FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma biće njih more na kućici sutra, tako sam i ja prije radio..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vjeruj u mojoj mahali nema insana koji nece sutra na utakmicu,od djece do onih najstarih.
Ovaka euforija za jednu utakmicu,nije bila ni za vrijeme Borrusije,zezamo se ko zadnji krene na tekmu,nek ne zaboravi ugasiti svjetla.Za pultom u klubu redovi.U gradu samo o tekmi pricaju,ne kontam kako je ovako malo karti prodato.
Ovaka euforija za jednu utakmicu,nije bila ni za vrijeme Borrusije,zezamo se ko zadnji krene na tekmu,nek ne zaboravi ugasiti svjetla.Za pultom u klubu redovi.U gradu samo o tekmi pricaju,ne kontam kako je ovako malo karti prodato.
Na osnovu cega si to zakljucio?MortemHz je napisao/la:Izgleda da je prodano 3850 karti zakljucno sa ovim danom.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 01 avg 2018, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Najiskrenije se nadam da cu ovo fuliti i da ce sutra biti bar 25 000. Srce bi mi bilo kao kanta.skoroalen je napisao/la:Jebote Evander je Milan Tarot majke mi, ima l' ijedan post da čovjek nije bio u pravu.
Gasperini je Musemić Serije A.
Kad sam rekao da nece biti 20 000, referenca mi je bila utakmica protiv Poljaka. Liga prvaka, full euforija i 18 000.
To je zadnja velika utakmica. Samo pozitivan rezultat iz prve tekme, moze uticati da bude vise raje sad. Da se prosle sedmice igralo u Sarajevo, ne bi bilo ni 15 000.
Dosta toga ce sutra zavisiti i od kise.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
16.500, dobro se sjecamEvander je napisao/la:Najiskrenije se nadam da cu ovo fuliti i da ce sutra biti bar 25 000. Srce bi mi bilo kao kanta.skoroalen je napisao/la:Jebote Evander je Milan Tarot majke mi, ima l' ijedan post da čovjek nije bio u pravu.
Kad sam rekao da nece biti 20 000, referenca mi je bila utakmica protiv Poljaka. Liga prvaka, full euforija i 18 000.
To je zadnja velika utakmica. Samo pozitivan rezultat iz prve tekme, moze uticati da bude vise raje sad. Da se prosle sedmice igralo u Sarajevo, ne bi bilo ni 15 000.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Otkud ti te informacije Morto? Ako ne bude minimum 20 hiljada, biće sramota. Mada, opet sam mišljenja da će biti odlična posjeta, s kim god da sam pričao i ovako kad čujem po kafićima, samo se o tekmi i kartama priča. Vidjećete sutra reda za karte ispred stadiona, kao što momak reče, navike se tešku mijenaju. Tako sam i ja vazda radio, a izuzetak je ova tekma.
Pa zar moze biti gora atmosfera, nego kad smo igrali sa Armencima.Evander je napisao/la:Najiskrenije se nadam da cu ovo fuliti i da ce sutra biti bar 25 000. Srce bi mi bilo kao kanta.skoroalen je napisao/la:Jebote Evander je Milan Tarot majke mi, ima l' ijedan post da čovjek nije bio u pravu.
Jest da smo gore dobili,al je igra bila onako.Ocekivala se pojacanja,raju pukla negativa,pa je opet bilo 9k.Iskreno kad sam ušao na stadion ,i vidio raju ,pozitivno sam se iznenadio.
Sad bas imamo suprotno.
Imamo dobar rezultat iz Italije,raja zadovoljna igrom Akademaca,lijepa igra sa rezervama protiv Mladosti.Pa ne mogu da vjerujem da nas nece biti,barem duplo vise.
Tih istih 9000 ce doci na domacu tekmu, ako uvezemo 5 dobrih rezultata. To realno i jesu navijaci. Ovi preko toga su simpatizeri. Da li ce takvi doci ili ne, zavisi od vremenskih uslova, protivnika, rezultata...amypitar je napisao/la:Pa zar moze biti gora atmosfera, nego kad smo igrali sa Armencima.Evander je napisao/la:Najiskrenije se nadam da cu ovo fuliti i da ce sutra biti bar 25 000. Srce bi mi bilo kao kanta.skoroalen je napisao/la:Jebote Evander je Milan Tarot majke mi, ima l' ijedan post da čovjek nije bio u pravu.
Jest da smo gore dobili,al je igra bila onako.Ocekivala se pojacanja,raju pukla negativa,pa je opet bilo 9k.Iskreno kad sam ušao na stadion ,i vidio raju ,pozitivno sam se iznenadio.
Sad bas imamo suprotno.
Imamo dobar rezultat iz Italije,raja zadovoljna igrom Akademaca,lijepa igra sa rezervama protiv Mladosti.Pa ne mogu da vjerujem da nas nece biti,barem duplo vise.
To sto neko napisa prodato 3850 ulaznica, ovo nemoze niko podtvrdit osim kluba.
Protiv zarije je bilo 12000 ljudi protiv banane 9000, ako cemo iskreno sutra bi trebalo bit oko 22000 abd minimum.
Al najvaznija je da strucni stab izkoristi sve prednosti koje postoje a da mane svedu na minimum. Igraci moraju igrat cvrsce agresivnije sa dosta odugovlacenja i provociranja a navijaci to trebaju da poguraju.
NAMA JE OVA UTAKMICA OD VELKE VAZNOSTI I NIJE VAZNO KOLIKO CE NAS BIT NA TRIBINAMA BITNO JE DA SE PRODU ITALIJANI. Oni jesu skuplji kvalitetni al italijanski nogomet nama mnogo vise lezi nego spanski njemacki i radi toga smatram da imamo sanse da se ovo prode. Netreba na ovo gledat nek se napuni stadion odigrat utakmicu i to je to . TREBA ZAPET IZ PETNI ZILA ITALIJANI SU DOSTA SPORI I IMAJU TAJ DNK DEFANZIVNOG SPORIJEG FUDBALA KOJI NAMA I ODGOVARA.
Protiv zarije je bilo 12000 ljudi protiv banane 9000, ako cemo iskreno sutra bi trebalo bit oko 22000 abd minimum.
Al najvaznija je da strucni stab izkoristi sve prednosti koje postoje a da mane svedu na minimum. Igraci moraju igrat cvrsce agresivnije sa dosta odugovlacenja i provociranja a navijaci to trebaju da poguraju.
NAMA JE OVA UTAKMICA OD VELKE VAZNOSTI I NIJE VAZNO KOLIKO CE NAS BIT NA TRIBINAMA BITNO JE DA SE PRODU ITALIJANI. Oni jesu skuplji kvalitetni al italijanski nogomet nama mnogo vise lezi nego spanski njemacki i radi toga smatram da imamo sanse da se ovo prode. Netreba na ovo gledat nek se napuni stadion odigrat utakmicu i to je to . TREBA ZAPET IZ PETNI ZILA ITALIJANI SU DOSTA SPORI I IMAJU TAJ DNK DEFANZIVNOG SPORIJEG FUDBALA KOJI NAMA I ODGOVARA.
Takode, meni se cini mi kad bi igrali grupnu fazu le da bi u grupama imali po 10-12 hiljada prvu gidinu sledece godine bi to spalo na 8-10, zasto ima tu dosta stvari al glavnije taj sto se na utakmicu ide vise radi drugi stvari ne radi SARAJEVA.
Slike, da bi nas bilo vise da bi se vidio na tv izveo curu da bi bio sa jaranima, da vidi hazarda itd. Reprezentacija koja ima dzeka pjanica begivica vedada i koja se bila plasirala na svjetsko baraz se skoro u zadnje 8 godina izvuce nemoze da napuni stadion kosevo.
Treba imat kulturu odgovornost prema zajednici drzavi gradu ulici naselju opstini itd. Voljet klub svoj svoj grad svoj klub zato sto je tvoje, a ovde se odma zali 20km sto kupi clansku nakon par poraza ili slabih par sezona. Svaki biznis sportski klub ima padova uspona al ljudi podrzavaju sa tom kupljenom ulaznicom dresa clanskom popiju pice pa sta bude. Na balkanu a posebno u nas u SARAJEVU cim nije rez kako treba svi su nam lopovi pokrali klub podpisali ugovori radi privatnog profita.
Ova rekla ma je ok za pocetak, al se treba pod hitno radit da se marketing pokrene prvo po gradu pa naseljima od c vile do hrasnice rajlovca vogosce buca buljakov mi imamo navijaca svugdje al treba se to necim privuc na stadion.
Slike, da bi nas bilo vise da bi se vidio na tv izveo curu da bi bio sa jaranima, da vidi hazarda itd. Reprezentacija koja ima dzeka pjanica begivica vedada i koja se bila plasirala na svjetsko baraz se skoro u zadnje 8 godina izvuce nemoze da napuni stadion kosevo.
Treba imat kulturu odgovornost prema zajednici drzavi gradu ulici naselju opstini itd. Voljet klub svoj svoj grad svoj klub zato sto je tvoje, a ovde se odma zali 20km sto kupi clansku nakon par poraza ili slabih par sezona. Svaki biznis sportski klub ima padova uspona al ljudi podrzavaju sa tom kupljenom ulaznicom dresa clanskom popiju pice pa sta bude. Na balkanu a posebno u nas u SARAJEVU cim nije rez kako treba svi su nam lopovi pokrali klub podpisali ugovori radi privatnog profita.
Ova rekla ma je ok za pocetak, al se treba pod hitno radit da se marketing pokrene prvo po gradu pa naseljima od c vile do hrasnice rajlovca vogosce buca buljakov mi imamo navijaca svugdje al treba se to necim privuc na stadion.
Sto se sikirate radi posjete? Da bude biblijski potop sutra, bit ce nas vise od 9300, ili sto bi neki rekli preko 15 000 
Evo sad od rođaka čujem da su mu neki drugovi rekli da nigdje nisu mogli istok kupit. Sad, da li nije odštampana odmah cijela tribina, da li momci petljaju nešta, da li je i Mortem pogrešno načuo...
Uglavnom sve će se znat za 24 sata aBd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- sarajevo46
- Kontakt:
Svi koji nisu kupili karte i sutra budu cekali u redovima i guzvi ispred stadiona nemoj da psuju i stvaraju nervozu, sve su mogli uraditi ranije. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu stampali sve a istok uvijek plane najbrze, sutra ce biti.skoroalen je napisao/la:Evo sad od rođaka čujem da su mu neki drugovi rekli da nigdje nisu mogli istok kupit. Sad, da li nije odštampana odmah cijela tribina, da li momci petljaju nešta, da li je i Mortem pogrešno načuo...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja znam dva pasivna navijaca Zelje koji sutra idu na tekmu 
Izgleda jedino ja ne vodim sutra gurbete na tekmu. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Osttribine
- Kontakt:
Ko je bio te noci na sjeveru godine 1998.e protiv Germinal Ekerena zna o cemu pricam, tad je ova pjesma pjevana bukvalno bez prestanka pola sata, a desnom rukom sam vrtio jos dva dana poslije zbog šalauNbx je napisao/la:SARAJEVOOOO
[spoiler]ZA TEBE ŽIVIMOO, NEKA ZNAJU SVI DA BIĆEMO TI MI DO SMRTI ODANIIIIII[/spoiler]
NA NA NAA, NA NA NA NA NA NAA
[spoiler]PRVA LJUBAVI, NAJVEĆA RADOSTI, POBJEDU DAJ NAM TIIIII[/spoiler][/color]
hajcaaaaaj
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mogao bih i ja povesti nekoliko onih akrapa, ali bi im prvo morao platiti janje, odvesti ih na pivu, te ih počastiti sa nekoliko palačinaka u Metropolisu. Neka hvala.. 
Sutra u 11 sati Atalanta trenira na grbavici
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Gdje je sutra najblizi parking?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 18 gostiju.