Nisam u toku, vezi cega?LjoZee je napisao/la:Organizovat cemo koletivno cestitanje. Raja sa nase teme da posalje neku cestitku komsijama.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
izvinite na upadu prenos tekme ima na Nasoj TV ko ima telemach moze pratitikolezeljovac je napisao/la:Sta mislite hoce li ŠKTV prenositi utakmicu u srijedu, ili cak Sport Klub s obzirom da imaju pravo na utakmice Sirokog i nas u kupu?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kolega, kako ste mogli propustiti novi trend medju plavom rajom?
@Rokoko87 uputi kolegu, molim te.
@Rokoko87 uputi kolegu, molim te.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ko je najgledaniji?Pitari
Koga ne hvataju grčevi?Pitare
Ko je prvi na tabeli?Pitari
Stoga, moramo in čestitati
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Ko je najgledaniji?Pitari
Jos kazu da su najveci.... A trofeji nesto lazu, a Bgm i europski uspjesi u historiji...
SK nema prava na utakmice Sirokog. Prijenos u srijedu radi NasaTV u FullHD u suradnji s namakolezeljovac je napisao/la:Sta mislite hoce li ŠKTV prenositi utakmicu u srijedu, ili cak Sport Klub s obzirom da imaju pravo na utakmice Sirokog i nas u kupu?
It's better when it's live
Rokoko, svaka cast 
Treba dosta nosila ponijet u SB. Valja nosati pulene kad skapaju u 70.
Treba dosta nosila ponijet u SB. Valja nosati pulene kad skapaju u 70.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Hoce li biti na youtube mozda?hlive je napisao/la:SK nema prava na utakmice Sirokog. Prijenos u srijedu radi NasaTV u FullHD u suradnji s namakolezeljovac je napisao/la:Sta mislite hoce li ŠKTV prenositi utakmicu u srijedu, ili cak Sport Klub s obzirom da imaju pravo na utakmice Sirokog i nas u kupu?
Srdjan Stanic pitarski ker
@osobaodpovjerenja šta ti misliš možemo li parirati Pitarima?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Broj 33 na Telemachu je NasaTV

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Jedini pravi i istinit odgovorosobaodpovjerenja je napisao/la:Da li moze iko?
Kakav si ti egzekutor 
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Imaju praksu da puste stream oni na svoj yt kanalosobaodpovjerenja je napisao/la:Hoce li biti na youtube mozda?hlive je napisao/la:SK nema prava na utakmice Sirokog. Prijenos u srijedu radi NasaTV u FullHD u suradnji s namakolezeljovac je napisao/la:Sta mislite hoce li ŠKTV prenositi utakmicu u srijedu, ili cak Sport Klub s obzirom da imaju pravo na utakmice Sirokog i nas u kupu?
www.nasatv.ba
Bude tu postavljeno
It's better when it's live
Kad se sjetim pred početak prošle sezone koliko me hastra bilo što nemamo nikoga od mlađih igrača u izlogu. Imali samo Vecu i to je to, doduše Slavko je tu još vrtio Kemu i DInu Hasanovića oko prvog tima. Slavko dobija nogu, dolazi Adžem i gurne Anela i Hajdarevića što se pokazalo kao pun pogodak i tako nam obezbjedi potencijalno novi priliv novca kojeg ćemo dobit njihovom prodajom. Nema šanse da bi njih dvojica kod Petrovića dobili tako ozbiljnu ulogu, sumnjam da bi uopšte u timu bili. Pored njih sad imamo još nekoliko mladih igrača koji tek treba da dobiju šansu tj. Dacić, Šehići i Dženan Osmanović. Kako se samo situacija za kratak period promjenila na bolje u tom segmentu kad dođe iz guzice u glavu. Do prije godinu samo 1 u izlogu, a sada imaš već nekoliko. Tu je i Žera za kojeg je još nezahvalno davati neke prognoze, ali eto dobro igra u Igmanu možda i bude nešto od njega.
Saban zadnje dvije odradio odlicno. Sinoc je bio bas borben i momacki ulazio u duele. 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sto bi se reklo, Saban zadnje dvije tekme nije cuvao nogice 
Protiv Sirokog igramo sa igracima koji puno nisu igrali...Krpa i Kjosevski ne igraju to je def,bice jos promjena...Eto sansa za ostale koji nisu imali minutazu...Mislim da ce Siroki igrati u najjacem sastavu jer ih jos boli onih 0-3 a i novi je trener dosao svakako da zeli da se dokazuje u novom klubu...
Pa eto moglo bi se reci da smo vec ispali 
Moraju neki odmorit. Pocrkat ce vise. Tezak je protivnik jbg.
Moraju neki odmorit. Pocrkat ce vise. Tezak je protivnik jbg.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Hajdarevic trebao u Slaviju na posudbu te sezone kad je Slavko biobraco je napisao/la:Kad se sjetim pred početak prošle sezone koliko me hastra bilo što nemamo nikoga od mlađih igrača u izlogu. Imali samo Vecu i to je to, doduše Slavko je tu još vrtio Kemu i DInu Hasanovića oko prvog tima. Slavko dobija nogu, dolazi Adžem i gurne Anela i Hajdarevića što se pokazalo kao pun pogodak i tako nam obezbjedi potencijalno novi priliv novca kojeg ćemo dobit njihovom prodajom. Nema šanse da bi njih dvojica kod Petrovića dobili tako ozbiljnu ulogu, sumnjam da bi uopšte u timu bili. Pored njih sad imamo još nekoliko mladih igrača koji tek treba da dobiju šansu tj. Dacić, Šehići i Dženan Osmanović. Kako se samo situacija za kratak period promjenila na bolje u tom segmentu kad dođe iz guzice u glavu. Do prije godinu samo 1 u izlogu, a sada imaš već nekoliko. Tu je i Žera za kojeg je još nezahvalno davati neke prognoze, ali eto dobro igra u Igmanu možda i bude nešto od njega.
Srdjan Stanic pitarski ker
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.