FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U 56 minuti golman sarajeva odbranio 100% sansu
- kupus army
- Kontakt:
Aaaaa sta Dino sad skide,svaka mu cast kao macka ocm.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Principatus
- Kontakt:
Ovi iz nicega do sanse. A Sarajevo bi ovdje sa agresivnijom brzom pas igrom moglo da pobjedi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A jeste impotentni u spicu u PM .Ovaj Kujosevic igra da se proda , previse drzi loptu !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
kod ovog Rebra dresovi kao kod Totenhema...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Principatus
- Kontakt:
Suvise soliranja u napadu pred 16ercom. Tu i tamo koju loptu na stranu poslati i onda u 16 erac centrirati.kimbo je napisao/la:A jeste impotentni u spicu u PM .Ovaj Kujosevic igra da se proda , previse drzi loptu !!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Giallorossi
- Kontakt:
mali Suljic najbolji zasad..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Njima je samo trava prednost i to je to. Najmanje dvicu će primiti na Koševu to vam garantujem !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Principatus
- Kontakt:
formance je napisao/la:Njima je samo trava prednost i to je to.
Vidi, drogiraju se?

- Principatus
- Kontakt:
Uuuf dobro je proslo.
... Malo počinju momci padat u fizičkom djelu. Valjda će izgurati još ovih 15-tak min. ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/tehnica ... blem/60654" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Orebro nema igru ali je stvorio 3 dobre prilike Hamzic junak .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- neutralan__
- Kontakt:
Samo da ovako završi i biti će odlično.Onda uz puno Koševo do prolaza.Samo da se ne desi neki pad sada u igri.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Drago mi je Sarajevo drži odličan rezultat nadam se da će ostati ovako i onda na Koševu osigurati prolaz 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Koliko sam razumio Bahu svi redom odlicni osim Kojasevica koji ponovo sere sa driblanjem.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
... Dobar je i on, samo znaš njega, volio bi sve provodatiFK Sarajevo je napisao/la:Koliko sam razumio Bahu svi redom odlicni osim Kojasevica koji ponovo sere sa driblanjem.

... Svaka čast momcima, zaslužen bod, možda je i mogao koji go se dati al nema veze, extra rezultati, sada je na nama sve. Najbolji igrač po meni je golman Dino i Šćepanović. Iako su svi odigrali dobru utakmicu al njih dvojica su se izdvojili
...

-
- Kontakt:
dobar rezultat ova ekipa orebra su zesca taraba ovo se mora proci
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amidzaa, amypitar, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, pjankesarajevo, Proximic, relativizam, Rodman, Vanja8 i 97 gostiju.