FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 08 apr 2012, 23:29

Ma Real uzima ove godine, nemojte se nadati bezveze ;)
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 08 apr 2012, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 apr 2012, 23:29

FKKrajina je napisao/la:Odlicno. Trenutno je -4 : ) Idem dalje,trica po trica, do novog kiksa Reala :) Nadam se da nastavljamo ovaj niz :) A mi ,skromni kao uvijek,necemo najavljivati nista. Nego ici utakmicu po utakmicu i nadati se da ipak na kraju,nakon ove lose sezone(mislim na neke gostujuce utakmice u ligi), mozemo preci zvijezde padalice u ligi :)
Stize proljece i sve toplije i toplije :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 apr 2012, 23:30

xaviesta je napisao/la:Ma Realu zima ove godine, nemojte se nadati bezveze 8-)
Daj ba, nemoj Guardiolu glumiti majketi...vrlo ste blizu cilja, vrlo je moguće da ovo izgubimo. :(
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 08 apr 2012, 23:31

Idu topliji dani sa -6 dođe i -4 a prognoze govore da će se minus još smanjivati :mrgreen:

Čestitke šišmišima slikaslika
Zadnja izmjena: zlatan.edvin, dana/u 09 apr 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 apr 2012, 23:33

Treba dovest' ovog golmana Valencie, jao životinje majkem' 8-) ...a i onog malog Albu, vidi se da se već nabrij'o protiv ovih bijelih :mrgreen:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 08 apr 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 apr 2012, 23:34

ovom momku ima da se klanjamo par dana ;)

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 08 apr 2012, 23:36

xaviesta je napisao/la:Ma Real uzima ove godine, nemojte se nadati bezveze ;)
Ne budi pesimista :lol:
Ako nista,bit ce zanimljivo do samom kraja.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 apr 2012, 00:11

To bi mogla biti izjava i Gvardiola :mrgreen: vi kako smanjujete prednost,on sve vise potencira kako nema sanse da se osvoji prvenstvo :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2012, 00:39

L-Train je napisao/la:
To bi mogla biti izjava i Gvardiola :mrgreen: vi kako smanjujete prednost,on sve vise potencira kako nema sanse da se osvoji prvenstvo :D
Ako izgube od Barse bit ce na samo plus 1 a treba igrati na San Mamesu gdje se ove sezone niko nije naigrao,znaci titula Barsi i dovidjenja prijatno
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 apr 2012, 00:44

Dum spiro spero - Dok dišem (živim), nadam se. 8-)

Mislim da je malo ko vjerovao da Barca zaista može do titule al' sada to uopće nije nemoguća misija. Real ima teži raspored i u lošijoj su formi nego li Barca. Sad tek mogu žaliti za nekim kiksevima al' šta je bilo bilo je. Ako ništa barem ćemo gledati uzbudljivu završnicu Primere.
FK Pjetlovi

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2012, 00:54

reds je napisao/la:Dum spiro spero - Dok dišem (živim), nadam se. 8-)

Mislim da je malo ko vjerovao da Barca zaista može do titule al' sada to uopće nije nemoguća misija. Real ima teži raspored i u lošijoj su formi nego li Barca. Sad tek mogu žaliti za nekim kiksevima al' šta je bilo bilo je. Ako ništa barem ćemo gledati uzbudljivu završnicu Primere.
Ako dobije Barsa u El Klasiku titula je gotova stvar jer tesko Real moze dobiti na San Mamesu jer se tamo niko nije naigrao a i imaju sada u srijedu mec protiv gradskog rivala Atletika tako da ce biti svega ali ja sam ubjedjen da ce Blaugrana osvojiti titulu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2012, 00:58

Manuel je napisao/la:

Ako dobije Barsa u El Klasiku titula je gotova stvar jer tesko Real moze dobiti na San Mamesu jer se tamo niko nije naigrao a i imaju sada u srijedu mec protiv gradskog rivala Atletika tako da ce biti svega ali ja sam ubjedjen da ce Blaugrana osvojiti titulu
Ne zaboravi da Atletiko Madrid odavno boda nije "otkino" Realu. Valja na neki nacin vratiti onolike silne milione ulozene za Falcaa. Mislis da tu Pereez nije umijesao prste ???? :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 apr 2012, 00:59

Ništa nije isključeno. Naravno može se desiti neki nepredviđeni kiks ali onako s pravom navijači Barce se mogu nadati da će Real kiksati na Calderonu ili Mamesu. Pa ne može ni Atletico vječno biti mušterija Realu. :mrgreen:

S druge strane za Barcu će biti opasna gostovanja kod Levantea i Betisa. Ali kako će samo biti strašan El Clasico. Nevjerovatno. 8-)
FK Pjetlovi

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2012, 01:01

bparena je napisao/la:
Manuel je napisao/la:

Ne zaboravi da Atletiko Madrid odavno boda nije "otkino" Realu. Valja na neki nacin vratiti onolike silne milione ulozene za Falcaa. Mislis da tu Pereez nije umijesao prste ???? :?
Znam brate ali Atletiko po meni nikada nije bio jaci,napokon imaju pravu ekipu koja bi se mogla samo suprotstaviti Realu,sjeti se samo meca u prvom dijelu sezone kada je Ateltiko bez Falkaa pruzio sasvim dobar otpor Realu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2012, 01:05

@Manuel
problem je samo sto katalonski timovi igraju korektno i cak zagule 120% protiv Barce a AMadrid prije tekme u tunelu stadiona preda utakmicu i vec gube 0:2.

I kad je bio mnogo slabiji Real je redovno "dobijao" AMadrid... :oops:

:? zivi bili pa vidjeli

p.s. i sto li Falcao nije igrao tad ??? bio povrijedzen :mrgreen:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 09 apr 2012, 01:08

10.04.2012. - 21:00
Camp Nou FC Barcelona - Getafe CF

14.04.2012. - 22:00
Ciutat de Valencia Levante UD - FC Barcelona

18.04.2012. - 20:45
Stamford Bridge Chelsea FC - FC Barcelona

21.04.2012. - 00:00
Camp Nou FC Barcelona - Real Madrid CF

24.04.2012. - 20:45
Camp Nou FC Barcelona - Chelsea FC

29.04.2012. - 00:00
Teresa Rivero Rayo Vallecano - FC Barcelona

02.05.2012. - 00:00
Camp Nou FC Barcelona - Málaga CF

06.05.2012. - 00:00
Camp Nou FC Barcelona - RCD Espanyol

13.05.2012. - 00:00
Benito Villamarín Real Betis - FC Barcelona

25.05.2012. - 00:00
Vicente Calderón Athletic Bilbao - FC Barcelona (Copa del Rey Final)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dakle, ovo su preostale utakmice :? . Nimalo lagan raspored, a približava se kraj sezone i sigurno da su i igraci umorni i istrošeni igrajuci na 3 fronta. Najteže ce biti ove cetiri vezane tekme : Čelzi, Real, Čelzi i Vallecano. Vallecano je ubjedljivo najteže preostalo gostovanje. Ako se to pregrmi kako treba i bez dodatnih ozljeda, titula bi se mogla odbraniti.
Naravno, trebat cemo još neki kiks Reala.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2012, 01:09

bparena je napisao/la:@Manuel
problem je samo sto katalonski timovi igraju korektno i cak zagule 120% protiv Barce a AMadrid prije tekme u tunelu stadiona preda utakmicu i vec gube 0:2.

I kad je bio mnogo slabiji Real je redovno "dobijao" AMadrid... :oops:

:? zivi bili pa vidjeli

p.s. i sto li Falcao nije igrao tad ??? bio povrijedzen :mrgreen:
Koliko ja znam Atletiko nije dobio Reala vec 13 godina,ali nesto vjerujem da bi mogli uzeti bar bod,tu je Simeone koji je dobro uklopio ovu ekipu a i Falkao ce da gori vise nego ikada,nije onda igrao bio je povrijedjen,kako god bice to dobra tekma,po meni nece biti nimalo lako za Real,navijaci Atletika su zeljni pobjede protiv Reala,dugo je nisu dozivjeli pa bi tu mogao presuditi i motivisanost ekipe a sigurno ce ga momci sa Kalderona imati

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 apr 2012, 01:11

Molim vas recite mi da su se rijesili Espanyola i Raya? :|

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2012, 01:13

@manuel
To 13 godina ti sve govori. Ako budu igrali korektno i kako sad igraju onda ce Realu biti gutavo. No mislim da je onolike pare za Falcaa (perez) neko drugi istreso i bojim se da ce se to i ove godine vratiti u garant bodovima. Ne moze bas biti da AMadrid 13 godina ne dobije Real. Smrdi tu nesto vise...... Kazem vidjecemo i nadam se da grijesim. Ali ako opet bude 0:4 i sl. nisu to cista posla. Al haj vidimo uskoro.....

p.s. kad tako zapikani Falcao predze u Real za ogromne svote - shvatit ces kako se pomaze i kupuju bodovi za godeine unapprijed. I ne samo 13 god...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2012, 01:18

bparena je napisao/la:@manuel
To 13 godina ti sve govori. Ako budu igrali korektno i kako sad igraju onda ce Realu biti gutavo. No mislim da je onolike pare za Falcaa (perez) neko drugi istreso i bojim se da ce se to i ove godine vratiti u garant bodovima. Ne moze bas biti da AMadrid 13 godina ne dobije Real. Smrdi tu nesto vise...... Kazem vidjecemo i nadam se da grijesim. Ali ako opet bude 0:4 i sl. nisu to cista posla. Al haj vidimo uskoro.....
Nadam se da ce Atletiko napokon pruziti otpor Realu,mada dobro si rekao tu nesto smrdi kad ih vec toliko godina ne mogu uzeti,ako nista ostaje mi nada na San Mamesu pa sta Bog da

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.