Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 apr 2011, 22:20

Megamon je napisao/la:Nekad Mecka danas yugo
**** moj prijedlog (simbolika je prevelika) :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 25 apr 2011, 22:21

robovi88 je napisao/la:e momci ttrebam pomoć ovako ... Namjeravam otvorit temu na pdf-u Međunarodni Fudbal - O fudbalerima koji su nekada bili velike nade i sjajni igrači Znači bili si odlični u manjim klubovima ali prelaskom u veći su se pokvarili i tako to ... a danas su propaliteti i igraju u lošijim timovima nego sto se to nekad od njih ocekivalo tipa ...
Quaresma, Kerlon,De la Red ... šta ja znam Affelay i tako ti ....

Pa sad glup mi naziv teme "Nekada veliki talenti...danas propaliteti" :? Quaresma je jos uvijek odličan u Besiktasu a u Interu i Chelsea-u **** pa ako može neki prijedlog za naziv teme :roll:
Propali potencijali.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 apr 2011, 22:23

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 apr 2011, 22:24

robovi88 je napisao/la:e momci ttrebam pomoć ovako ... Namjeravam otvorit temu na pdf-u Međunarodni Fudbal - O fudbalerima koji su nekada bili velike nade i sjajni igrači Znači bili si odlični u manjim klubovima ali prelaskom u veći su se pokvarili i tako to ... a danas su propaliteti i igraju u lošijim timovima nego sto se to nekad od njih ocekivalo tipa ...

Pa sad glup mi naziv teme "Nekada veliki talenti...danas propaliteti" :? Quaresma je jos uvijek odličan u Besiktasu a u Interu i Chelsea-u **** pa ako može neki prijedlog za naziv teme :roll:
šta je, ne'aš muda da Džeku tu svrstaš a? :D Znaš šta te čeka ako postaviš :mrgreen:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 apr 2011, 22:26

mandraX je napisao/la:

šta je, ne'aš muda da Džeku tu svrstaš a? :D Znaš šta te čeka ako postaviš :mrgreen:
de da me ovi napadnu :mrgreen:

Ma propizdiće Džeko ;) tek je došo

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 apr 2011, 23:00

Gdje mogu kupiti dres Quaresme od Besitkasa, pozurite, znaci da mogu uzeti original dres, pozurite dok imam para, ako ne kupim odose pare u vraga, tesko ih cuvati :mrgreen:

gledao sam na stranici kupi dres, ali nema turske lige, na piku nema, iako nisam sve sagledao siguran sam da nema, treba mi hitno ;)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 apr 2011, 23:40

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Gdje mogu kupiti dres Quaresme od Besitkasa, pozurite, znaci da mogu uzeti original dres, pozurite dok imam para, ako ne kupim odose pare u vraga, tesko ih cuvati :mrgreen:

gledao sam na stranici kupi dres, ali nema turske lige, na piku nema, iako nisam sve sagledao siguran sam da nema, treba mi hitno ;)
Dok je igrao u Interu i ja sam se na njega ložio. Na pijeci sam kupio dres Intera ali bez imena nazad Ovakav : slika
I Dres je stvarno predobar svi me pitaju jel orginal znači nije ko oni Fušinaji, i ja sam na internetu našo sliku baš kao na tvom avataru tj. ta slova i broj. Sliku isprintao uvećao i odnio u jednu radnju kod nas zove se Džungla i tu im daš i oni ti urade na majici šta god ti hoces, i ja im dao tu sliku ovu slika i oni mi potpuno ista ova slova uradili i broj za 15KM ... I sad mi je isti dres kao i ovdje na ovoj slici ;)

Predrag mi igrač 8-)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 apr 2011, 23:43

Pa najbolji su dresovi bez imena :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 apr 2011, 23:46

Frutek je napisao/la:Pa najbolji su dresovi bez imena :)
Potpis!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 apr 2011, 23:48

Ma pijaca je majka svih dresova :D

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 25 apr 2011, 23:50

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma pijaca je majka svih dresova :D
Ma jes qrc.....imas u onim polovnim radnjama za cenera uzet dres orginal, boli glava.... ;) ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 25 apr 2011, 23:57

kako reci ostalima u razredu da ces ic' sa curom koja ti se svidja u skolu, iako ti je to dalji put do skole, a ne smijes im rec' da ti se svidja ??
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 25 apr 2011, 23:58

kivi je napisao/la:kako reci ostalima u razredu da ces ic' sa curom koja ti se svidja u skolu, iako ti je to dalji put do skole, a ne smijes im rec' da ti se svidja ??
P.S. Ona se tebi svidja, a ti ne bi volio da ostali u razredu znaju da ti se svidja, iako ides s njom daljim putem do skole ...

Jarane.....boli te briga, ti furaj svoje, a briga te za ostale..... ;) ;) ;)
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 26 apr 2011, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 apr 2011, 23:59

kivi je napisao/la:kako reci ostalima u razredu da ces ic' sa curom koja ti se svidja u skolu, iako ti je to dalji put do skole, a ne smijes im rec' da ti se svidja ??
Šta im imaš govorit samo se zaputiš sa njom,ako te ko šta pita slaži nešta pa mora odgovarat ovo pa joj ja objašnjavao malo prije škole :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 26 apr 2011, 00:05

.
Zadnja izmjena: kivi, dana/u 26 apr 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 apr 2011, 00:10

kivi je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Šta im imaš govorit samo se zaputiš sa njom,ako te ko šta pita slaži nešta pa mora odgovarat ovo pa joj ja objašnjavao malo prije škole :mrgreen:
adise htio sam rec' da mi se svidja, a nikom ne mogu rec'. kontas sad ?? :mrgreen: :mrgreen:
ma sta cu ja njoj objasnjavat 4.9 joj prosjek u gimnaziji. najbolje uci u razredu. ma ja cu ic. pa kako bude da bude. samo me strah da ne dozivim razocarenje, pa saznam da joj se ne svidjam :cry: :cry: :cry:
ma boli te *urac i da te odbije...ima i drugih koka
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 apr 2011, 00:12

kivi je napisao/la: adise htio sam rec' da mi se svidja, a nikom ne mogu rec'. kontas sad ?? :mrgreen: :mrgreen:
ma sta cu ja njoj objasnjavat 4.9 joj prosjek u gimnaziji. najbolje uci u razredu. ma ja cu ic. pa kako bude da bude. samo me strah da ne dozivim razocarenje, pa saznam da joj se ne svidjam :cry: :cry: :cry:
boli te briga ako te odbije barem znas da si pokusao ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 apr 2011, 00:15

nemozes ovdje to pitati

takve stvari iziskuju instant razmisljanje i tako da ako te bude ko sta pito nesto dobro ce ti pasti na pamet

znaci samo ti idi sa njom
Thomas Müller - Fußballgott

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 apr 2011, 00:15

Interista je napisao/la:
kivi je napisao/la: adise htio sam rec' da mi se svidja, a nikom ne mogu rec'. kontas sad ?? :mrgreen: :mrgreen:
boli te briga ako te odbije barem znas da si pokusao ;)
eee to je moj moto.....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2011, 00:16

kivi je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
adise htio sam rec' da mi se svidja, a nikom ne mogu rec'. kontas sad ?? :mrgreen: :mrgreen:
Pa nek ona tebi objasni još bolje :mrgreen: Kad dođete do biologije reci joj ovo
Sex je situacija kad muskarac stavi svoju lokaciju u zensku destinaciju , Da li razumes moju konstataciju ili zelis demonstraciju?
:lol: :P
Btw bitno je da ti odeš s njom a druge ko pita za šta ;)Što je bio potpis u nekog "biram pokušaj pa makar ispao i popušaj"
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.