Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ramiral
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ramiral » 27 maj 2012, 15:45

JohnnyDinamitas je napisao/la:Galatasaray vec duze vrijeme razmislja o dzeki
I ja već duže vrijeme razmišljam o Kardashianki i Selmi Bajrami zajedno... al'...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 27 maj 2012, 16:03

pisite vi sta hocete ali po meni edin je nas najjplaceniji igrac,ali u ovom trenutku ne i najbolji!
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 maj 2012, 16:24

Ako želite na hlađenje, slobodno nastavite u ovom ritmu :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 27 maj 2012, 16:27

ma Džeko nas je toliko puta obradovao da mu ne smijemo ništa zamjeriti..
ali uputiti kritiku već ima smisla. jednostavno, isto ko da repku smatra privatnom svojinom, idu jučer 4 na 2, ja govorim jaranima sad će Džeko opalit, on puče-ništa. Drugi put, opet ima loptu, reko sad će opalit, on opet šuta..
razumijem ja da nije isto igrat sa Nasrijem i Silvom, a vamo sa ćelavim Vrančićem i Zahirovićem, al brate trči bar ako ništa, on što nije oko njega u 10 metara i ne misli pružit nogu!
treba njega neki dobar autoritet od trenera otrest od zemlju i dokazat mu da je qrac kad već hoće da bude qrac.
ista stvar se dešava sa Adilovićem u Želji, samo će njega Osim regulisat!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 maj 2012, 17:08

Džeku juče jednostavno nije išlo(kao i čitavoj reprezentaci zapravo nisu se dovoljno zalagali).Sreća pa je ovo samo prijateljski meč i da nam se ovo ne ponovi u kvalifikacijama :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 27 maj 2012, 23:13

Ma sramota, neki su davali zivote za tu zemlju a neki izjavljuju:
„Sami smo krivi, jer je nemoguće da desetak dana nakon odmora igramo utakmicu. Drugo poluvrijeme smo prešetali.

:lol:

Dzeko majstore, pa valjda si trebao trcati ? Sto igras onda ako ne mozes trcati. Cuj presetali, koji su to mangupi **** te....ne znam, al' ako nisi spreman sto igras onda ? Nece ti niko zamjerit, a ovako ismijavas navijace koji ti dodju iz BiH i ono malo love sto imaju potrose da bi vas gledali, pa one koji stignu iz daleke Australije samo da bi ti poslije rekao pa eto setali smo se tokom utakmice.

**** fudbal, nema tu vise patriotizma i ljubavi samo lova....

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 maj 2012, 23:49

Akhenaten je napisao/la:Ma sramota, neki su davali zivote za tu zemlju a neki izjavljuju:
„Sami smo krivi, jer je nemoguće da desetak dana nakon odmora igramo utakmicu. Drugo poluvrijeme smo prešetali.

:lol:

Dzeko majstore, pa valjda si trebao trcati ? Sto igras onda ako ne mozes trcati. Cuj presetali, koji su to mangupi **** te....ne znam, al' ako nisi spreman sto igras onda ? Nece ti niko zamjerit, a ovako ismijavas navijace koji ti dodju iz BiH i ono malo love sto imaju potrose da bi vas gledali, pa one koji stignu iz daleke Australije samo da bi ti poslije rekao pa eto setali smo se tokom utakmice.

**** fudbal, nema tu vise patriotizma i ljubavi samo lova....
Ma hebe se njima druze sto narod dolazi na tekme i trosi zadnju crkavicu.
Bitno je dati par izjava prije tekme tipa srce na teren itd, zamotati se u zastave
i narod je vec prodan, zacaran i posle tekme vidno razocaran. I tako sve Jopet do iduce tekme, sve se vrti u krug, hiljadu puta sazvaka suplja !!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 maj 2012, 23:58

Nije problem sto su izgubili, ili losa igra, moze se desiti( i ako nesmije) Ali veci problem je taj sto se neke stavri ne sankcionisu, sto se odmah ne traze problemi te lose igre da se to odkloni, vec ide po onoj staroj "sve je drugo krivo samo mi nismo" Susic nezna motivirati ekipu, podici je na jedan visi nivo, da igraci dobiju samopouzdanje itd itd, bit ce utakmica kad cemo i mi bljesnuti ali to nece bit zbog neke strategije ili uigranosti vec zbog sposobnosti pojedinaca kao su su Dzeko! jer Dzeko je klasa od igraca to je sigurno ali za repku gatreba dobro motivirati!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 28 maj 2012, 09:11

dajte ljudi sta je vama kako mozete vrijedjati Dzeku??? to je najbolji igrac kojeg imamo , pa nije on messi da uzme loptu na centru predibla sve i trpa golove , on je druga vrsta napadaca njemu treba jedan igrac koji ce ga hraniti loptama , a takvog igraca nismo imali u dublinu i to je to.. miske i pjana koliko god ih cijenim su nesto deseto pokusavali neki sutevi , dosta manje pasova prema naprijed i to je jedini razlog sto edin nije zabio gol a u sustini sam zadovoljan njegovim nastupom....

a vi sto pametujete nemate pojma o fudbalu , vi mislite da je fudbal PES ... e bgm nije i to sebi skontajte...

Bilo kako bilo , ja naseg Dzeksona volim i nesumnjam u njegov kvalitet ... pokazao se on dovoljno nema on sta nekim pametnjakovicima na forumu dokazivat...

LP
>>No body likes us but we dont care<<

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 28 maj 2012, 09:33

Problem je u tome sto nasi najbolji igraci a naravno Edin je i ponajbolji jednostavno imaju zagarantovano mjesto u prvih 11 ma kako god oni odigrali nije samo ove prijateljske vec i sezone u njihovim klubovima,mi nazalost nemamo 20 ravnopravnih igraca pa da se malo bore za mjesto u timu,Pa i sam Susic je rekao da je Edin nezamjenjiv u spicu napada pa mu se zato i moze setati u ovakvim utakmicama.Nazalost kako je tako je zato i nemamo vece rezultate sa repkom,dokle god imamo ove nezamjenjive igrace tipa Edin Dzeko.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 28 maj 2012, 09:56

silver78 je napisao/la:Problem je u tome sto nasi najbolji igraci a naravno Edin je i ponajbolji jednostavno imaju zagarantovano mjesto u prvih 11 ma kako god oni odigrali nije samo ove prijateljske vec i sezone u njihovim klubovima,mi nazalost nemamo 20 ravnopravnih igraca pa da se malo bore za mjesto u timu,Pa i sam Susic je rekao da je Edin nezamjenjiv u spicu napada pa mu se zato i moze setati u ovakvim utakmicama.Nazalost kako je tako je zato i nemamo vece rezultate sa repkom,dokle god imamo ove nezamjenjive igrace tipa Edin Dzeko.
nazalost si upravu... medjutim, to pravi selektori rjesavaju vrlo jednostavno.. dzeko pocne 2,3 tekme na klupi nakon setanja na terenu... susicev stav da se tesko ulazi,a i tesko izlazi onemogucava bilo kakvu konkurenciju... svi su sigurni, pa mogu igrat' kako im se k.... digne... poziv u repku se dobija na osnovu klupskih nastupa i reputacije... mjesto u prvih 11 samo na osnovu pokazanog na terenu u reprezentaciji... svako drugacije postupanje dovodi do ovoga sto sad imamo... 'veliki' iz klubova se seckaju, dok selektor gladi jajca i pravda se nespremnoscu i krajem sezone... za sve te stvari je odgovoran selektor i niko drugi... to je tako u svakoj ozbiljnjijoj repki... samo kdo nas i stanje na bliskom istoku ima veze s nastupima reprezentacije...
a rjesenje je vrlo jednostavno: pozovi igrace zeljne dokazivanja (zvucna imena izostavi skroz, znas koliko mogu), ako ti vec rezultat ne znaci nista, napravi pripreme 7 dana prije, isporbaj nesto novo, a ne popis isti kao prije 2 godine plus 2,3 totalno nepotrebna vezna igraca, okupljanje dan pred tekmu, pocetni sastav nepromijenjen u odnosu na prethodnih 10 utakmica.. sve navedeno bi bilo normalno u ozbiljnoj repki kojoj je cilj napredak, otklanjanje nedostataka, uigravanje, pronalazak novih rjesenja i konacno odlazak na SP... kod nas nije to cilj.. kod nas je haman cilj odmorit se uz raju, zene i kafane pod okriljem reprezentacije BiH..
Zadnja izmjena: amho, dana/u 28 maj 2012, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 28 maj 2012, 09:59

ljudi možete me mrziti poslije ovoga posta koliko god hoćete,ali volio bih da i ja nešto dodam u vezi ove sramote koja nam se desila . . . ipak je to neka demokratija koja mi daje za pravo da na ovom forumu iznesem svoje mišljenje ;)

pa da krenemo . . .

Prvo i prvo - Irci su nam ovjekovjećeni i dokazani prijatelji, i vrlo dobra repka te nije sramota izgubiti od njih,ali jeste sramota šetati po terenu ko maneken bez i trunke želje zalaganja i truda,jer danas se fudbal igra za onu zastavu i promociju domovine a i svaka utakmica pa i prijateljska itekako utiće na rang na fifinoj i uefinoj listi
Onakav pristup igri kod naših "vedeta" je u najmanju ruku sramotan,pa skoro i bezobrazan,(da iskljućim pjanića i stevanovića koji su željeli da naprave nešto) a kad uzmemo tog nekakog Edina i tog nekakog Vedada,ja bi ih prije svega dobro izdegenečio,u svlačionici bi ih polio kantom ledene vode da im malo ohladim njihove umišljene i napaljene glave,jer igrati za city ili ti ga štutgart je ovoj dvojici glavonja očito mnogo važnije nego igrati za domovinu . . .e pa ljudi ovo ne može tako . . . za domovinu se igra do kraja,za domovinu se povrijeđuje,za domovinu se ako treba dobijaju i crveni kartoni,za domovinu se ako treba dobijaju i suspenzije,za domovinu se ako treba i potuće na terenu kao u ringu - pitam se zar ovi današnji manekenčići što se šetaju terenom i koji su došli samo da bi dva dana pročaskali sa kolegama iz repke išta naučili od njenog najboljeg borca - Sergeja Barbareza :?: :?: :?: očito da nisu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:-pape dolazi i održava samo jedan džoging trening i boli ga ona stvarka za to kako će oni proći - HAAALOOOOO sezone sve gotove,mogo ih je dovest da se 20 dana pripremaju u Međugorju ili bilo gdje drugo i nabrijane i napucane ih odvest u Dablin :?: :?: :?: :?: Dablin jeste lijep grad i svako bi ga volio obići i vidjeti,ali ne mogu da vjerujem da nisu došli u misiju da odigraju **** dobru utakmicu i da oni irci kažu e jest dobra ova BiH baš nam je istestirala ove naše pulene . . .E sada ono najvažnije - edin i vedad bi po mom mišljnju itekako trebali ostati na klupi da je malo zagriju svojim lijenim guzicama i da ih nekoliko momaka koji su bili na linijama u ratu malo posadi pred sebe i nauči pameti,jer nema nama spaaasa ni u ovim po meni sada naaaaaj lakšim kvalifikacijama,ako ovi umaženi babini i mamini sinovi budu ovako igrali . . .mislim ako se to ne uradi i ako pape bude nastavio sa taktiziranjima onda ćemo završiti kao FK Sloboda Tuzla,jer logika je da trener izvuće iz ekipe ono najbolje što ima a da igraći koji poćnu loše da igraju tekmu od samog početka budu oko 15-e minute informisani da niste zadovoljni njihovom igrom a ako do kraja poluvremena budu indisponirani,ostaviš ih na poluvremenu da se istuširaju i presvuku-da skratim ako je loš zamjeniš ga i daš šansu drugom momku koji bi možda oro teren kao grosskroitz za domovinu - ljudi edin i vedad su navikani i mogu nam naštetiti ako se njihova mentalna filozofija ne promjeni

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 maj 2012, 10:08

Dzeko nisi doso pasa moj na gey paradu doso si igrat za sveti dres.Kako te nije stid da se setas po terenu dok neki navijaci prodju 3 drzave da bi tebe vidjeli.Sram te bilo.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 29 maj 2012, 12:09

Kako piše Daily Mail 8-) Bayern spreman je ponuditi 20 miliona funti Cityu, Edina Džeku :D
Sve mi se čini da Džeko ide u München ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 maj 2012, 12:11

Ili bolje receno, Daily Fail :lol: . Nevjerujem ja njima nista.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 29 maj 2012, 12:15

DŽeko dođi u Bajern i bit ćeš car do kraja karijere

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 29 maj 2012, 14:51

brzitesanj je napisao/la:Kako piše Daily Mail 8-) Bayern spreman je ponuditi 20 miliona funti Cityu, Edina Džeku :D
Sve mi se čini da Džeko ide u München ;)
Imaju Gomeza, potpisali su Pizarra, igraju sa jednim klasičnim napadačem i mislim da nema potrebe da dovode više napadača

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 29 maj 2012, 15:09

Dzeko nema sta traziti u Bayernu niti u Njemackoj, jer je sve osvojio sto se moze osvojiti u Njemackoj osim kupa.

Nek ide u Italiju ili nek ostane u Manchester City-u, i ako City nece racuniti na njega u sledecu sezonu, uvjek moze otici na posudu u srednji engleski klub gdje ce igrati mnogo vise, i vrlo je moguce da procvjeta tu i opet vrati se u City gdje ce blistati. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 29 maj 2012, 15:45

Goalgetter je napisao/la:Ili bolje receno, Daily Fail :lol: . Nevjerujem ja njima nista.
bas pratim daliy mail i nisu skloni tracevima kao npr. sun..a ova vijest je i na bild.de bila tako da mislim da je ozbiljna stvar
Unica grande amore

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 29 maj 2012, 16:09

Pauk je napisao/la:Dzeko nema sta traziti u Bayernu niti u Njemackoj, jer je sve osvojio sto se moze osvojiti u Njemackoj osim kupa.

Nek ide u Italiju ili nek ostane u Manchester City-u, i ako City nece racuniti na njega u sledecu sezonu, uvjek moze otici na posudu u srednji engleski klub gdje ce igrati mnogo vise, i vrlo je moguce da procvjeta tu i opet vrati se u City gdje ce blistati. :D

Pa šta je to još mogao osvojiti u Njemačkoj :D

Ako ga stvarno Nijemci hoće, nek objeručke prihvati..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.