FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

StariGrad071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la StariGrad071 » 20 jul 2018, 12:09

AlfredNobel je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Ali sa hebibom dobijamo igraca vise u napadu kada je na beku. Meni je jedino halilovic potanak.
Pa to je to, zato ga je Husref i pomjerio na beka. Hebib je primjer modernog desnog beka, koliko god to nekom bilo smiješno i pravio neku komediju od toga. Još kad bi malo popravio defanzivu, to bi bilo jako dobro. Pogledajte samo njegovu kretnju i osjećaj za prostor, koliko je puta ispratio svaku akciju i uz Šišića po toj strani, može napraviti dar-mar. Oba brza i tu se može napraviti dosta toga.

Ja bi Tatara ubacio umjesto Halilovića, koji je prespor, meni se čini kao da ima kila viška. Spor, zna zeznuti dosta situacija, ali zna nekada zabiti kad treba. Šta ja znam, niti mi smrdi, niti miriše..

Tako je. Hebib je dobar u ovoj ulozi, igramo organizovano i naprijed i nazad. Imali smo malo problema na one lopte iza odbrane, ali nista specijalno. Da su krle i ahmet bili prisebniji zabili bi im 4 na poluvremenu. Sinoc gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 jul 2018, 12:13

muhamedhulk je napisao/la:sluzbeno, kolika je bila posjeta? ucinilo mi se da je bilo oko 6k.

8 9 milja sigurno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 jul 2018, 12:14

Pozdrav bordo braci sa suncanog bosfora! Nisam gledao tekmu al po vasim komentarima vidim da je vecina zadovoljna, pa hajde i ja sam.

Malo me bode u oci sto pisete da nemamo desnog beka a Sabanovic sinoc ni na klupi... ne sjecam se kad ga je husref stavio na njegovu prirodnu poziciju u takmicarskoj utakmici.

Sad u grad renesanse svi svi svi :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2018, 12:16

Rule_hz je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:sluzbeno, kolika je bila posjeta? ucinilo mi se da je bilo oko 6k.

8 9 milja sigurno
9 je prema medijima. S tim sto meni ovi na ulazima rekose 10+ al tu je to negdje 9-10.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jul 2018, 12:17

Protiv Atalante, zvanično.
Šta kažeš @AlfredNobel?

Sto se tice posjete, preko TVa je bas izgledalo fino, puno raje, po mojoj procjeni 9-10 hiljada.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jul 2018, 12:19

StariGrad071 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Ali sa hebibom dobijamo igraca vise u napadu kada je na beku. Meni je jedino halilovic potanak.
Pa to je to, zato ga je Husref i pomjerio na beka. Hebib je primjer modernog desnog beka, koliko god to nekom bilo smiješno i pravio neku komediju od toga. Još kad bi malo popravio defanzivu, to bi bilo jako dobro. Pogledajte samo njegovu kretnju i osjećaj za prostor, koliko je puta ispratio svaku akciju i uz Šišića po toj strani, može napraviti dar-mar. Oba brza i tu se može napraviti dosta toga.

Ja bi Tatara ubacio umjesto Halilovića, koji je prespor, meni se čini kao da ima kila viška. Spor, zna zeznuti dosta situacija, ali zna nekada zabiti kad treba. Šta ja znam, niti mi smrdi, niti miriše..

Tako je. Hebib je dobar u ovoj ulozi, igramo organizovano i naprijed i nazad. Imali smo malo problema na one lopte iza odbrane, ali nista specijalno. Da su krle i ahmet bili prisebniji zabili bi im 4 na poluvremenu. Sinoc gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola?
Meni je dobar tu, još kad bi malo poradio na defanzivi, ispalo bi to jako korisno. Ponavljam, mora se poraditi na odbrani ili na mjesto Adukora staviti Šofranca ili Dupovca, možda bi to bilo bolje. Šofranac mi je veoma dobar, barem ono što je igrao, ali ebe ga to zdravlje.
Mislim da nisu, a i ako su potegnuli, nije bilo opasno.

@BordoSarajevo
Isti qurac, zajebano će svakako biti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 jul 2018, 12:19

BordoSarajevo je napisao/la:Protiv Atalante, zvanično.
Šta kažeš @AlfredNobel?

nigdje ne vidim da je izasla vijest pa cak i na uefinoj nema nista o tomee
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 20 jul 2018, 12:20

Sabanovic je dobio neki udarac pa je propustio.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 jul 2018, 12:23

znaci curva dela ITALIAAA bit ce spetakl kunem ti see
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 jul 2018, 12:24

Sigurno preko sedam

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jul 2018, 12:25

Protiv Atalante izgleda

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2018, 12:28

Opa Atalanta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jul 2018, 12:29

A kako da se prva igra u Bergamu? Zar nije trebalo kod nas?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 20 jul 2018, 12:34

Ako hebib bude ponovo onako defanzivno zatvarao Papu Gomez ce mu ogadit fudbal, nedavno im se prikljucio i Duvan Zapata, dobar napadac, ko prati Talijane zna..

High

Post Postao/la High » 20 jul 2018, 12:36

SVI NA SICILIJU!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jul 2018, 12:36

Ma Mujke će Zapatu u đep strpat :kafa: :mrgreen:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 20 jul 2018, 12:46

Hebib je opasan iz drugog plana sa ove pozicije ali početi ovako protiv ozbiljne ekipe bi bilo samoubistvo. Baš lik nema osjećaj za defanzivnu postavku.
Samo naprijed Saraj'vo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2018, 12:49

Eh da je kako do 2 razlike tamo zijanit ,pa da bude pofino raje u revansu.Realno 3 i preko ce dosta raje "odbiti" a taj rezultat je neka realnost.Ali ko zna ,u fudbalu je sve moguce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 20 jul 2018, 12:50

StariGrad071 je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:Za ovu raju što eventualno tvrde da smo bili dobri. Ja sam bio na tekmi i mislim da je ovo daleko od dobre igre. Večeras smo igrali protiv panjeva a po onome što sam vidio ili što nisam vidio večeras imam razloga da budem zabrinut za sezonu koja nam dolazi. Nije igra baš bila na nekom nivou...

Ti si vjerovatno jedan od onih sto u 3oj minuti psuje mrtve igracima i treneru, ili u 80oj kod 3:0 sto se dodaju sto ne napadamo. Tako da si garant zabrinut valja sovat a dobra igra, pametna, bez stljanja.
Ti kad tako tvrdiš blage veze o fudbalu nemaš. Golovi jesu pali ali igra je bila slaba. Trebo si bit i čut raju kako negoduju...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 jul 2018, 12:52

Odbrambenim igračima fali koncentracije i reaktivnosti, konceptualno nije uopšte na lošem nivou. Ono što jest preloše je tranzicija, iznošenje lopte i istrčavanje kontri. 4/5 puta se stane na jedno 40m od protivničkog gola i ne zna se šta dalje, tačnije nema se opcija jer niko nigdje ne otvara. Dakle spori smo, fali i tu reaktivnost. Trebaju pogledat prvu tekmu na Koševu npr prošle sezone i kako je to tad izgledalo.

Dvojica jedinih igrača koji se konstantno nude i utrčavaju su Krste i Ahmet. Donekle Hebibović. Rahmanović zna lijepo stat na loptu, al u ovoj igri što mi pokušavamo gradit, to nije od neke prevelike koristi. Nama opasno fali tip igrača poput Cimirota za ovo što mi igramo. Ne mora bit taj kvalitet al igrač koji gaji taj stil. Rahmanović bi bio najbolji igrač da igra kod kona. Šišić dobar, eksplozivan, neko napisa gora varijanta Kuzmanovića, a on jučer pokazao tri puta više nego Kuzmanović uopšte.

Dakle, kvaliteta ima, ali ako se ne uštima to kako treba, ne gine nam preslikana sezona, jer ne možeš na mišiće izgurat sezonu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lik i 24 gosta.