FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fakat, kako strašno ove zastave izgledaju na sjeveru. Cašpijaaaa 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jozić: Naravno da pratim Sarajevo sa velikim zanimanjem, igra se mora podići na viši nivo
Želite li jednog dana raditi u bh. fudbalu i na kojoj poziciji?
– Nije loše pitanje (osmijeh, op.a), a svugdje želim profesionalno izvršavati obaveze jer sam tako navikao. Dobro bi bilo vratiti se u BiH i promijeniti nešto ako bih imao interesantnu ponudu, bilo iz bh. saveza ili FK Sarajevo. Sticao sam 30 godina iskustvo u radu sa mladim igračima i šteta je da ne prenesem iskustvo drugima.@Akademija
– Nije loše pitanje (osmijeh, op.a), a svugdje želim profesionalno izvršavati obaveze jer sam tako navikao. Dobro bi bilo vratiti se u BiH i promijeniti nešto ako bih imao interesantnu ponudu, bilo iz bh. saveza ili FK Sarajevo. Sticao sam 30 godina iskustvo u radu sa mladim igračima i šteta je da ne prenesem iskustvo drugima.@Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Prvo Ahmet da ih izmori i otrese koji put, a onda Handžić na svježinu dokrajčiMortemHz je napisao/la:Vjerovatno Ahmetović jer je Husref rekao da nece mijenjati.mirzatele je napisao/la:Handzic ili Ahmetovic od prve minute ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da će Atalanta od samog starta krenuti super ofanzivno govori i postava Gasperinijeve ekipe koju sutra na Koševu predviđa Eco di Bergamo.
Tako italijani vjeruju da će Gian Piero Gasperini aktivirati svoj "atmoski" napad, te da će na Koševu zaigrati od prve minute sa trojicom napadača, od koji su dvojica klasični špicevi.
Tako bi se u napadu Atalante od prve minute trebali naći mladi Musa Barrow (koji je i u Reggio Emiliji počeo kao prvi špic), veliko pojačanje Duvan Zapata, te prva Gasperinijeva violina, kapiten Papu Gomez, čija je prirodna pozicija odmah iza špica (tzv. second striker).
Postava Atalante za sutrašnji duel prema Eco di Bergamo:
Berisha - Toloi, Mancini, Masiello - Hateboer, De Roon, Pessina, Gosens - Barrow, Zapata, Gomez.
Tako italijani vjeruju da će Gian Piero Gasperini aktivirati svoj "atmoski" napad, te da će na Koševu zaigrati od prve minute sa trojicom napadača, od koji su dvojica klasični špicevi.
Tako bi se u napadu Atalante od prve minute trebali naći mladi Musa Barrow (koji je i u Reggio Emiliji počeo kao prvi špic), veliko pojačanje Duvan Zapata, te prva Gasperinijeva violina, kapiten Papu Gomez, čija je prirodna pozicija odmah iza špica (tzv. second striker).
Postava Atalante za sutrašnji duel prema Eco di Bergamo:
Berisha - Toloi, Mancini, Masiello - Hateboer, De Roon, Pessina, Gosens - Barrow, Zapata, Gomez.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Gdje si to vidio brateHigh je napisao/la:Smanjuje se mogućnost padavina.
Atalanta Vaffanculo!
Ragazzo, ragazzo fumare mia cazzo!
Ucite
Ragazzo, ragazzo fumare mia cazzo!
Ucite
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
1 7.00 X 4.75 2 1.40
Nekad sam igrao kladaru , ovaj kojeficijent uvijek izda . Ako Bog da i sutra ce . Jednom Sekularac rekao "Nikad ne igram sto je ispod 1,5". ABd na dobro ce ovo.
Nekad sam igrao kladaru , ovaj kojeficijent uvijek izda . Ako Bog da i sutra ce . Jednom Sekularac rekao "Nikad ne igram sto je ispod 1,5". ABd na dobro ce ovo.
Ovakva njihova postava sijeva nazad čim bekovi ispadnu, a kako su bekovi preofanzivni, ovo se može iskoristit!
Ne možemo mi natrpat koliko oni, al možemo tražit neku šansu preko krila. Išćerajte Halila iz prve, molim vas...
Ne možemo mi natrpat koliko oni, al možemo tražit neku šansu preko krila. Išćerajte Halila iz prve, molim vas...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
https://sportsport.ba/fudbal/iz-sarajev ... ora/150192Samozdravlje je napisao/la:Jozić: Naravno da pratim Sarajevo sa velikim zanimanjem, igra se mora podići na viši nivo
Što bi rekli neki: "Hvala, ali ne hvala.."
-
Samozdravlje
- Kontakt:
IZVINJAVAM SE , NE HVALA . BIO NEKAD , SADA BEZOBRAZNO(2015.G), SVAKA CAST @damir_82" NEINFORMISAN SAM.damir_82 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/iz-sarajev ... ora/150192Samozdravlje je napisao/la:Jozić: Naravno da pratim Sarajevo sa velikim zanimanjem, igra se mora podići na viši nivo
Što bi rekli neki: "Hvala, ali ne hvala.."
Trener Sarajeva Husref Musemić najavio je na današnjoj konferenciji za medije da neće praviti promjene u odnosu na sastav koji je igrao u prvoj utakmici, što znači da bi Sarajevo sutra trebalo nastupiti u sljedećem sastavu: Pavlović, Hebibović, Mujakić, Dupovac, Pidro, Adukor, Rahmanović, Velkoski, Halilović, Šišić, Ahmetović
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
Sutra nas prati citav dan kisa, najveca oko 12h, pa opet neka malo ozbiljnija oko 16h, ostalo će sve kišice da budu
Sutra nas prati citav dan kisa, najveca oko 12h, pa opet neka malo ozbiljnija oko 16h, ostalo će sve kišice da budu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedino je tu trebao biti Šofranac umjesto Dupovca, ali hajde..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
JavierBosnia je napisao/la:Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
upload photo websiteda nije ova
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Treba nesto i presutiti , izvini.JavierBosnia je napisao/la:Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Samozdravlje
- Kontakt:
TISU BRISI POST.POGOTOVO VJERODOSTOJAN.MALE SITNE LAZI , NE BI ODMOGLE.benko21 je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
Sutra nas prati citav dan kisa, najveca oko 12h, pa opet neka malo ozbiljnija oko 16h, ostalo će sve kišice da buduupload photo website
da nije ova
- JavierBosnia
- Kontakt:
yr.no ne znam jel to ta tvojabenko21 je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Nazalost prema prognozi koja me do sada nije izdala, a strana je u pitanju
Sutra nas prati citav dan kisa, najveca oko 12h, pa opet neka malo ozbiljnija oko 16h, ostalo će sve kišice da buduupload photo website
da nije ova
Ma cuskije da padaju, nismo od secera idemooo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.