Onima sto ne idu na prvenstvene ne bih dao ni jednujoker90 je napisao/la:Ima li sutra kakvo ogranicenje koliko karata moze jedna osoba kupiti u prostorijama kluba?
Moze zip uzeti koliko hoce
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onima sto ne idu na prvenstvene ne bih dao ni jednujoker90 je napisao/la:Ima li sutra kakvo ogranicenje koliko karata moze jedna osoba kupiti u prostorijama kluba?
samo finansijskojoker90 je napisao/la:Ima li sutra kakvo ogranicenje koliko karata moze jedna osoba kupiti u prostorijama kluba?
ma žuta štampa i clickbait, svaki dan će nešto novo izać do četvtka....SarajevoJeBordo je napisao/la:Vele po džepu 10.000 € igračima Atalante u slučaju ispadanja. Trener ljut i navijači, da li ima pritiska kod njih ili nisu mentalni patuljci?
Do sad, na člansku se moglo uzeti 2 karte, a po regularnoj kolko hoćeš.skoroalen je napisao/la:Ma moći će valjda više, kad se igra na Koševu nema straha za švercere. Samo, da li će moć na jednu člansku više ulaznica?
Morto je rekao da može, njemu vjerujem.
Svakako i ne bi mogao biti istaknuti clan jer je u bjekstvu po nekom zakonu valjda, samo ti kazem takav poput njega nama treba, jer je takav sistem nazalost gdje prolazi kriminal, veze, namjestanja i svega po malo, kad je vec tako sto ne bi i mi imali nekog ko zna baratat sa tim a ne ove jadove. Eno cist primjer ti je svinjski, u evropi ne mogu preci centra ubise ih ljudi na mrtvo ime, biju se na poluvremenu jer im je krivo sto i to ne mogu nastimat. A vamo u ligi deru sve redom i osvajaju zato sto namjestaju i igraju u skladu sa tim kakva nam je drzava. Zato daj i nama kakvog mamketa da i mi osvojimo duplu, da ne moramo cekati po 10 godina za tituluHirurg je napisao/la:Ako pričamo o Mamiću prije presude onda vjerovatno niko ne bi imao ništa protiv toga da bude istaknuti član FKS,Vieira je napisao/la:Zasto nije pametno? Nije pametno dovesti najveceg fudbalskog strucnjaka na balkanu? Zato nam je pametno da nam sabrina, ihtijarevic i valentin griju fotelje, nista ne rade a upropastise klub. Moze pricati ko sta hoce protiv tog covjeka da im nije bilo njega Dinamo bi bio u rangu Sarajeva, a Hrvatska ne bi ni prosla grupnu fazu a kamoli dogurali dokle jesu. Ja bi sve dao nek svi idu a nek dodje taj strucnjak, taj fudbalski Bog pa nek napravi od Sarajeva u pola sto je tamo napravio. Jeste on i mafija i sve, uzeo milione i milione ali je napravio to sto je napravio a ovi kod nas uzimaju i sakom i kapom a nista ne rade. Ja mislim da niko nista ne bi imao protiv toga na kraju krajeva nek radi indirektno, ali to su sve puste zelje i od toga nema nista.Hirurg je napisao/la: Pa, nije ti to baš pametno kao što kažeš, a evo i zašto; Mamić je završio sa prodajom, obzirom da je osuđen u Hrvatskoj
i povrh svega on je trenutno u bjekstvu. Zar misliš da će ijedan evropski menadžer ili sportski radnik nastaviti saradnju
sa Zdravkom? Ne, neće... Poslije svega, od dugogodišnje borbe i bojkota BBB -do sudske presude, dati ovom čovjeku
u povjerenje Klub bila bi velika greška. Ne, hvala.
međutim ako pričamo o Mamiću poslije presude e onda niko razuman i dobronamjeran ne bi poželio u klubu nekoga ko je
optužen za milionsku utaju poreza, milionsku dobit na štetu kluba, nekoga kome je blokirana imovina, bjegunca itd.
Njemu su zauvijek zatvorena vrata u civilizovanoj Evropi, možda nisu na Balkanu što će on pretpostavljam pokušati iskoristiti,
obzirom da su mu blokirani računi. Frajko je faktički kokuz, a kleptoman...
Treba li ti, da te pocastim?Pantelija je napisao/la:Onima sto ne idu na prvenstvene ne bih dao ni jednujoker90 je napisao/la:Ima li sutra kakvo ogranicenje koliko karata moze jedna osoba kupiti u prostorijama kluba?
Moze zip uzeti koliko hoce
Lutrija ništaMortemHz je napisao/la:SMS![]()
Cim ovo dođe znam da je od BH Telecoma ili Sarajeva
Slobodno, ne moras ni pare nositi jer si moj bratjoker90 je napisao/la:Zovem onda Mortu sutra ako zapne..
MortemHz je napisao/la:Sjever - 4.000
Istok - 7.000
Zapad - 7.000
Jug - 2.000
I nek gori