FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ne brini. Nisam vidovita Džemila ali 99% ce tako biti jos je kraj mjeseca. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@Orangina
Onda mu halal papiri, pa nek glumi silu negdje drugo, mada ja sam vidio to svađanje dok je bio u igralištu pored aut linije, nije bio van terena, al nije ni bitno, njegovo je da šuti i da igra, a ne ovo što radi već duže vrijeme, galami i igra ko napušen.
@skoro
Tamo do Sjevera vazda psuju svima sve, dođeš kod reklame i uživaš.
@scorates
Baš svejedno ko će počet, Dušan il Hebib, ne zna se ko je kriminalniji na beku. Da se danas Resić nije vraćao skroz nazad, bilo bi svega po toj strani.
Onda mu halal papiri, pa nek glumi silu negdje drugo, mada ja sam vidio to svađanje dok je bio u igralištu pored aut linije, nije bio van terena, al nije ni bitno, njegovo je da šuti i da igra, a ne ovo što radi već duže vrijeme, galami i igra ko napušen.
@skoro
Tamo do Sjevera vazda psuju svima sve, dođeš kod reklame i uživaš.
@scorates
Baš svejedno ko će počet, Dušan il Hebib, ne zna se ko je kriminalniji na beku. Da se danas Resić nije vraćao skroz nazad, bilo bi svega po toj strani.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako moze molba za sve koji su gledali tekmu;
Bacite glas na temu koju je @hilmo napravio. Počeli smo na vrijeme, i ja bih stvarno volio ako bismo mogli ovo izgurati kroz čitavu sezonu.
Prijedlog: Na kraju igrač sa naviše bodova bio mogao dobiti neku plaketu, nešto simbolično od raje sa foruma, što da ne? Siguran sam da bi neko od forumasa mogao dogovoriti da se to uruči? Evo ja ću prvi pogurati sa lovom ukoliko dođe do toga.
PS pravila glasanja su na prvoj stranici
Bacite glas na temu koju je @hilmo napravio. Počeli smo na vrijeme, i ja bih stvarno volio ako bismo mogli ovo izgurati kroz čitavu sezonu.
Prijedlog: Na kraju igrač sa naviše bodova bio mogao dobiti neku plaketu, nešto simbolično od raje sa foruma, što da ne? Siguran sam da bi neko od forumasa mogao dogovoriti da se to uruči? Evo ja ću prvi pogurati sa lovom ukoliko dođe do toga.
PS pravila glasanja su na prvoj stranici
Zadnja izmjena: Elcor, dana/u 29 jul 2018, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ko moze neka pogleda snimku, nustafic danas prrkucao u sredini, tona uzetih lopti, zaustavljenih napada, jedini je vukao kroz sredinu i super sijelio lopte .
Ta prica "grijesio najvise" , a ko ima drugi da grijesi kad je monak svaki napad uzimao llptu i vukao, pogrijesio je i adukor isto kao i on dca puta pa niko mu ne prigovori a ralika je 7-8 godina medju njima.
Pricamo o veznjaku od 18 godina koji je danas prerovio teren i sa loptom i bez lopte, napokon box to box veznjak koji zna i sa loptom i bez nje, zna otvoriti j prostor i pokriti stopera .
10 puta je zatvorio beka i stopera kad izlete, i to moda se pratiti, nije to samo ko sestar se okretati i glu.iti igraca.
Ja garantujem da je onaj momak potencijal kao mujakic samo sto igra na jos trazenijoj poziciji i mozda jos bude vise vriedio . Svaki duel je dobio sto je za igrace njegovih godina strasna stvar.
Ta prica "grijesio najvise" , a ko ima drugi da grijesi kad je monak svaki napad uzimao llptu i vukao, pogrijesio je i adukor isto kao i on dca puta pa niko mu ne prigovori a ralika je 7-8 godina medju njima.
Pricamo o veznjaku od 18 godina koji je danas prerovio teren i sa loptom i bez lopte, napokon box to box veznjak koji zna i sa loptom i bez nje, zna otvoriti j prostor i pokriti stopera .
10 puta je zatvorio beka i stopera kad izlete, i to moda se pratiti, nije to samo ko sestar se okretati i glu.iti igraca.
Ja garantujem da je onaj momak potencijal kao mujakic samo sto igra na jos trazenijoj poziciji i mozda jos bude vise vriedio . Svaki duel je dobio sto je za igrace njegovih godina strasna stvar.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Istok bio 12 protiv Atromitosa, hladno ce oni ovo staviti 10/15/20, i kome smeta to jednu utakmicu, s rezultatom onim iz prve i protiv ekipe kao Atalanta, nek i ne dolazi.brojjedan je napisao/la:Bravo momak za ovo oko istih cijena za istok i zapad, prava ideja.BosnianKingdom je napisao/la:5-10-15 je maksimalno sto trebaju staviti protiv atalante, cak i manje zapad, jer ima dosta raje koja je u **** situaciji. Iako po mom je bolje da izjednace istok i zapad, i da raja kada popuni istok ide na zapad (to su pretezno oni koji nisu navijaci ili navijaju za druge timove i zbog 2-3 marke ce radije ostati ispred tv-a. Takodjer treba ogroman marketing, kao u vrijeme prije 3-4 godine kada smo bili bas jaki.
I polako vas 3-4 forumaša sa komentarima, ko djeca kakva, sveki drugi post isti likovi iste stvari pišu. A i ovo su ofirni sto uvijek iste igrace hvale i kad im loše odigraju, lakše malo, realnosti fali. Bokte postali gotovo ko fksinfo 'društvo 2-3 lica'.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Negdje procitah da se povrijedio na treningu,i upitan je za cetvrtak.socrates je napisao/la:Onaj Gomez ce Hebibovica smijesnim likom praviti,kao sto i jeste u prvoj. Taj ne smije poceti na beku,niti biti u prvih 11,ima gore Sisic.
Teska srca to kazem ali Dusana bih stavio,pod uslovom da ne smije pogledati preko centra!!!!!
Edit: Halali Harise,ipak pojacanje,aferim!!!!!!
Gledam kone katastrofa su,ako budemo pametni bez euforije,mislim da smo sa Zrinjskim glavni konkurenti za titulu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce popust za clanove FK Sarajevo od par maraka, sjever ce ostati 5 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma meni ga ljepota gledat, ima stila i elegentan haos. Još mu se vidi na čehri da je o sebi pri sebi, prava radilica a la Gojkara.Pantelija je napisao/la:Ko moze neka pogleda snimku, nustafic danas prrkucao u sredini, tona uzetih lopti, zaustavljenih napada, jedini je vukao kroz sredinu i super sijelio lopte .
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Sarajevo, drago mi je i sto su se Horde vratile na sjever, fino ih je vidjeti
Svi na Kosevo u cetvrtak!!
Svi na Kosevo u cetvrtak!!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- StariGrad071
- Kontakt:
Par napada zaredom daje loptu protivnicima u noge i onda seta, husref ga upozorava on nista i onda poslije zadnje greske husref mu sasuo rafal psovki, i ovaj kao necu da igram hocu da izadjem, a traje napad mladosti. Tako mi isprica drug sto je bio na zapadu, ja sa istoka nisam nista skonto.
Nažalost igra poziciju koja je veoma osjetljiva i svaka greška se primjeti i može imati ozbiljne posljedice. Mislim da mu treba rutine i da bi mogao biti veoma dobar na toj poziciji. Zna čitati igru i zna povući loptu veoma dobro. Sto se mene tice, kad dobro odigra dobiće pohvale. Kad odigra loše (sto je neminovno za igrača njegovih godina) treba presutiti i ohrabriti. Tako ćemo stvoriti odličnog igrača.Pantelija je napisao/la:Ko moze neka pogleda snimku, nustafic danas prrkucao u sredini, tona uzetih lopti, zaustavljenih napada, jedini je vukao kroz sredinu i super sijelio lopte .
Ma dosta nepoznanica u ekipi isto, jedno sto za akademce ne znas na cemu si haj to je normalno, jednu budu strasni, drugu ne , mladi su jos...ali jbg ja gledam i ove koji su bili kao neki standard pogubili se...a dosta je tu trenera...stanojevic i hebib su solidni bili prije tumbanja sa mjesta na mjesto, pa me nervoza hvata kad podje vozat i adukora i ostale...ne volim kockare, volim konzervativne trenere koji znaju postavit osnove, koji grade na jakoj odbrani, sredini...u nas prijateljske ozbiljne a u ligi experimenti umjesto obrnuto...danas ispade dobro...a ko zna sta ce biti sljedece kolo...opet drago mi vidjet da mogu i znaju...Zip je napisao/la:Pa i ja za danas govorim..DenchiNL je napisao/la:Za danas govorim zipe, bice raje u cetvrtak, bilo je i na strani fina cifra...a ne kuci...mene nerviraju sve druge stvari koje se ticu prvenstva i funcionisanja kluba i izjava zvanicnika...Zip je napisao/la:
Ako rezultat protiv 6. Ekipe Seria A nije motivacija da dodjes, sta ce onda biti?
Odlican rezultat, vrijeme idealno.. jbga, neki izgleda jos "bojkotuju"
Al nema veze..
A slazem se da oko ovih stvari ima prostora da se dobro radi i uradi.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- belosevic23
- Kontakt:
Sta se to desilo pri izlasku danas, kasno sam pogledao nesto mislio sam Tataru nesto neko rekao..bordobijeli je napisao/la:Stanojevic dugo vec igra kako on hoce ( katastrofalno )Orangina85 je napisao/la:Meni se cini da ce ovo biti posljednja utakmica za Stanojevica. Izadje sam "povrijedjen", a ne znam sto Husrefu treba onakav odnos prema igracu, sramota je ono.
Ponasa se neodgovorno na terenu ,pelja loptu i ja ga ne vidim u bitnoj ulozi . jedino ako se bas ne trzne pa vrati formu i borbenost kad je dosao .Rahmanovic,Adukor,Mustafic,Crepulja po meni svi ispred njega tako da bi mogao i na zapadnu tribinu .
- AlfredNobel
- Kontakt:
Po meni, Dupovac ni u snu ne bi bio ispred Šofranca.. Osim Radnika gdje je malo ispadao, Šofranac je sve mečeve odradio kako treba. Brz, dobar u skoku, pas i tehnika dobri za jednog stopera. Dok je s druge strane najveća mana Dupovca ta tromost, zbog koje i kad napravi grešku, nema mu povratka.
Mustafić će napraviti još more i more grešaka dok se ne izbrusi taj njegov kvalitet. Gdje ćeš očekivati da ne pravi greške, a igra zadnjeg veznog, gdje je vazda prijetnja za gubitak lopte na svojoj polovini. Pa nije Busquets pa da može zatvorenih očiju da igra..
Mustafić će napraviti još more i more grešaka dok se ne izbrusi taj njegov kvalitet. Gdje ćeš očekivati da ne pravi greške, a igra zadnjeg veznog, gdje je vazda prijetnja za gubitak lopte na svojoj polovini. Pa nije Busquets pa da može zatvorenih očiju da igra..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 29 jul 2018, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
@Denchi
Šef odmara i voza, boli ga qrac.
samooo nek se okrećee turbina

Šef odmara i voza, boli ga qrac.
samooo nek se okrećee turbina
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Stanojević grohnuo skroz, trenutno najslabiji stranac a i najmanje će se osjetit njegovo eventualno ispadanje iz rostera. Gotivim ga haos al trenutno ga jedu ostali veznjaci po svim karakteristikama.
I Handžić me oduševio, pravi mangup. Kako je istres'o onog štopera pet minuta poslije incidenta, ono u fazonu "neće Hare nikom dužan ostat". Takav nam je trebao, veliki borac i pravi golgeter.
I Handžić me oduševio, pravi mangup. Kako je istres'o onog štopera pet minuta poslije incidenta, ono u fazonu "neće Hare nikom dužan ostat". Takav nam je trebao, veliki borac i pravi golgeter.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mustafić će napraviti još more i more grešaka dok se ne izbrusi taj njegov potencijal i dok se ne navikne na ovaj seniorski fudbal. Gdje ćeš očekivati da ne pravi greške, a igra zadnjeg veznog, gdje je vazda prijetnja za gubitak lopte na svojoj polovini, pogotovo kad se kreće u akciju, pa se tu izvlači kao treći stoper. Pa nije Busquets pa da može zatvorenih očiju da igra..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma to je klasika kod nas u Bosni, samo udri po zadnjem veznom. Najnezahvalnija pozicija, 1 od 300 ljudi vidi kakav sve posao oni odrađuju. Danas puno bolji od Miloša, i u pokrivanju, a i u pas igri, ne znam jel Stanojević više od pet puta poslao loptu u smjeru protivničkog gola.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Osttribine
- Kontakt:
Ja sam se prije par mjeseci sa par forumasa ovde ubjedjivao za Stanojevica da od proljetnog dijela sezone pa evo i u nastavku nove sezone je na nivou toliko prozivanog Rustemovica, pa jos ta neka qrcevitost i svadjanje sa trenerom danas mu ne treba, Proslu sezonu u jesen je bio strasan, a onda od proljeca je pao. Sto se akademaca tice svaka im cast opcenito Mujakic, Resic, Pidro prije svega, a sto se Mustafica tice ne bih se slozio da je on danas nesto "pokidao", mnogo je gresaka napravio ako cemo realno, ali ne mozemo ni ocekivati da svi akademci budu top. Handze je strasan i jak i brz, a pravi nas sarajevski mahalacskoroalen je napisao/la:Stanojević grohnuo skroz, trenutno najslabiji stranac a i najmanje će se osjetit njegovo eventualno ispadanje iz rostera. Gotivim ga haos al trenutno ga jedu ostali veznjaci po svim karakteristikama.
Ako se ispostavi tacnim onda si za mustuluka. Kako bi nam valjao njegov izostanak,uffffffamypitar je napisao/la:Negdje procitah da se povrijedio na treningu,i upitan je za cetvrtak.socrates je napisao/la:Onaj Gomez ce Hebibovica smijesnim likom praviti,kao sto i jeste u prvoj. Taj ne smije poceti na beku,niti biti u prvih 11,ima gore Sisic.
Teska srca to kazem ali Dusana bih stavio,pod uslovom da ne smije pogledati preko centra!!!!!
Edit: Halali Harise,ipak pojacanje,aferim!!!!!!![]()
Gledam kone katastrofa su,ako budemo pametni bez euforije,mislim da smo sa Zrinjskim glavni konkurenti za titulu.
Manji sarajevski klub nam se nudi par godina unazad,ali mi ne znamo,cak sta vise uvezali su neke pobjede.
Krajnje je vrijeme razguziti ih. Uzasni su!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.