NI MILIMETRA!irfo je napisao/la:Imas li obraza miske? Moze li ta ostavka????
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SAMO ARMATURA, SAMO LOPATA!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prije par dana sam pisao da mi nije jasan javni bojkot igrača, time su sebi presudili kod navijača i eto ne prođe ni par dana, a sve se to pokazalo tačnim.
Što se tiče tekme, šta da sa kaže, plave dame nisu same...
Da se ja pitam, rastjerao bih pojedinu bagru od igrača nauštrb rezultata, poslije ovoga svakako možemo halaliti sezonu (ako je neko do sada nije halalio) al' da se jednom za sva vremena klub očisti od ovih sujetnih **** na terenu.
Nek' idu igrati po Gabelama i Stanišićima, i jesu za takve klubove!
Da se ja pitam, rastjerao bih pojedinu bagru od igrača nauštrb rezultata, poslije ovoga svakako možemo halaliti sezonu (ako je neko do sada nije halalio) al' da se jednom za sva vremena klub očisti od ovih sujetnih **** na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Svi do jednog ostavku dat veceras. Sacekat konjusine ispred stadiona. I vama ce kraj ubrzo pa cemo opet bit normalan klub.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije ni počela ja sam je halalio, iskreno. Od prvog dana je bilo jasno da ovo ne ide nigdje, totalno bez vizije i ičega.Raonffa je napisao/la:Prije par dana sam pisao da mi nije jasan javni bojkot igrača, time su sebi presudili kod navijača i eto ne prođe ni par dana, a sve se to pokazalo tačnim.
Bojkotovati i na tribinama, bukvalno 0 posjetioca treba biti na utakmicama, ko ih ba yebe, ljudi plaćaju karte, mrznu se, i ti im još ovo prirediš. Bolje gledat kišu kako pada.
Do nekih boljih dana.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Yebem li vam majku svima
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ljudi sa obrazom i cascu podnesu neopozive ostavke. Ne znamo, iskljucivi smo krivci ili treba jos nahajcati na igrace da mrtva glava padne. Ne pamtim kada su nasi navijaci ganjali nase igrace.
Najgori Sam kad nista nekazem.Zatvori kapije ovo je kraj.Kraj kluba.Gotovo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
E moj Oda, pao si mi u ocima samo zato sto si dosao da spasis guzicu Grande Prasku. Da volis Zelju kako kazes, sad na press
konferenciji reci koliko je sati. Sve mi vidimo i znamo sta se desava, ne mozes nas ni ti ni Grande niti bilo ko praviti budalama.
Neka me neko ispravi, ali mislim da su Zec i Zajmovic veceras promasili 6 zicera?!?!? Ja cu biti objektivan i reci da i nismo tako lose igrali, svih 11 igraca Z08 je stajalo iza lopte, valja probiti taj bunker - i kada konacno uspijes, ova 2 krila promase. Ljudi moji, saberite se malo i razmislite da li iko iole normalan moze ocekivati titulu sa Zecom i Zajmovicem na krilima? Uozbiljite se molim vas. Opet se vracam na Odu, ispao je pi**a jer je izvadio najboljeg igraca Zelje i gurnuo u ovakvu tekmu covjeka koji se tek oporavio od povrede... pa gdje je taj l Veselinovic, gdje su muda da se zamijene oni zbog kojih ne dobijamo utakmice.
Moze reci ko sta hoce, Celo je odigrao dobru tekmu, sve sto smo napravili napravili smo preko njega.
Mozda je vise i besmisleno pisati, ali fino je Slavko rekao da su mu dobedene 3.,4., pa cak i 5. alternative za pozicije u ekipi. U tome je sustina, sto umjesto Zeca je trebao igrati Peco, umjesto X ovih veznjaka Ordagic, umjesto x bekova Jasarevic i da ne nabrajam.
Uprava je direktni krivac za ovu katastrofalnu polusezonu - ne znamjeram ja vide toliko ni ovim igracima, njima je Zeljo vrh u zivotu, njima je odlicno **** se njima - ja zamjeram samo onome koji ih je dove ovdje.
konferenciji reci koliko je sati. Sve mi vidimo i znamo sta se desava, ne mozes nas ni ti ni Grande niti bilo ko praviti budalama.
Neka me neko ispravi, ali mislim da su Zec i Zajmovic veceras promasili 6 zicera?!?!? Ja cu biti objektivan i reci da i nismo tako lose igrali, svih 11 igraca Z08 je stajalo iza lopte, valja probiti taj bunker - i kada konacno uspijes, ova 2 krila promase. Ljudi moji, saberite se malo i razmislite da li iko iole normalan moze ocekivati titulu sa Zecom i Zajmovicem na krilima? Uozbiljite se molim vas. Opet se vracam na Odu, ispao je pi**a jer je izvadio najboljeg igraca Zelje i gurnuo u ovakvu tekmu covjeka koji se tek oporavio od povrede... pa gdje je taj l Veselinovic, gdje su muda da se zamijene oni zbog kojih ne dobijamo utakmice.
Moze reci ko sta hoce, Celo je odigrao dobru tekmu, sve sto smo napravili napravili smo preko njega.
Mozda je vise i besmisleno pisati, ali fino je Slavko rekao da su mu dobedene 3.,4., pa cak i 5. alternative za pozicije u ekipi. U tome je sustina, sto umjesto Zeca je trebao igrati Peco, umjesto X ovih veznjaka Ordagic, umjesto x bekova Jasarevic i da ne nabrajam.
Uprava je direktni krivac za ovu katastrofalnu polusezonu - ne znamjeram ja vide toliko ni ovim igracima, njima je Zeljo vrh u zivotu, njima je odlicno **** se njima - ja zamjeram samo onome koji ih je dove ovdje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Upravo, ovo zahtjeva promjene iz korijena, neće dobro završiti u budućnosti ako se ništa ne poduzme zbog ovog stanja u klubu...plavousrcu je napisao/la:Ljudi sa obrazom i cascu podnesu neopozive ostavke. Ne znamo, iskljucivi smo krivci ili treba jos nahajcati na igrace da mrtva glava padne. Ne pamtim kada su nasi navijaci ganjali nase igrace.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne seri ni ti vise Oda, uvijek ista prica na pressu a konstantno po istom tragu guras
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Baš vala, pao mi je z očima strašno yebali ga oniirfo je napisao/la:Ne seri ni ti vise Oda, uvijek ista prica na pressu a konstantno po istom tragu guras
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Isto i meni, nisam vjerovo da je to uopste moguce da se desi, ali tako je kad je pustio da bude marionetu i da mu misimovic govori ko ce i sta ce igratRokoko87 je napisao/la:Baš vala, pao mi je z očima strašno yebali ga oniirfo je napisao/la:Ne seri ni ti vise Oda, uvijek ista prica na pressu a konstantno po istom tragu guras
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- plavousrcu
- Kontakt:
To je to. Problem je sto neznalice namjerno hajcaju i stavljaju metu na igrace da bi spasili svoje guzice. Ne kuze to mnogi nasi navijaci i zato je sve moguce.Raonffa je napisao/la:Upravo, ovo zahtjeva promjene iz korijena, neće dobro završiti u budućnosti ako se ništa ne poduzme zbog ovog stanja u klubu...plavousrcu je napisao/la:Ljudi sa obrazom i cascu podnesu neopozive ostavke. Ne znamo, iskljucivi smo krivci ili treba jos nahajcati na igrace da mrtva glava padne. Ne pamtim kada su nasi navijaci ganjali nase igrace.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 28 okt 2018, 18:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma nema Odović veze sa ovim, nije on prvi trener kojem se dešavaju ovakve stvari u ekipi Želje, al' je očigledno prvi trener u posljednih par godina za čiji će mandat neke stvari izaći na vidjelo i gdje će se desiti promjene, pa kakve god bile.
Mislim može neko Odoviću zamjeriti što je došao u sve ovo, al' teško je kada čovjek ide srcem u sve to.
Mislim može neko Odoviću zamjeriti što je došao u sve ovo, al' teško je kada čovjek ide srcem u sve to.
Nisam očekivao da će Odović pristati na to da bude megamiksova marioneta, ali vjerujem da ni on to u startu nije znao.
Dobro je što je ovako ispalo i sa navijačima i da je izbjegnut kontakt, jer nam to ne treba, ovo im je svakako jasan znak da neće moći izaći ni na kafu, a to su i zaslužili. Misimović je pogubio sve konce i samo ga Amar u ovom trenutku može spasiti, Oda je svakako već sad nebitan.
Ovo večeras je bila kulminacija vladavine Senada Misimovića u FK Željezničar i eto, pišemo mi to godinama, proglasiše nas neprijateljima, pa neka sad procijene.
Već godinama su nam stvari u temelju loše postavljene i dok se to ne popravi, neće nam valjati niti jedan trener, niti jedan igrač, tražiće se beskonačna opravdanja, a sve se može riješiti jednim potezom...
Senade, dovedi Amara ili napusti klub, svakom drugom opcijom ćeš ispasti još smješniji, ako je to ikako moguće.
Dobro je što je ovako ispalo i sa navijačima i da je izbjegnut kontakt, jer nam to ne treba, ovo im je svakako jasan znak da neće moći izaći ni na kafu, a to su i zaslužili. Misimović je pogubio sve konce i samo ga Amar u ovom trenutku može spasiti, Oda je svakako već sad nebitan.
Ovo večeras je bila kulminacija vladavine Senada Misimovića u FK Željezničar i eto, pišemo mi to godinama, proglasiše nas neprijateljima, pa neka sad procijene.
Već godinama su nam stvari u temelju loše postavljene i dok se to ne popravi, neće nam valjati niti jedan trener, niti jedan igrač, tražiće se beskonačna opravdanja, a sve se može riješiti jednim potezom...
Senade, dovedi Amara ili napusti klub, svakom drugom opcijom ćeš ispasti još smješniji, ako je to ikako moguće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako opet promjena bude samo i isključivo smjena trenera, ja definitivno ne pratim Želju do daljnjeg!
Gledaj ti izjave. Lafo misle da su najpametniji, pa sto ih stavljas yebo ih ti? Sto si pristao na unistavanje klubaaa Odovicuuuuu?
Fakat nam treba krov na istoku.
Just sayin'
poyy
Just sayin'
poyy
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovoj stoki treba zabranit da igraju derbi. Niko im ne treba otici gore, ali ih fakat sacekat ispred ako popuse. Nece imat kud pobjeci.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Kompromis i 34 gosta.