ko je slusao, nismo autsjaderi, jer Zeljo nikad ne moze protiv ovakvih ekipa biti autsajder.. A oni nas takvim predstavljaju...
Sutra ako budemo igrali jako, hladne glave i mu.da ko Trebevic sto bi Sablja rekao, onda ide aBd pobjeda bez primljenog gola..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nek ih nalozi da se muski "pobiju" za svaku loptu pa sta nam Bog da. Sigurno imaju vise kvalitetnijih igraca, a mi jos nemamo neku igru za pohvaliti, ali nek se bore. Nikad se u fudbalu ne zna. Bitno je i da navijaci daju svoj maksimum. Nemamo sta izgubiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bice 3-1, steta za taj jedan primljen go ali sta ces.2 gola dajemo iz prekida jedan iz slobodnog
udarca.Kiprice misevi gdje su oni bili kad smo mi
igrali polufinale kupa uefa.Ako kojeg sternen u dugra pitom cu ga gadzat Mutketa mi malog.
udarca.Kiprice misevi gdje su oni bili kad smo mi
igrali polufinale kupa uefa.Ako kojeg sternen u dugra pitom cu ga gadzat Mutketa mi malog.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Orvel, supervizor i 47 gostiju.