FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ima li karata danas u klubu?nemojte samo načulosti,ako neko pouzdano zna neka kaže
VVVBK
VVVBK
- Fikret1946
- Kontakt:
Sjever da je dzaba nece se napuniti realno, i ne treba obzirom u kakvom je stanju tribina.
Sutra izlaze karte.
Sutra izlaze karte.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala Bogu ,pa nas ima dosta koji trezveno i pozitivno razmisljamo u viziji novog,boljeg FKS.Zip je napisao/la:A ko je uopste rekao da je Mustafic los?
Koliko vidim, neki su komentarisali da ima oscilacija u igri, sto je i tacno i da ce aBd biti nosilac igre.
Sto se tice Rahmanovica, on kad je tek dosao bio je lider ekipe, svi se uzdali u njega. I to na pocetku ko dovar bio, al ovo sto sada igra je najbolje njegovo u FkS.
Uglavnom, ne pamtim da smo imali ovako siroku klupu plus ovoliko svojih graca... Bas je lijepo to sve vidjeti.
Jucer smo bukvalnosa drugom ekipom igrali i imam osjecajda seigraci uopste nisu umorililagana utakmica, 4 gola.. niko se nije povrijedio.. ma ljepota
I Dinamo je sigurno krenuo ovim prvim korakom.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
pišam pr stručnjaka koji ne može skontati ovako savršen momenat da se prikaže zajedništvo, osjećaj bliskosti sa navijačima, bitnost utakmice, samopouzdanje, posebno u kontekstu gradskog rivala i siutacije u istom...
al se izreklamirala da je žena, mislim da sad svi znaju da je žena u fudbalu, ostalo ništa ali eto to znamo...
nema boljeg primjera od ove hamše da im nije mjesto tu...
al se izreklamirala da je žena, mislim da sad svi znaju da je žena u fudbalu, ostalo ništa ali eto to znamo...
nema boljeg primjera od ove hamše da im nije mjesto tu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Korektne su cijene, zarada od ove utakmice (racunajuci samo karte od navijaca) ce biti preko 200K pa cemo i tako pomoci klubu u ostvarenju svojih ciljeva ove godine. Samo titula ove godine dolazi u obzir, ogromne beneficije cemo imati u europi sljedece sezone kao i jos vise para, koeficijent, jedno vodi drugom. IGRAJ BORDO BIJELI!!!
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 30 jul 2018, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo, ja nisam bosnjo nego bosanac. Dakle, mene sda ne moze trpati u svoj tor da budem bato bato sta je bilo? Oni meni ti si bosanac, ja sam bosnjak tipove. Dakle ja sam napaceni bosanac, bosnjjo nisam.Zip je napisao/la: Hahah...
Pravi oblik bosnje![]()
Sramota da neko moze toliko psovati, yebavati a da mu ne dosadi.. a tek koliko je to ruzno gledati i citati..
Treba da se sramis svojih rijeci... Al s obzirom na moral koji posjedujes, mislim da je to tesko zamislivo...
90% postova su ti yebavanje majki, oceva i cega sve ne.. Kultura na nivou!!
Drugo, branio si licno najvece olose u upravi kojih ili smo se rijesili ili se rjesavamo, branio si upravu kad su im svi **** ave po spisku. Zasto, to samo ti znas i niko drugi, mozda jos poneko ali nije no bitno. Glupost.
Trece.Na forumu te svi znaju kao nekoga ko je ili u upravi ili ima najrodjene/g u kkubu, pa ih branis na ave nacine i s takvim podilazacima necu da imam posla, ja sam uvijek bio s druge strane, uvijek protiv uhljeba i uvijek cu biti. Pljuvao si Evandera do besvjesti a na kraju cijeli forum vidi da je bio 90% stvari u pravu. Istog vise ne citiras jer te ocito hvata nelagoda neka.
Cetvrto, psujem, psovao sam i psovat cu, kao i husref. A mene ko licno zna, a zna dosta rajw sa foruma, zna da nisam neko ko pauje, niti neko ko je bosnjo, kao i koliko dugo i kako sam uz sarajevo. Sve to sto sam prosao sa klubom je dovoljno da vidim da u i oko kluba se nalazw uhljebi i neznalice i pljuvat cu iste vazdaa, necu nikada biti poltron koji nema svoje ja i koji zarad par tekmi dobrih pogazi svoje misljenje o necemu. Skrivas se dvije godine po rupama jer nas je samarao ko je stigao i nakon remija sa atalantom ne mzoze covjrk od gebe pisati na forumu da ne budes zakrpa.
Ja otkad pljujem, pljujem jer su bezmudi jadovi koji nisu smjeli mladim igracima da daju sansu i da ih puste da igraji, nego su dovodili cetkovice i slicne ublehe, altiparmakovske itd. I vazda cu pljuvati dok god prosjecan preplaceni polovnjak igra a po sloveniji i slovackoj nasi momci resetaju. Dok god mladi igraci igraju, taman 5 primali nikad pljunuti necu!
Imas opciju da ne citas moje postove, vjerovatno ti jos 10-ak njih smeta, fino sve blokiras i budes godpodin. Udjea na forum sve mile lile, sve dobro cak i kad radniku za sat vremena sut ne uputimo.
ZALOSNO je da je jucer bilo 3-4 milje ljudi,po onako lijepom vremenu, zalosno da ne moze zaloa ije, zalosno kao i one cijene ulaznica, to valjda da opprezuju bolesnike.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema, nemoj ici.nukleusmember je napisao/la:ima li karata danas u klubu?nemojte samo načulosti,ako neko pouzdano zna neka kaže
VVVBK
Ja kao i vecina navijaca,organski ne podnosim ovu upravu,al dovodjenjem Hadzica taj sportski segment nam ide na bolje,al uvjek moze jos bolje.Uvodjenjem Akademaca je uradjena prava stvar,na tom sportskom segmentu,i to trebamo podrzati.Posebno Uscuplic odradjuje ekstra posao,sad to polako,i postepeno treba sloziti.
Pored kvalitete tih mladih igraca ,dobili smo i na širini ekipe,kvaliteti,a gledajuci konkurenciju, i trenutnu formu ekipa te navodne velike 4 -ke,mozda smo uz Zrinjski i glavni kandidati za titulu.Pogledaj te kone stadion, avioni ,kamioni ,led reklame,al sportski segment im je ravan nuli,raspad sistema.
Ako zadrzimo i istrpimo ovu djecu,oni bi vec sledece sezone,mogli biti glavni kotaci ekipe,jos kad tu dodamo par novih Akademaca,koji bi mogli zamjeniti Ahmetovica,Bekica,Hodzica,Hebibovica,uz par iskusnih igraca koje trenutno sad imamo,mogli bi napraviti pravu stvar ,ekipu koja bi harala ovom ligom 2-3 godine bez problema.
Po meni ovo nam je druga prilika koja nam se pruzila od dolaska Tana,da se izdignemo iz ove karine lige.
Pored kvalitete tih mladih igraca ,dobili smo i na širini ekipe,kvaliteti,a gledajuci konkurenciju, i trenutnu formu ekipa te navodne velike 4 -ke,mozda smo uz Zrinjski i glavni kandidati za titulu.Pogledaj te kone stadion, avioni ,kamioni ,led reklame,al sportski segment im je ravan nuli,raspad sistema.
Ako zadrzimo i istrpimo ovu djecu,oni bi vec sledece sezone,mogli biti glavni kotaci ekipe,jos kad tu dodamo par novih Akademaca,koji bi mogli zamjeniti Ahmetovica,Bekica,Hodzica,Hebibovica,uz par iskusnih igraca koje trenutno sad imamo,mogli bi napraviti pravu stvar ,ekipu koja bi harala ovom ligom 2-3 godine bez problema.
Po meni ovo nam je druga prilika koja nam se pruzila od dolaska Tana,da se izdignemo iz ove karine lige.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tribina je jako stabilna i u odlicnom je stanju. 9/10Fikret1946 je napisao/la:Sjever da je dzaba nece se napuniti realno, i ne treba obzirom u kakvom je stanju tribina.
Sutra izlaze karte.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne zelim ti protivrijeciti samo radi furke , ali zar nije imao veliki uticaj za 2 i 4 gol. Za jednog 19-aka sasvim dovoljno. Greske prave zvijezde i puno iskusniji(Mesi penal,Cimirot & Velez...).Argumenti.PozzStariGrad071 je napisao/la:Pa realno slabo je odigrao jucer Mustafic, ali ga ne treba odmarati niti sklanjati, ne treba ga hvaliti nito na zor ko Radovca pa da zavrsi ko pojacanje u biznis ligi kao doticni.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Izgleda ove cijene nisu zvanicne, samo se pojavile na onoj slici. Napisaše sad da sezonske vaze za Atalantu i da ce se za pojedinacne karte protiv Atalante znati detaljnije u toku danasnjeg dana ili u ranim jutarnjim satima sutrasnjeg dana.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 30 jul 2018, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
+1Evander je napisao/la:Svako ko kritikuje Mustafica, ili bilo kojeg akademca, je debilcina.
Mi smo kao navikli da nam ovi polovni igraci koji su igrali sve prethodne sezone, igraju bez greske i da nam trofeje donose i lijepu igru, pa nam sad kao smeta ako neki momak ne odigra cijelu utakmicu perfektno.
Ova djecurlija su dokazala da su vec sad ravnopravna sa ostalim igracima, a mogu biti samo bolji.
Postoje dva puta, da klub dovede skupa pojacanja i dobre igrace, ali od toga vidimo da nema nista.
Drugi put su ova dijeca i na tome moramo istrajati i klub i mi navijaci.
Dok je u ekipi starkelja i stranaca koji ne vrijede prebijene pare, ja ne znam kako neko moze A reci protiv ove djece.
U kamenu zapisati za narednih 100 godina da je Akademija temelj ovog tima i da se ekipa mora graditi oko nase djece. Mozda je ovaj put malo duzi ali sigurno ce nas dovesti negdje...
ova prica sa izvlacenjem 'polovnjak' lutrije svakih 6 mjeseci samo vodi u krug i prema dnu. Sanse za uspjeh su otprilile iste kao na bingu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, to sam htio spomenuti.. igraci koje je Hadžić licno doveo su se makar na pocetku pokazali odlicnim, vidjet cemo poslije ali njegov posao je do sada maximalno korektno odrađen. Sve pohvale.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sezonske ulaznice vrijede za Atalantu

FK Sarajevo obavještava sve navijače koji posjeduju sezonske ulaznice za takmičarsku sezonu 2018/19 da iste vrijede i za revanš utakmicu 2. pretkola Evropa lige koja se igra u četvrtak 02.08. protiv Atalante. Sve informacije o prodaji pojedinačnih ulaznica za utakmicu protiv Atalante biće poznate u toku današnjeg dana ili u ranim jutarnjim satima sutrašnjeg dana kada će ulaznice biti puštene u prodaju.
Svi oni koji još uvijek nisu nabavili svoje sezonske ulaznice još uvijek to mogu uraditi u prostorijama Kluba u ulici Maršala Tita 38b. ili putem online kupovine.
CIJENE SEZONSKIH ULAZNICA ZA SEZONU 2018/19
Sjever – “Vedran Puljić” – 30,00* KM,
Istok – 70,00* KM,
Zapad – 90,00* KM,
Zapad Galerija – 200,00* KM,
Bordo VIP - 500,00 * KM
*Sezonske ulaznice mogu kupiti samo aktivni članovi FK Sarajevo.
Sezonske ulaznice vrijede i za utakmice Kupa BiH, kako u jesenjem, tako i u proljetnom dijelu sezone 2018/19.
U cijenu sezonske ulaznice je uračunat PDV, te se može koristiti jednom po utakmici. Ulaznica vrijedi samo na ime na koje je izdata za sezonu 2018/19.
Moguća je i online kupovina putem www.fanshop.fcsarajevo.ba, www.fksarajevo.ba i www.kupikartu.ba.
Sve informacije o sezonskim ulaznicama i članskim kartama FK Sarajevo možete dobiti u prostorijama Kluba u ulici Maršala Tita 38 b, putem e-maila [email protected] ili na telefon 033/222-280.
Informacije su dostupne i na zvaničnoj web stranici Kluba www.fksarajevo.ba.

FK Sarajevo obavještava sve navijače koji posjeduju sezonske ulaznice za takmičarsku sezonu 2018/19 da iste vrijede i za revanš utakmicu 2. pretkola Evropa lige koja se igra u četvrtak 02.08. protiv Atalante. Sve informacije o prodaji pojedinačnih ulaznica za utakmicu protiv Atalante biće poznate u toku današnjeg dana ili u ranim jutarnjim satima sutrašnjeg dana kada će ulaznice biti puštene u prodaju.
Svi oni koji još uvijek nisu nabavili svoje sezonske ulaznice još uvijek to mogu uraditi u prostorijama Kluba u ulici Maršala Tita 38b. ili putem online kupovine.
CIJENE SEZONSKIH ULAZNICA ZA SEZONU 2018/19
Sjever – “Vedran Puljić” – 30,00* KM,
Istok – 70,00* KM,
Zapad – 90,00* KM,
Zapad Galerija – 200,00* KM,
Bordo VIP - 500,00 * KM
*Sezonske ulaznice mogu kupiti samo aktivni članovi FK Sarajevo.
Sezonske ulaznice vrijede i za utakmice Kupa BiH, kako u jesenjem, tako i u proljetnom dijelu sezone 2018/19.
U cijenu sezonske ulaznice je uračunat PDV, te se može koristiti jednom po utakmici. Ulaznica vrijedi samo na ime na koje je izdata za sezonu 2018/19.
Moguća je i online kupovina putem www.fanshop.fcsarajevo.ba, www.fksarajevo.ba i www.kupikartu.ba.
Sve informacije o sezonskim ulaznicama i članskim kartama FK Sarajevo možete dobiti u prostorijama Kluba u ulici Maršala Tita 38 b, putem e-maila [email protected] ili na telefon 033/222-280.
Informacije su dostupne i na zvaničnoj web stranici Kluba www.fksarajevo.ba.
- StariGrad071
- Kontakt:
Joj vas krvopija, vi bi se posrali majci u pitu.
Meni su cijene ok, al et ako bas hoce spektakl da naprave nek stave 5-10-12 cijene karata, a nek na zabarima kompenziraju taj gubitakBordoSarajevo je napisao/la:Izgleda ove cijene nisu zvanicne, samo se pojavile na onoj slici. Napisaše sad da sezonske vaze za Atalantu i da ce se za pojedinacne karte protiv Atalante znati detaljnije u toku danasnjeg dana ili u ranim jutarnjim satima sutrasnjeg dana.
Cini mi se i svabama da je karta 15-20€ bila
Al fakat moraju poradit na reklami, ja licno ne mogu da vjerujem , pa gdje god se okrenem u gradu reklama za koncert **** Jale i Bube corelija, samo na reklamu ce privuci bruku raje
Od cetvrtka je trebalo “okupati” grad sa plakatima, max po tv po radio stanicama pozivat, one djevojke, maskote po gradu
Prije smo reklame za HZ turnir na scc imali a sad za jednu id najvecih tekmi u historiji nigdje plakata
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kako je stabilna 90% tribine predstavljaju djeca koja su 2001/02 godista dok ih predvodi par ljudi koji vise vole drogu nego majku? Ja ne znam kako je to stabilno, stabilna je bila prije sirokog 2009, a ovo sve poslije je cirkus kolorado.MortemHz je napisao/la:Tribina je jako stabilna i u odlicnom je stanju. 9/10Fikret1946 je napisao/la:Sjever da je dzaba nece se napuniti realno, i ne treba obzirom u kakvom je stanju tribina.
Sutra izlaze karte.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Koja je funkcija Poture i ove nove Eme u klubu? Šta je tačno njihov posao? Ova nova Ema samo na početku bila na onom pressu i nema je od tad.
Instagram i Facebook su malo aktivinij bili u posljednje vrijeme, mislim da je neko i napisao ovdje da im se javio povodom tog i rekli su kao da će i zaposliti jednu osobu za to i baš od tada je i počelo biti aktivnije, još je to na niskom nivou kako bi trebalo ali ono NAJVAŽNIJE - MARKETING za četvrtak i ATALANTU je katastrofalan, moramo im skrenuti pažnju jer čitaju forum, nek nešto urade do četvrtka, ovo je katastrofa do sada...
Instagram i Facebook su malo aktivinij bili u posljednje vrijeme, mislim da je neko i napisao ovdje da im se javio povodom tog i rekli su kao da će i zaposliti jednu osobu za to i baš od tada je i počelo biti aktivnije, još je to na niskom nivou kako bi trebalo ali ono NAJVAŽNIJE - MARKETING za četvrtak i ATALANTU je katastrofalan, moramo im skrenuti pažnju jer čitaju forum, nek nešto urade do četvrtka, ovo je katastrofa do sada...
FK Sarajevo
Svabama je bila karta 40 maraka. I za nas su tad bile iste cjene s tim sto je zapad bio marka skuplji.5-12-16 su tad bile.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne mogu nešto puno zaradit na talijanima, jer uefa propisi nalažu da cijene za gostujuće navijače ne smiju biti skuplje od karata za domaće. I protiv borussije su prvo stavljene neke više cijene, pa su morali smanjiti nakon intervencije njihove uprave