FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 02 avg 2018, 22:54

Pavlović je nadam se veceras zavrsio sa FKS,a ako me kojim slučajem koji forumaš pita "zasto" jeb.em i njemu majku jer je glup cim me to pita.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 02 avg 2018, 22:56

E ovo je vec ocekivano!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2018, 22:57

dinoze je napisao/la:Kako ljudi da uloze kada je karta 6-7 maraka u prosjeku i onda dodze 15 navijaca.
A sve neki derbiji vjecni i nevjecni.
Najzalosnije je sto ce ova Atalanta izgubiti od prvog ozbiljnijeg tima.
1:5 dobili u Liverpulu, ostavili iza sebe Lyon, Everton i Apollon a izbacila ih Borusija iz Dortmunda, neozbiljno a?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2018, 22:59

Bilo je lijepoo ovih 6 dana...

Al halalit im ne mogu 8 komada. Platu im ne bih dao. Da crknu od gladi!!! Kad se ne boris pred 25k, neces nikad.

Jedino vrijedno pomena je posjeta...

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 02 avg 2018, 23:01

Evo kontam kako da ocijenim 3 najgora i fakat pojma nemam koga izdvojiti osim Pavlovića. Pavlović najgori a ostali trotoar ispod njega.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 avg 2018, 23:04

MortemHz je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Kako ljudi da uloze kada je karta 6-7 maraka u prosjeku i onda dodze 15 navijaca.
1:5 dobili u Liverpulu, ostavili iza sebe Lyon, Everton i Apollon a izbacila ih Borusija iz Dortmunda, neozbiljno a?
Ljudi misle da je Atalanta doslovno qarina od ekipe. Jes' al' u qrcu. Evo Mortem je naveo primjer kako su se prošetali grupnom fazom EL. Nije toliki problem bio u Atalanti koliko je do naših manekena i kompletne strukture oko kluba.

Žao mi momaka iz Travnika koji prate svaku domaću i gostujuću utakmicu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 avg 2018, 23:06

Pavlovic je i ranije pokazao srednjak, ali nije raja primjetila.
Kad je ispucavao loptu, navijaci ono uuuu aaaaa
I srednjak je prema istoku okrenuo, kasnije to ponovio
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2018, 23:06

jedino se krste nesto borio

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 avg 2018, 23:07

Uh, ako nista, za one pare smo gledali jesnog gomesa , kosevom poslkje rata nije niko onako odigrao, kakav majstor ...

Nasima ne zamjedam nista osim 8 komada i onom debilu na golu J*** sve

Husrefe, ne mozes protivniku iz italije, kklkk
Jevke trenera i taktike izveati isti sastav i istu taktiku...to jeisto kao da si namazao se vazelinom, usao u pedrski klub i ne ocekjjes da ga primis.... gasperini je takticar straaan, ne znam sta si mislio ...ne znam
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2018, 23:07

MortemHz je napisao/la:
Borusija ni sama ne zna kako ih je izbacila, satrala ih Atalanta na Mapeiu

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 02 avg 2018, 23:07

Što se lijepo Pavlović zahvali ljudima koji su ga podržavali i branili, hvala Bogu ja nisam jedan od njih. Mišljenja sam da ga se trebalo riješiti još protiv Zarie. Mislim taj lik primi golove koji izbace iz takta protivničke navijače, kamoli naše stopere. Ne pričam samo o ovome večeras Mladost, Široki, Zaria, ne sjećam se da je lik pogodio stranu u raspucavanju.

Eh sad malo spustiti loptu i prije nego se krenu prozivati Bekić i Hebibović, smišljat šamaranje Radovca, treba biti realan i reći da je isključivi krivac za ovo večeras Husref Musemić. Doslovno je rekao ovima iz Atalante "e ja ću igrati jednako kao u Italiji prvo poluvrijeme samo bez želje da vam pogledam na gol", i svi smo znali da čim na semaforu ne bude nula, to je to. Druga stvar koja je i mnoge druge trenere koštala u FKS jest ta neka tvrdoglavost. NIje mi jasno kako i zašto postoje igrači pretplaćeni na izvjesnu poziciju. Haris Handžić je barem u duplo boljoj formi od Ahmetovića, njegovim ulaskom u Italiji su se stvari klacnule na drugu stranu. Ne uzimam u obzir uopšte to što je pokretniji i neke druge stvari, samo eto spominjem formu. Dupovac - Šofranac !? Onda moraš imati neku opciju za "šta ako", ne možeš se uzdat da ćeš protiv ekipe za koju i sam tvrdiš da je znatno jača, uspjet ispucavat loptu 90 minuta. A gledam, Husref izjavljuje da je zadovoljan jedino Ahmetovićem :roll:

Eh sad što se tiče rezultata, isti je produkt samo nekih stvari u glavama. Ali i stvari u samoj organizaciji. Evo Atalanta je zaprijetila svojima sa 10000 eura, da li će naši za sramotno izdanje biti kažnjeni ikako? Po meni, treba se već sad riješiti stranaca, osim možda Adukora i okrenuti ovim juniorima da se maksimalno isforsiraju. Konačno izići pred navijače bez uvijanja i odreći se Evropa i titula nauštrb stvaranja tima i afirmacije tih momaka. Lijepo hrabro pozvat na strpljenje par godina, s druge strane momke osigurati sa jakim ugovorima, prodavati jednog, najviše dvojicu da se popuni budžet i polako graditi jedan borben i uigran tim, bez straha da će neko reći neću produžiti (na to mislim kad kažem osigurati ugovorima, jer postoje tu načini realno samo ih mi ne koristimo). Realno ništa mi lošiji ne bi bili da su večeras nastupili Resić ili Mustafić, pa i Šabanović. Gledajući ovako situaciju klub ne bi izgubio ništa a ti momci bi dobili mnogo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 avg 2018, 23:10

slika
MAJCI GA ZAVUCI BOJANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 02 avg 2018, 23:11

Kud nije ostalo 2:0 u Italiji, ovi bi danas zabili gol, dva i otisli zadovoljni... Ovako su dosli ozbiljni i odigrali kao da je s druge strane Juventus...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 avg 2018, 23:12

Igraj Saraj'vo, nema veze. Ni prvi ni zadnji put ovakav scenario. Odigrali jednu tekmu za pamćenje, drugu za zaborav i to je to. Ostaće u historiji zapisano da smo odigrali 2:2. Žao mi samo što ne zabismo bar jedan gol. Žabari odigrali apsolutno identično kako prošlu utakmicu, s tim da im je sad ulazilo, i ovi što su pričali da će ubacit u brzinu više, vidi se da nije tako. Bukvalno identične dvije utakmice.

Samo da poručim ovim "navijačima" što su otišli na poluvremenu, a nemal ih je broj. Sram da vas bude i stid, nemojte više nogom kročit na Koševo. Također ovima što su počeli yebavat majke od treće minute. Bježi bolan, lijepa Krupa i dvije hiljade ljudi. Tačno sam više sit i Kunte i Pante.

Ko dijete ja sam s tobom...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2018, 23:12

Al prva izmjena u 60+ minuti :bow: :bow:

Danas nista nije valjalo, osim posjete.

Volim te Sarajevo!!!
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 02 avg 2018, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2018, 23:12

Pantelija je napisao/la:Uh, ako nista, za one pare smo gledali jesnog gomesa , kosevom poslkje rata nije niko onako odigrao, kakav majstor ...

Nasima ne zamjedam nista osim 8 komada i onom debilu na golu **** sve

Husrefe, ne mozes protivniku iz italije, kklkk
Jevke trenera i taktike izveati isti sastav i istu taktiku...to jeisto kao da si namazao se vazelinom, usao u pedrski klub i ne ocekjjes da ga primis.... gasperini je takticar straaan, ne znam sta si mislio ...ne znam
kojom taktikom je atalanta izasla u odnosu na prvu utakmicu

Vieira
Kontakt:

Post Postao/la Vieira » 02 avg 2018, 23:16

Bi nama vaffanculo :lol:
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 02 avg 2018, 23:17

Meni je samo drago sto cu za 15 dana moci u miru gledati protiv goska, da mi svakakvi debili ne zauzimaju mjesto na tribini. Halo na poluvremenu odes kuci pa je li moguce dan te je*o. Pa tacno da je 0-15 ne bih otisao do kraja. I kad se neko buni skupa mu karta, treba staviti ovako ove tekme po 50 maraka. Mrs u pm s tribina bogalji raspali

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 avg 2018, 23:19

Ko ne komentariše Sarajevo kad igramo pripremne utakmice, kad igramo protiv GOŠK-a, Viteza neka ne komentariše ni sada.
Ne trebaju nam lažni navijači, simpatizeri ili šta već... **** od našeg foruma evropa navijači.

Razočaran jesam, ovo je očaj i kraj.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2018, 23:20

Kapa dole za publiku prvo,i kad se gubi mora se dostojanstven biti.Kada nakon 8 golova kuci ekipa dobije aplauz a trener glasne ovacije mislim da nemoram nista govoriti.10+ stvarno svaka cast.

Pavlovicu ispisnica sutra,ovo se nemoze oprostiti.

Jako tesko ce ekipu biti vratiti za Tuzlu,to mi je iskreno prvo bilo u pomisli nakon sto je kraj sviran.

Nek nam je sretno dalje,i stvarno kapa dole za ljude na stadionu.Minus sjeveru zbog bakljade a i ova marisana na kraju krajnje nepotrebna :thumbdown:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, nedimmmm1337, stokastoka23 i 31 gost.