Ako se plasirate u Europu, mogu li se prva tri pretkola igrati na Tusnju ili bi morali igrati u Zenici ili Sarajevu?Beduin je napisao/la:Zato se i salim da smo cak 2 kola bili prvaci, jer su neki forumasi toliko se nabrijali na 1. mjesto i titulu kao da smo van konkurencije. A ustvari do kraja jos toliko oscilacija ce biti kod svih nas. Ja kao navijac zeljno cekam izlet u Evropu, sto sa materijalne situacije, sto zbog ugleda kluba i licnih emocija koje gajim od malih nogu, tako da covjeka nekad uhvati ta bojazan od borbe za titulu ili Evrope, obzirom da jos nemamo izgradjen taj pobjednicki mentalitet i snagu borbe sa pritiskom, ali smo na dobrom putu da stasamo kao klub i ekipa.jurisicduska je napisao/la:Sloboda je konstantna i dobra. Ja nisam čuo da je neki vaš funkcioner izjavio da vam je titula cilj. Ja mislim da je ipak to Europa a konstantno ste na tim pozicijama od kako je počelo. Tako da bi i vi to trebali prihvatiti ko maksimum pa slijedeće godine napasti oba fronta i tako krenuti. Čujem i za pojačanja na polusezoni da bi mogla biti dobra, bolje da vrebate iz prikrajka tako ste najopasniji. Tako je možda i osvojite. Prvo mjesto nosi pritisak a vi ko klub još niste na tom nivou. Redom, prvo Europa, pa trofej, pa titula. Ako se slažemo.Beduin je napisao/la:Barca, grupna faza, jasni ciljevi Uprave kluba, Mladost i Rudar... ludilooo
A hajde, i Sloboda je bila prvak 2 kola zaredom.
To si tacno rekao, sve dok Uprava jasno ne postavi cilj titulu PL, tako ce lakse biti i igrati i lakse ce nam pasti los rezultat i pad u igri. Ali vremenom taj cilj ce se morati postaviti, ako se nastavi ulagati u Slobodu, jer valjda se fudbal i igra zbog titula i prestiza.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk