Moras ici u korak sa vremenom, ja ovako pisem od vremena kad si imao 160 slova ili polja sa poslati sms , a ako ti predje onda kosta 20 feninga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Moras ici u korak sa vremenom, ja ovako pisem od vremena kad si imao 160 slova ili polja sa poslati sms , a ako ti predje onda kosta 20 feninga
Sjecam se kad su se brojale one tackice kad nekog pozivas, pa prekines i prije nego zazvoni, a kod ovog drugog samo ostane propusten poziv, nema mobitel kad vremena ni da zazvoni ni koji djavo
Tako se prodaje igrac, a nasi najbolje igrace prodaju na prvu eventualno na drugu ponudu....na kraju ce jasar skuplji biti od izlaznog transfera tidje.. hahahaha
Tavolieri je tier 1 za Belgiju tako da ima istine sigurno.ronaldo99 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 14:04Za sada niko to nije prenjeo osim eto taj neki novinar, longo, fabrizio, moretto, bas niko. E sad koliko je taj relevantan ne znam. Iskreno prvi put cujem za tog novinara. Obicno pratim vezano za Milan Longa i Moretta koji uvijek imaju vijesti prije svih vezano za Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.