FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 06 sep 2013, 11:36

Nevjerovatno koliko se svi nafuraju protiv Slobode :lol: .

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 06 sep 2013, 13:56

O cemu ti pricas, pa na proslom gostovanju ( prvenstvena tekma) bilo vas je vise nego kad vam dolaze manijaci i hordasi,,, znaci lozimo se svi zajedno sto je i dobro,,, samo nek su tribine pune i dobro navijanje i naravno dobra tekma ,,, valjda je to nama svima u interesu,,, kako god bilo ,po navijanju , premier liga treba ovakvu tekmu jer ih nema bas mnogo pozz i vidimo se u subotu uz dobro raspolozenje od petka ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 sep 2013, 15:22

Ma ok je to ,loziona i ostali fazoni,kantonalni derbi itd..al´ je frajer preofiran na ovom klipu,vidi se da bi gujice dao da dobije Slobodu za vikend :lol: .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 sep 2013, 15:36

Zodiac je napisao/la:Ma ok je to ,loziona i ostali fazoni,kantonalni derbi itd..al´ je frajer preofiran na ovom klipu,vidi se da bi gujice dao da dobije Slobodu za vikend :lol: .
Ukrao si mi zadnje rijeci iz usta :lol: :lol: , Vojvodic se nalozio na derbi pravo, po video prilogu se moze zakljucit, kao sto ti kazes bas je preofiran .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 06 sep 2013, 15:38

Iskreno nisam ja mislio na njega uopste, sad da li on zeli ili ne biti na klupi slobode to je njegova stvar , iskreno ja ga nikad ne bih vratio na klupu radnickog, ali je cinjenica da su trenutni igraci radnickog "zaljubljeni" u njega i da ga respektuju veoma mnogo, za razliku od Crnkica, onda je dobro dosao... nadam se dobroj tekmi u subotu i jos boljem navijanju, u sta ne sumnjam. :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 sep 2013, 22:30

Smajil i Pape k'o od dva brata djeca, obojica imaju neke zamisli koji nikako ne prolaze
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 sep 2013, 23:47

Nema nista od pokretanja postupka u vezi meca Sloboda - Buducnost,jer nema dovoljno dokaza.

Jao vojvode jes se nalozio,ima veliku zelju izgleda da sutra pobijedi na Tusnju .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 sep 2013, 23:55

Sto nebi imao kad je zivkao neke od navijca trazio povratak u Slobodu, pa mu nije upalilo...treba da se lozi neka se lozi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 sep 2013, 10:16

Imal neko informaciju gdje cemo danas bit smjesteni, ja predpostavljam D tribina.

A bilo bi lijepo da nas puste na sjever, 'ebo tu kaznu od 200-300 km kolko se placala. Mislim da ovako samo moze doc do ruznih scena na tribinama a i nije to to.

O utakmici se ne prica bas toliko, jer su svi bili nafurani na repku, bojim se da nas danas nece bit ni pola ko u prosloj prvenstvenoj protiv Radnickog, nadam se da grijesim.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 sep 2013, 11:02

klasik je napisao/la: O utakmici se ne prica bas toliko, jer su svi bili nafurani na repku, bojim se da nas danas nece bit ni pola ko u prosloj prvenstvenoj protiv Radnickog, nadam se da grijesim.
Ja kontao samo kod nas ovako stanje :mrgreen: možda su pomalo zaboravili na tekme radi repke, al vidjeti ćemo. Ko je do sad dolazio i sad će ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 sep 2013, 11:33

Benjo_AFC86 je napisao/la:
klasik je napisao/la: O utakmici se ne prica bas toliko, jer su svi bili nafurani na repku, bojim se da nas danas nece bit ni pola ko u prosloj prvenstvenoj protiv Radnickog, nadam se da grijesim.
Ja kontao samo kod nas ovako stanje :mrgreen: možda su pomalo zaboravili na tekme radi repke, al vidjeti ćemo. Ko je do sad dolazio i sad će ;)
Ko se zaželio dobrog fudbala doći će danas :P

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2013, 12:56

Raja, u koliko se igra?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 sep 2013, 12:56

Omerbavarac je napisao/la:Raja, u koliko se igra?
u 16:00

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 sep 2013, 18:23

Nova 3 boda 8-) . Skok igra na nivou :)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 sep 2013, 18:24

Pravi derbi ce biti slijedeca utakmica :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 sep 2013, 18:29

Sad Jedinstvo u gostima,pa nam dolazi Bratstvo .. moja zelja 4 boda iz ova dva meca..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 07 sep 2013, 18:53

Lijepo popunjen stadion, igraci oba tima nabrijani. Sloboda je trebala poso zavrsit u prvo poluvremenu, al golman Radnickog sta je dva put izvadio svaka cast. Pocetak drugog poluvremena Sloboda bolja daje drugi go, u međuvremenu Cejvan dobiva crveni kod Radnickog, i kad se je ocekivalo da Sloboda u stilu zavrsi utakmicu, nasi su stali. Onda se Lukavcani zainatili dadose go iz prekida, i onda umjesto da krenemo da zavrsimo tekmu Radnicki kreno po remi., neshvatljivo povlacenje, sreca pa u 90 ne primismo go nakon prekida Joge sam ko duh u šesnest, al eto malo losi centarsut i Sloboda dođe do pobjede. Cestitka momcima zasluzeno su slavili, al onaj pad zadnjih 20 minuta ne smije im se ponovit. Cestitka i Radnickom dosli su po bodove, vidno napaljeni Vojvoda ih je dobro motiviso. Navijaci i jedni i drugi dobri, sve u svemu utakmica je opravdala epitet derbija. Hvala momcima na jos jednoj pobjedi, sledeca tekma Bihac

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 07 sep 2013, 19:06

Utakmica za nas pokazala kako su teške ove utakmice u koje ulaziš kao favorit, bolji si, spremniji si, ali uptravo zbog toga imaš imperativ pobjede.
Tekma sjajno iskontrolisana do neke 70.min! Jedinu šansu Radničkom smo mi pokloniji tj.golan koji je opet bio najslabija karika. Golman Radničkog s druge strane briljirao,skinuo ni on ne zna kako zicer Mujkiću kod 2-0 i onda danas izuzetno loši sudac svirne nepostojeći prekršaj iz kojeg primiš gol. Neko sa strane će reći kako je sudac bio naklonjen, možda i jeste u stituacijama jest-nije, ali direktno iz greške njegove primiš gol i hebo to onda.
Mirza Čejvan sasvim zasluženo dobio crveni; tko je pratio pažljivije 1.poluvrijeme lakat mu je bio non stop u zraku tražeći glavu suparnika, a kod crvenog poslije starta s leža namjerno nagazi i to pred samim sucem.

Mislim da bi tekma bila privedena kraju mnogo mirnije da smo ostali egal jer su se naši evidentno opustili i u ovakvim utakmicama jedan detalj zna preokrenuti epilog.
Posjeta odlična, Fukare i Siuxi također, plus za Fukare zbog nepaljenja baklji.

Idemo u Bihać opušteno pa da vidimo
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 sep 2013, 19:10

dobro popunjene tribine, nadam se i dobra zarada klubu...
borbena, teska tekma, Lukavcani se postavili fizicki jako i agresivno. Ni jedna ekipa nema nekog kvaliteta da igra lopte pa se mogla i ocekivat fizicki nabijena utakmica gdje je najmanje igre bilo.
U prvom poluvremenu mi dobri, Lugavic opet cuda pravio. U drugom poluvremenu isto lijepo poceli, na vrijeme go , crveni za Radnicki i onda neshvatljiv pad. Kao da smo mi dobili crveni, mislili tekma vec gotova. Primljen glup go i eto nervoze.
Opet nemamo neke igre, samo prekidi rade i ovako nesto individualno. Bice tesko jace i ozbiljnije ekipe pobijedit tako jer Radnik je danas imao samo motivaciju, a kvalitetom su gori od nas. Golman takodjer opet ne ulijeva sampouzdanje..

sto se tice naredne tekme u Bihacu, zatvorit se i na kontre, pustit gore Mirnesa, Mujku i Efendica i sta bog da. Bio bih prezadovoljan bodom ako to vec nije prije dogovoreno sta :D i onda teska utakmica protiv Bratstva koje igra lopte i stvarno ce biti tesko protiv njih..uglavnom potvrduje se sto vec znamo, dobit sve kuci, u gostima sta uradimo i na zimu trazit pojacanja u liku kreativnog veznog i jednog poluspica umjesto Musica i Mehidica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 07 sep 2013, 19:20

harry_90 je napisao/la:Sad Jedinstvo u gostima,pa nam dolazi Bratstvo .. moja zelja 4 boda iz ova dva meca..
pa tako nesto ce i biti...
Jedinstvo -Sloboda 0:1
Sloboda - Bratstvo 1:1
ili samo 3 boda...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.