rijetko koji da ne kazem nijedan trener ne rotira 10 igraca u POrisingforce je napisao/la:koje gluposti citam, cuj minutaza se prepolovila. garnet ce uzeti minute plumleea i eventualno kad se izrotiraju kirilenko i blatche, mirza moze ostati "kraci" za 2-3 minute..
livingston/thorthon
deron/anderson
johnson/kirilenko
pierce/mirza
garnett/blatche
plumlee ce ispasti skroz iz rotacije
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ovo je tačno. Manje više, Plumleeja ćemo viđati samo u slučajevima ličnih grešaka, tako bi nekako trebalo da se odvija. S time da će i Pierce-a više jahati, a Mirza dobijati manje minuta u playoff-u.. osim kada poludi. To je za očekivati, ali samo Kidd zna..risingforce je napisao/la:koje gluposti citam, cuj minutaza se prepolovila. garnet ce uzeti minute plumleea i eventualno kad se izrotiraju kirilenko i blatche, mirza moze ostati "kraci" za 2-3 minute..
livingston/thorthon
deron/anderson
johnson/kirilenko
pierce/mirza
garnett/blatche
-
risingforce
- Kontakt:
zato sam i napisao 2-3 minute manje za mirzu..Johnson ce sigurno vise igrati minuta nego u regularnom dijelu, tako da bi kirilenko zauzeo cetvorku na 2-3 minuta dok Joe ne izadje.. Pierce i Garnett tesko da su sposobni da igraju vise minuta, iako se radi o play-offumirzatele je napisao/la:rijetko koji da ne kazem nijedan trener ne rotira 10 igraca u POrisingforce je napisao/la:koje gluposti citam, cuj minutaza se prepolovila. garnet ce uzeti minute plumleea i eventualno kad se izrotiraju kirilenko i blatche, mirza moze ostati "kraci" za 2-3 minute..
livingston/thorthon
deron/anderson
johnson/kirilenko
pierce/mirza
garnett/blatche
Plumlle je igrao jako dobro dok nije bilo KG,i ne vjerujem da ce ispast iz rotacije barem do PO
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
risingforce
- Kontakt:
**htio sam napisati 2-3 minute po cetvrtini..a tele igra 2 cetvrtine...dakle.. po mojoj procjeni Teletovic, osim ako ne poludi i da 3-4 vezana kosa, ce dobijati 15 min po mecu u play-offu..
Ma covjece nema on sanse kad mora igrat sa Blache,Thornton I Livninsgton.Nadam sa de ce biti u rotaciji I ako bude nakon prve grske negine mu klupa .risingforce je napisao/la:**htio sam napisati 2-3 minute po cetvrtini..a tele igra 2 cetvrtine...dakle.. po mojoj procjeni Teletovic, osim ako ne poludi i da 3-4 vezana kosa, ce dobijati 15 min po mecu u play-offu..
MA igrace mirza, al malo kaki kidd. plumlee mu igra s 4 licne, a mirzu izbaci cim napravi drugu. dvostruki standardi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Imali neko dobar link? Mislim HD?
Unaprijed hvala!
Unaprijed hvala!
mozda ga ne uvede nikako 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Plumlee 100% nece ispast iz rotacije,jedan od najbitnijih igraca trenutno...
Ko će sitniti minute? Blatche/Kirilenko i Teletovic
Ipak mislim da će Kid koristiti poslije Pierca najviše Kirilenka na 4.
Ko će sitniti minute? Blatche/Kirilenko i Teletovic
Ipak mislim da će Kid koristiti poslije Pierca najviše Kirilenka na 4.
Thornton je 1-8 a igrao je 16 minuta u VAZNIM minutama u garbage time ako udje meni je svjedno .
Prijavio sam se samo da Kiddu J*** mater, onako eto, poslije onakve partije da dobije 2 minute u poluvremenu.
EDIT: i nanu mu usput
EDIT: i nanu mu usput
Zadnja izmjena: fearzaa, dana/u 06 apr 2014, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.
Polako ljudi moji
i ja mu **** mater u po picke ovo je vec bezobrazluk.. i nije prvi put. I poenta je da ovo jedino radi Mirzi.
Supcina.
Supcina.
Ma nece on igrat haman, Kidd mu se naklatio na ledja. Joj kud sam moderator, kakve socne psovke cuce u meni...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Al nas je večeras Kidd iznenadio u negativnom smislu.
Kad mu sad nije dao priliku kad su vec obezbijedili PO,i plus protiv ocajne Philadelphie nemamo se cemu nadati da ce igrat u PO
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Logika vece minutaze u Brooklynu je da zaista moras biti glup, ispucavati loptu pri svakom dodiru, onda sanse se maksimalno povecavaju. DaBogda izgubili svaki moguci mec do kraja.
Izdržati, to je temelj vrline!