Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Viking
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Viking » 04 jul 2012, 19:59

Nesto gledam sta su ostali uradili ( odlazci-dolasci) u dosadasnjem dijelu merkata i ako napravim neke uporedbe dodjem do zakljucka da Juventusova uprava radi odlican posao. Iako je Juventus osvojio scudetto, prakticki dominirao cijelom sezonom, najvise kvaliterniji igraca je dovedeno , tako da ce vecina biti na raspolaganju Conteau pred pocetak priprema. Jos kada dodamo vrlo dobre nastupe juventina na Euru, mozda zvuci malo preoptimisticno, ali ne znam da li imamo uopste konkureciju za scudetto ove sezone..

Isla, Govinico, Pogba, Lucio, Asamoah i recimo Van Persia zvuce vise nego zadovoljavajuce. Moggi bi se postidio kako dobar posao radi Marotta za ekipu koja nije izgubila ni jednu utakmicu ove sezone... :D

Dominirali cijelu sezonu i dominiramo merkatom :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 04 jul 2012, 20:06

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 jul 2012, 20:07

Viking je napisao/la:Nesto gledam sta su ostali uradili ( odlazci-dolasci) u dosadasnjem dijelu merkata i ako napravim neke uporedbe dodjem do zakljucka da Juventusova uprava radi odlican posao. Iako je Juventus osvojio scudetto, prakticki dominirao cijelom sezonom, najvise kvaliterniji igraca je dovedeno , tako da ce vecina biti na raspolaganju Conteau pred pocetak priprema. Jos kada dodamo vrlo dobre nastupe juventina na Euru, mozda zvuci malo preoptimisticno, ali ne znam da li imamo uopste konkureciju za scudetto ove sezone..

Isla, Govinico, Pogba, Lucio, Asamoah i recimo Van Persia zvuce vise nego zadovoljavajuce. Moggi bi se postidio kako dobar posao radi Marotta za ekipu koja nije izgubila ni jednu utakmicu ove sezone... :D

Dominirali cijelu sezonu i dominiramo merkatom :D
Za sada Marotta radi odlican poso nema sta, samo ce sada biti ispit za njega ako ce biti u stanju da dovede jednog top napadaca i vrijeme je...

Brine me malo za odlaske, jos nema nekakvi realni ponuda .. A bilo bi dobro da prodamo sto prije i da zaradimo na taj nacin pa da mozemo dovesti i jednog lijevog beka jer bit ce nam potreban.

A sto se tice za scoudetto, sve je moguce samo da nas obicu povrede kao prosle god abd.

znaci zvanicno. Lucio Welcome!! Nadati se da ce ga Conte probuditi kao Pirla i da ce nam donjeti par trofeja iduce sezone,.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jul 2012, 20:09

Ma da ali ko ce njemu garantovati da ce ga Juve kupiti, nije mu zadnja godina ugovora pa da moze besplatno otici iz Pescare. On je ovdje najmanje kriv, ja se opet nadam da ce na kraju zavrsiti kod nas iako ne vidim kako je to moguce.
Alessandro Del Piero !

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 04 jul 2012, 20:10

slika :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 jul 2012, 20:14

10DelPiero je napisao/la:Ma da ali ko ce njemu garantovati da ce ga Juve kupiti, nije mu zadnja godina ugovora pa da moze besplatno otici iz Pescare. On je ovdje najmanje kriv, ja se opet nadam da ce na kraju zavrsiti kod nas iako ne vidim kako je to moguce.
Pa mogli su se dogovoriti na neki nacin al gotovo je sada, nema veze doveli smo Pogbu i na taj nacin mi je lakse onda... ako bude sudjeno doci ce nam i on na kraju,.Do tada imat cemo mi ko ce nam briljirati u sredini,.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jul 2012, 20:19

Pogba je bolji od Verrattia a jos dolazi djaba. Precijenjen i prenafuran je ovaj mali iz Pescare...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 04 jul 2012, 20:24

S obzirom da se radi o veoma talentovanom igracu kojeg svi fale i na neki naci zele dovesti, mora postojati zal ako ga ne uspijemo dovesti. U danasnjem vaktu kreativci kao sto je Verratti ne radjaju se svaki dan pa se ovakve prilike moraju bolje i efikasnije rjesavati . Bice mi zao momak jer navija za Juve od mali nogu, ali nazalost u svemu se gleda na novac i bolju zaradu. Nadam se da postoji sansa za njegov dolazak jer jos nista nije zvanicno...

Gledajuci fizicke predispozicije, Pogba kod mene ima prednost i hvala Bogu pa je Juventino :D

Pogba-Verrati za buducnost :D

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 04 jul 2012, 20:29

Lucio zadnji dosao prvi potpisao ugovor :?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 jul 2012, 20:31

Lucio dobro dosao, nadam se da ce biti od koristi za sampiona!
1946

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jul 2012, 20:52

Marchisio je napisao/la:Lucio zadnji dosao prvi potpisao ugovor :?

Svi su podpisali sem Giovinca koji je na odmoru i Pogbe koji je na U-19 turniru :?
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 04 jul 2012, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 04 jul 2012, 21:10

IlPrincipino je napisao/la:Van Persi je potvrdio da neće produžiti ugovor sa Arsenalom..znači odlazi... :mrgreen:

slika
:lol:
1946

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 04 jul 2012, 22:27

Yuto je napisao/la:Pogba je bolji od Verrattia a jos dolazi djaba. Precijenjen i prenafuran je ovaj mali iz Pescare...
Ma dajte ljudi cuj bolji Pogba, Pogba odigrao utakmica u klubu na prste jedne ruke se moze prebrojati, a mali "precjenjeni" Verratti sa jos dva momaka uveo totalnog autsajdera Pescaru u Seriju a.

I sigurno nije do Verrattija on je već bezbroj puta izjavio da želi u Juventus, a to što uprava Juveta nemože se dog. sa upravom Pescare (škrtari na par miliona, a ranije se desetine bacale) je nešto sasvim drugo. Ispade da bi on trebao čekati dok Juve nekada ne bi odlučio da ga dovedeo :roll:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 04 jul 2012, 22:30

Verratti bi želio da uči od PIRLA , ali učiće od thiaga motte :lol:

Amauri > Mandžukić

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 04 jul 2012, 22:34

Marchisio je napisao/la:Verratti bi želio da uči od PIRLA , ali učiće od thiaga motte :lol:
:lol: Ima da nauci...
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jul 2012, 22:37

Marchisio je napisao/la:Verratti bi želio da uči od PIRLA , ali učiće od thiaga motte :lol:
Svaka cast verratiu al tolika se digla prasina oko njega koda je zidane...veliki potencijal jest al treba jos pure jest da postane pravi igrac...trenutno ne vidim njemu mjesta u ovom veznom redu Juventusa...

Da ocemo napadaca dovest od ovih sto se spominju osim Destra....a veratti manje vishe....ne dozivljavam ga nesto previshe vaznim transferom

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 jul 2012, 22:44

Realno momak trenutno ne može igrati u Juventusu, a za igrača njegovih godina je bitno da igra. Bojim se za Pogbu i Marronea da bi mogli sezonu provesti na klupi :x (ali nadam se da će ih Conte koristiti više), znači kad bi tu bio još i Veratti to bi bilo i previše mladih igrača za slične pozicije. Marotta i Paratici su pokušali kupiti pola ugovora i ostaviti Verattia još jednu sezonu u Pescari, a oni su htjeli Bouy-a da uključe u posao, možda bi naši i pristali, ali se umiješao Riaola i spriječio taj posao. Treba dodati i Appelta koji igra pozicije u vezi, mislim da bi i on mogao "propasti" zbog prevelikog broja igrača u sredini.

A Omar El Kaddouri želi u Juventus i nema druge, momak izjavio ako ne ode sad da će čekati da mu istekne ugovor i da će postati naš igrač :mrgreen: ,a i on je također vezni igrač koliko sam upratio :D .
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 04 jul 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 04 jul 2012, 22:48

@Juvelandia
O tome i pricam :D propasce k'o zeton
@jelle
Ja bas ocekujem od njega da bude igrac ali to bi jedino postigao uz trudi i naravno pirla...

Mislim da ove sezone treba da se dovede neki kreativac , playmaker , tipa pirla pa makar igrao i iza napadaca da mozemo mijenjati u 4-2-3-1....Asamoah ne moze da odgovori toj poziciji on je destruktivac kao i Marrone i Pogba....jedino da sansu dobije Bouy...jer ni Gabriel nije playmaker...zato bi verratti tu odlicno dosao...

Amauri > Mandžukić

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jul 2012, 22:53

juventus 0244 je napisao/la:Realno momak trenutno ne može igrati, a za igrača njegovih godina je bitno da igra. Bojim se za Pogbu i Marronea da bi mogli sezonu provesti na klupi :x (ali nadam se da će ih Conte koristiti više), znači kad bi tu bio još i Veratti to bi bilo i previše mladih igrača za slične pozicije. Marotta i Paratici su pokušali kupiti pola ugovora i ostaviti Verattia još jednu sezonu u Pescari, a oni su htjeli Bouy-a da uključe u posao, možda bi naši i pristali, ali se umiješao Riaola i spriječio taj posao. Treba dodati i Appelta koji igra pozicije u vezi, mislim da bi i on mogao "propasti" zbog prevelikog broja igrača u sredini.

A Omar El Kaddouri želi u Juventus i nema druge, momak izjavio ako ne ode sad da će čekati da mu istekne ugovor i da će postati naš igrač :mrgreen: ,a i on je također vezni igrač koliko sam upratio :D .
On igra nesto kao secunda punta .....ili poluspic il ofanzivni vezni....moze mozda igrat u formaciji 3 -5 -2 poluspica ....al pored vucnica , giovinca , tesko da moze i to prije njih...al moze na klupu......volio bi sljedece god da napad bude Vucko , Giovinco , Top napadac a klupa Matri i El kaduri.....rijesit se Kvalje iako mi je predrag al nije to taj igrac nakon povrede

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jul 2012, 22:58

Marchisio je napisao/la:@Juvelandia
O tome i pricam :D propasce k'o zeton
@jelle
Ja bas ocekujem od njega da bude igrac ali to bi jedino postigao uz trudi i naravno pirla...

Mislim da ove sezone treba da se dovede neki kreativac , playmaker , tipa pirla pa makar igrao i iza napadaca da mozemo mijenjati u 4-2-3-1....Asamoah ne moze da odgovori toj poziciji on je destruktivac kao i Marrone i Pogba....jedino da sansu dobije Bouy...jer ni Gabriel nije playmaker...zato bi verratti tu odlicno dosao...
Ma opet cemo najvishe igrat 3 - 5 -2 .....radije bi ostavio maronea neg dao pare za tog malog....mozda za pola ugovora pa nek ostane u pescari nek se kali...ako bude nes od njega odkupit ga...vako ce samo stagnirat pored pirLa.....djabe njemu sto ce ucnit od njega ako nea utakmica u nogama....tu se najbolje uci ....niko njega nije toliko pratio ...nes malo preko klipova....jest uveo je pescaru u seri a......al ipak je to seria B bila.....dje i Imobile zabio 27-28? golova pa ga niko ne spominje...volio bi da se kupi al za neku razumnu cijenu sve preko 5-6 mil je previshe za njega

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.