uNbx je napisao/la:Nemojte više ovu sliku stavljat, hljeba vam. Tačno mi pozli, mislim da ništa gluplje nisam vidio u fudbalu u zadnjih 10 godina.Mada, ima i gore, zamisli neko GIF postavi kako istrčavaju svi ko muhe bez glave.
Morel ovo?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uNbx je napisao/la:Nemojte više ovu sliku stavljat, hljeba vam. Tačno mi pozli, mislim da ništa gluplje nisam vidio u fudbalu u zadnjih 10 godina.Mada, ima i gore, zamisli neko GIF postavi kako istrčavaju svi ko muhe bez glave.
Ali zasto tu taktiku protiv Atalante koja ima takvog igraca na krilu koji ce Dusana i Sabana zajedno samarati, a ne defanzivnog Hebiba. To je za utakmice kada mi idemo napadati i kad smo favoriti. Inace meni je Hebib ekstra na krilu za nase lige (statistika sve govori, iako je mogao imati 4x vise golova haha)miky_hz je napisao/la:Samo radi toga i igra na toj poziciji.Takva je zamisao sa njima dvojicom i tom stranom,da se uvijek pravi taj visak igraca naprijed kada se napada.A i Sisic veoma lose igra defanzivu,i sinoc se to vidjelo,jako malo ili nimalo je pomagao tu.Al eto imaju tu zamisao prema naprijed sa njima u paru pa cemo vidjeti dokle cemo sa tim izgurati.Pitaristok je napisao/la:bio sam na istoku u liniji sa hebibom prvo poluvrijeme sa bananama, u prvih 10min sam vidio da covjek ne zna da se postavi kad smo u odbrambenoj situaciji, ispadao je, bas ko muha bez glave, ali kad je kontrau tandemu sa sisicem ispade 100posto sansa, vjerujem da ga samo radi toga i drzi na toj poziciji
Vidim uprava nasla para za alibi botove. Losa prica.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zaista postoji milion primjera gdje su se klubovi iz velikih liga vraćali i pobjeđivali u drugoj utakmici. I to samo kada su klubovi iz regije u pitanju. Jednostavno je sve to 10 nivoa iznad i sve mogu ispraviti u drugoj tekmi. ALI, dajte 25k+, da zagrmi, atmosfera da se napravi, da se naježim nakon 4 godine, pa nek bude kako bude. Inače produžujem člansku i uzeću sezonsku, pa nek obolim do kraja. Yebayi ga
Jesil ti dr. ili pacijent?DRHAUSE je napisao/la:Vidim uprava nasla para za alibi botove. Losa prica.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zaista postoji milion primjera gdje su se klubovi iz velikih liga vraćali i pobjeđivali u drugoj utakmici. I to samo kada su klubovi iz regije u pitanju. Jednostavno je sve to 10 nivoa iznad i sve mogu ispraviti u drugoj tekmi. ALI, dajte 25k+, da zagrmi, atmosfera da se napravi, da se naježim nakon 4 godine, pa nek bude kako bude. Inače produžujem člansku i uzeću sezonsku, pa nek obolim do kraja. Yebayi ga
Imas pravo za ovu situaciju ovdje je ispala citava odbrana.. bilo je i vise ovakvih situacija sto je dijelom zbog lose odbrane a dijelom zbog kvaliteta atalante. Ako ne budemo imali srece u revansu kao u prvoj utakmici necemo se dobro provest.zirokopter je napisao/la:
Sta je trebo ovdje jbt njih dvojica ostali na njih petoricu. A poslije one odbrane ono se sve desilo u pola sekunde i covjek refleksno odreagovao. Stvarno je pitarluk najgori. To voli popljuvat vise nego hljeba se najest. Kad bi bilo sve potaman mozda nebi ni navijali za Sarajevo...
Ma Akademija je cudo , hvala Tanu.Usrecuje nas (npr.Mujakic),usrecuje mlade ljude u BiH koji obezbjedjuju sebi i svojoj porodici egzistenciju(npr.Heric , Sadiku,aBd Hodzic,Veladzic).Evo svjedoci smo da Pidro,Sabanovic,Resic,Kovacevic, Salcin, Imamovic i jos mnogi imaju priliku da preko Akademije pomognu prvo sebi(svojim porodicama),FKSarajevo(Pidro i Mujakic odlicni protiv tima iz serie A),zatim i reprezentacijama BiH.Akademija je trebala vremena i nismo dugo cekali (3-4 god)da bi poceli kupiti kajmak,da tako kazem mnogi u BiH.Istorijsko je 2:2,hvala Musemicu i igracima , ali i oni svi trbaju zahvaliti navijacima Sarajeva koji su svojim zdravljem(oni koji su pokrenuli"revoluciju",upadom u teren i onima koji su uspostavili kontakt s Tanom).Mnogi ce u BiH i Sarajevu hajrovati od Akademije i Tana . Navijaci su pokrenuli sve , to je promjenjiva masa,ali bez koje ne bi bilo FKS.Bilo bi FKS(ali u Federalnoj ligi)kojim bi neki uhljupi hranili ego i profitirali.Akademija preko FKS ce biti kost u grlu svima koji ne vole BiH.muhamedhulk je napisao/la:Heric poceo dobro u drugoj austrijskoj. A mi smo doveli Halila iz iste te lige.
Steta Herica jer je bio dobar svaki put kad je igrao..
Znači ni tad nećemo imat sigurnog golmana...FrancescoTotti je napisao/la: Ps- Asmir Begovic lajka svaku objavu o Sarajevu na instagramu. Imam osjecaj da ce on nekad zaigrat za nas
robertkosar je napisao/la:Zasto? Jesam li to nesto lose napisao o nekom ????? O covjeku koji me razocarao pre svega kao insan i pedagog nemam rijeci.simidobar je napisao/la:Nekako sam vjerovao da ces bit covjek poslije sinoćnje utakmice.robertkosar je napisao/la:Cestitke igracimai cekamo cetvrtak
Što je najgore, nisu ispali, bili kako treba na svojim mjestima i samo potrčali gore. Ograma teška.FrancescoTotti je napisao/la:Imas pravo za ovu situaciju ovdje je ispala citava odbrana.. bilo je i vise ovakvih situacija sto je dijelom zbog lose odbrane a dijelom zbog kvaliteta atalante. Ako ne budemo imali srece u revansu kao u prvoj utakmici necemo se dobro provest.zirokopter je napisao/la:
Sta je trebo ovdje jbt njih dvojica ostali na njih petoricu. A poslije one odbrane ono se sve desilo u pola sekunde i covjek refleksno odreagovao. Stvarno je pitarluk najgori. To voli popljuvat vise nego hljeba se najest. Kad bi bilo sve potaman mozda nebi ni navijali za Sarajevo...
Ps- Asmir Begovic lajka svaku objavu o Sarajevu na instagramu. Imam osjecaj da ce on nekad zaigrat za nas
Ja sam prozvao Hebiba za ovaj go i izvinuo bi se nakon što sam vidio ovu sliku. Ali ovo je kriminalno kriminalna postavka cijele ekipe. Nek neko pokaže ovo stručnom štabu ako već ovog nisu svjesni. Posebno ne razumijem gdje je Dupovac.zirokopter je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Ja sam prozvao Hebiba za ovaj go i izvinuo bi se nakon što sam vidio ovu sliku. Ali ovo je kriminalno kriminalna postavka cijele ekipe. Nek neko pokaže ovo stručnom štabu ako već ovog nisu svjesni. Posebno ne razumijem gdje je Dupovac.zirokopter je napisao/la:
Ali i dalje mislim da Hebib smije igrati beka samo u tekmama gdje smo favoriti jer previše rizikujemo s njegovim nerijetko očajnim defanzivnim pozicioniranjem.
Čak i oficijelni profili fks već hajcaju situaciju za revanš i tako pažnju usmjeravaju na četvrtak, a ne na nedjelju. Samo da nam se ne obije o glavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.