AlfredNobel je napisao/la:Pa to je to, zato ga je Husref i pomjerio na beka. Hebib je primjer modernog desnog beka, koliko god to nekom bilo smiješno i pravio neku komediju od toga. Još kad bi malo popravio defanzivu, to bi bilo jako dobro. Pogledajte samo njegovu kretnju i osjećaj za prostor, koliko je puta ispratio svaku akciju i uz Šišića po toj strani, može napraviti dar-mar. Oba brza i tu se može napraviti dosta toga.StariGrad071 je napisao/la:Ali sa hebibom dobijamo igraca vise u napadu kada je na beku. Meni je jedino halilovic potanak.
Ja bi Tatara ubacio umjesto Halilovića, koji je prespor, meni se čini kao da ima kila viška. Spor, zna zeznuti dosta situacija, ali zna nekada zabiti kad treba. Šta ja znam, niti mi smrdi, niti miriše..
Tako je. Hebib je dobar u ovoj ulozi, igramo organizovano i naprijed i nazad. Imali smo malo problema na one lopte iza odbrane, ali nista specijalno. Da su krle i ahmet bili prisebniji zabili bi im 4 na poluvremenu. Sinoc gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola?