FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2018, 14:26

Osvrnuo se trener HŠK Zrinjskog i na ostale predstavnike BiH u europskim natjecanjima, koji su ujedno i već godinama najveći konkurenti Zrinjskom za vrh ljestvice:

"Gledao sam utakmice na TV-u. Vidio sam jedno Sarajevo koje odlično izgleda, vidio sam jednog motiviranog Želju, te jednu mladu momčad Širokog koja je nesretno ispala protiv iskusnijeg protivnika. Stvarno se radi o tri respektabilna tima, ali po ovom što sam vidio dajem Sarajevu malu prednost ispred Širokog i Želje", završio je Miše pressicu uoči utakmice u Tuzli.
Spavas li mirno Agime Nikolicu :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 jul 2018, 14:27

Moglo se otic u Atlantu, samo daleko ta Amerik majku joj...
1946~

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jul 2018, 14:28

miky_hz je napisao/la:
Osvrnuo se trener HŠK Zrinjskog i na ostale predstavnike BiH u europskim natjecanjima, koji su ujedno i već godinama najveći konkurenti Zrinjskom za vrh ljestvice:

"Gledao sam utakmice na TV-u. Vidio sam jedno Sarajevo koje odlično izgleda, vidio sam jednog motiviranog Želju, te jednu mladu momčad Širokog koja je nesretno ispala protiv iskusnijeg protivnika. Stvarno se radi o tri respektabilna tima, ali po ovom što sam vidio dajem Sarajevu malu prednost ispred Širokog i Želje", završio je Miše pressicu uoči utakmice u Tuzli.
ali ali, mi nismo doveli nikog..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 jul 2018, 14:29

miky_hz je napisao/la:

Ma sta zna Miše, nije on bio na stadionu, da to vidi uzivo i da cuje velike strucnjake oko njeg kako ih Kosevo vise nece vidit :kafa:
1946~

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 20 jul 2018, 14:42

Evo jedna insajderska: potpisali smo juniorskog reprezentativaca Ahmeda Hasanovica koji je prosao omladinske selekcije Zelje, narednu godinu ce igrat u juniorima jer ima pravo na to pa ce vjerovatno biti prekomandovan u prvim tim, ugovor je na 5-6 godina, mali je perspektiva..navodno ponudili smo mu dosta bolje uslove od Zelje, igra na poziciji napadaca.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jul 2018, 14:43

miky_hz je napisao/la:Sinoc je Armenski predstavnik Pyunik izbacio Vardara u dvije tekme 3-0 rezultat bio.Inace Pyunik je zavrsio kao 5-ti u Armeniji ovi nasi su drugi zavrsili . Tako da se jezim na pomisao kad neko kaze amateri ili nesto tako,ljudi imaju 46 puta bolje uslove od nas ,al eto ta ce oni talasika.

Bravo Husrefe ,bravo momci :salut: Igra svakako moze jos bolja da bude,ali prolaz i sam rezultat je ovdje najbitniji.
Potpisujem od rijeci do rijeci.Puna nam usta:Pidro,Resic,Mustafic,Mujakic i Saban , a zamislite tu jos Catakovica, Sadiku, Hadzic,Veladzic,golman Kovacevic dodati Adukora,Crepulju,naravno Handzica,Ahmetovica i jos par ,ostali klupa.Ovo sto je Musemic uradio(nisam ga ovakvog vidio do sad)pozdravljam i nek bude istrajan u Akademcima.ALI TO TREBA ISTRPITI.
Ono para sto dajemo za polovnjake dati djeci Akademije za 5-snje ugovore i svi bi bili sretni.Djeca i roditelji im sretni ,a i navijaci(pravi)zadovoljni.
Da se ja pitam u Bijeljini djeca ne bi igrala , ali u Italiji bi svi bili starteri.Psihicki ih od ponedeljka pripremiti za to.Izgubiti 4:0 ili 6:0 isto je.Ako krene lose na poluvremenu mjenjati,ako se neko od djece pogubi.Ovo je ona sezona s pitanjem: POSTATI KLUB ILI POKUSATI OSVOJITI TITULU(a moze se titula ganjati i kombinovano mladi-iskusniji). :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

High

Post Postao/la High » 20 jul 2018, 14:45

Kako nekim malo treba. Već se misli o tituli. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2018, 14:50

belosevic23 je napisao/la:Evo jedna insajderska: potpisali smo juniorskog reprezentativaca Ahmeda Hasanovica koji je prosao omladinske selekcije Zelje, narednu godinu ce igrat u juniorima jer ima pravo na to pa ce vjerovatno biti prekomandovan u prvim tim, ugovor je na 5-6 godina, mali je perspektiva..navodno ponudili smo mu dosta bolje uslove od Zelje, igra na poziciji napadaca.
:kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 jul 2018, 15:01

Ne osvajaju titule ni mladi ni stari, već širina. Ako budu svi u formi i kondiciji, i budu se koristili, onda možemo napast neki trofej eventualno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jul 2018, 15:04

belosevic23 je napisao/la:Evo jedna insajderska: potpisali smo juniorskog reprezentativaca Ahmeda Hasanovica koji je prosao omladinske selekcije Zelje, narednu godinu ce igrat u juniorima jer ima pravo na to pa ce vjerovatno biti prekomandovan u prvim tim, ugovor je na 5-6 godina, mali je perspektiva..navodno ponudili smo mu dosta bolje uslove od Zelje, igra na poziciji napadaca.
Praksa se nastavlja :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2018, 15:05

uNbx je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Hajmo informacije kako najbolje do reggio emilie . koliko sam vidjeo neki 850/km tj neki 10 tak sati s odmorom. Hajde ko zna koliko treba za putarine i koliko kosta nocenje u hotelu ili nekom hostelu. Hvala unaprijed :salut:
Oko hiljadu km ti je put, znači Zagreb-Ljubljana-Padova-Ferrara-Bologna-Modena-Reggio. Cirka tri glave troškovi puta, a noćenja po Italiji se mogu nać jeftino prilično ako ti je cilj samo noćenje. Za petnaestak-dvaes evrića se moš snaći.

Ja, lično, da imam love i vremena, ganola bih se zaputio jadranskom obalom, chill kupanje pa preko Trsta na Ljubljanu pa dalje istim putem, svratio u Veneciju na kaficu itd. Yebem ti dvaes prvi vijek, ne moš ko čoek na gostovanje. :lol:
Putarina ukupno oko 250km, gorivo oko 200km i nocenje za 4 osobe oko 150-200km. Plus ulaznica i hrana i pice idodjes do cifre od 250km po osobi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2018, 15:06

ABd protiv Radnika izaci sa malo izmjenjenom postavom.
Pavlovic
Sabanovic Sofranac Mujakic Hodzic
Stanojevic Adukor
Hebibovic Krste Tatar
Handzic.
Kasnije ako bude sve ok ubaciti Dupovca umjesto Mujakica,Resica umjesto Hebibovica i Mustafica umjesto Adukora i to je to.
Tek sada vidjoh da imam stranca viska :mrgreen:
Moze neko umjesto Krleta ili Adukora uletiti svakako.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 jul 2018, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2018, 15:07

Valjalo bi ako je tacno za Hasanovica,odlicnu je imao proslu sezonu 17 golova u 21 utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jul 2018, 15:10

miky_hz je napisao/la:

Agim kao fudbaler bio tih i poslusan(gledao ga) , a kako stari sve ratoborniji i nekulturniji .Husref u Sarajevo dosao na ime najvece zive legende Sarajeva brata Vahidina(gledao oba). Dosao iz Janje i bio i ostao gospodin(ima gospodstva u ovoj porodici).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 jul 2018, 15:10

Ja redovno pratim Seriu A i meni licno Napoli i Atalanta igraju najbolji i najatraktivniji fudbal, iskreno vise bi volio Fiorentinu al et, nadam se da nisu u nekoj takmicarskoj formi i da nece biti nekog traumaticnog trpanja
U svakom slucaju okrenut se radniku max ozb, da startamo u prvenstvu kako treba, u evropi nam je metla svakako
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 20 jul 2018, 15:17

Evo snimak na areni.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 jul 2018, 15:23

pogledao sam sada malo atalanta-everton 3:0,samo da ne bude neko iživljavanje,strogi bunker je naša opcija

VVVBK

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 20 jul 2018, 15:24

Samozdravlje je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Agim kao fudbaler bio tih i poslusan(gledao ga) , a kako stari sve ratoborniji i nekulturniji .Husref u Sarajevo dosao na ime najvece zive legende Sarajeva brata Vahidina(gledao oba). Dosao iz Janje i bio i ostao gospodin(ima gospodstva u ovoj porodici).
Dva su Nikolica bila u Sarajevu!! Besim i Agim :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2018, 15:24

Inijesta je napisao/la:Ja redovno pratim Seriu A i meni licno Napoli i Atalanta igraju najbolji i najatraktivniji fudbal, iskreno vise bi volio Fiorentinu al et, nadam se da nisu u nekoj takmicarskoj formi i da nece biti nekog traumaticnog trpanja
U svakom slucaju okrenut se radniku max ozb, da startamo u prvenstvu kako treba, u evropi nam je metla svakako
Brate dragi sad sam pregledao pregled utakmice Atalanta ovaj Apollon.
Strah me iskreno sada ove utakmice,trebalo je biti jedno 6:1 za Atalantu koliko su sansi imali protiv ovog Apollona.
Nemojte se ljudi zanositi Bgm vec obraz sacuvati kako god. :salut:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 20 jul 2018, 15:27

Evo gledam sad smirom, nigdje te dominacije gostiju. Lopta kod nas, mi imali 2 poluprilike.
Edit: prvi opasan napad za goste. 15a minuta.
Zadnja izmjena: StariGrad071, dana/u 20 jul 2018, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Grk1234, Puas, Vanja8 i 23 gosta.