AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

insider
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la insider » 27 nov 2010, 18:48

Ovo mi se dopada!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 27 nov 2010, 18:50

-Prelijepa akcija Ibra-Robinho.... odlicna igra Milana, Sampdoria u 1.pluvremenu bezopasna... svaka cast Thiago Silva sve je presjekao moguce situacije....Boateng igracina svaka mu cast.... Bravoo Robinho !!
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 27 nov 2010, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2010, 18:50

najbolje poluvrijeme milana u sezoni, rezultat je preslab prema šansama, prije gola 5 parada imao curci, dvaput skida šuteve robinju po jednom ibri kpb i sedorfu, akcija za gol predobra dupli robinja i ibre,
ono što sam i govorio sampa kao da gostuje igra isto rukomet odbranu svi se poredali ispred gola pazzini sam naprijed i čim neko uzme loptu napuca je napred bez da gleda pa šta bog da
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2010, 19:28

Rekoh vam za Pacinija, niko kao on ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 27 nov 2010, 19:31

ma hajd mozete biti zadovoljni i 1:1 :P

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 nov 2010, 19:58

često se tako kaže al sampa iz bukvalno prvog šuta u gol izjednačila, imala poslije još 1 priliku samo, sedorf sam pred golmanom i mlako šutira. da je juče neko rekao da će biti 1-1 bez ozljeda i bez kartona bilo bi skroz ok, ali ovako kad budeš puno bolji a ne pobjediš ipak je neuspjeh.
sve mi je jasno ali primiš gol u 59. protivnik napravi izmjene, igrači ti skroz iskube snagu ali ti i dalje ne mjenjaš ništa, već u sudijskom vremenu tek ubacuješ svježe ronaldinja i flaminija umjesto tada već skoro mrtvih boatenga i sedorfa, a i ribinjo je od 70. jedva trčao.
s ovom utakmicom je završila ta serija teških utakmica, sad idu 3 relativno lakše, treba dobiti ov e 2 u ligi a uz to još pokušati odmoriti kojeg igrača.
danas ibra osim asistencije nije bog zna kakvu utakmicu odigrao

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2010, 20:16

Fakat, samo je Pozzi kasnije imao priliku glavom. Dakle, Sampa osim Pazzinijeva gola nije ništa napravila. Šteta što Seedorf ono nije pogodio, a imao je i Robinho par dobrih prigoda, pa ono u92. minuti kada je Ibra zakasnio malo itd...

No, dobar bod, ostajemo na prvom mjestu i čekamo (novi) kiks gradskog rivala i rimskih djevojčica. :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 28 nov 2010, 01:25

kupio sam novi ibrin dres original super je :)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 nov 2010, 19:55

nek si ti njega kupio, pusti provokacije.
inače milan nije puno izgubio s nerješenom sinoć, prvi pratioc isto 1-1 igro, drugi izgubio.
kao što sam prije utakmice rekao dva meča prije ovoga milan je gubio u gostima kod sampe, tako da je ovo čak i neki napredak :lol: , a po meni nije kiks, bilo ko da uzme bod kod njih je dobar rez, iako je milan sinoć bio daleko dleko bolji protivnik.
ove sezone milan jako dobar, jedini kiks po meni je sramotan poraz od cesene 2-0 u drugom kolu(milanu uzeli 3 a u ostalih 13 kola samo 9 bodova :roll: ), ostalo sve manje više korektno, nemoguće je svaku pobjediti, a što je najvažnije odigrane su već tekme sa svima iz vrha osim s romom koja dolazi na san siro za 3 kola, napokon malo lakši raspored ide.

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 28 nov 2010, 20:56

tony-mortale je napisao/la:nek si ti njega kupio, pusti provokacije.
inače milan nije puno izgubio s nerješenom sinoć, prvi pratioc isto 1-1 igro, drugi izgubio.
kao što sam prije utakmice rekao dva meča prije ovoga milan je gubio u gostima kod sampe, tako da je ovo čak i neki napredak :lol: , a po meni nije kiks, bilo ko da uzme bod kod njih je dobar rez, iako je milan sinoć bio daleko dleko bolji protivnik.
ove sezone milan jako dobar, jedini kiks po meni je sramotan poraz od cesene 2-0 u drugom kolu(milanu uzeli 3 a u ostalih 13 kola samo 9 bodova :roll: ), ostalo sve manje više korektno, nemoguće je svaku pobjediti, a što je najvažnije odigrane su već tekme sa svima iz vrha osim s romom koja dolazi na san siro za 3 kola, napokon malo lakši raspored ide.
ma upravu si tony to je samo ljubomnora mi imamo ibrakadabru a oni nemaju :) a nisam gledao mec protiv samde al citam da nismo lose odigrali a gol robinha nije lose opet ibro asistiro pa on ili asistencija ili gol

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 29 nov 2010, 17:53

BENFICA SPREMNA DA PUSTI LUIZA I COENTRAO-a VEĆ U JANUARU !!!
Čitam na milannews.it da je Benfica spremna pustiti oba svoja dragulja već u Januaru s obzirom da nisu prošli dalje u Ligi Prvaka, David Luiz je Milanova primarna januarska meta, s obzirom da je i Manchester zainteresovan za njega biće gusto, ali naravno Galliani se pouzda u Giganta Rui-a Costu 8-) koji bi bio blaži prema Milanu što se tiče cijene i angažovanja ovog igrača.David Luiz (24) je takodje izjavio da bi volio igrati i u klubu u tandemu sa Thiago Silvom (26)... Njih dvojica su budućnost Brazilske odbrane i već sada su Odlični igrači ...
Što se tiče Coentrao-a, takodje smo i za njega zainteresovani, ali sada nam je više potreban Luiz jer je Legenda ovoga kluba Nesta ostario i pakuje kofere za penziju ... Najvjerovatnije je da će sada u januaru doći David Luiz, a Coentrao ili eventualno neki drugi bek na ljeto ... takođe se spominje da bi Oddo mogao u Marseille, i Mario Yepes u Cesenu
David Luiz i Fabio Coentrao ... Čekamo vas ! 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 nov 2010, 03:12

Coentrao je igracina,a sto se tice Davida Luiza,meni licno precjenjen igrac,ima sigurno puno boljih opcija za Milan na poziciji stopera..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 30 nov 2010, 11:02

Dylan Dog je napisao/la:Coentrao je igracina,a sto se tice Davida Luiza,meni licno precjenjen igrac,ima sigurno puno boljih opcija za Milan na poziciji stopera..
nisam dovoljno puta gledao davida luiza da bi imao neko mišljenje o njegovim igračkim kvalitetima, ali vidim da menezes zove stalno luiza i da mu igra u prvom timu, znači vjerovatno je najperspektivniji stoper od svih brazilaca(a ima ih vjerovatno u hiljadama) što je samo po sebi dovoljna referenca u svijetu fudbala,
coentrao je zmaj igra i beka i krilo, ima brzinu, centaršut, šut, jednostavno kompletan igrač od njega je od sličnih igrača trenutno možda samo gareth bale bolji, li traže ga svi mogući evropski klubovi i vjerovatno će i cijena biti neka nerealno visoka, teško da će milan moći dovesti oba, ako i jedan dođe dobro je

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 dec 2010, 15:08

Ibra: 'Najbolji sam na svetu'
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/i ... svetu.html

Milan ne odustaje od Kake
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/m ... -kake.html

Robinho: 'U Milanu vlada brazilski duh, ostaću ovde bar deset godina'
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/r ... i-duh.html

slika slika

slika " Biće' Milan Opet Šampion, Opet Šampion ... "

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 dec 2010, 15:26

Ibra jarane popushi ga lagano ... čuj najbolji na svijetu, ajj jbt koji pacijent
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 dec 2010, 16:05

L'Avvocato je napisao/la:Ibra jarane popushi ga lagano ... čuj najbolji na svijetu, ajj jbt koji pacijent
al' baš je Arognantan cc šta reče i osta' živ haha ccc
al' jbg mi nemamo boljeg on je za nas Vrh ! :roll:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 dec 2010, 17:51

Jeste umisljana seljachina ovaj Ibro, zato je i dobio nogu u nasem klubu, a vjerujem i da bi u Real rado zapucao za dobar ugovor. Ja bi tako nesto i volio, ako bi Ibra recimo sledece ljeto prelazio u Real ili City, prodavala bi ga Barcelona i uzela velike pare.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 dec 2010, 17:59

Romariooo je napisao/la:Jeste umisljana seljachina ovaj Ibro, zato je i dobio nogu u nasem klubu, a vjerujem i da bi u Real rado zapucao za dobar ugovor. Ja bi tako nesto i volio, ako bi Ibra recimo sledece ljeto prelazio u Real ili City, prodavala bi ga Barcelona i uzela velike pare.
šta ti pričaš??
kakva barsa kakvi bakrači, milan ako da sljedeću ratu barsi(a nema razloga da neda) ibra ostaje, znači barsa s njim i njegovom prodajom nema ništa.
druga stvar to uje čovjek kojeg si lani slavio kao boga i spasioca kad je sam pobjedio reala u el clasicu a sa pljuješ fino.
treće on je lani iza mesija drugi strijelac barse, a čak u drugom dijelu sezone nije bio standardan i često je ulazio s klupe plus bio nekoliko kola ozljeđen(baš me interesuje hoće li nova devetka biti bolja? i ti i ja znamo da neće :D .
barsa je popušila velike pare na njemu, zaraditi nikako ne može

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 dec 2010, 18:07

tony-mortale je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Jeste umisljana seljachina ovaj Ibro, zato je i dobio nogu u nasem klubu, a vjerujem i da bi u Real rado zapucao za dobar ugovor. Ja bi tako nesto i volio, ako bi Ibra recimo sledece ljeto prelazio u Real ili City, prodavala bi ga Barcelona i uzela velike pare.
šta ti pričaš??
kakva barsa kakvi bakrači, milan ako da sljedeću ratu barsi(a nema razloga da neda) ibra ostaje, znači barsa s njim i njegovom prodajom nema ništa.
druga stvar to uje čovjek kojeg si lani slavio kao boga i spasioca kad je sam pobjedio reala u el clasicu a sa pljuješ fino.
treće on je lani iza mesija drugi strijelac barse, a čak u drugom dijelu sezone nije bio standardan i često je ulazio s klupe plus bio nekoliko kola ozljeđen(baš me interesuje hoće li nova devetka biti bolja? i ti i ja znamo da neće :D .
barsa je popušila velike pare na njemu, zaraditi nikako ne može
Nikad u njegove igracke kvalitete nisam sumnjao, govorim da je seljachina, sto je duhovno stanje.

Ja koliko znam, ona je na posudbi u Milanu, koji ga na kraju sezone moze otkupiti za 25 miliona, takav je dogovor postignut, sto znaci da je on i dalje igrac u vlasnistvu Barcelone. Ako ga na kraju sezone Milan otkupi, onda ce biti vas, ali ga ne mozete odmah prodati jer to pravila ne dozvoljavaju. Ukoliko ga Milan ne otkupi na kraju sezone on se moze vratiti i nastaviti igrati za Barccu (sto nikad nece), ili ga Barca moze prodati nekom trecem klubu po uvjetima kakvim zeli. Dakle, bude li Ibra negdje odlazio iz Milana sledeceg ljeta, moze ga jedino Barca prodati. Ne znam za te rate, mislim da Milan nije Barci platio nista, nego da ce to tek uraditi na kraju sezone.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 01 dec 2010, 18:08

Barca ga nije posudila sa opcijom otkupa,nego sa obaveznim otkupom na kraju sezone,tako da fakticki Barca i nema nista s njim...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.