Da ne bih ja koristio bonske ovlasti moderatora
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Muhu ne smije niko da dira!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Slabo prate igruirfo je napisao/la:Muhu ne smije niko da dira!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ne zaboravi projekat juga koji je gotov, i kad dodju g.o.v.n.a do vrata, to će se izvući iz šteka kao as iz rukava.Osim13 je napisao/la:Ja hoću prezentaciju o sportskom segmentu i planu sa te strane, dosta mi je više armature i mješalice.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Zato treba tražiti pitati, ok svaka čast za stadion, al drugovi šta ćemo sa igrom?grbavicka1921 je napisao/la:Ne zaboravi projekat juga koji je gotov, i kad dodju g.o.v.n.a do vrata, to će se izvući kao as iz rukava.Osim13 je napisao/la:Ja hoću prezentaciju o sportskom segmentu i planu sa te strane, dosta mi je više armature i mješalice.
Ako treba neka ohanu malo sa armaturom, može jug sačekati al ponos ne.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
nekadafanatik
- Kontakt:
Jel moguce da je potreban motivacioni govor za mec sa Sarajevom?! E da mi je to neko pricao, ne bih mu vjerovao....Doduse, kada imas legiju stranaca koji i ne znaju sta je to mec sa pitarima - onda je i to moguce. Zato sam i rekao da sam samo kod dva covjeka na Kosevu vidio onaj psiholoski trans kakv trebaju imati svi igraci. Kod ovog malog halfa sto je usao i kod beka Stevanovica. Njima je bas bilo krivo sto se gubi i to se vidjelo na kilometre. E to nam treba! To!...I dalje vidim da ljudi samo pricaju o tituli.. A ja govorim o sistemu.. Ne kontam zasto je bitno uzeti titulu po svaku cijenu? Eto Zrinjski ih uzima u zadnje vrijeme, ali ja buducnost tog kluba ne vidim, a pogotovo nemaju perspektivu kakvu ima Zeljeznicar...Mozda bi trebalo bar pet hiljada ljudi za pocetak da dođe na Grbavicu u subotu. Zasto to nije moguce, ako se navija za klub od srca?
Koga mozes dovesti?Amara ne moze dovest dinamo zagreb kakve on uslove ima a ne neki misimovic.Zeljo92 je napisao/la:Oni bi Borisa Pavica doveli umjesto Ode legende kluba jer eto moze NAPREDOVATI, dok je najbolji trener u BiH Amar Osim bez posla a mozes ga dovesti. Kontam da ne pise uprava onakve nebuloze, cisto da nam smanje ocekivanja za iducu sezonu, a klub su nam ionako srozali. Ljepota!
23
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba sazvati vanrednu Skupstinu sa jednom tackom dnevnog reda povjerenje rukovodstvu. Ako dobiju povjerenje od clanova najveceg tijela kluba neka nastave po ustaljenim procedurama a mi na tribine i podrsku dati. Ublehas nema morala da podnese ostavku i ovo radi mira u kuci treba napraviti.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 05 nov 2018, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ćemo opet nekog trenerskog polovnjaka dovoditi, nemoj matereti ni tjerati Odu. Isto tako sam mislio i za Adžema kad se diskutovalo da li da ostane ili ne, na kraju su naše slutnje bile opravdane i doveli su polovnjaka Krčmara.
Upravo to, ili konkretan upgrade ili ništa. Bukvalno besmislene stvari se rade.braco je napisao/la:Ako ćemo opet nekog trenerskog polovnjaka dovoditi, nemoj matereti ni tjerati Odu. Isto tako sam mislio i za Adžema kad se diskutovalo da li da ostane ili ne, na kraju su naše slutnje bile opravdane i doveli su polovnjaka Krčmara.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Amar bi sutra dosao da bude trener, ali sta treba da odgovara fudbalskoj neznalici? Ima covjek pametnijih poslova, nece sebi dopustit da mu jedan miske odredjuje ko ce i sta igrat.GOAT je napisao/la:Koga mozes dovesti?Amara ne moze dovest dinamo zagreb kakve on uslove ima a ne neki misimovic.Zeljo92 je napisao/la:Oni bi Borisa Pavica doveli umjesto Ode legende kluba jer eto moze NAPREDOVATI, dok je najbolji trener u BiH Amar Osim bez posla a mozes ga dovesti. Kontam da ne pise uprava onakve nebuloze, cisto da nam smanje ocekivanja za iducu sezonu, a klub su nam ionako srozali. Ljepota!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dosao bi Osim sutra, samo mu ne pada na pamet da polaze racune slagiranom Duvnjaku i kurvi Melisi. Nemojte biti smijesni, sta njega ima o fudbalu uciti poduzetnik.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pa Miske licno,glavom i bradom sa ostatkom struktura je birao ovaj saziv skupstine,ono malo mjesta su popunili zasluzni gradjani,bivsi predsjednici,i par navijaca!plavousrcu je napisao/la:Treba sazvati vanrednu Skupstinu sa jednom tackom dnevnog reda povjerenje rukovodstvu. Ako dobiju povjerenje od clanova najveceg tijela kluba neka nastave po ustaljenim procedurama a mi na tribine i podrsku dati. Ublehas nema morala da podnese ostavku i ovo radi mira u kuci treba napraviti.
Nekad je ovde pisao forumas FKZ1921 i znao je puno o ovim (ne)zakonskim procedurama.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema veze. Bilo je 95 posto koja je klimala glavom i na ublehe o Jervasu a sad ih je 80 posto koji ublehasu ne vjeruju nista. Ako u Skupstini misle da je ovo put kojim treba ici Zeljo neka bude tako. Vrijeme je najbolji sudac.UBIPITAR je napisao/la:Pa Miske licno,glavom i bradom sa ostatkom struktura je birao ovaj saziv skupstine,ono malo mjesta su popunili zasluzni gradjani,bivsi predsjednici,i par navijaca!plavousrcu je napisao/la:Treba sazvati vanrednu Skupstinu sa jednom tackom dnevnog reda povjerenje rukovodstvu. Ako dobiju povjerenje od clanova najveceg tijela kluba neka nastave po ustaljenim procedurama a mi na tribine i podrsku dati. Ublehas nema morala da podnese ostavku i ovo radi mira u kuci treba napraviti.
Nekad je ovde pisao forumas FKZ1921 i znao je puno o ovim (ne)zakonskim procedurama.
Ne daj im da ulaze u birtiju sa teškim temamaMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima![]()
Pratim te brate i djaba trosis rijeci, stipu ih![]()
Registrovalo se par acc i pisu gluposti.
Ako nema 1000 postova na temi, nemoj pricati s njima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko je Melisa?kerimatomic1921 je napisao/la:Dosao bi Osim sutra, samo mu ne pada na pamet da polaze racune slagiranom Duvnjaku i kurvi Melisi. Nemojte biti smijesni, sta njega ima o fudbalu uciti poduzetnik.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Pita se nesto i AO jbg...Raonffa je napisao/la:Ne bih baš rekao, ne znam da je neko tražio suspenziju za Blagojevića poslije Zvijezde, siguran sam da su navijači bili više kivni na Zeca npr. A druga stvar, da uprava tako lako ispunjava želje navijača, onda bi AO davno sjedio na klupi Željeinvincible1921 je napisao/la:Kao sto rekoh...uprava samo radi sve sto navijaci traze da se ne bi njih prozivalo. Navijaci ne mogu i ne smiju da odlucuju...to vodi u propastRaonffa je napisao/la:Ne možeš ti ni navijačima ugoditi, eto taj Blagojević, u četiri od pet odigranih utakmica raja sere po njemu, prodaje lopte, griješi u pasovima, ne otvara prostor, ne valja, nikad mi nećemo titule osvojiti dok je on glavni veznjak... Sad ga suspenduju, odjednom naš vezni red ne postoji bez Blagojevića i mi bez njega jednostavno ne možemo.
Prvo mi kao navijači nismo dosljedni nekim stvarima, a onda vala i uprava koja malo suspenduje igrače, pa ih opet malo vraća i sve tako u krug, a nikakvi se konkretni potezi ne prave.
=\_1921_/=
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne bih baratao ovakvim jezikom. Nije fino prema zeni sve da i jeste rospija.kerimatomic1921 je napisao/la:Dosao bi Osim sutra, samo mu ne pada na pamet da polaze racune slagiranom Duvnjaku i kurvi Melisi. Nemojte biti smijesni, sta njega ima o fudbalu uciti poduzetnik.
Pa pita se sigurno, al' ne znam da je nešto Miske pokušavao da ga angažuje kao trenera, a siguran sam da bi to htjela većina navijača.invincible1921 je napisao/la:
Pita se nesto i AO jbg...
- MocMahale444
U birtiji smo svi nasi, nema glupiranja kao ovdjeRaonffa je napisao/la:Ne daj im da ulaze u birtiju sa teškim temamaMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joj što ne mogu preseravanja, da ih hoće neko mlatiti onda bih mlatio gdje ih sretne u gradu, nećeš dolaziti na trening da se obračunavaš sa njima![]()
Pratim te brate i djaba trosis rijeci, stipu ih![]()
Registrovalo se par acc i pisu gluposti.
Ako nema 1000 postova na temi, nemoj pricati s njima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- invincible1921
- Kontakt:
Pa nece nikad doc da mu miske rukovodi sta ce i kako ce...kao drugo misketovi botovi su dobro pljunuli na amara, a bgm nemali broj i "navijaca"...nece Amar nikad doc dok je ove garniture uprave.Raonffa je napisao/la:Pa pita se sigurno, al' ne znam da je nešto Miske pokušavao da ga angažuje kao trenera, a siguran sam da bi to htjela većina navijača.invincible1921 je napisao/la:
Pita se nesto i AO jbg...
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Cwirek, kosuljaplava, NerminFatic, Orvel i 56 gostiju.