FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2018, 21:35

joker90 je napisao/la:Ima li sutra kakvo ogranicenje koliko karata moze jedna osoba kupiti u prostorijama kluba? :mrgreen:
Onima sto ne idu na prvenstvene ne bih dao ni jednu

:kafa:

Moze zip uzeti koliko hoce
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 30 jul 2018, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2018, 21:36

joker90 je napisao/la:Ima li sutra kakvo ogranicenje koliko karata moze jedna osoba kupiti u prostorijama kluba? :mrgreen:
samo finansijsko :rol: :urnebes: :clap: a izmislit će garant
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jul 2018, 21:38

Vele po džepu 10.000 € igračima Atalante u slučaju ispadanja. Trener ljut i navijači, da li ima pritiska kod njih ili nisu mentalni patuljci? :think:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 21:40

Ma moći će valjda više, kad se igra na Koševu nema straha za švercere. Samo, da li će moć na jednu člansku više ulaznica?
Morto je rekao da može, njemu vjerujem. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jul 2018, 21:42

Zovem onda Mortu sutra ako zapne.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2018, 21:44

SarajevoJeBordo je napisao/la:Vele po džepu 10.000 € igračima Atalante u slučaju ispadanja. Trener ljut i navijači, da li ima pritiska kod njih ili nisu mentalni patuljci? :think:
ma žuta štampa i clickbait, svaki dan će nešto novo izać do četvtka....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jul 2018, 22:00

skoroalen je napisao/la:Ma moći će valjda više, kad se igra na Koševu nema straha za švercere. Samo, da li će moć na jednu člansku više ulaznica?
Morto je rekao da može, njemu vjerujem. :kafa:
Do sad, na člansku se moglo uzeti 2 karte, a po regularnoj kolko hoćeš.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Vieira
Kontakt:

Post Postao/la Vieira » 30 jul 2018, 22:02

Hirurg je napisao/la:
Vieira je napisao/la:
Hirurg je napisao/la: Pa, nije ti to baš pametno kao što kažeš, a evo i zašto; Mamić je završio sa prodajom, obzirom da je osuđen u Hrvatskoj
i povrh svega on je trenutno u bjekstvu. Zar misliš da će ijedan evropski menadžer ili sportski radnik nastaviti saradnju
sa Zdravkom? Ne, neće... Poslije svega, od dugogodišnje borbe i bojkota BBB -do sudske presude, dati ovom čovjeku
u povjerenje Klub bila bi velika greška. Ne, hvala.
Zasto nije pametno? Nije pametno dovesti najveceg fudbalskog strucnjaka na balkanu? Zato nam je pametno da nam sabrina, ihtijarevic i valentin griju fotelje, nista ne rade a upropastise klub. Moze pricati ko sta hoce protiv tog covjeka da im nije bilo njega Dinamo bi bio u rangu Sarajeva, a Hrvatska ne bi ni prosla grupnu fazu a kamoli dogurali dokle jesu. Ja bi sve dao nek svi idu a nek dodje taj strucnjak, taj fudbalski Bog pa nek napravi od Sarajeva u pola sto je tamo napravio. Jeste on i mafija i sve, uzeo milione i milione ali je napravio to sto je napravio a ovi kod nas uzimaju i sakom i kapom a nista ne rade. Ja mislim da niko nista ne bi imao protiv toga na kraju krajeva nek radi indirektno, ali to su sve puste zelje i od toga nema nista.
Ako pričamo o Mamiću prije presude onda vjerovatno niko ne bi imao ništa protiv toga da bude istaknuti član FKS,
međutim ako pričamo o Mamiću poslije presude e onda niko razuman i dobronamjeran ne bi poželio u klubu nekoga ko je
optužen za milionsku utaju poreza, milionsku dobit na štetu kluba, nekoga kome je blokirana imovina, bjegunca itd.
Njemu su zauvijek zatvorena vrata u civilizovanoj Evropi, možda nisu na Balkanu što će on pretpostavljam pokušati iskoristiti,
obzirom da su mu blokirani računi. Frajko je faktički kokuz, a kleptoman...
Svakako i ne bi mogao biti istaknuti clan jer je u bjekstvu po nekom zakonu valjda, samo ti kazem takav poput njega nama treba, jer je takav sistem nazalost gdje prolazi kriminal, veze, namjestanja i svega po malo, kad je vec tako sto ne bi i mi imali nekog ko zna baratat sa tim a ne ove jadove. Eno cist primjer ti je svinjski, u evropi ne mogu preci centra ubise ih ljudi na mrtvo ime, biju se na poluvremenu jer im je krivo sto i to ne mogu nastimat. A vamo u ligi deru sve redom i osvajaju zato sto namjestaju i igraju u skladu sa tim kakva nam je drzava. Zato daj i nama kakvog mamketa da i mi osvojimo duplu, da ne moramo cekati po 10 godina za titulu :kafa:
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2018, 22:08

Pantelija je napisao/la:
Onima sto ne idu na prvenstvene ne bih dao ni jednu

:kafa:

Moze zip uzeti koliko hoce
Treba li ti, da te pocastim?
Amidza rekao da mogu tebe pocastti.
Posto najvise kukas na cijene?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 22:08

SMS :kafa:
Cim ovo dođe znam da je od BH Telecoma ili Sarajeva :njanjanja:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 30 jul 2018, 22:11

MortemHz je napisao/la:SMS :kafa:
Cim ovo dođe znam da je od BH Telecoma ili Sarajeva :njanjanja:
Lutrija ništa :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 22:16

joker90 je napisao/la:Zovem onda Mortu sutra ako zapne.. :lol:
Slobodno, ne moras ni pare nositi jer si moj brat

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 30 jul 2018, 22:25

Ma samo se ne trebq zanositi, nase sanse su 10ak%

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jul 2018, 22:29

Sad ako ga ne zalilamo, nećemo nikad. Zrela je ova Atalanta za izbacit, mosa disciplinovano i da nas Bog opet pogleda, a mi još malo pametnije odigramo i taj procenat je i veći od 10%. Ovo su čudne utakmice, vrlo lahko moš fasovat petardu, a isto tako pobijedit. Detalji odlučuju!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jul 2018, 22:34

Daj ba ljudi opustite se i uzivajte u ovom trenutku . kakav ba marketing kakvi bakraci kupite karte koje su jako povoljne i dodjite podrzati nase Sarajevo . mani te se suplje price .

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jul 2018, 22:39

Ne mogu ni da zamislim atmosferu u slučaju prolaska, mislim da bi Sarajevo gorilo čitavu noć.. A bespotrebno je trošiti riječi koliko bi to značilo za ugled i reputaciju Kluba, lige i države, koliko bi se skrenula pažnja medija širom svijeta, koliko bi to značilo igračima, Husrefu i kompletnoj struci, nama navijačima, pa po pitanju para i općenito atmosfere za nastavak sezone.

Suvišno je i govoriti, ali step by step.. Atalanta je favorit ubjedljivo, ali uvijek u fudbalu treba imati, kao i prošli četvrtak. Također, dokaz toga je i ovo SP, gdje su male repke pobjeđivale one velike, smrt za kladioničare. Polako se ta situacija u fudbalu mijenja i to mi se sviđa. Danas svaka ekipa trenira, skautira i ima svoje adute, tako da nikada ne treba gubiti nadu. Biće užasno teško i to je činjenica, oni će sada još više stisnuti i biti na oprezu, ali uz našu pametnu i lavovsku igru, te sreću, može se desiti čudo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2018, 22:54

Bitno je izdrzati taj prvi pritisak,jer ce oni napasti odma na startu utakmice,trazi ce taj goll.Ukoliko taj prvi nalet izdrzimo sanse su nam sve vece.Da ne pricam da su oni u prvoj utakmici od 70 -te padali fizicki.
Sad citam veliki interes vlada za ovu tekmu,te pored Italije i BIH,bice prenos i u Hrvatskoj i Srbiji.Zar nasim igracima treba veci motiv da izginu u cetvrtak.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 22:57

Sjever - 4.000
Istok - 7.000
Zapad - 10.000
Jug - 2.000

I nek gori :D

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 jul 2018, 23:04

Ma njihovih ce max 500 biti, a nas nadam se preko 25k
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2018, 23:05

MortemHz je napisao/la:Sjever - 4.000
Istok - 7.000
Zapad - 7.000
Jug - 2.000

I nek gori :D

**** mu mater,ako je protiv onih Armenaca bilo 9,000 a, znamo kakva je vladala negativa, pred tu utakmicu.Ako u cetvrtak ,pored onakve igre u Italiji ne bude barem 25.000 e onda ja ne znam kad ce.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 jul 2018, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lik, nedimmmm1337, Rule_hz, tuitamo, Turo, Zeko87 i 69 gostiju.