Radnik je dosta dobra ekipa,istina ostali su oni bez Besirovica ali doveli su Aleksica,Brkovica,Djelmica i ne djeluju opste nesto slabiji vec prosle sezone cak sta vise mozda su i jaci,vrlo malo su i oni mjenjali ekipu.
Dakle kljuc sutra zaustaviti trojku Djelmic-Djuric-Peco. Dakle bekovi su na najvecem zadatku,ova dva njihova krila ce iskoristiti svaki moguci prostor ,realno brizina obojici jaca strana,oba u stanju da probiju a.i da prodju lagano na svaki brisani prostor u situaciji 1 na 1.Djuric ko Djuric majstor,nemora ni potrcat moze potegnut sa 30 metara i u problemu si.
Ono sto je dobro sto Radnik ima sporog spica,tu igra Hadzic koji igra dosta na snagu i onaj je teski spic ili sidras kako se to obicno zove,sto je plus za nas ,jel smo vidjeli kakve probleme imamo na duge lopte koje idu iza iza ledja stopera,i kako brzi igrac to moze da koristi.Dupovac i Sofranac se sa njim lagano mogu nositi i tu nebi trebalo biti problema.
Ali isto tako cuvati se tih prekida gdje taj isti Hadzic radi velike probleme,plus im je ta skok igra pojacana Aleksicem za kojeg znamo kako nas je busio glavom.Pogotovo sto ce ovaj konj od Aleksica vjerovatno sutra opet biti u elementu svom ratnickom.Valjalo bi ga malo nagazit necel opet kakvu glupost uraditi.
Neznam ovako iskreno sta ocekivati,rekao sam vec ja sam misljenja da ce u startu 2 minimalno ekipe od ovih sto stizu poslije Evrope da se okliznu,pa cemo vidjeti dali sam upravu.Iskreno najvise mi vuce na neki X ali mi to dole neznamo odigrati,mislim da je samo jednom bilo 0-0 ostalo smo uglavnom dobijali i to nam gostovanje bas lezi.Jedino smo to z.ajebali sa ovom zadnjom tekmom,valjda to nece znaciti kraj te dominacije dole.
Kladionicarski oba daju igram i tipujem na neki rezultat 1-1 .Na to mi kazem i objektivno vuce na neki x,ono povuci potegni,odmor igraca,nova odbrana skroz,mozda i drugi spic pocne itd itd.protivik takav kakav je nezgodan,igraci mnogi u mislima po Italiji,svasta nesto uglavnom.
Ako uspiju dobiti sa svim tim kerefekama kapa dole.U svakom slucaju momcima sretno ,pa da nas obraduju aBd a i mene razuvjere da sam malo previse skepticam glede ove utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".