Trinity74 je napisao/la:Sramota, OGROMNA sramota. Lopove, prevarante, mafiju, hoštaplere koji su na vodećim mjestima u vlasti (direktori, ministri, premijeri) to ne smije niko ni pogledati ružno. Ne tako davno, zbog negativno nabrijane euforije za malo da zapalimo i porušimo sve objekte u državi, popalismo i porazbijasmo ... Za malo da izbiju nemiri i krvoproliće i šta smo dobili na kraju... ništa nismo dobili. Meni plata kasni već 3 mjeseca. Ali ne, sada je bitno i sada je najvažnije dočekivati Safeta na svakom koraku, kamenovati ga, razbijati mu glavu ... Ne do Bog pa da se desi i još veće zlo. Zbog čega, zbog spiska, zbog amiđića, zbog ne pozivanja balavca koji je cmizdrio prije par mjeseci i javno rekao da ne računaju više na njega... Ama, apsolutno je ne bitan razlog zašto i zbog čega ali sa sigurnošću tvrdim da smo jedina zemlja na svijetu koja radi ovakve stvari sami protiv sebe. Neka nam je svima na čast i neka nam je sa srećom. Prođe mi pauza čitajući forum i pokvari mi se dan totalno.
Sa svim bi se složio al ti post pada (u mojim očima) jer si mladog, perspektivnog...itd.itd. momka koji je prošao sve mlade selekcije naše drage i koji se oglasio tek kada je njega selektor A repr.javno preko novina odrekao na ružan i uvredljiv način.
Pozdrav prijatelju, al kad već nekoga branis onda nemoj dr.ponižavati.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk