FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Postao interesantan mmogima? Na koga li je mislio? Ako je zbog Najdrazeg otisao jos bolje. Ako bi dosao onda bi vrlo moguce poginuo da ga vrati. Ima rjesenja, nije Zeljo Misimovic. Nije Zeljo ni Najdrazi a ne ovaj ublehas kako nam se pokusava predstaviti.
- MocMahale444
Nije Zeljo ni Amar a vala ni Misimovic. To su mnogi zaboravili.
Hvala za titule, isto hvala za stadion.
Ovaj ode na odmor zasluzeni ali vec dugo vremena, ovaj drugi radi solidno svaka cast ali titula nema.
**** pekinezeri ce uzeti titulu a lazni mostarci uzimaju vec duze vremena.
Lopovski jeste ali ko te pita, gledaj Dinama.
Hvala za titule, isto hvala za stadion.
Ovaj ode na odmor zasluzeni ali vec dugo vremena, ovaj drugi radi solidno svaka cast ali titula nema.
**** pekinezeri ce uzeti titulu a lazni mostarci uzimaju vec duze vremena.
Lopovski jeste ali ko te pita, gledaj Dinama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma neće Miske podnijeti ostavku sigurno, dok još uvijek ima podršku većeg dijela navijača, sumnjam da će se odlučiti na taj korak. Tek ako se javno počne prozivati uprava na tekmama, e onda možda bude nekih promjena, a do tada čisto sumnjam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
To je to.Raonffa je napisao/la:Ma neće Miske podnijeti ostavku sigurno, dok još uvijek ima podršku većeg dijela navijača, sumnjam da će se odlučiti na taj korak. Tek ako se javno počne prozivati uprava na tekmama, e onda možda bude nekih promjena, a do tada čisto sumnjam.
Ne znam bas da ima podrsku veceg dijela navijaca, posjeta je dovoljan pokazatelj, protiv Tuzle ce biti hiljadu ljudi na tribinamaRaonffa je napisao/la:Ma neće Miske podnijeti ostavku sigurno, dok još uvijek ima podršku većeg dijela navijača, sumnjam da će se odlučiti na taj korak. Tek ako se javno počne prozivati uprava na tekmama, e onda možda bude nekih promjena, a do tada čisto sumnjam.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Podrska kopni jer sve vise ljudi pocinju shvatati da se radi o klasicnom ublehasu. Sto Irfo rece najbolji pokazatelj podrske jeste posjeta. Fino je to na pocetku bilo, kupili smo prasak za pecivo, prodali ulaznica toliko, supendovali ovoliko. Pusi to odredjeno vrijeme, ali u ovoj kukuruznoj ligi ako uz sva novcana izdvajanja ne mozes osvojiti titulu i napraviti dobru ekipu onda si neznalica sa velikim n.
- invincible1921
- Kontakt:
Jelde ako ode Misimovic ugasi se zeljo, ako ne pobjedi SDA propade BiH...daj molim te postedi me.MocMahale444 je napisao/la:Koga dovesti u novu upravu?irfo je napisao/la:-8 i poraz u derbiju i nikakve ostavke u opticaju...
Nemoj samo siguran sam da bi neko vodio bolje. Daj ime
Nek dodje ko god hoce , nek bude los nema veze dovest cemo novog i tako dok ne dodje neko ko zna sta i kako. Miske je predugo i uradio je premalo...sto nas dovodi do zakljucka da nece nikad ni uradit.
=\_1921_/=
Opusteno momci, cim ode miske ulazim u klub ja sa svojim pajdasima
izvuci cemo svaku marku iz kluba
izvuci cemo svaku marku iz kluba
Nema niko bolji od Misketa, samo Miske moze voditi Zelju, ako Miske ne vodi Zelju, Zeljo ce propasti i nece vise postojati! Tako da Miske treba da vjecno vlada a mi samo da klimamo glavom na ovo maestralno vodjenje, u suprotnom propascemo, vratice se Violina.MocMahale444 je napisao/la:Koga dovesti u novu upravu?irfo je napisao/la:-8 i poraz u derbiju i nikakve ostavke u opticaju...
Nemoj samo siguran sam da bi neko vodio bolje. Daj ime
Veceg dijela navijaca? Mislis na navijace sa **** foruma? Kojeg veceg dijela navijaca, ne bi ti bilo lose da malo odes medju obicne navijace npr. juce na zapadu pa da cujes koliko je veci dio navijaca uz njega. Klasicna ubleha Misketovih botova, koji normalan navijac Zelje osim placenog bota ce dati podrsku ovoj nesposobnoj upravi? Placeni botovi se ne pikaju oni bi i poslije jos pet ovakvih godina i dalje bili uz gospodina Milimetra i njegove procedure za neuspjeh.Raonffa je napisao/la:Ma neće Miske podnijeti ostavku sigurno, dok još uvijek ima podršku većeg dijela navijača, sumnjam da će se odlučiti na taj korak. Tek ako se javno počne prozivati uprava na tekmama, e onda možda bude nekih promjena, a do tada čisto sumnjam.
Naravno da se javno na jugu nece prozivati, pa oni krimosi su svi potkupljeni, kao da su oni bitan faktor, krenuli da biju fol igrace da ulijecu, prebili bi ih igraci vise ih je bilo
Na sjeveru su neki likovi skandirali uprava napolje protiv Zvijezde kad se završio meč. 
Reklo bi se pocelo jebraco je napisao/la:Na sjeveru su neki likovi skandirali uprava napolje protiv Zvijezde kad se završio meč.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lik je notorni ublehas, gledao sam bas nedavno onaj pres o juznoj tribini, kakav lopov kmeci kao mi imamo 30% za tribinu pozivamo partnere da ucestvuju i daju ostatak sto u prevodu znaci kmecimo da nam sa strane neko plati najveci dio za tribinu i po vec oporavnom receptu istoka i terena kada se to desi preuzecemo mi sve zasluge i nasi botovi ce to da reklamiraju kao da smo mi tribinu napravili i sve izfinansirali a ustvari ce to uraditi navijaci uz veliku pomoc drzave (opstina, grad, kanton) saveza i uefeplavousrcu je napisao/la:Podrska kopni jer sve vise ljudi pocinju shvatati da se radi o klasicnom ublehasu. Sto Irfo rece najbolji pokazatelj podrske jeste posjeta. Fino je to na pocetku bilo, kupili smo prasak za pecivo, prodali ulaznica toliko, supendovali ovoliko. Pusi to odredjeno vrijeme, ali u ovoj kukuruznoj ligi ako uz sva novcana izdvajanja ne mozes osvojiti titulu i napraviti dobru ekipu onda si neznalica sa velikim n.
LjoZee je napisao/la:Reklo bi se pocelo jebraco je napisao/la:Na sjeveru su neki likovi skandirali uprava napolje protiv Zvijezde kad se završio meč.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma nije sve tako crno i bijelo, ima miske i pozitivnih stvari bruku, ali nazalost ovi konstantni neuspjesi na sportskom planu su razlog zbog kojeg mora napustiti klub, iskoristio je i drugi i trecu i cetvrtu i petu sansu i svaku prokocko.
Mogla je ova Mladost izdrzati da makar 3 odemo na pauzu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- invincible1921
- Kontakt:
Ma najgore je sto se pokazo tako da imam osjecaj da mu se da 10 godina on ne bi nista napravio opet....irfo je napisao/la:Ma nije sve tako crno i bijelo, ima miske i pozitivnih stvari bruku, ali nazalost ovi konstantni neuspjesi na sportskom planu su razlog zbog kojeg mora napustiti klub, iskoristio je i drugi i trecu i cetvrtu i petu sansu i svaku prokocko.
Hvala za pozitivne, al sto je puno puno je.
=\_1921_/=
- MocMahale444
Vi ste meni dosadni, ovi sto me citiraju s glupostima naravno.