FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
najbolja uprava ikada 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ova dva kola su nam veoma bitna, ako ostanemo prvi do pauze reprezentativne... Onda uz lagan raspored od 5 kola bi mogli da u oktobru imamo finu bodovnu prednost... Samo jako
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kontrasviju
- Kontakt:
Zna li iko da li se sa desetogodišnjom može ući na bilo koji ulaz ili se mora ući na onaj ulaz što je u sredini, odnosno ispod desetogodišnjeg sektora?
Nisam imao priliku koristiti desetogodišnju do sada pa ne znam.
Hvala
Hvala
1921
Ja sam vidio ljude da ulaze na one sve ulaze i samo dodju do one male kapije gdje pokazu kartu i oni ih puste da traze svoju stolicu.kontrasviju je napisao/la:Zna li iko da li se sa desetogodišnjom može ući na bilo koji ulaz ili se mora ući na onaj ulaz što je u sredini, odnosno ispod desetogodišnjeg sektora?
Hvala
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Hvala puno, najlakše mi na onaj ulaz odma do sjevera, nema penjanja nema glupostiLjoZee je napisao/la:Ja sam vidio ljude da ulaze na one sve ulaze i samo dodju do one male kapije gdje pokazu kartu i oni ih puste da traze svoju stolicu.kontrasviju je napisao/la:Zna li iko da li se sa desetogodišnjom može ući na bilo koji ulaz ili se mora ući na onaj ulaz što je u sredini, odnosno ispod desetogodišnjeg sektora?
Hvala
1921
Čini mi se da poslije Širokog, od narednih pet kola čak četiri smo domaćini..kolezeljovac je napisao/la:Ova dva kola su nam veoma bitna, ako ostanemo prvi do pauze reprezentativne... Onda uz lagan raspored od 5 kola bi mogli da u oktobru imamo finu bodovnu prednost... Samo jako
Radnik kući
Mladost gosti
Sloboda kući
Gošk kući
Čelik kući
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sutra protiv Krupe bih volio vidjeti ovaj sastav:
Kjosevski
Stevanovic - Bakrac-Rodin - Pavic
Blagojevic - Hajdarevic
Curjuric
Zec Krpic Zajmovic
Sa klupe uvesti Veselinovica i Vranjesa.
Sto se tice posjete, sve ispod 7.000 je sramota.
Kjosevski
Blagojevic - Hajdarevic
Curjuric
Zec Krpic Zajmovic
- kontrasviju
- Kontakt:
Od 9. pa do 17. kola od 9 utakmica 7 igramo u Sarajevu.Raonffa je napisao/la:Čini mi se da poslije Širokog, od narednih pet kola čak četiri smo domaćini..kolezeljovac je napisao/la:Ova dva kola su nam veoma bitna, ako ostanemo prvi do pauze reprezentativne... Onda uz lagan raspored od 5 kola bi mogli da u oktobru imamo finu bodovnu prednost... Samo jako
Radnik kući
Mladost gosti
Sloboda kući
Gošk kući
Čelik kući
1921
Ma ja, samo na ovih pet dodaš gostovanje Zrinji, a kući igraš protiv Tuzle, Zvijezde i eto derbi sa Sarajevom.kontrasviju je napisao/la:Od 9. pa do 17. kola od 9 utakmica 7 igramo u Sarajevu.Raonffa je napisao/la:Čini mi se da poslije Širokog, od narednih pet kola čak četiri smo domaćini..kolezeljovac je napisao/la:Ova dva kola su nam veoma bitna, ako ostanemo prvi do pauze reprezentativne... Onda uz lagan raspored od 5 kola bi mogli da u oktobru imamo finu bodovnu prednost... Samo jako
Radnik kući
Mladost gosti
Sloboda kući
Gošk kući
Čelik kući
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kontrasviju
- Kontakt:
S obzirom da najavljuju neku laganu kišu, a i bit će prenos na BHT-u, ja sam zadovoljan i sa 5 - 5,5 hiljada.ZaZelju je napisao/la:Sutra protiv Krupe bih volio vidjeti ovaj sastav:
Kjosevski
Blagojevic - Hajdarevic
Curjuric
Zec Krpic Zajmovic
1921
- kontrasviju
- Kontakt:
Ja bi sutra probo Zajmovića u špicu.Ako ne bude išlo, lako je uvesti Krpu na poluvremenu.
1921
Nije Krupa beze ekipa. Rizicno je sad pravit velike promjene u timu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma svjestan sam da nisu beze ekipa, ali mislim da smo dovoljno dobri na svim ostalim pozicijama da možemo podnijeti Zajmovića u špicu bar jedno poluvrijeme. Ako sutra Rodin i Bakrač ne krenu od početka, hat-trick Koljića u najavi.LjoZee je napisao/la:Nije Krupa beze ekipa. Rizicno je sad pravit velike promjene u timu.
1921
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sutra pametno i jako do 3 boda... Lijepo, ruzno nije ni bitno kako, ali pobjediti moramo... Jer na ovakvim utakmicama se titula uzima.. Sto Faraon napisa onaj raspored... Tu se moraju takve ekipe lagano dobijati, a ne da protiv njih gubis bodove i onda ti titula izmakne..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali meni je iskreno sramota da najveći, najtrofejniji i najpopularniji klub u državi nema prosječnu posjetu od 6,5 - 7 hiljada u glavnom gradu od 400-450 hiljada stanovnika.Svhatam da nam je liga kakva takva je, i da nam je država takva kakva je, i da ima dosta raje koja je u nekim financijskim problemima, ali sezonska eto ako ništa za jug koja košta 40 km nije skupa.Moje mišljenje.
1921
Ma kakva Uefa, savez koji nema para da plati radnike za renoviranje zgrade koju su kupili je dao milion i po za krov na Grbaviciplavousrcu je napisao/la:Nema vremena da se krov napravi do oktobra. Moze limeni i da ga jaci vjetar otpuse. Cuj ovog UEFA? Podsjeca me na pricu djece treba se zaliti UEFI. Jedva cekali u UEFI da obnove Grbavicu. Sad ce i Banja Ilidzu samo da im iz Gradacca posalju molbu. Misimovic je sa Begicem nerazdvojan i to prijateljstvo odlicno koristi. Ptotivnik sam njegov, ali za to mu skidam kapu. Tako i treba. Sto vise izvuci za nasu korist.
Znaš da kod mene beze informacija.irfo je napisao/la:Al kad braco iskopa ovako nesto![]()
![]()
Ne mozes ove neke stvari ni na deep webu naci
Blagi će da poludi večeras!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ispravio sam ti postRokoko87 je napisao/la:Bogi će da poludi večeras!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: addebisi, avalPacidoroP, Cwirek, GavranBeli, mavi, Proximic i 57 gostiju.