Juvelandia je napisao/la:Bavi se fudbalom i to mu je posao.Slazem se, samo da smo mi imali 2006-te igrace koji imaju karakter ovog momka, mi bi i dalje igrali u Serie B.Sreca pa nismo, imali smo ljude koji imaju karakter i koji su ostali, a ovakve karaktere su kupili ostali kad su nas razgrabili.Zato nikad necu postovat likove poput ovog momka jer znam kakvi su suprotni karakteri od njegovog, to su oni koji su nas vratili na stare staze.DP i ostala grupa.
Na istoj smo mi strani, da ne dodje do zabune slucajno.
Imas igrace koji vole klub i koji su ostali kad je bilo najteze (najveci gospodin ADP, koji je trazio jos jednu sezonu, koji ce se zadovoljiti sa 20 minuta na utakmici, najveci igrac Juventusa ikada i dobio je odbijenicu), ali evo stavimo se mi svi u poziciju Verattija.
Kao navijac Juventusa naravno da ti je san da igras u Juventusu (kad si vec fiktivno fudbaler je l'

), ali zar smijes sebi dozvoliti taj luksuz da odes u klub kada znas da neces igrati, a na stolu imas bolju ponudu, sa vecom zaradom i vecom mogucnosti napretka.
Juventus bi samo odgodio i trudio se da jednog dana zaigras, jer ti ovo moze biti sansa karijere u kojoj ili propadas ili se dizes.
U ovakvim trenucima nema mjesta za emocije i to ce ti svako reci.
Treba gledati obje strane, jer ocigledno je da ga Juventus nije smatrao dovoljno vrijednim i sam je svjestan toga.