FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze ovdje pisat kome je cejf izgleda
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Svaki iole normalan čovjek, u bilo kojem slučaju Siniši PRIGOVORITI ne smije.Strucnjak01 je napisao/la:Kad napisu lijepo o cika Misketu mozda ih vrati u prvi tim. Ova pobjeda je jedno obicno zavaranje kao svake godine jer kakav god Zeljo bio pobjedivat ce na Grbavici ovako ponekad da je predsjednik violina. Produzavanje agonije, osvojit cemo opet nista. Raja ko raja uvijek ista pricado novog poraza a onda ce psovat Sinisi kako ga treba otjerati a to se vec desavalo par puta.
Okomili se na malog Šabana a Curjicic igracina ala Markovic odigrao jednu ipo utakmicu da valja niko ga ne spominje, jedan prosjecan igrac kakvog svaki tim Premijer lige ima u ekipi.
Momak se najviše borio i ginuo onda kad su ostali šetali po terenu.
S.S.
bas je do tog...GOAT je napisao/la:Tolko ono izgine protiv nas da sledecih 5 kola ne moze boda uzet.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Eh da saberemo sve koje kriv. Od pocetka Hervas, Jahic, Bekric, Papac, Cenan, sudije, Stanic, pomocni sudija, Krupa, Sarajevo, Vedran, Jovan, Saban, trener golmana Karic, Nedo Turkovic, Nermin Jamak, Kemo Kozaric, nastavi niz.....Grande Miske
Strucnjak trolas temu. Ako nastavis bices odstranjen s foruma.
-
- Kontakt:
Sorry, ali mislim da iznosim samo tacne cinjenice niti u jednom trenutku nisam nista slagao niti izmisljao. Zasto moramo imati svi isto misljenje da ne bi bilo banovani? Volim Zelju, pratim ga godinama, Senad ne mirisem. A to nisam samo ja, to pokazuje posjeta.admin je napisao/la:Strucnjak trolas temu. Ako nastavis bices odstranjen s foruma.
Biće bolje raja,Miske dobro radi,Oda je legenda.Ovog Blagojevića otkačiti zimus kao i Veselinovića.
-
- Kontakt:
Majke mi ne shvatam da su ovo navijaci Zelje. Svake godine ista prica da bice bolje, obavezno naci nekog igraca koji je kao krivac i opet jovo nanovo. Nemoguce da su to navijaci ili sam ja pratio Zelju u drugom vremenu.
Ne mlatimo praznu slamu. Daj majstore kad si milioner iz svog dzepa milion napravi ekipu, poderi ovu ligu, zacementovat ces se bices bog nece ti moci niko nista. Pusti mi se suplje price posudjivanja pisljivih 50-100 milja pa onda kamatu maznes. To moze proci samo kod nas i nasih navijaca jer smo mi budale ne vidimo nista.
Ne mlatimo praznu slamu. Daj majstore kad si milioner iz svog dzepa milion napravi ekipu, poderi ovu ligu, zacementovat ces se bices bog nece ti moci niko nista. Pusti mi se suplje price posudjivanja pisljivih 50-100 milja pa onda kamatu maznes. To moze proci samo kod nas i nasih navijaca jer smo mi budale ne vidimo nista.
Dusko Dusko ti si mi najdrazi,ti si moje cvjece srce drugog nece.Romantika sa Remzom.Volim majko Grbavico tebe i svog Zelju vise nego sebe.
Možda ih trzne ova pobjeda protiv Čelika iz letargije, konačno sam vidio nekakav karakter i muda kod Želje nakon dosta godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nama treba atmosfera kao kad su juniori igrali protiv Ludogoreca i Madrida a to se ne moze napraviti na ovaj nacin koji se radi vec od kad je Senad tu. Sve plasticno, s puno lazi i podvala a da ne spominjem kako si svi otjerani i popljuvani. Onda ne cude neke stvari koje se desavaju.
Vrati te nam starog Zelju i atmosferu kakvu smo imali nekad prije. Da ne ode ovo nas malo budala sto jos idemo na utakmice.
Vrati te nam starog Zelju i atmosferu kakvu smo imali nekad prije. Da ne ode ovo nas malo budala sto jos idemo na utakmice.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zeljo - Gosk 1:2 - par dana kasnije Gosk - Zrinjski 0:4
Zeljo - Krupa 1:1 - par dana kasnije Krupa - Sarajevo 1:4
Mladost - Zeljo 2:2 - par dana kasnije Mladost - Sarajevo 0:6
Zeljo - Sloboda 0:0 - par dana kasnije Sloboda - Brgule 0:3
Jaki smo
Zeljo - Krupa 1:1 - par dana kasnije Krupa - Sarajevo 1:4
Mladost - Zeljo 2:2 - par dana kasnije Mladost - Sarajevo 0:6
Zeljo - Sloboda 0:0 - par dana kasnije Sloboda - Brgule 0:3
Jaki smo

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ako SDA pobjedi (tobejarabi) imamo sansu da dobijemo jos para za stadion i onda kad naprave stadion anbit ih nogom sto dalje od Zelje!
-
- Kontakt:
Tri manijaka u predsjedništvu. Samo jedan pravi.
Pohvali se Željko maloprije kod Senada kako mu je uvijek zastava Želje u kabinetu. 

Potom je pristigao kontigent Željovaca, prvo Vedran Kjosevski kojeg su zezali da ne pije u sobi, Edin Džeko u pratnji supruge i sestre, a onda Rijad Bajić i Ibrahim Šehić... U vrijeme ručka stigao je i Asmir Begović koji je izmamo osmijeh na lica onih koji ga nisu dugo vidjeli u reprezentaciji. Miralem Pjanić stigao je u pratnji priatelja Miralema Nalića.

- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, Hrammm1921, Orvel i 66 gostiju.