Šta kaže neki dan ne želim da slušam velikosrpsku propagandu po regionalnim medijima. Razlog, jer novinari SK navijaju za Noleta
I to govori lik koji je očito na platnoj listi onog Ublehasa Selimovica.Bjezi sine tamo.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bas je ono nelogicno sto navijaju za Noleta...LlullSergio je napisao/la:Joj daj ugasite sutra struju ovom Manciniju, već sad čirevi pucaju kod njega a nije meč ni počeo.
Šta kaže neki dan ne želim da slušam velikosrpsku propagandu po regionalnim medijima. Razlog, jer novinari SK navijaju za Noleta![]()
I to govori lik koji je očito na platnoj listi onog Ublehasa Selimovica.Bjezi sine tamo.
Smiješan si! O kakvim čirevima pišeš!? Jedno je navijati a drugo širiti propagandu o onome što diže tri prsta i pjeva Marš na Drini. I da imaš stida ne bi onako blatio čovjeka koji je toliko uložio toliko u košarku i mlade. Ali izgledaš nisi stid u putu sreo.LlullSergio je napisao/la:Joj daj ugasite sutra struju ovom Manciniju, već sad čirevi pucaju kod njega a nije meč ni počeo.
Šta kaže neki dan ne želim da slušam velikosrpsku propagandu po regionalnim medijima. Razlog, jer novinari SK navijaju za Noleta
Neka onda emituju program samo u Srbiji. Kao da se program emituje samo u Srbiji.marconato je napisao/la:Bas je ono nelogicno sto navijaju za Noleta...LlullSergio je napisao/la:Joj daj ugasite sutra struju ovom Manciniju, već sad čirevi pucaju kod njega a nije meč ni počeo.
Šta kaže neki dan ne želim da slušam velikosrpsku propagandu po regionalnim medijima. Razlog, jer novinari SK navijaju za Noleta![]()
Ne emituje se ni HRT i BHT samo u Hrvatskoj i BiH, pa opet nikom ne smeta sto se navija za sportiste iz pomenutih zemalja...Mancini je napisao/la:Neka onda emituju program samo u Srbiji. Kao da se program emituje samo u Srbiji.marconato je napisao/la:Bas je ono nelogicno sto navijaju za Noleta...LlullSergio je napisao/la:Joj daj ugasite sutra struju ovom Manciniju, već sad čirevi pucaju kod njega a nije meč ni počeo.
Ha ja, nije zanimljivo kad nema zajebancije.Effenberg je napisao/la:E svaka cast majstore ovo sto si reko. Iako kad sam ti cito post sam vec bio pod predrasudom zbog avatara omiljenog ti gacevaditelja al sto jes jes posteno si reko.NadalRafa je napisao/la:Ne kontam sto bi se branilo da se na tako neko bockanje izmedju navijaca neki igrac nazovem smecar gacevaditelj i tako to. Meni je to sve smjesno i gotiva, sto ne znaci da to neko stvarno misli.
Samo jos ostane da ga Nole preslusa i za nekih 36h tek ce da krene prava zayebancija.
Ko je ko ce se tek ustanovit kad svi zavrse karijere i kad se sve zbroji. Istina je da je Fedja najuspjesniji igrac, ali nije najbolji. I sumnjam da ce Djokovic imati toliko GS, puno kaska a i sjecam se da je izjavio kakobse zasitio tenisa i GS poslije RG. Tad mi je vec bilo jasno da nece postat GOAT.Elpipita je napisao/la:Jel se moze ustanoviti konačno da je Federer lazni GOAT ? nesto kao Jordan u kosarci ?
Cim se Nadal pojavio na velikoj sceni osvajanje Grand Slamova se smanjilo za 10 puta, da ne pricam o Novaku.
Za mene je Djokovic apsolutni broj 1 ikada, a vjerujem da do kraja karijere ide do 22-23 GS..
Ja živim u Bosni i Hercegovini i znam kakvo zlo je dolazio iz Srbije. Završena rasprava.marconato je napisao/la: Ne emituje se ni HRT i BHT samo u Hrvatskoj i BiH, pa opet nikom ne smeta sto se navija za sportiste iz pomenutih zemalja...
Mnogo je veci problem u tebi sto ti to smeta, nego u komentatorima SK-a! Zapravo, u njima i ne postoji nikakav problem. Sunarodnik im je ponajbolji sportista svih vremena i normalno je da ce navijati za njega, nego za Španca, Švajcarca, Francuza...
Prijatelju, zatucan si, to je tvoj problem...Mancini je napisao/la: Ja živim u Bosni i Hercegovini i znam kakvo zlo je dolazio iz Srbije. Završena rasprava.
Nije moj problem. To je tako.marconato je napisao/la:Prijatelju, zatucan si, to je tvoj problem...Mancini je napisao/la: Ja živim u Bosni i Hercegovini i znam kakvo zlo je dolazio iz Srbije. Završena rasprava.
Pa covek (Djokovic) pre pola godine dao izjavu da mu je fokus do kraja karijere samo na Gren slem turnirima, ne znaci da nece igrati maksimalno na mastersima ali na Gren slem turnirima ce igrati 100% sto znaci da mu je glavni cilj stizanje ove dvojice po broju titula, tako da ta prica da se zasitio nije tacna.NadalRafa je napisao/la:Ko je ko ce se tek ustanovit kad svi zavrse karijere i kad se sve zbroji. Istina je da je Fedja najuspjesniji igrac, ali nije najbolji. I sumnjam da ce Djokovic imati toliko GS, puno kaska a i sjecam se da je izjavio kakobse zasitio tenisa i GS poslije RG. Tad mi je vec bilo jasno da nece postat GOAT.Elpipita je napisao/la:Jel se moze ustanoviti konačno da je Federer lazni GOAT ? nesto kao Jordan u kosarci ?
Cim se Nadal pojavio na velikoj sceni osvajanje Grand Slamova se smanjilo za 10 puta, da ne pricam o Novaku.
Za mene je Djokovic apsolutni broj 1 ikada, a vjerujem da do kraja karijere ide do 22-23 GS..
Jest tacna 100% kad je osvojio RG pa na iducem WB zakazao izjavio je da se zasitio tenisa. I ovdje se cini mi se o tome pisalo. Druga stvar je sto je u medjuvremenu promjenio misljenje, otjerao Pepe Imaza, poceo jest mesinu il sta vec.NukeR_G1970 je napisao/la:Pa covek (Djokovic) pre pola godine dao izjavu da mu je fokus do kraja karijere samo na Gren slem turnirima, ne znaci da nece igrati maksimalno na mastersima ali na Gren slem turnirima ce igrati 100% sto znaci da mu je glavni cilj stizanje ove dvojice po broju titula, tako da ta prica da se zasitio nije tacna.NadalRafa je napisao/la:Ko je ko ce se tek ustanovit kad svi zavrse karijere i kad se sve zbroji. Istina je da je Fedja najuspjesniji igrac, ali nije najbolji. I sumnjam da ce Djokovic imati toliko GS, puno kaska a i sjecam se da je izjavio kakobse zasitio tenisa i GS poslije RG. Tad mi je vec bilo jasno da nece postat GOAT.Elpipita je napisao/la:Jel se moze ustanoviti konačno da je Federer lazni GOAT ? nesto kao Jordan u kosarci ?
Zasitio se bio u tom momentu, jer je trpio veliki pritisak osvajanja RG i kompletiranja svih GS...NadalRafa je napisao/la: Jest tacna 100% kad je osvojio RG pa na iducem WB zakazao izjavio je da se zasitio tenisa. I ovdje se cini mi se o tome pisalo. Druga stvar je sto je u medjuvremenu promjenio misljenje, otjerao Pepe Imaza, poceo jest mesinu il sta vec.
Priznaj da trollas. Zasto bi neko onako plakao i tugovao nakon izgubljenog meca protiv DelPa na OI i pored toga izjavio da mu je to najtezi poraz u karijeri ako ne voli svoju zemlju ili se ne osjeca tako? To mi je prvo palo na pamet. Drugo sto pada je dizanje tri prsta poslije pobjede, istina davno nekad. Nole svoju zemlju najvise voli od svih igraca.Elpipita je napisao/la:o cemu prica ovaj Mancini, pa svi znamo da Djokovic u duši nije Srbin, lik se uopste ne osjeca Srbinom zato ga tamo i ne vole, jedino sto ima srpsko je ime... Novak je ljudina nije on bez razloga neSrbin...
NO1E do titule !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.