NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2019, 15:00

Moja greška onda, bilo mi je rečeno da će on biti predsjednik kluba sada.
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 17 apr 2019, 15:06

Hoce li biti pretprodaja ulaznica

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 17 apr 2019, 15:18

sb1996 je napisao/la:Hoce li biti pretprodaja ulaznica
Da. Od sutra. Bit će obavijest
It's better when it's live

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 17 apr 2019, 16:24

Sta je tocno dogovoreno na ovom sastanku sa savezom i sarajevom?
SAMO ŠIROKI!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2019, 20:31

since1948 je napisao/la:Sta je tocno dogovoreno na ovom sastanku sa savezom i sarajevom?
Ja pretpostavljam da je ovo bilo nesto proforme, da klubovi mogu eto organizirat to finale..
NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 17 apr 2019, 20:43

Evolve je napisao/la:
since1948 je napisao/la:Sta je tocno dogovoreno na ovom sastanku sa savezom i sarajevom?
Ja pretpostavljam da je ovo bilo nesto proforme, da klubovi mogu eto organizirat to finale..
Tako je,formalne potvrde u dogovori za finale.
Nažalost finale nećemo moći igrati u nekom kasnijem terminu,vjerovatno 17h jer reflektori neće biti riješeni prije 6.og mjeseca
Samo jedno ime

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 apr 2019, 00:33

penke je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Tako je,formalne potvrde u dogovori za finale.
Nažalost finale nećemo moći igrati u nekom kasnijem terminu,vjerovatno 17h jer reflektori neće biti riješeni prije 6.og mjeseca
Reflektori bi trebali biti gotovi 3-5 dana prije uzvrata finala kupa ali obzirom na rizik da nešto ne pođe krivo tekma će morati biti u terminu 17h
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 18 apr 2019, 09:43

slika

Ovo je slika sa stadiona Rayo Vallecano, zid iza gola, ovo mi je baš upalo u oko i podsjetilo na naš zapadni zid, ako bi se nekad rješili onih reklama pa ovako nešto uraditi, izgleda baš dobro :)
NK Široki Brijeg

Panta79rei
Kontakt:

Post Postao/la Panta79rei » 18 apr 2019, 15:20

bordobijeli je napisao/la:Evo i vas pomocni trener fino objasnio sta se desavalo na koševu u sustini nista spektakularno. Gledao sam utakmicu uzivo vasa kluba i igraci su bili puno aktivni i nervozni kroz citavu utakmicu, zasluzeno ste osvojili bod i to je to. Bili ste lukaviji i ovi ispadi Ahmetovica i Hadzica ste majstorski isprovocirali to se vidi i na mirnoci Vlahe i Goce kao mi svoje obavili a nasi naivni nasjeli al treba i to znati. Kao sto neko ovdje rece Sedloski je ovom utakmicom ujedinio ekipu a i navijace.
Goce i Vlaho vas isprovocirali zato što su bili mirni :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Pa bolan Goebels se u grobu crveni zbog vaše propagande i laži.
Zadnja izmjena: Panta79rei, dana/u 18 apr 2019, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 18 apr 2019, 15:23

Evolve je napisao/la:slika

Ovo je slika sa stadiona Rayo Vallecano, zid iza gola, ovo mi je baš upalo u oko i podsjetilo na naš zapadni zid, ako bi se nekad rješili onih reklama pa ovako nešto uraditi, izgleda baš dobro :)
Mi kad se rjesimo reklama na zapadu neces imat kome pravit taj zid :lol:
SAMO ŠIROKI!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 18 apr 2019, 21:52

Kakva je atmosfera pred derbi....?
Nadam se da nece biti s*anja kao prosli put

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 apr 2019, 21:57

york je napisao/la:Kakva je atmosfera pred derbi....?
Sta je bilo prosli put?

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 18 apr 2019, 21:57

GradKamena2 je napisao/la:
Sta je bilo prosli put?
Pa valjda misli na prekide i fajt na sjeveru
It's better when it's live

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 apr 2019, 21:59

hlive je napisao/la:
GradKamena2 je napisao/la:
Sta je bilo prosli put?
Pa valjda misli na prekide i fajt na sjeveru
A izvini smetno ja na to,otiso ja na obe navijacke grupe,znam da je bilo sve ok sto se toga tice,malo prozivanja al nek na tome vazda bude.

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 18 apr 2019, 22:02

Nisam vidio ni jednu prepirku s Mostarcima ovih dana :D a i nema neke koristi od prepirki kad obe strane znaju da im puštamo ;)
...

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 apr 2019, 22:05

Smirile se one neke Ninđe i Ćalta odma normalnije,ma i islo se u krajnost totalnu.

Nek pobjedi bolji i gotovo samo nek bude x,to nikom nevalja.

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 18 apr 2019, 22:11

Orjuna je napisao/la:Nisam vidio ni jednu prepirku s Mostarcima ovih dana :D a i nema neke koristi od prepirki kad obe strane znaju da im puštamo ;)
Ne mogu ja kad nema prepucavanja, "jangija me jamlja" :lol:
SAMO ŠIROKI!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 18 apr 2019, 22:24

Orjuna je napisao/la:Nisam vidio ni jednu prepirku s Mostarcima ovih dana :D a i nema neke koristi od prepirki kad obe strane znaju da im puštamo ;)
Lijep cemo poklon dobit za Uskrs izgleda.

@GradKamena bilo je nesto sitno i ispred stadiona ali nista posebno ko prije godinu dana. Nema nekog velikog naboja ili mi se ne čini dobro?

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 apr 2019, 22:37

Ma ima naboja bit ce ga vazda al treba normalnog bit a ne ovo sto se huskalo u zadnje vrijeme.

Ja vjerujem da ce bit pun stadion Uskrs,dijaspora je tu a i svakako bi bilo dosta ljudi,sto se tice Mostara samo se o utakmici prica,a i javljaju fino vrijeme.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 apr 2019, 10:40

U susret derbiju:

...Razvoj nogometa na području Širokog Brijega vezan je za razdoblje između dva svjetska rata. Tako je nekoliko uglednih građana i zagrijanih sportaša u kolovozu 1932. godine odlučilo pokrenuti nogometne aktivnosti u Širokom Brijegu. Pošto tada Širokobriježani nisu imali vlastiti klub dio najvatrenijih ljubitelja nogometa išao je na utakmice u Mostar gdje su pratili uspjehe HŠK Zrinjski. Za pomoć kod osnivanja vlastitog kluba upravo su se obratili Plemićima koji su im odmah izašli u susret. Naime, HŠK Zrinjski ustupio je kompletnu dokumentaciju kako bi Širokobriježani mogli prepisati pravila, a što je bilo nužno predočiti uz pristupnicu tadašnjem nogometnom Podsavezu. Skupina zagrijanih Širokobriježana odlučila je novoosnovanom klubu prvotno dati naziv LAŠK, što je skraćenica od Lištički amaterski športski klub. Koliko su bili aktivni u svom naumu svjedoči činjenica da su u kratkom vremenskom roku uspjeli napraviti uređeno nogometno igralište te su okupili petnaestak nogometaša, od kojih je bilo i nekoliko kvalitetnijih igrača koji su svojevremeno nastupali za HŠK Zrinjski i sarajevski SAŠK. Kako bi se odužili Mostarcima, u Širokom Brijegu planirana je svečanost 8. rujna 1932. godine u sklopu koje su Širokobriježani u svojoj prvoj utakmici pred domaćom publikom željeli ugostiti upravo HŠK Zrinjski. Aktivnosti oko osnivanja nogometnog kluba u Širokom Brijegu i radovi na uređenje travnjaka nogometnog igrališta privlačili su veliku masu zainteresiranih koji su redovito dolazili pratiti treninge budućeg kluba. Konstituirajuća skupština održana je 21. kolovoza 1932. godine u Širokom Brijegu s koje su vlastima poslana pravila na odobrenje. Nazočio je veliki broj zainteresiranih Širokobriježana koji su tada odlučili da svoj nogometni klub nazovu HŠK Frankopan. Na skupštini je odmah upisano 80 podupiratelja, od kojih je njih 15 službeno osnovalo klub. Predsjednik kluba postao je Marko Zadro, potpredsjednik Jure Zeljko dok su za tajnike odabrani Josip Penavić i Mirko Markotić. Blagajnik je bio Stipica Galić, a odbornici: dr. Grubešić, Drago Penavić, Frano Matijević, Toma Paradžik i Ivan Kvesić. Revizori: Šćepa Galić i Šimun Buntić. Pročelnik je bio Josip Penavić, a kapetan momčadi Joža Čurić. Za trenera je HŠK Zrinjski Širokobriježanima ustupio svog odličnog igrača i tada kapetana momčadi Splićanina Duju Vlaka koji je djed poznatog dinamovca Marijan Vlaka. Kompletna imena uprave HŠK Frankopana navodimo kako bi širokobriješki sportski kroničari mogli kontaktirati obitelji utemeljitelja kluba te kako bi pokušali doznati što se dalje dešavalo sa osnovanim klubom pošto nije poznata njegova daljnja sudbina. Također nije poznato je li odigrana utakmica HŠK Frankopan-HŠK Zrinjski odnosno je li ŠK Frankopanu uopće odobreno djelovanje...

Bilo bi dobro kada bi se pojavio jos neki dokument ili kakva fotografija iz prasnjavih albuma koji bi jos malo rasvijetlili ovu lijepu pricu, ako ima netko od sirokobrijezana koji ovo cita a potomak je gore nabrojanih ljudi...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ajlah, Balorda, Beli98, Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, PapakIzSa, Resolute, Samba71, Tuce11, VolimBiH96 i 54 gosta.