Sofraneca je lazni pape doveo. Ebiga mi izgledamo ko neka socijalna ustanova . Sajkaca, Alispahic . cripulja i sofranec sve go invalid do invalida.brojjedan je napisao/la:Pa gdje Šofranac g.l.upane retardirani!?MortemHz je napisao/la:Fudbaleri FK Sarajevo otputovali su danas iz Trening centra u Butmiru za Tuzlu gdje će u nedjelju odigrati utakmicu 3. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Slobode.
Ekipa će u subotu u popodnevnim satima u Tuzli odraditi i posljednji trening uoči utakmice, a u sastavu će, očigledno, biti nekoliko promjena.
U konkurenciji za utakmicu protiv Slobode su: Kovačević, Tucaković, Dupovac, Mujakić, Adukor, Hebibović, Pidro, Bekić, Stanojević, Rahmanović, Crepulja, Resić, Tatar, Šišić, Halilović, Velkoski, Ahmetović i Handžić.
Utakmica FK Sloboda – FK Sarajevo igra se na stadionu Tušanj, u nedjelju sa početkom od 19 sati.
Nema mi mrzeg lika od hinjavca E. Hadzica, bijeda ljudska. Gori je od Husrefa cak, i on samo šuti, sve mu dobro.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Zasto nema pres konferencije pred jako vaznu utakmicu?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Upravo to.pasica je napisao/la:Nije u pitanju sposobnost uprave, vec lopovluk i bezobrazluk.
Gledaj svinjskog, prodju pretkolo, zarade, ulože u pojačanja. Namaknu para, dovedu pojačanje, namaknu para i kad ne ide "podmažu" ispod stola. Njima nije bitan ugovor na pola godine ili godinu, bitan im je doprinos igrača i rezultat. Pa ako će im igrač odigrat 3 utakmice i ako će bit dobar u te tri utakmice oni će ga dovest. Kod nas kao neki sistem, kao ne može manji ugovor, kao hoćemo klub zaštiti itd...
Dio zarade od evrope ulože i imaju ekipu za našu ligu i rezultate, kasnije im se to vrati sve, pogotovo sada kad prvak u evropi ima dosta lakši poso i mogućnost igranja više pretkola.
Zrinjski da je zaradio ko što smo mi prošle godine od transfera pa čak i ove godine (evropa, posjeta, tv prava..) ljudi bi bili svemirski brod i za nas a i za sve u ligi, bili bi bosanski Juventus.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
Nije istina da su nesposobni. Oni su vrlo sposobni da sebi namaknu plate, ubacuju svoje ljude i cuvaju stolice. A blamaza za sportske rezultate nije njihov problem. Prica im je da oni odgovaraju samo gazdi a ne navijacima i gradjanima. Ironija je da gazda Tan nije "vlasnik".BordoSarajevo je napisao/la:Eto koliko su nesposobni, majku li im yebem. Znam da čitate, pič.ke nesposobne, svu vam familiju yebem.
Normalno, ljudi su ispred nas samo tako, pod prvo jer imaju dobru ekipu u klubu koja podmazuje malo sudije, malo igrace, svasta nesto i pogotovo s tim se prosetaju kroz nasu ligu, plus da ne pricam o konstantnim pojacavanjima, ljudi najmladji klub a non stop su korak ispred nas i ispred svih u premijer ligi.BordoSarajevo je napisao/la:
Upravo to.
Gledaj svinjskog, prodju pretkolo, zarade, ulože u pojačanja. Namaknu para, dovedu pojačanje, namaknu para i kad ne ide "podmažu" ispod stola. Njima nije bitan ugovor na pola godine ili godinu, bitan im je doprinos igrača i rezultat. Pa ako će im igrač odigrat 3 utakmice i ako će bit dobar u te tri utakmice oni će ga dovest. Kod nas kao neki sistem, kao ne može manji ugovor, kao hoćemo klub zaštiti itd...
Dio zarade od evrope ulože i imaju ekipu za našu ligu i rezultate, kasnije im se to vrati sve, pogotovo sada kad prvak u evropi ima dosta lakši poso i mogućnost igranja više pretkola.
Zrinjski da je zaradio ko što smo mi prošle godine od transfera pa čak i ove godine (evropa, posjeta, tv prava..) ljudi bi bili svemirski brod i za nas a i za sve u ligi, bili bi bosanski Juventus.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
kako znaš?benko21 je napisao/la:sabrina crkni k.urvo ona je sovsica ispalila
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sebi-@Samozdravlje,@skoroalen,@esprit24,momcima iz Srebrenika,onom momku iz Travnika sto prvi put dodje na Kosevo i jos puno neznanih koji ne pisu ovdje vjerujem da SU LJUDI KOJI BEZ INTERESA NAVIJAJU ZA SARAJEVO.uNbx je napisao/la:[quote="joker90"
Što manje znaš, manje će te srce bolit. Ne treba ti još ta sekiracija sa 60+ godina.
@uBbx,@joker90,@AlfredNobel,@High,@Orangina85 i MNOGI DRUGI izvinite,ali Vam ne mogu vjerovat,mozda ste cestiti,a mozda niste cestitiji od gosp."sjeme mu se zatrlo" ,ali samo ako je ovo istina za 90 hiljada.Hoce Bosnju ovo ,poslije 2:2 i onog najljepseg AFIRMACIJA SOPSTVENOG IGRACKOG KADRA dodje 0:8,niko me ne moze uvjeriti da ova druga utakmica nije odigrana pod posebnim uslovima.Boli me neka stvar za Musemica,Sabrinu,Ilijevskog i druge ljude,a i spodobe.Jedno mogu reci:POZDRAVLJAM KONACNO AFIRMACIJU MLADIH MOMAKA IZ DRAGE NAM BiH,e mozda tu lezi zec,zato me ova hajka i donekle raduje.Najlakse je izgubiti 0:8 ,ako me razumijete.Nikako davati papire Pavlovicu,niti da trenira sa juniorima,moze ali samo sa pjetlicima,do kraja isteka ugovora i ni blizu prostorija FKS,mozda ima i opravdanja,zna moj ISTOK biti brutalan,ali za nauk nema raskida i para guzovace.Sovsic ma stipu ba ,ko zna sta je trazio,moze on bajke ptricati i navoditi vodu na vodenicu L.Mostaraca i prijatelja da nam dusmani ne trebaju.
Catakovic,Heric,Selimovic,Sadiku,Hodzic,Veladzic i jos mnogo mladica ce biti koji ce na selamet aBd iz Akademije i FKS,to i jeste motiv ulaska Tana.Mozda i Tan ima aferima,ali bez njega FKS ako bi i postojao,bio bi u kantonalnoj.
Sve sto rade drzavi BiH(u makazama komsija i susjeda),na nizem nivou se desava sa FKS,ne mogu nas pobjediti bez unutrasnjih spodoba,uhljupa,nakaza ljudskih , ali HADE SKONTAJ KO SU.Nama niko nas ne valja,ako bas niko ne valja kako onda iznikose Pidro,Sabanovic,Resic,Mujakic i ovi momci po inostranstvu?Nisam molio da me registruju radi FKS,nego radi tenis(DZumhur,Basic,Brkic,Herdzelas i dr.),ali kad vidjeh go Resica i igru Mustafica i Sabanovica poceh i ovdje ,vjerovatno necu dugo,sto kaze @uNbx dobri "cuvaj srce dedo/@Akademija.Dragi Bog,porodica,BiH(mladi ljudi i zene),FKS su prioriteti.
Pravi navijac bh klubova(kojima je BiH na srcu)nece pored BINGA otici u Merkator i Konzum.Upamet
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
fino ako dođe, ali im treba **** mater što nije doveden prije atalante i kako to da nije problem što je stranac??? odjednom ništa nije problem...miky_hz je napisao/la:15/16 bio prvi golman CZ tad su isto titulu uzeli. Sezonu poslije im je isto Evropu branio i 10-tak ligaskih i onda se desilo to njegovo "sklanjanje".DenchiNL je napisao/la:Bio je jedno vrijeme prvi golman mozda i dvije sezone, nisam siguran...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kako će biti problem kada ćemo raskinuti ugovor sa Pavlovićem koji je isto tako stranac.. na nuli si.DenchiNL je napisao/la:fino ako dođe, ali im treba **** mater što nije doveden prije atalante i kako to da nije problem što je stranac??? odjednom ništa nije problem...miky_hz je napisao/la:15/16 bio prvi golman CZ tad su isto titulu uzeli. Sezonu poslije im je isto Evropu branio i 10-tak ligaskih i onda se desilo to njegovo "sklanjanje".DenchiNL je napisao/la:Bio je jedno vrijeme prvi golman mozda i dvije sezone, nisam siguran...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ko ti kaže da će raskinuti ugovor? Hadžić kaže da je još član FKSMortemHz je napisao/la:Pa kako će biti problem kada ćemo raskinuti ugovor sa Pavlovićem koji je isto tako stranac.. na nuli si.DenchiNL je napisao/la:fino ako dođe, ali im treba **** mater što nije doveden prije atalante i kako to da nije problem što je stranac??? odjednom ništa nije problem...miky_hz je napisao/la:
15/16 bio prvi golman CZ tad su isto titulu uzeli. Sezonu poslije im je isto Evropu branio i 10-tak ligaskih i onda se desilo to njegovo "sklanjanje".
-
Samozdravlje
- Kontakt:
PostPostao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 15:24
uNbx WroteColon
[quote="joker90"
Što manje znaš, manje će te srce bolit. Ne treba ti još ta sekiracija sa 60+ godina.
Sebi-@Samozdravlje,@skoroalen,@esprit24,momcima iz Srebrenika,onom momku iz Travnika sto prvi put dodje na Kosevo i jos puno neznanih koji ne pisu ovdje vjerujem da SU LJUDI KOJI BEZ INTERESA NAVIJAJU ZA SARAJEVO.
@uBbx,@joker90,@AlfredNobel,@High,@Orangina85 i MNOGI DRUGI izvinite,ali Vam ne mogu vjerovat,mozda ste cestiti,a mozda niste cestitiji od gosp."sjeme mu se zatrlo" ,ali samo ako je ovo istina za 90 hiljada.Hoce Bosnju ovo ,poslije 2:2 i onog najljepseg AFIRMACIJA SOPSTVENOG IGRACKOG KADRA dodje 0:8,niko me ne moze uvjeriti da ova druga utakmica nije odigrana pod posebnim uslovima.Boli me neka stvar za Musemica,Sabrinu,Ilijevskog i druge ljude,a i spodobe.Jedno mogu reci:POZDRAVLJAM KONACNO AFIRMACIJU MLADIH MOMAKA IZ DRAGE NAM BiH,e mozda tu lezi zec,zato me ova hajka i donekle raduje.Najlakse je izgubiti 0:8 ,ako me razumijete.Nikako davati papire Pavlovicu,niti da trenira sa juniorima,moze ali samo sa pjetlicima,do kraja isteka ugovora i ni blizu prostorija FKS,mozda ima i opravdanja,zna moj ISTOK biti brutalan,ali za nauk nema raskida i para guzovace.Sovsic ma stipu ba ,ko zna sta je trazio,moze on bajke ptricati i navoditi vodu na vodenicu L.Mostaraca i prijatelja da nam dusmani ne trebaju.
Catakovic,Heric,Selimovic,Sadiku,Hodzic,Veladzic i jos mnogo mladica ce biti koji ce na selamet aBd iz Akademije i FKS,to i jeste motiv ulaska Tana.Mozda i Tan ima aferima,ali bez njega FKS ako bi i postojao,bio bi u kantonalnoj.
Sve sto rade drzavi BiH(u makazama komsija i susjeda),na nizem nivou se desava sa FKS,ne mogu nas pobjediti bez unutrasnjih spodoba,uhljupa,nakaza ljudskih , ali HADE SKONTAJ KO SU.Nama niko nas ne valja,ako bas niko ne valja kako onda iznikose Pidro,Sabanovic,Resic,Mujakic i ovi momci po inostranstvu?Nisam molio da me registruju radi FKS,nego radi tenis(DZumhur,Basic,Brkic,Herdzelas i dr.),ali kad vidjeh go Resica i igru Mustafica i Sabanovica poceh i ovdje ,vjerovatno necu dugo,sto kaze @uNbx dobri "cuvaj srce dedo/@Akademija.Dragi Bog,porodica,BiH(mladi ljudi i zene),FKS su prioriteti.
Pravi navijac bh klubova(kojima je BiH na srcu)nece pored BINGA otici u Merkator i Konzum.Upamet
@Akademija
AKO BOG DA POBJDIT CEMO U TUZLI
uNbx WroteColon
[quote="joker90"
Sebi-@Samozdravlje,@skoroalen,@esprit24,momcima iz Srebrenika,onom momku iz Travnika sto prvi put dodje na Kosevo i jos puno neznanih koji ne pisu ovdje vjerujem da SU LJUDI KOJI BEZ INTERESA NAVIJAJU ZA SARAJEVO.
AKO BOG DA POBJDIT CEMO U TUZLI
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne bih rekao da je on stranac, njegovi su iz visegrada koliko znam
Goraždamenadjer je napisao/la:Ne bih rekao da je on stranac, njegovi su iz visegrada koliko znam
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Problem je sto nam je golman problem od Zarije prije godinu dana. Go sa centra nije normalna stvar. Takodje trazili smo bekove i stopere. Na kraju smo Adukora zrtvovali i zakrpili stopera (cime se jako zrtvovao kvalitet igre) a za ostalo jos nista. Krila nam igraju na bekovima. Sada su nam Italijani opet otvorili oci ali upravu nije brige. Klepili lovu od mladih igraca plus prihodi od Evropske avanture i ima se za plate.DenchiNL je napisao/la:fino ako dođe, ali im treba **** mater što nije doveden prije atalante i kako to da nije problem što je stranac??? odjednom ništa nije problem...
A sve rade da odbiju solidna pojacanja kojih jos nema na vidiku. Ima nasih solidnih golmana ali mora se malo platiti. Ali nasi to nece, bolje je obarati rekorde.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 04 avg 2018, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jeste član ovih dana jjebo te.. neće biti u bližoj budućnosti. Sutra je Vladan na golu, već je izvjesno da dovodimo novog golmana. Uostalom ne mora raskinuti ugovor ali neće braniti pa može gledati utakmice sa zapada ili kući. Bitno je koliko imaš igrača u zapisniku za utakmice a on to očito neće biti. Prije europskih utakmica su se povezivala 2 golmana sa nama i onaj jedan je bio na probi ali ih nismo doveli, sad je samo pitanje vremena pretpostavljam jer svi hoće da ga se riješe ali je problem što ne mogu nikoga dovesti da ga zamijeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Imal' ko da nam još jednom sračuna kolko smo dobili para od Veladžića, Hadžića, Cimirotovog transfera, od Mihojevića i sad od Evrope? Birvaktile stranice i stranice se o tome pisale. Proljetos me neki napadoše kad sam napisao da se nema para kako navijači misle da ima. Ok eto ima para, al dovoljno da smo opcija broj 3 ili 4 u ligi. Mujakiću sine igraj 5 godina i idi džaba makar neko davao 20 miliona za tebe! Najveću korist klub ima kad neko odigra čitav ugovor, šta ga imamo prodavati i ko biva najveće transfere imati, a od tog ništa ne uložiti (nego će se pokrasti)? Hvala Duljeviću, hvala Sariću, pomogli ste klubu više ovako, nego da su vas prodali!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ako ćemo gledati statistički i rezultatski, ova uprava je dosad najgora poslije rata. Bilo je kriza i turbulencija, al se nikad nije desilo i kad smo bili najgori da nam neki klub uvali 8 komada i da nisu u stanju dovesti adekvatno pojačanje. Među 25 igrača nemamo nijednog igrača koji se ističe posebno a vazda smo imali nekog, Benko, Duljević, Turković, Škoro, Jajalo, Cimirot itd.
Akademija je u pogonu i akademci igraju, al ne njihovim zaslugama. Ostali smo bez Sadikua, Veladžića, Hadžića, Herića, Rondića, Čatakovića... Momci koji su mogli biti nosioci ekipe, otišli su đaba ili za male pare. Ostanak Pavlovića, Bekića, Hebibovića, Hodžića... Pa slijepac vidi da nisu za ovog kluba, produžuju im se ugovori, likovi koji ne znaju pas najjednostavniji napraviti i dodati do sebe. Plus što imaju taj provincijski fudbalski mentalitet. Pričam sa jednim čovjekom koji je igrao kratko za nas, kaže da nikad nije goru ekipu gledo i još goreg golmana, ekipa bez glave i repa, bez srca i ikakve taktike, volje i želje, koji očito ne znaju šta znači nositi ovaj dres i grb.Najgore od svega što nema vođe u ekipi. Ma kaže lik da bi Sarajevo iz 80-tih ovu Atalantu satralo i da nisu baš nešto posebni, nego sami smo sebe uyebali.
Trebaju sjesti ovi ublehaši u upravi i dobro razmisliti šta i kako dalje, jer onu su direktni krivci za najveći poraz u 72 godine postojanja kluba. Aferim
Akademija je u pogonu i akademci igraju, al ne njihovim zaslugama. Ostali smo bez Sadikua, Veladžića, Hadžića, Herića, Rondića, Čatakovića... Momci koji su mogli biti nosioci ekipe, otišli su đaba ili za male pare. Ostanak Pavlovića, Bekića, Hebibovića, Hodžića... Pa slijepac vidi da nisu za ovog kluba, produžuju im se ugovori, likovi koji ne znaju pas najjednostavniji napraviti i dodati do sebe. Plus što imaju taj provincijski fudbalski mentalitet. Pričam sa jednim čovjekom koji je igrao kratko za nas, kaže da nikad nije goru ekipu gledo i još goreg golmana, ekipa bez glave i repa, bez srca i ikakve taktike, volje i želje, koji očito ne znaju šta znači nositi ovaj dres i grb.Najgore od svega što nema vođe u ekipi. Ma kaže lik da bi Sarajevo iz 80-tih ovu Atalantu satralo i da nisu baš nešto posebni, nego sami smo sebe uyebali.
Trebaju sjesti ovi ublehaši u upravi i dobro razmisliti šta i kako dalje, jer onu su direktni krivci za najveći poraz u 72 godine postojanja kluba. Aferim
Iz usta Emira Hadzica, nije htjela da ispuni uslove koje su prethodno obecali momkuDenchiNL je napisao/la:kako znaš?benko21 je napisao/la:sabrina crkni k.urvo ona je sovsica ispalila
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
@joker90 je u Blagaju. Briga njega za sve. Garant mu Uprava platila putovanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.