Ma ima negdje bas davno da sam pisao ovo za Lendrica. Sve to iz usta prvotimca pitara koji je bas dobar s jednim nasim koji mu sve to prenosi. Psuju majke jedni drugim na treninzima, Lendric se zajebaje s Amarom kao ko vas **** tuzit cu opet klub. Na terenu sto sam cuo od vise igraca vlada anarhija gdje se jebu majke psuje tjera s pozicije. Zamisli ti da udje jedan nas igrac i kaze drugom mrs odavde ja ovdje vladambraco je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:39Isto ko što je Slobodan Starčević prije 2 godine najavljivao da ide po bodove na Grbavicu u onom nizu poraza pa nas dobio 3-2 na Grbavici. Sve se ponavlja.SudoHusika je napisao/la: ↑08 mar 2021, 16:31Ja ne mogu da vjerujem da Olimpik dolazi na Grbavicu i najavljuje bodove. Tj Slavko.
E šta uradiste jadnici jadni. Nemam riječi.
Što se tiče ovog posta što je @ljože kopirao, uzmite ga s dozom rezerve. Sad se svakako dušmani naslađuju, može neki pitar se predstavljat ko naš navijač i konstruisat priču tako što pročita na ovoj temi da su igrači cugali u Tuzli i onda samo na to doda neku svoju verziju i to je to. Prvo što mi upalo u oko je to da kao Zec koji ima 33 godine i nema 20 utakmica u zadnje 3 godine, konstantno povrijeđen i on tražio papire sad zimus za transfer. Ali eto kažem s dozom rezerve uzimajte sve.
Sto je najgore i kako sam cuo Amara boli **** i on se zajebaje, ne dodje na trening kako mu kurcu cejf, onda psuje mater tom gore sto nas je tuzio. Uostalom sve to se i vidi i preko tva.
Napisao si i sam maloprije ovo treba istjerati na cistac i guranje pod tepih nas je dovelo ovdje. Nisu vise bitne posljedice al se mora jednom rijesiti. Ne treba ni spominjati da je Lendric imao od kluba ljude koji ga prate da ne bi kockao. Dok je najbolji kod nas bio onu prvu sezonu kad smo se kleli u njega lik hladno kaze boli me **** sutra da mi pitari daju vise para preso bi. Kako je kuhao s navijacima u mostaru pa se vratio dole kao da nista nije bilo. Sve to i jos mnogo stvari treba javno objasniti da se ne desi opet da ga neko vrati za pola godine u klub.