Spavas li mirno Agime NikolicuOsvrnuo se trener HŠK Zrinjskog i na ostale predstavnike BiH u europskim natjecanjima, koji su ujedno i već godinama najveći konkurenti Zrinjskom za vrh ljestvice:
"Gledao sam utakmice na TV-u. Vidio sam jedno Sarajevo koje odlično izgleda, vidio sam jednog motiviranog Želju, te jednu mladu momčad Širokog koja je nesretno ispala protiv iskusnijeg protivnika. Stvarno se radi o tri respektabilna tima, ali po ovom što sam vidio dajem Sarajevu malu prednost ispred Širokog i Želje", završio je Miše pressicu uoči utakmice u Tuzli.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
ali ali, mi nismo doveli nikog..miky_hz je napisao/la:Spavas li mirno Agime NikolicuOsvrnuo se trener HŠK Zrinjskog i na ostale predstavnike BiH u europskim natjecanjima, koji su ujedno i već godinama najveći konkurenti Zrinjskom za vrh ljestvice:
"Gledao sam utakmice na TV-u. Vidio sam jedno Sarajevo koje odlično izgleda, vidio sam jednog motiviranog Želju, te jednu mladu momčad Širokog koja je nesretno ispala protiv iskusnijeg protivnika. Stvarno se radi o tri respektabilna tima, ali po ovom što sam vidio dajem Sarajevu malu prednost ispred Širokog i Želje", završio je Miše pressicu uoči utakmice u Tuzli.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma sta zna Miše, nije on bio na stadionu, da to vidi uzivo i da cuje velike strucnjake oko njeg kako ih Kosevo vise nece viditmiky_hz je napisao/la:Spavas li mirno Agime NikolicuOsvrnuo se trener HŠK Zrinjskog i na ostale predstavnike BiH u europskim natjecanjima, koji su ujedno i već godinama najveći konkurenti Zrinjskom za vrh ljestvice:
1946~
- belosevic23
- Kontakt:
Evo jedna insajderska: potpisali smo juniorskog reprezentativaca Ahmeda Hasanovica koji je prosao omladinske selekcije Zelje, narednu godinu ce igrat u juniorima jer ima pravo na to pa ce vjerovatno biti prekomandovan u prvim tim, ugovor je na 5-6 godina, mali je perspektiva..navodno ponudili smo mu dosta bolje uslove od Zelje, igra na poziciji napadaca.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Potpisujem od rijeci do rijeci.Puna nam usta:Pidro,Resic,Mustafic,Mujakic i Saban , a zamislite tu jos Catakovica, Sadiku, Hadzic,Veladzic,golman Kovacevic dodati Adukora,Crepulju,naravno Handzica,Ahmetovica i jos par ,ostali klupa.Ovo sto je Musemic uradio(nisam ga ovakvog vidio do sad)pozdravljam i nek bude istrajan u Akademcima.ALI TO TREBA ISTRPITI.miky_hz je napisao/la:Sinoc je Armenski predstavnik Pyunik izbacio Vardara u dvije tekme 3-0 rezultat bio.Inace Pyunik je zavrsio kao 5-ti u Armeniji ovi nasi su drugi zavrsili . Tako da se jezim na pomisao kad neko kaze amateri ili nesto tako,ljudi imaju 46 puta bolje uslove od nas ,al eto ta ce oni talasika.
Bravo Husrefe ,bravo momciIgra svakako moze jos bolja da bude,ali prolaz i sam rezultat je ovdje najbitniji.
Ono para sto dajemo za polovnjake dati djeci Akademije za 5-snje ugovore i svi bi bili sretni.Djeca i roditelji im sretni ,a i navijaci(pravi)zadovoljni.
Da se ja pitam u Bijeljini djeca ne bi igrala , ali u Italiji bi svi bili starteri.Psihicki ih od ponedeljka pripremiti za to.Izgubiti 4:0 ili 6:0 isto je.Ako krene lose na poluvremenu mjenjati,ako se neko od djece pogubi.Ovo je ona sezona s pitanjem: POSTATI KLUB ILI POKUSATI OSVOJITI TITULU(a moze se titula ganjati i kombinovano mladi-iskusniji).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kako nekim malo treba. Već se misli o tituli. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
belosevic23 je napisao/la:Evo jedna insajderska: potpisali smo juniorskog reprezentativaca Ahmeda Hasanovica koji je prosao omladinske selekcije Zelje, narednu godinu ce igrat u juniorima jer ima pravo na to pa ce vjerovatno biti prekomandovan u prvim tim, ugovor je na 5-6 godina, mali je perspektiva..navodno ponudili smo mu dosta bolje uslove od Zelje, igra na poziciji napadaca.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne osvajaju titule ni mladi ni stari, već širina. Ako budu svi u formi i kondiciji, i budu se koristili, onda možemo napast neki trofej eventualno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Praksa se nastavljabelosevic23 je napisao/la:Evo jedna insajderska: potpisali smo juniorskog reprezentativaca Ahmeda Hasanovica koji je prosao omladinske selekcije Zelje, narednu godinu ce igrat u juniorima jer ima pravo na to pa ce vjerovatno biti prekomandovan u prvim tim, ugovor je na 5-6 godina, mali je perspektiva..navodno ponudili smo mu dosta bolje uslove od Zelje, igra na poziciji napadaca.
- Evolution87
- Kontakt:
Putarina ukupno oko 250km, gorivo oko 200km i nocenje za 4 osobe oko 150-200km. Plus ulaznica i hrana i pice idodjes do cifre od 250km po osobiuNbx je napisao/la:Oko hiljadu km ti je put, znači Zagreb-Ljubljana-Padova-Ferrara-Bologna-Modena-Reggio. Cirka tri glave troškovi puta, a noćenja po Italiji se mogu nać jeftino prilično ako ti je cilj samo noćenje. Za petnaestak-dvaes evrića se moš snaći.bordobijeli je napisao/la:Hajmo informacije kako najbolje do reggio emilie . koliko sam vidjeo neki 850/km tj neki 10 tak sati s odmorom. Hajde ko zna koliko treba za putarine i koliko kosta nocenje u hotelu ili nekom hostelu. Hvala unaprijed
Ja, lično, da imam love i vremena, ganola bih se zaputio jadranskom obalom, chill kupanje pa preko Trsta na Ljubljanu pa dalje istim putem, svratio u Veneciju na kaficu itd. Yebem ti dvaes prvi vijek, ne moš ko čoek na gostovanje.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ABd protiv Radnika izaci sa malo izmjenjenom postavom.
Pavlovic
Sabanovic Sofranac Mujakic Hodzic
Stanojevic Adukor
Hebibovic Krste Tatar
Handzic.
Kasnije ako bude sve ok ubaciti Dupovca umjesto Mujakica,Resica umjesto Hebibovica i Mustafica umjesto Adukora i to je to.
Tek sada vidjoh da imam stranca viska
Moze neko umjesto Krleta ili Adukora uletiti svakako.
Pavlovic
Sabanovic Sofranac Mujakic Hodzic
Stanojevic Adukor
Hebibovic Krste Tatar
Handzic.
Kasnije ako bude sve ok ubaciti Dupovca umjesto Mujakica,Resica umjesto Hebibovica i Mustafica umjesto Adukora i to je to.
Tek sada vidjoh da imam stranca viska
Moze neko umjesto Krleta ili Adukora uletiti svakako.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 jul 2018, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Valjalo bi ako je tacno za Hasanovica,odlicnu je imao proslu sezonu 17 golova u 21 utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Agim kao fudbaler bio tih i poslusan(gledao ga) , a kako stari sve ratoborniji i nekulturniji .Husref u Sarajevo dosao na ime najvece zive legende Sarajeva brata Vahidina(gledao oba). Dosao iz Janje i bio i ostao gospodin(ima gospodstva u ovoj porodici).miky_hz je napisao/la:Spavas li mirno Agime NikolicuOsvrnuo se trener HŠK Zrinjskog i na ostale predstavnike BiH u europskim natjecanjima, koji su ujedno i već godinama najveći konkurenti Zrinjskom za vrh ljestvice:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ja redovno pratim Seriu A i meni licno Napoli i Atalanta igraju najbolji i najatraktivniji fudbal, iskreno vise bi volio Fiorentinu al et, nadam se da nisu u nekoj takmicarskoj formi i da nece biti nekog traumaticnog trpanja
U svakom slucaju okrenut se radniku max ozb, da startamo u prvenstvu kako treba, u evropi nam je metla svakako
U svakom slucaju okrenut se radniku max ozb, da startamo u prvenstvu kako treba, u evropi nam je metla svakako
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- StariGrad071
- Kontakt:
Evo snimak na areni.
-
nukleusmember
- Kontakt:
pogledao sam sada malo atalanta-everton 3:0,samo da ne bude neko iživljavanje,strogi bunker je naša opcija
VVVBK
VVVBK
- robertkosar
- Kontakt:
Dva su Nikolica bila u Sarajevu!! Besim i AgimSamozdravlje je napisao/la:Agim kao fudbaler bio tih i poslusan(gledao ga) , a kako stari sve ratoborniji i nekulturniji .Husref u Sarajevo dosao na ime najvece zive legende Sarajeva brata Vahidina(gledao oba). Dosao iz Janje i bio i ostao gospodin(ima gospodstva u ovoj porodici).miky_hz je napisao/la:Spavas li mirno Agime NikolicuOsvrnuo se trener HŠK Zrinjskog i na ostale predstavnike BiH u europskim natjecanjima, koji su ujedno i već godinama najveći konkurenti Zrinjskom za vrh ljestvice:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Brate dragi sad sam pregledao pregled utakmice Atalanta ovaj Apollon.Inijesta je napisao/la:Ja redovno pratim Seriu A i meni licno Napoli i Atalanta igraju najbolji i najatraktivniji fudbal, iskreno vise bi volio Fiorentinu al et, nadam se da nisu u nekoj takmicarskoj formi i da nece biti nekog traumaticnog trpanja
Strah me iskreno sada ove utakmice,trebalo je biti jedno 6:1 za Atalantu koliko su sansi imali protiv ovog Apollona.
Nemojte se ljudi zanositi Bgm vec obraz sacuvati kako god.
FK SARAJEVO.
- StariGrad071
- Kontakt:
Evo gledam sad smirom, nigdje te dominacije gostiju. Lopta kod nas, mi imali 2 poluprilike.
Edit: prvi opasan napad za goste. 15a minuta.
Edit: prvi opasan napad za goste. 15a minuta.
Zadnja izmjena: StariGrad071, dana/u 20 jul 2018, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.